sâmbătă, 28 septembrie 2019

Istoria PSS cu Jason Rice

2 comentarii:

 1. Imi vin trei nume de la intuitie, apropo de germanii de pe Marte. Trump (care este de origine germana) Johannis si Merkel. Apropo de stergerea memoriei. Ceva asemanator din filmul "Men in black". In Biblie este un pasaj despre turnul Babel si cum Enlil-Yehova dumnezeul din vechiul testament al bibliei le-a luat oamenilor de atunci telepatia (asa comunica rasele evoluate ET) prin tehnologie avansata despre care vorbeste Jason si le-a dat graiul vorbit diferit. De ce a facut asta? Pentru ca prin telepatie sti gindurile altora nu poti fi mintit si manipulat. Cum altfel ar fi putut sa-i minta pe oameni si sa-i manipuleze? Sint multe de spus aici, fac legatura cu cartile pe care le-am citit, cu sesiunile de hipnoza regresiva de pe youtube si informatia care-mi vine de la sinele divin.

  RăspundețiȘtergere
 2. Mie imi vine in minte altceva: sistemul de invatamant actual. Acela care ne transforma in roboței. Ar trebui sa fim creativi si munca sa fie bucurie. Evident, in sistemele de invatamant taietoare de aripi, vei obtine o masa de oameni nefericiti. Pentru ca este foarte important ca un copil sa-si descopere Darul sau cu care s-a nascut.
  Eu fac parte din generatia ce a facut limba rusa la scoala. Conjugarea verbului a munci suna in limba rusa cam asa: ia rabotaiu, tî rabotaieș...Adica, fraierule, esti un robot, un sclav al sistemului😂. Prin nastere esti liber, pentru ca asa ai fost conceput inițial. Numai ca in Creatie si-a mai bagat coada si dracu'😁. Nu stiu cine-i dracu...Yehova? Ma ucid cu pietre iehovistii daca citesc. Cum sa-i acuzam noi pe ei ca se inchina la dracu?
  Nu cred ca telepatia este neaparat problema...Oricum, observ in ultimul timp ca incepe sa functioneze din nou. Cred ca multora vi se intampla sa intalniti o persoana la care tocmai v-ati gandit. Problema este alta: ce facem fiecare cu capacitatile paranormale pe care incepem sa le dobandim? Redobandim mai exact. Daca le punem in slujba raului, asa cum au facut niste destepti prin Romania, cautand metode de imbogatire, le pierdem si cadem ca spirite in intuneric. Poate ca asa a fost si cu Turnul Babel? Aveti grija ce va doriti pentru ca s-ar putea sa vi se implineasca...O dorinta in dezacord cu planul luminii te poate retrimite in cercul karmic. Cercul karmic este ca repetarea unei clase la scoala.
  Dupa revolutie au aparut masiv pe piata gunoaie NLP. Te-ai nascut cu o misiune, ai cu siguranță multe Daruri cu care ai venit sa explorezi zonele joase. In loc sa-ti asculti sinele divin, mergi la un orb ce te reprogrameaza. Si te transforma in altceva decat ai fi putut fi.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.