luni, 2 septembrie 2019

Cine se află în spatele Cultului 5G asupra umanității  În 1999, omul de știință Richard P. Walker, a primit un brevet pentru ceea ce va deveni cunoscut drept internetul a tot (sau a tuturor lucrurilor), acum mai bine cunoscut sub numele de 5G. Walker și restul colegilor săi din Silicon Valley au fost alimentați de tehnologia militară a Lockheed Martin și IBM. Acesta a renunțat la Agilent Technologies în același an cu vehiculul prin care brevetul Walker avea să fie realizat. Toate brevetele care rezultă din 5G ar fi absorbite în mod misterios de Agilent, indiferent dacă sunt în domeniile supravegherii, ciberneticii, ingineriei genetice, microcipurilor umane sau „lucrărilor umede”.
Corporația care promovează brevetul Agilent al lui Walker este SERCO, o companie britanică puternică, aproape de Lockheed Martin, GE și BAE. Primul și ultimul sunt cei mai mari doi contractori de apărare din lume. Cei patru fac parte din agenții de coroană ai SUA Inc. Cota de aur din SERCO a fost controlată istoric prin intermediul combustibililor nucleari britanici (BNFL) de către regina Elisabeta a II-a. În 2009, BNFL a fost închisă după ce a învârtit filiala Westinghouse. Au dobândit Westinghouse în 1999, la patru ani după ce Westinghouse a cumpărat CBS. Centralele nucleare ale BNFL au fost privatizate în 1996 și au fost preluate de British Energy. În același an BNFL a închis, British Energy a fost preluată de Electricite de France.

În 2000, Serco și Lockheed Martin au preluat controlul asupra sitului de arme Aldermaster din Marea Britanie. De asemenea, controlează două treimi din instituția britanică de arme atomice (AWE). Cealaltă treime era deținută de BNFL. În ultimul deceniu, AWE a început să exporte uraniu îmbogățit în SUA de la o instalație Eunice, NM, prin intermediul filialei sale Urenco. Președintele executiv Urenco, Stephen Billingham, a venit de la British Energy. Aceștia au fost ajutați cu acest efort de grupul Highland, ai cărui asociați includ Clintonii și Robert Mueller.

SERCO controlează imigrația și deține un laborator de patologie în Marea Britanie și conduce centre de detenție, închisori și spitale în Australia și Noua Zeelandă. Dar cea mai mare parte a veniturilor sale provine din contractele guvernamentale americane fără licitație care i-au fost acordate de către membrii Senior Executive Services (SES). SES este format din insiderii guvernamentali care, spre deosebire de un funcționar public tipic, nu pot fi concediați după un an de serviciu. Președintele Obama a numit 8.000 dintre aceștia. Membrii SES sunt, de fapt, agenți ai Coroanei Britanice care alimentează contracte guvernamentale americane, inovații, resurse și informații sensibile șefilor lor, Coroanei.

SERCO primește 15-20 de miliarde de dolari pe an din contractele guvernamentale americane. Acesta administrează 63 de turnuri de control al traficului aerian, administrează Obama Care, administrează parcări în orașe și loturi, precum și autobuze și trenuri, împrumuturi de peste mări ale Corporației private de investiții de peste mări (OPIC) și se ocupă de transporturile USAID. Dar 75% din contractele SERCO sunt la Departamentul Apărării. Cu birourile din centrele bancare de bani murdari din Guralsey, Jersey și Insulele Cayman, controlate de Banca Angliei, SERCO funcționează ca „securitate” pentru toate sucursalele armatei americane și serviciile americane de informații.

SERCO este profund implicată în programul spațial al SUA prin intermediul Aerospace Corporation, care intenționează să implementeze 24.000 de sateliți noi care să permită 5G prin SpaceX-ul lui Elon Musk și OneWeb-ul Amazon în anul viitor. SERCO deține, de asemenea, contracte cu Fundația Millenium a lui Bill Gates care implică sterilizarea africanilor și indienilor prin vaccinări. Fondată în 1929, SERCO a ieșit din RCA, un alt agent al Coroanei care s-a transformat mai ales în GE. RCA este cel mai cunoscut pentru aparatura electronică de consum, dar principala sa activitate a fost echipamentul de radar și sonar militar. Aceeași tehnologie este acum implementată ca 5G. În cartea Big Oil & Their Bankers ... (http://aax-us-east.amazon-adsystem.com/x/c/QhYi86L_zTZc2f8LOpQ5gkEAAAFs0zAc9QEAAAFKAWpYNro/https://assoc-redirect.amazon.com/g/r/https://amzn.to/2lkjJPo?linkCode=w61&imprToken=Pa2MW-c8XnE2zGuaq498cQ&slotNum=0 ) , se identifică RCA ca un jucător cheie a Coroanei în asasinarea președintelui John F. Kennedy.

La începutul anilor 1960, RCA a dezvoltat Sistemul de avertizare timpurie a rachetelor balistice din Marea Britanie. În anii 1980, li s-a acordat contractul pentru a sprijini noua Agenție Spațială Europeană și au început să mențină farurile stradale din Londra. În 1987, cu o mare parte din RCA absorbit în GE, ceea ce a rămas a devenit SERCO. În cursul anilor 1990, SERCO și-a luat „serviciile” internaționale, concentrându-se pe țările Alianței Five Eyes din Marea Britanie, Canada, Australia, Noua Zeelandă și SUA. Cele trei țări de mijloc fac parte din Commonwealth și sunt astfel controlate direct de Coroana Britanică. De asemenea, SERCO a început să funcționeze în monarhiile marionetelor GCC ale Coroanei din Orientul Mijlociu, unde conduce toate operațiunile de control al traficului aerian. De asemenea, a obținut controlul Autorității Aviației Civile din Irak. Acest lucru face ca drogurile Coroanei, armele, petrolul și contraband cu ființe umane să intre și să iasă din această regiune ca o briză.

SERCO oferă „suport tehnic” pentru acceleratorul de particule al CERN, administrează serviciile de transport la Spitalul de district Nord din Hong Kong (un alt centru important de trafic de droguri) și oferă „sprijin” bazelor militare din țările Five Eyes. Acesta administrează laboratorul național de fizică din Marea Britanie și antrenează soldați în SUA și Germania. SERCO domină, de asemenea, contractele din Securitatea Internă a SUA și este responsabil de Regiunea FEMA 9, care include Alaska, Hawaii și Coasta de Vest a SUA, care a cunoscut recent o mulțime de dezastre naturale. SERCO a început să ofere sprijin IT pentru Parlamentul European în 2014, a început instruirea pompierilor americani în Afganistan în 2016 și a început să opereze Sateliții meteorologici europeni în 2017.

Specialitatea SERCO este tratarea sensibilității cibernetice, incluzând cazierele judiciare, registrele de permis de conducere, registrele de vaccinare, bazele de date ADN și documentele militare. Acest lucru le pune în situația de a controla complet guvernele Five Eyes și cetățenii lor. Însă cea mai importantă infiltrare GCHQ a SERCO a venit în 2015, când i s-a acordat contractul de clasificare a brevetelor din SUA, în esență, care a solicitat Oficiul de Brevete din SUA. În această calitate, sunt capabili să direcționeze și să gestioneze brevetul Walker 5G în direcția dorită a Coroanei. Această direcție, potrivit propriilor documente, este o reducere de 70% a populației din Marea Britanie până în 2025, cu reduceri similare în țările din întreaga lume.

SERCO este condusă de doi Cavaleri Britanici Hospitalier. Sir Roy Gardner este președintele Serco care gestionează, potrivit site-ului propriu al SERCO, „relațiile cu City (centrul financiar din Londra) și cu părțile interesate majore (Regina Elisabeta a II-a)”. Rupert Soames, CEO, este nepotul lui Winston Churchill. În 2010, a fost premiat ofițer al Ordinului Imperiului Britanic (care, desigur, nu există). Ambele au provenit de la Crown Agent GE, care produce contoarele inteligente și iluminarea cu LED-uri fiind lansate înaintea 5G. Monsanto (care acum face parte din Bayer, descendentul lui a fost IG Farben nazist,), este de asemenea deținut de Coroană, ceea ce explică de ce continuă să otrăvească umanitatea cu Roundup (un pesticid periculos).

Mulți oameni identifică acum amenințările multiple pentru umanitate, de la chemtrails la fluorizare sau vaccinuri până la glifosat și 5G. Această conștientizare a crescut până la un punct în care Instituția interzice acum astfel de informații din DARPAnet. Câțiva au identificat aceste atacuri ca o încercare coordonată de a depopula 90% din umanitate. Următoarea sarcină la îndemână în cadrul acestei anchete penale este cea mai importantă și trebuie să ne concentrăm. Trebuie să identificăm crimele subtile. Timp de zeci de ani, oligarhia bancară Illuminati și-a exprimat obsesia pentru suprapopulare. Soțul reginei Elisabeta, prințul Filip, și-a exprimat dorința de a se reîncarna ca parazit, astfel încât să poată distruge umanitatea.

Dar se pare că Coroana nu așteaptă această eventualitate. În programul lor de accelerare pentru colectarea a miliarde de ființe umane de pe această planetă, SERCO este știftul care implică Coroana ca autor al acestui genocid bine planificat. 5G este cheia planului lor și trebuie oprită.

Oricine protejează sau activează acești infractori este un trădător în țara lor. Toți oamenii conștienți trebuie să strige acest rechizitoriu familiei, prietenilor, vecinilor și agențiilor de aplicare a legii. Este timpul să ne concentrăm toată energia asupra inamicului și să îi blocăm pe acești sociopati luciferieni înainte de a fi prea târziu !!

   Sursa: Dean Handerson / http://humansarefree.com


5 comentarii:

 1. David Icke are dreptate, cu toate ca multi il considera nebun.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu inteleg cum de nu il lichideaza oculta satanista pe David Icke,pt.ca dezvaluie atatea secrete impotriva ocultei,demascand-o?Nu cumva e omul ocultei si e pus sa faca afirmatii ca sa amplifice negativ cu frici,ura,mentalul colectiv,stiindu-se ca energile negative sunt hrana pt.reptilienii ce conduc lumea[oculta]??

   Ștergere
 2. Cine gândește cat de cat,citind
  cu atentie această extraordinara postare va realiza negresit si ușor grozăvia,monstruozitatea și mărimea imensa a puterii " reptilelor" care conduc aceasta lume.Va realiza deasemenea că " slujitorii" lor sunt împrăștiați în toată lumea,la toate multinaționalele,in absolut toate domeniile.Astazi,acum,mulțumită acestui articol care sunt convinsă că este cat se poate de real și adevărat și reprezintă doar " vârful icebergului" sunt absolut sigură că noi,oamenii obișnuiți,chiar daca suntem miliarde n-avem nici cea mai mică șansă să ne eliberăm singuri,prin fortele noastre,din sclavia acestor " reptile"!!! Și-am mai înțeles ceva,la fel de important,anume că,singura șansă a noastră,a omenirii acesteia o reprezintă INTERVENTIA directa si hotărâ din Astral a Civilizațiilor Evoluate,Benefice,ale Luminii!!! Numai ea ne-ar putea scăpa,definitiv și complet,pe vecie,de sub jugul sclaviei jidanilor,iudeo- masonilor,khazarilor și iezuiților
  dar și a " Reptilelor" care i-au creat si ii conduc de mii și mii de ani!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu am înțeles mai profund lucrurile și am sa va dau un răspund mai ezoteric si mai dur puțin noi pe pământ suntem 1 din 5000 de oameni cu suflet deci in total cam 144000 de oameni cu suflet restul sunt hibrizi noi cei cu suflet avem protecție divina nu ne pot face nimic rău ceea ce fac ei elimina hibrizii...

   Ștergere
 3. Da...dar vedeti voi...mmmm..
  Cum sa va zic, sa nu-i calc din nou pe coada pe cei ce au distrus matricea energetica a Romaniei, inlocuind-o cu o matrice falsa? New agistii, in nerozia lor de oi ce cred orice, au emis in astralul Romaniei multe falsuri. Vedeti bine ca 12.12.12 a trecut de mult timp si new age tot repeta ca o moara stricata mesaje optimiste venite prin
  " channeling". E un paienjenis informational construit, gratie bravilor nostri new agisti, daci, crestini...etc, chiar pe internet. Nu stiu cati romani s-au prins ca asa se construieste o iluzie. Faci mai intai un mic studiu asupra unui popor. Vezi cu ce il poti spala pe creier si determina sa nu faca nimic. Doar sa astepte...sa astepte...
  Iar obtinerea păcii prin meditatie in grup nu stiu cat de eficienta este. E ca si cum mie mi-ar fi foame, va cer mancare si voi meditati de la distanta ca sa ma simt satula😂😂. Meditatia voastra a fost o iluzie, plinătatea stomacului meu, la fel.
  Am un amic ce a facut cursuri de Cabalah. E genul care, ca sa se simta dezvoltat personal, gusta cam din toate. Stie si chestii NLP,zen, a citit ca si mine iluziile dulci venite prin mail de la Monica Visan si restul echipei new age. Mi-a spus cu mandrie ca a participat la o meditatie in grup menita sa aduca pacea in Primul Razboi din Golf. Si...ce sa vedeti?! S-a facut pace😁😁😁😁! I-as fi dat o decoratie, dar nu am una la îndemână.
  Eu stiu cum s-a facut pacea acolo si nu mai cred in Mos Craciuni zambitori si impodobiti cu haine curcubeice. Nu ca i-as banui ca fac intentionat jocurile illuminati...Nicidecum! New agistii nu sunt rai. Sunt doar foarte creduli si usor de manipulat. Si risti alaturi de ei sa nu mai ajungi niciodata in lumea controlata de fortele Luminii.
  Razboiul s-a incheiat pentru ca americanii s-au speriat de revolta irakienilor impotriva regimului dictatorial al lui Saddam. Irakienii credeau ca americanii au venit sa-i elibereze si prin revolta lor au crezut ca ii ajuta.
  Ei, aș! Americanii nu venisera decat pentru petrol. Iar daca irakienii se eliberau singuri, pierdeau sansa de a pune gherutele pe petrol.
  Americanii i-au dat date din satelit despre focarele de revolta, iar Saddam si-a masacrat poporul. Irakul e plin de gropi comune. Au fost ucisi, familii intregi, cu copii cu tot.
  Asa ca...ma lasati cu meditatiile pentru pace si alte iluzii? Nu vedeti ce se intampla in Romania? Cu toate meditatiile, rugaciunile...etc? Copiii nu mai sunt in siguranta. Pentru ca gandul si vorba fara fapte sunt foarte slabe. Mai ales ca nivelul vibrational al omenirii este foarte jos.
  Eu urc spre Lumina. Nu stau in iluzie ca sa mi se promita gărgăuni roz, new age. Si...voi tot urca. Acest plan este controlat de reptile. Naivii sforaie vrăjiti.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.