vineri, 27 septembrie 2019

20.000 de sateliți pentru 5G vor fi lansați transmițând fascicule focalizate ale radiațiilor cu microunde intense pe întregul Pământ  Atenția publică despre 5G a fost concentrată pe planurile companiilor de telecomunicații de a instala milioane de mici turnuri celulare pe stâlpii de utilități electrice, pe clădirile și școlile publice, pe adăposturile de stații de autobuz, în parcurile publice și oriunde doresc, în parcurile naționale și terenuri deținute. În comunitățile urbane locale, ar exista un turn celular aproximativ la 150 de metri de-a lungul fiecărei străzi. Oricât de rău ar putea părea aceste mici turnuri celulare din punctul de vedere al expunerii constante la radiațiile de radio-frecvență (RF) din imediata apropiere a sursei, poate o perspectivă și mai alarmantă va fi emisia fasciculară a microundelor cu lungime milimetrică spre pământ de la mii de noi sateliți de comunicații. FCC a dat aprobarea SpaceX (compania lui Elon Musk) pe 29 martie 2018 pentru a lansa 4.425 de sateliți pe orbita joasă din jurul Pământului.


Numărul total de sateliți care este de așteptat să fie pus pe orbita joasă și înaltă de mai multe companii va fi de 20.000 de sateliți.

    5G va folosi antene aranjate în fază pentru a ochii radiația către telefoanele celulare
Acești sateliți vor utiliza același tip de antene în fază pe care le vor folosi sistemele 5G bazate la sol. Aceasta înseamnă că vor trimite fascicule puternic focalizate de radiații cu microunde intense la fiecare dispozitiv specific 5G care se află pe Pământ și fiecare dispozitiv va trimite un fascicul de radiații înapoi în satelit. Generațiile anterioare de comunicare celulară RF au folosit antene mari pentru a trimite un câmp de radiații în toate direcțiile. Frecvențele mai mici pe care le-au folosit și distribuția largă a microundelor au limitat numărul de dispozitive celulare care se puteau conecta printr-un turn înalt.

Microundele cu o lungime mult mai scurtă de undă utilizate pentru 5G, vor face posibilă utilizarea antenelor fazate pentru a trimite și primi semnale. Antenele fazate sunt formate din grupuri de sute de antene minuscule care lucrează împreună pentru a emite o rază de energie la o țintă la fel ca un glonț. Un grup din aceste antene minuscule poate fi aranjat într-o matrice de 4 inci cu 4 inci. Razele de microunde pe care le produc vor fi suficient de puternice pentru a trece prin ziduri și corpurile umane. Dacă nu ar fi suficient de puternice pentru a face acest lucru, atunci oricine are un smartphone 5G ar trebui să stea afară atunci când folosesc dispozitivele.
Fiecare produs 5G va avea, de asemenea, antene fazate, care vor fi utilizate pentru a crea un fascicul puternic de radiații înapoi la dispozitivele 5G montate pe stâlpi de utilitate electrică sau spre un satelit specific din spațiu. Aceste fascicule de radiații vor trebui, de asemenea, să fie suficient de puternice pentru a trece prin pereți și carne umană, cum ar fi o mână sau un cap pentru a ajunge la destinația dorită. Asta înseamnă că dacă vă aflați într-o locație aglomerată, cum ar fi un aeroport sau într-un tren, vor exista sute, dacă nu mii de fascicule invizibile de radiații care zboară prin mediu cu viteza luminii. Pe măsură ce oamenii se mișcă în acel mediu, corpurile lor vor fi pătrunse de numeroase fascicule de radiații pe măsură ce merg pe jos sau în timp ce alte persoane se plimbă în jurul lor cu smartphone-urile lor 5G.

    Telefoanele 5G vor fi mult mai puternice decât telefoanele anterioare
Puterea eficientă radiată a antenelor fazate 5G din telefoane va fi de 10 ori mai puternică decât telefoanele 4G. Nimeni nu va fi în afara expunerii. În plus, fasciculele 5G de radiații cu microunde vor fi recepționate și transmise de la echipamente noi de calculator, electrocasnice și automobile. Echipamentele staționare, cum ar fi hub-urile Wi-Fi din case și birouri vor avea voie să utilizeze fascicule cu microunde de 15 ori mai puternice (300 W) decât semnalele de la telefoanele 5G sau de 150 de ori mai puternice decât telefoanele 4G.

    De ce este mult mai periculos 5G decât sistemele anterioare de comunicare cu microunde?
Arthur Firstenberg, autor, cercetător și avocat pentru limitarea expunerii la RF din mediu, explică analiza radiațiilor 5G care a fost publicată în Microwave News în 2002. El a declarat: ,,Când un câmp electromagnetic obișnuit intră în corp, determină mișcarea și curgerea curenților. Dar când impulsuri electromagnetice extrem de scurte intră în corp [5G], se întâmplă altceva: încărcările în mișcare devin ele însele mici antene care re-radiază câmpul electromagnetic și îl trimite mai adânc în corp. Aceste unde reradiate sunt numite precursoare Brillouin. Ele devin semnificative atunci când fie puterea, fie faza undelor se schimbă suficient de rapid. 5G va satisface probabil ambele cerințe. Aceasta înseamnă că reasigurarea care ni se oferă - faptul că aceste unde milimetrice sunt prea scurte pentru a pătrunde departe în corp - nu este adevărată”.

   Sateliții 5G vor umple Cerul  
Acestea sunt companiile cu cele mai mari planuri de implementare a sateliților:
        - SpaceX: 12.000 de sateliți
        - OneWeb: 4.560 de sateliți
        - Boeing: 2.956 sateliți
        - Spire Global: 972 de sateliți
Arthur Firstenberg descrie planurile corporațiilor care doresc să folosească tehnologia 5G. El declară: ,,Honeywell a semnat deja un memorandum de înțelegere pentru a deveni primul mare client OneWeb - intenționează să ofere Wi-Fi de mare viteză pentru aeronave de afaceri, comerciale și militare din întreaga lume. SpaceX ar dori să ofere echivalentul a 5G fiecărei persoane de pe planetă”.

    Implementarea 5G bazată la sol
Sistemele 5G bazate pe sol sunt deja implementate în zeci de orașe importante. Planurile sunt aprobate de sute de alte orașe, ceea ce va permite implementarea în 2019 și nu numai (în România s-a aprobat și deja se lucrează în orașe ca București, Iași, Cluj, Timișoara, în prima etapă, n.b.). După cum am explicat în articolele mele anterioare, orașele nu au dreptul să „spună nu” la 5G. Reglementările FCC împiedică orașele să obiecteze pe baza unor probleme de sănătate - ele pot vorbi doar despre probleme de estetică și chestiunea practică a amplasării echipamentelor. Li se cere să „spună da” și să o facă mai bine, sau companiile de telecomunicații îi vor amenința cu acțiuni în justiție pentru obstrucționarea planurilor lor (aceeași situație este și la noi, dar diferă puțin, datorită credulității, ca să nu spun prostiei infatuate a românilor, mândri de tehnologie…).

    Implementarea bazată pe sateliți  
Primii doi sateliți de test 5G au fost lansați de SpaceX în februarie 2018. Sute de alți sateliți sunt așteptați să fie lansați în 2019. Setul complet de 20.000 de sateliți ar putea fi pus pe orbită în următorii doi ani. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, din septembrie 2017, existau 1.738 de sateliți care funcționau pe orbită în jurul Pământului. Aceasta înseamnă că numărul de sateliți va fi de 11 ori mai mare decât numărul actual.

    Catastrofa de mediu datorată rachetelor folosite pentru lansarea sateliților
Combustibilul rachetelor este foarte distructiv pentru stratul de ozon al Pământului care ne protejează de efectele dure ale radiațiilor solare. În 2017, au fost 90 de încercări de lansare a rachetelor în toată lumea. Rachete care folosesc combustibil solid produc o epuizare masivă a ozonului. În timp ce rachetele care folosesc kerosenul lichid ca combustibil distrug mai puțin ozon, ele eliberează cantități masive de funingine de carbon negru în aer, în special la altitudini mari. Dacă numărul lansărilor anuale cu rachetă crește de 10 ori sau mai mult, ceea ce este probabil în conformitate cu planurile pe care le-au făcut aceste corporații, modelele de calculator sugerează că combinația de epuizare a ozonului și eliberarea funinginii negre ar putea produce un efect de încălzire cu 3 grade peste Antarctica și reduce ozonul din atmosfera lumii cu 4%.
Chiar dacă va fi posibil ca o singură rachetă să pună pe orbită mai mulți sateliți, încă vorbim despre o creștere de 10 sau 20 de ori a daunelor asupra mediului față de ceea ce se produce astăzi. Sateliții 5G au o durată de viață relativ scurtă, poate doar 5 ani, ceea ce înseamnă că vor exista un număr mare de lansări de rachetă, nu doar în următorii ani, ci în fiecare an pentru viitorul previzibil.

    Combustibilul rachetelor pe bază de mercur ar putea răspândi neurotoxine pe Pământ  
Oricât de răi ar fi combustibilii lichizi și solizi ai rachetelor pentru mediu, Apollo Fusion dezvoltă un sistem de propulsie bazat pe mercur pentru lansarea rachetelor. Aceste motoare rachetă cu propulsie ionică folosesc magneți puternici pentru a îndepărta particule mici încărcate la viteze mari, ceea ce generează forță. NASA a experimentat propulsia ionică cu mercur în anii 1960, dar a abandonat cercetările. Mercurul este o neurotoxină extrem de puternică, dăunătoare tuturor formelor de viață, în special oamenilor.
Riscurile unei catastrofe de mediu sunt monumentale, deoarece, dacă ar exista o defecțiune și unul dintre aceste motoare ar exploda, mercurul foarte toxic ar fi răspândit prin atmosferă pe Pământ. Toate discuțiile de la companiile de telecomunicații despre 5G, ca fiind un panaceu pentru protecția mediului și conservarea energiei este destul de ridicol atunci când ne gândim la daunele aduse mediului care vor fi create de oricare dintre motoarele rachetă pe care aleg să le folosească pentru lansarea sateliților lor.

    Deșeurile Spațiale vor polua Pământul
Fiecare satelit va avea dimensiunea unui frigider mic și va cântări aproximativ 880 de kilograme. Cu o speranță de viață de numai 5 ani, acest lucru înseamnă că va exista o cantitate masivă de gunoi în spațiu, orbitând Pământul. În cele din urmă, toți acei sateliți vor cădea pe Pământ și vor arde pe măsură ce vor intra în atmosfera Pământului. Toate materialele periculoase din sateliți vor fi eliberate în aer și vor pluti pe pământ ca praf sau în picăturile de ploaie.

    Companiile de telecomunicații creează o catastrofă la nivel mondial în numele progresului tehnologic  
5G este promovat ca fiind următoarea mare minune din planul de a avansa tehnologia pentru a crea orașe inteligente în care totul și toată lumea este conectată instantaneu în timp real, fără întârzieri sau semnale pierdute. Desigur, vor fi câteva costuri. Toată lumea va fi iradiată cu radiații neionizante de dimensiuni milimetrice, 24 de ore pe zi, cu efecte complet necunoscute asupra sănătății.
Studiile concepute pentru a investiga daunele cauzate de 5G vor fi finalizate la mulți ani după ce sistemele 5G de pe teren și din spațiu sunt complet implementate. În acel moment, este foarte puțin probabil ca companiile de telecomunicații să își demonteze sistemele chiar dacă se demonstrează că tehnologia lor provoacă cancer și alte boli. Ar nega doar riscurile. Ne vor spune că știința a fost soluționată cu zeci de ani în urmă. Ne vor spune că dovezile care leagă 5G de cancer și alte boli nu sunt decât o teorie a conspirației pe care doar câțiva căpățînoși o cred. Milioane de oameni vor suferi de expunere la radiații cu simptome precum dureri de cap, slăbiciune, ceață a creierului, capacitate de învățare și rațiune diminuate, dureri în piept și numeroase alte simptome care vor depăși pe majoritatea medicilor convenționali.

    Nu ai unde să te ascunzi de radiația 5G  
Astăzi, este posibil să trăiești într-o locație care are reduse nivelurile de expunere la microunde. Acest lucru se realizează prin alegerea unui spațiu de locuit care este departe de turnurile telefonului mobil și decuplând dispozitivele wireless din casă, precum și telefonul mobil. Cu toate acestea, în viitorul apropiat, nu va conta unde locuim, pentru că 5G ne va iradia oriunde s-ar întâmpla să trăim sau să lucrăm.

        Orașele nu vor putea spune NU implementării  
Reglementările FCC au fost structurate astfel încât municipalitățile locale nu pot opri companiile de telecomunicații să instaleze 5G. În mod special, li se interzice să încerce să întârzie sau să oprească punerea în aplicare a 5G pe baza problemelor de sănătate. Singurul lor recurs este acela de a încerca să facă sistemul 5G bazat pe sol ceva mai plăcut din punct de vedere estetic. Pe baza a ceea ce s-a întâmplat în întreaga țară, companiile de telecomunicații măresc rezistența locală și obțin aprobarea pentru sistemele lor 5G în succesiune rapidă (la noi românii dorm și o așteaptă cu nerăbdare..).

    Poate fi implementarea 5G oprită?
Din câte îmi pot da seama, în acest moment, singura modalitate de oprire a 5G va fi prin acțiune către Congres. În cazul în care suficientă lume creează o înțelegere cu funcționarii aleși, atunci poate că 5G ar putea fi pus în așteptare în timp ce se fac studii pentru a examina adevăratele riscuri pentru sănătate. Investițiile în telecomunicațiile 5G au fost masive. Planificarea este implementarea completă pe teren și în spațiu în următorii doi ani. Timpul de a obiecta este acum întârziat și după ce sute de mii de oameni se vor îmbolnăvi, vom simți efectele noii tehnologii. Mai este o speranță, Federația Galactică, prin ditrugerea sau reducerea la tăcere a sateliților sau prin alte metode specific nivelului lor superior de dezvoltare. Sunt informații în acest sens de la Cobra, Corey Goode și alți dezvăluitori ai Programelor Spațiale Secrete.

    Drum drept spre Lumină!


26 de comentarii:

 1. Doamne fereste!!!asta va fi sfarsitul omenirii???

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum ne vom simți când vom reveni la telefonia fixă,primul cetățean care a renunțat la 5G ?!


  https://youtu.be/kzs0kEi9zyY

  RăspundețiȘtergere
 3. Salut Marius! Multumesc pentru acest articol interesant. Cu permisiune ta o sa pun un link catre un videoclip unde un cunoscut fizician pe nume Cristian Presura explica in mod stiintific tehnologia 5D. Dupa ce veti urmari ce spune acest fizician va spun sigur ca o sa fiti mai putin manipulati si manipulabili in ceea ce priveste aceasta tehnologie.

  https://youtu.be/Lsr2yyl31js

  Weekend placut va doresc!

  RăspundețiȘtergere
 4. Acest fizician induce oamenii în eroare, explicând prin fizica newtoniană funcționarea 5G. Probabil are interese, dar nu este deloc așa. Microundele de peste 2 GHz penetrează totul, corpuri umane, ziduri din cărămidă și beton, doar copacii bătrâni pot fi scuturi în fața lor.
  Apoi îți spun din propria experiență, lucrând mai bine de 20 de ani pe diverse tipuri de radiolocatoare militare că undele focalizate îmbolnăvesc, mai ales de cancer. Am avut colegi care au murit de tineri de cancer.
  Pentru mai multe lămuriri, citește articolele de la categoria ,,Tehnologia 5G” din blog și vizionează documentarul APOCALIPSA 5G din blog...
  Numai bine !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Deci ești militar, de ce conduce sriul un program de MK ultra pt a distruge școala lui Bivolaru, poți publica tratatele fracmasoneriei? Semnat clona

   Ștergere
  2. Nu numai asta dar si efectul undelor electromagnetice din vechile centrale telefonice Pentaconta (patent Ericsson) bazate pe relee. Eu am lucrat la D.Tc.M.B (Directia de telecomunicatii a municipiului Bucuresti) pe vremea bolsevismului. Nu multi care lucrau acolo apucau virsta de pensionare.

   Ștergere
  3. Marius, inclusiv routerele pe care le avem in casa fiecare au peste 2Ghz, respectiv 2.4Ghz (varianta de baza) dar si 5Ghz(cele mai avansate). Daca e sa fie cum ai spus tu ar trebui ca toti romanii sa moara de cancer deoarece toti traim intr-o "supa" de astfel de radiatii in casele noastre. Ba mai mult, daca cautam retele wifi o sa gasim si de la vecini, adica radiatii in plus. Marius am tot respectul pt cunostintele tale din domeniul militar, eu tin sa o spun public ca noi astia cvili va datoram faptul ca prin ceea ce faceti reusiti sa pastrati aceasta tara sa nu vorbeasca "ruseste". Ca si profil si al meu e tehnic, ceva mai mult de 20 ani in domeniul naval. Fiecare nava Marius are cel putin un radar care "bate" cateva zeci de mile marine, frecventa 9.5 Mhz si a carui putere e de cativa Kw. Cele militare despre care imi spui tu au diverse frecvente (unele chiar sar in frecvente (si ar putea capta semnatura radar chiar si a lui F35����)) si au puteri de ordinul zecilor de Kw, unele chiar mai mari.
   Pana acum nu am intalnit nici macar vreun membru al vreunui echipaj al unei nave care sa se imbolnaveasca de cancer datorita radarului care merge non-stop atunci cand nava e in mars. Un telefon mobil are o putere care variaza intre cateva sute de mW si cativa wati. Deci despre ce vorbim? Nu tehnologia este cea care cauzeaza cancer ci cantitatea(puterea in wati sau Kw) la care suntem expusi in unitatea de timp, adica daca stai langa un radar militar de zeci de Kw si care trimite o cantitate imensa de radiatie in unitatea de timp, este total diferit daca ai un telefon in mana de cativa wati.
   Celulele de 5G vor impanzi orasele si se vor pune la distante mici tocmai pt ca nu au putere mare si pt ca nu pot "bate" distante mari. Eu zic ca mai degraba conteaza ce dispozitiv tin in mana si la cate antene ma conectez deodata (pt ca si asta e tehnologie 5G, adica te conectezi la mai multe antene (celule zona) cu telefonul tau care are si el mai multe antene, practic imparti fluxul de informatii pe antene). Cu cat o sa avem un dispozitiv care se poate conecta la mai multe antene cu atat cantitatea de radiatii o sa creasca dar totusi sa fim seriosi......vorbim de niste maxim wati....
   Am citit in urma cu cateva zile un articol foarte interesant care spune asta.
   Quote
   THERE ARE A LOT OF UNWARRANTED FEARS OF WIRELESS TECHNOLOGY BEING SPREAD AROUND TODAY BUT WE TELL YOU THAT HIGHER FREQUENCIES LIKE 5G ARE MUCH SAFER FOR HUMANS AND THE ENVIRONMENT THAN ALL THE LOWER FREQUENCIES!
   DO SOME DEEPER RESEARCH ON THIS MATTER!
   FIRST OF ALL, KNOW THAT 5G TECHNOLOGY WAS GIVEN TO THE BEINGS OF EARTH, IN THE SAME WAY, THE FIRST RAIDO, TELEPHONE AND COMPUTER WAS PASSED DOWN TO EARTH!
   5G INTERNET TECHNOLOGY WAS GIVEN TO EARTH BY BENEVOLENT, INTELLIGENT FORCES WHO HAVE ONLY THE HIGHEST LOVE FOR HUMANITY!

   USE INTELLIGENCE WHEN RESEARCHING 5G, AND CONSIDER THE CONTEXT OF THE LARGER PICTURE HERE!
   A PROVABLE, POSITIVE PLANETARY EVOLUTION IS UNDERWAY AND TRUST US, 5G IS NOT HERE FOR THE PURPOSE OF KILLING EVERYONE!
   ALL NEW MAJOR TECHNOLOGIES THAT ENDED UP BENEFITING THE WORLD WERE FIRST FEARED AND REJECTE, THIS SAME WAY!
   THE CONSPIRACIES AND FEARS AROUND 5G IS SIMPLY, A FEAR OF THE UNKNOWN!
   THE GALACTICS ARE WORKING EVEN NOW TO EDUCATE HUMANITY MORE ON THEIR TECHNOLOGIES!
   THE REQUIRWMENTS OF THE NEW EARTH QUANTUM FINANCIAL NETWORK WOULD BE ALMOST IMPOSSIBLE WITHOUT 5G!
   5G TRANSMITS DATA MORE EFFICIENTLY, 5G HAS THE POTENTIAL TO BE 40 TIMES FASTER AND SUFFER SHORTER LAG TIMES THAN THE CURRENT 4G STANDARD.
   Unquote

   https://lovehaswon.org/the-event-the-new-earth-quantum-financial-system/

   Multa lumina va doresc!

   Ștergere
  4. Minunat! Copacii batrani, scuturi..Atunci, de ce nu ne-am transformat noi in scuturi umane cand padurile noastre au fost culcate la pamant? Si sa nu aud pe cineva ca da iar vina pe straini! Nu doar strainii ne rad padurile. Stiti cati
   " ciocoiași" au aparut in Romania dupa revolutie? Ar trebui o analiza serioasa a situatiei in toate zonele. Padurarii au devenit proprietari de paduri si s-au asociat cu cei ce stiu sa vanda bine lemnul din fiecare zona. Lacomii stiu sa se asocieze cand este vorba de bani.
   Cunosc pe cineva in zona mea care a taiat toti nucii batrani, nuci in care ma jucam cand eram mica. Ghici pentru ce? Ca sa construiasca betoane. Cladiri fara pic de gust ce te agreseaza sub toate formele, inclusiv estetic. In orase, primarii cheltuie bani cu lopata pe fantani muzicale si ornamente de Craciun kitsch. Plantarea unui copac ar costa mult mai putin.
   Si, Marius, inainte de a tremura de teama lui baubau 5G, ma ingrozesc de ce li se intampla copiilor nostri. Nu doar rapiti si violati, ci si terorizati.
   Stati voi si asteptati palariile albe, ca de muncit muncesc illuminati. Munca lor este spre distrugere, nu spre refacere. Distructivii urasc Creatia si ar vrea sa traim intr-o lume a betoanelor. Daca ar putea, ne-ar obliga sa traim sub pamant, nici soarele sa nu-l mai vedem. Orbii ar vrea sa scoata ochii tuturor văzătorilor, sa fim toti la fel. Poporul roman nu are constiinta! Acceptati asta si va fi un pas spre vindecare. Se trezeste cand e cam tarziu...

   Ștergere
  5. Vrei sa vezi natura nealterata in toata frumusetea ei? Vino in Scandinavia. Paduri si paduri fara tipenie de om. lacuri nepoluate plus multe altele. Suedezii nu taie asa in stil barbar. Si daca taie este totul planificat si protejat. taie dar si planteaza. natura pentru ei este sfinta. Gunoaiele le iau cu ei pe unde se duc nu le lasa in natura. Aici este doar o mica parte a Suediei.
   https://www.youtube.com/watch?v=qUGijfyYAVI

   Spiritualitatea adevarata doar contemplind natura. Natura simpla nealterata.

   https://www.youtube.com/watch?v=9X8VVoOYrBU

   Ștergere
  6. Răspuns către Sticri : Radarele militare folosesc frecvențe între 200MHz și 2GHz iar puterea lor în impuls între 200 KW și 1,2 GW. De exemplu când în unitate se cupla complexul radiotehnic 5N87 cu doua cabine emisie-recepție dispuse pe biute de pământ și două radioaltimetre pentru determinarea celor trei coordonate de zbor al unor ținte aeriene, se emitea din antene 4,5 GW. Exista un semnal sub formă de sirenă și acesta se activa când acest complex era pornit, ptr. ca nimeni din personalul unității să iasă afară din clădiri sau amplasamentele subterane ale radiolocatoarelor.
   Dacă o pasăre trecea în zbor prin dreptul antenei cădea moartă instantaneu.
   Ori telefonul mobil mobil chiar dacă are radiație mică, tu îl ții lângă ureche minute în șir, celulele creierului încep efectiv să fiarbă peste 15 minute. Și mai pune radiația antenelor de pe clădiri, dealuri din împrejurimi, etc.
   Deci mai citiți și cercetările unor biologi nu numai fizicieni. Autoritate americană au părerea unor fizicieni angajați, de ce nu au angajat și biologi..?? Pentru că știu de pericolul acestor tehnologii și ei vor cu tot dinadinsul introducere lor la scară globală, ca să nu mai punem și faptul că prina aceasta vom fi urmăriți peste tot în timp real.
   Numai bine !

   Ștergere
  7. Marius, lasa biologii in treaba lor, aici e vorba de fizica si anume frecvente si puteri de emisie. Niciodata nu o sa-ti "fiarba creierul dupa 15 minute" in 4G sau 5G asa cum afirmi si o sa incerc sa demonstrez. Frecventa la care lucreaza cuptoarele cu microunde variaza intre 300 Mhz si 300 Ghz (300000Mhz) iar puterea necesara pt a incalzi o mancare in 5-7 minute este de approx. 120w. Tehnologia 5G foloseste frecvente intre 30 si 300 Ghz, in general este in jurul a 70Ghz iar un telefon are o putere de emisie in general mai mica de 2w. Chiar daca oarecum frecventele se pot intrepatrunde in cele doua cazuri, este o diferenta enorma intre 2w si 120w, ca sa nu mai spun ca dupa cum cunosti orice telefon are antena ecranata spre ecran (spre creier) cu o folie metalica, adica undele pleaca in majoritate spre exterior, doar o cantitate f f f f mica intra in creier. Totusi ca sa respectem rigoarea stiintifica o sa spun ca in conformitate cu normele internationale, puterea de iradiatie e telefoanelor mobile este măsurată în unităţi SAR. SAR (Specific Absorption Rate – Rata Specifică de Absorbţie) este exprimată la o unitate din greutatea corpului sau tesutului. In unitati internationale, SAR se exprimă în watt pe 1 kg (W/kg)
   Nu confundaţi acest indicator cu puterea de emisie a telefonului mobil, care este de obicei indicata în instructiuni. Pâna nu demult limita superioară a mărimii SAR în Europa era de 2 W/kg. Este general acceptată următoarea gradatie a telefoanelor mobile:

   Capacitate de iradiere mica - SAR < 0.2 W/kg
   Capacitate de iradiere redusa - SAR 0.2 - 0.5 W/kg
   Capacitate de iradiere medie - SAR 0.5 - 1.0 W/kg
   Capacitate de iradiere ridicata - SAR > 1.0 W/kg

   Acum trecand de la teorie la practica, o sa pun un link unde fiecare cititor isi poate verifica nivelul SAR emis de propriul telefon si poate trage singur concluziile. In general telefoanele au niveluri de iradiere reduse, doar unele modele f performante au niveluri medii de iradiere.

   https://www.rfsafe.com/sar-values-specific-absorption-rate-comparison-database/

   Marius, tu lucrezi in armata......eu intreb retoric, oare acum nu suntem urmariti peste tot in timp real? Nu toti "caram" dupa noi un telefon mobil? De ce nu sunt acceptate voalurile islamice in "lumea civilizata"?......oare nu pt ca nu-ti pot identifica fata, miscarile, cu alte cuvinte sistemul software da gres si nu prea te poate identifica prin camere video...?
   Sunt multe de spus Marius.....

   Ștergere
  8. Am lucrat în armată, iar de restul spun oamenii despre tot felul de simptome de când au apărut antenele GSM. Teoria este pentru a proteja marile companii de telefonie mobilă, iar oile care au fost prinse în acest joc, care 80% este inutil pentru evoluția lor ( să se uite pe videoclipuri și alte tâmpenii postate de toți nebunii ptr. a da like-uri), pot s-o facă inconștient în continuare...
   Am încheiat subiectul.

   Ștergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 5. Buna seara ! Alooo ! Satelitii ,nu exista .Deci ,5G-ul, nu face rău.Multumesc !

  RăspundețiȘtergere
 6. E clar că numai Federația Galactică mai poate să facă ceva pentru salvarea omenirii de la un dezastru de proporții epice...Noi oamenii de rand,deja am scăpat situația de sub control...Și sunt convins că Federația nu va ezita să acționeze...

  RăspundețiȘtergere
 7. Dragi prieteni, am citit mult despre 5G si modalități de protectie contra 5G. Nu înțeleg totuși cum am putea sa ne protejam a la long, cum am putea să ne protejam copiii care nu înțeleg pericolul acesta. Până la urmă, ce viață mai e si asta ,care în loc să fie trăită este permanent cu frica unor potențiale probleme...Si apoi, cei care promoveaza 5G nu știu, nu le pasă, nu vor fi afectați la fel, indiferent dacă le pasă sau nu? Pentru că oricata protecție ai, dacă 5G afectează în așa măsură lucrurile , tot vor fi situații când, cu toată protecția, vei fi expus. Și, dacă tot sunt pe cale să fie expuși , aceasta plagă a societății, si nu mai avem așa mult de patimit din cauza lor( zic unii), măcar acest lucru nu-l putem opri? Se spune că vor fi îndepărtați de la putere din toată lumea, mai e puțin, ca nu mai au putere, etc. Păi cât de puțină putere să aibă, când impun 5G fără nicio piedică?
  Quo vadis?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iată aici : Cum ne protejăm împotriva 5G https://ftwproject.com/orgonite-blog/how-do-i-protect-myself-and-my-home-from-5g-2/?awt_l=MKHXw&awt_m=3m8bb_RKQMjVMJ.
   https://www.brighteon.com/b4323773-5701-4646-9712-d65cab6f50dc

   Ștergere
 8. Cind va venii flash-ul ala puternic din Soare va distruge tot ce are de-a face cu electronica, centrale electrice sateliti si altele de genul asta. Multi cred ca este o aberatie dar asa va fi. 5D va fi bazata pe puterea plasmei nu electromagnetismului. Pe puterea gindului pe reactivarea puterilor omenesti care stau latente in cei 95% din ADN-ul inca neactivat. Pregatiti-va pentru asta. Vom fi iarasi ce-am fost si mai mult decit atit. Dumnezei creatori.

  RăspundețiȘtergere
 9. Da așa este, când se va manifesta Evenimentul, despre care ne informează Cobra, tot ce este electronic va arde, nimic nu va mai funcționa și bineînțeles ori atunci ori după la scurt timp se va produce și inversare polilor planetei. Ori toate câmpurile se vor inversa și nimic ce ține de electronică nu va mai funcționa, eventual doar dispozitive și motoare mecanice, clasice, care nu includ niciun fel de electronică.
  De acolo va trebui să repornim totul pe baza tehnologiilor ascunse în prezent, în PSS și cele oferite benevolent de către civilizațiile avansate care ne supraveghează.
  Numai bine !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Toate tehnoligiile astea plus multe altele sint in ADN-ul nostru, mostenire de la cele aprox. 23 de rase ET din care ne tragem. Mai sint; Telekinezia, telepatia (sti gindurile altora nu vei mai putea fi mintit si manipulat) teleportarea,materializarea (condensarea energiei in materie)etc. nu va mai fi nici timp nici spatiu, viata vesnica fara boli si alte chestii de genul asta. Corpul omenesc este perfect se poate regenera singur, doar ca softul este naspa. ca si cum ai avea un computer cuantic cu sistemul operativ vechi gen DOS. Sint multe de spus aici, am citit multe multe carti in privinta asta si din sesiunea de hipnoza regresiva pe care am facut-o stind de vorba cu sinele meu, care mi-a spus multe.

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 10. Domnule, Ar fi Bine sa nu mai folosesti termene de genul: vor fi,vor face,va avea, va fi,vor utiliza,s.a.m.d. dumneata si altii asemanatori cu Tine cunosc anumite legi ale CREATIEI, drept pentru care ar fi Bine pe considerentul ca esti Bine intentionat dar cu minime omisiuni, drept pentru care nu te voi considera un formator de opinii sau mai grav PROGRAMATOR.....REALITATEA de grup sau individuala se poate crea,Modula datorita gandurilor predominante sau INDUSE,....DRUM DREPT SI LUMINA

  RăspundețiȘtergere
 11. Nu aveți nici măcar cunostintele elementare din clasele primare, dar aveți opinii despre tehnologie care cer studii aprofundate.

  Propaganda rusa ordinara

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.