sâmbătă, 21 septembrie 2019

Jason Rice - un nou dezvăluitor al PSS


 Iată că cu trecerea timpului tot mai mulți dintre cei care au activat în PSS ies în față și ne dezvăluie experiența lor acolo. O tot mai amplă dezvăluire se petrece în prezent și sunt sigur că cineva...acolo sus...dorește asta.
Vă propun vizionarea dezvăluirilor lui Jason Rice și unde altundeva decât pe portalurile video rusești. Occidentalii democrați cenzurează ca și comuniștii ceaușiști. Trăiască rușii...!
 


13 comentarii:

 1. Iti multumesc Marius pt aceste filmuletze!Le urmaresc intptdeauna cand le publici.
  Ar trebui sa spunem ADEVARUL, adica aceste filmuletze au "drepturi de autor" si asta e cauza pt care nu le gasesti pe siteuri "din occident". La rusi, drepturi au doar cine doreste "conducerea", deci ce sa mai vorbim despre "drepturi de autor"..😂😂😂😂😂
  Deci...."Traiasca rusii..! (dar as adauga.....in granitele lor)....😂
  Vizionare placuta tuturor!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Le gasesti pe siturile din Occident. Eu le vad inainte ca sa fie traduse pe romaneste. Cosmic Disclosure.

   Ștergere
  2. Asta gandeam si eu de dimineata! Am vizitat ieri blogul lui Marius, dar nu am comentat. Am ramas cu gura cascata la urarea " traiasca rusii"😂
   Sa traiasca toti oamenii, dar intre granitele lor! Numai ca noi nu mai putem trai nici intre granitele noastre. Ieri au fost rapiti din nou copii...
   La ce ne folosesc toate dezvaluirile daca nu suntem capabili sa ne aparam copiii?!
   Marius, iti pot intelege pasiunea pentru " secrete". Stiu cum citeam eu revista Cosmos in timpul cand nu se prea vorbea despre rase ET si alte informatii ascunse noua. Sau cum urmaream Codul lui Oreste si emisiunile Alinei Badic.
   Doar ca...am observat ca in timp ce noi calatorim imaginar prin lumi descrise de calatori astrali, in Romania e jale si prapad. Nu este onest fata de acest popor in care ne-am nascut si am invatat sa ascultam graiul naturii si graiul tacut al oamenilor, cel din spatele mastilor arborate vitejeste de cei mai multi, sa ne prefacem ca nu vedem ca exista probleme. Si sa nu incercam sa schimbam lucrurile. Prea multi struti in tara asta. A inceput campania electorala...Voi stinge TV. Dansul bezmetic al candidatilor imi provoaca un sentiment de inutilitate. Nu vor schimba nimic...Independentii, chiar daca sunt mai sinceri decat cei sustinuti puternic din spatele cortinei, nu vor avea forta de a schimba mare lucru. Poporul roman devenit populatie migratoare prin toata lumea nu va lasa banii castigati in afara ca sa reconstruiasca din temelii o tara distrusa. Romania este ca o casa prin care sufla vantul. La rascruce de drumuri, asezata intre tari ce se viseaza imperii.
   Mai este cineva optimist?
   Eu nu..
   Imi pun mereu aceeasi intrebare: unde sunt " paranormalii" nostri?!
   Cred ca au plecat cu sorcova toti.

   Ștergere
  3. Acesta-i adevărul,dureros,Romania a fost distrusa complet in 30 de ani și nu va mai dura prea mult până când se va alege praful și de poporul Român!!!Din păcate,acesta-i adevărul și cu siguranță nu va mai veni nimeni să reconstruiască aceasta țară și poporul ei!!!

   Ștergere
  4. Realitatea este că într-un viitor nu chiar apropiat, țările vor dispărea, căci geografia fizică a planetei o va impune, așadar singurul lucru bun pe care il putem face pentru noi fiecare este pentru evoluția noastră spirituală, nu vă mai pierdeți cu alte aspecte. Eu vă ofer o părere sinceră.

   Ștergere
 2. Videoul este pus in cuteva locatii nu numai pe site rusesc.

  https://realitateposibila.blogspot.com/2019/09/pk-noul-informator-este-pus-la-proba.html

  RăspundețiȘtergere
 3. Toate aceste publicații video provin originar de pe Gaia.com și ceea ce este postat aici este postat im mod pirat. Cine dorește cu adevărat accesul la informație (adia tot materialul video disponibil din aceasta categorie) și dorește sa și susțină acest portal care face accesibila toată aceasta informație, își face abonament (pe Gaia).
  Ce fel de blog este acesta care susține informația piratată de pe un site precum Gaia.com, care la rândul lui își propune sa ajute oamenii in evoluția personală și care are nevoie de susținere ? Cu siguranța exista o soluție mai decenta. Doar fiindcă trăim in România nu înseamnă ca suntem îndreptățiții sa facem acest lucru.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Știu că de pe Gaia.com, îl urmăresc și eu, dar informația ne este dată ca să circule. Câți din țara asta știu de el, și câți știu engleza pentru a le putea urmări? De-asta echipa Iesirea din Matrix împreună cu Marian fac traducerea și o atașează interviurilor, pentru a putea fi urmărite de toată lumea interesată. Nici un efort nu este în zadar pentru ca oamenii să cunoască aceste informații, care în urmă cu nici 10 ani nici nu ne închipuiam că există.
   Așa că pentru România, cu abonamente.....mai ușor, plătesc românii destul la facturi și alte taxe din puținii bani pe care-i câștigă fiecare...
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Da imi aduc aminte cind am citit cartea lui David Wilcock "Misterele ascensiunii" am ramas pur si simplu timpit. Asa am ramas si cind am citit cartea lui Sal Rachele "Istoria reala a pamintului"

   Ștergere
 4. Cand faci lumina apasând pe intrerupător ţi-ai pus vreodată problema efortului de a face acest gest?
  Nu gestul e problema ci necunoaşterea faptului că esti în întuneric.
  Ce paradox pentru cei care s-au obijnuit să orbecăie la nesfârşit.
  Înconjuraţi de lumină ei se chinuie să ţină ochii închişi si gem de durere că sunt obosiţi.
  Când ai mătreaţă la cap ploapele se vor lipi cu mizerii şi degeaba te scarpini dacă nu te tratezi coresunzător.O soluţie ar fi să te razi pe cap. O razie printre masoni-satanici ar fi epurator.
  Claritatea percepţilor stă în amănunte.
  Mult succes la curăţat si cât mai multă Lumină.

  RăspundețiȘtergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 6. Interesant este ca acum 14 ani când "umblam cu tovarășii prin cartier", vorbeau despre aceste lucruri, baze militare subterane și baze militare invizibile și operațiuni asemănătoare militare complet ascunse publicului larg, drept este, nu știu de unde aveau acces la aceste informații, de pe internet asta îmi este clar, cert este ca aceste informații circulau și pe atunci.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.