duminică, 25 august 2019

Lista oficială cu ce se introduce în vaccinuri: celule din rinichi de maimuţă verde şi din fetuși avortaţi, plus multe altele…  Un document bombă al Centrului pentru Controlul Bolilor (CDC) din SUA dezvăluie lista cu excipienții (adjuvanții) vaccinurilor, ce includ celule de rinichi de maimuţă verde africană precum și celule din fetuși umani avortați…
Aproape nimeni nu cunoaşte cu adevărat ce conţin vaccinurile…
Într-un document PDF postat pe site-ul instituției, intitulat „Vaccine Excipient & Media Summary”, CDC a afişat lista tuturor excipienţilor folosiţi în prezent în vaccinurile injectate în adulţi şi copii din America. Lista CDC, ce datează din 6 ianuarie 2017, a fost „extrasă din prospectele producătorilor” conform spuselor acestora. Natural News a postat o copie a acestui document pe serverele proprii, pentru a rămâne accesibil în situația în care CDC îl va șterge, dat fiind că sunt recunoscuți ca având „pierderi subite de memorie” în cazul unor documente care nu doresc să fie larg cunoscute de către populaţie.
Celulele umane provenite din ţesut fetal au devenit un subiect de scandal în care chiar Vaticanul a emis o declaraţie de îngrijorare cu privire la folosirea acestora, în care critică „vaccinurile ce conţin viruşi proveniţi din celule umane de origine fetală, folosind ţesuturi prelevate de la fetuşi umani avortaţi”. Răspunsul Vaticanului, disponibil aici aduce, de asemenea, în discuție problema morală şi etică a „principiului cooperării legale cu diavolul”.
Linia de celule WI-38 este cunoscută ca fiind „derivată din ţesut pulmonar provenit de la un făt alb (caucazian) feminin avortat”, aşa cum admite chiar şi site-ul Wikipedia.
Institutul Coriell pentru cercetări medicale explică următoarele despre linia celulară MRC-5: „Linia celulară MRC-5 a fost dezvoltată în septembrie 1966 din ţesutul pulmonar provenit de la un făt de 14 săptămâni avortat din motive psihiatrice, prelevat de la o femeie de 27 de ani, sănătoasă fizic. Morfologia celulară este de tip fibroblast. Cariotipul este 46, XY; masculin diploid normal. Numărul cumulativ de pasaje celulare până la îmbătrânirea celulelor este de 42-48. Isoenzima G6PD este de tipul B.”
Mai jos găsişi lista completă publicată de CDC. De remarcat că aceste ingrediente conţin metale toxice (săruri de aluminiu), resturi celulare provenite de la oameni, maimuţe, vaci, porci şi găini, ingrediente derivate din organisme modificate genetic, bariu, coloranţi artificiali chimici, excitotoxine precum glutamatul, agenţi chimici de dezinfectare (Triton X 100), tulpini bacteriene (E coli), chimicale toxice precum glutaraldehidă, timerosal (mercur) şi multe altele.
Nimeni nu mai poate infirma acum prezența acestor substanțe în vaccinuri, întrucât a fost admisă chiar de CDC.
Sumarul excipienţilor şi mediilor din vaccinuri ; Excipienţi incluşi în vaccinurile SUA, pe vaccin
  În plus faţă de antigenele (virale sau bacteriene) inactivate sau omorâte, vaccinurile conţin cantităţi foarte mici din alte ingrediente – excipienţi sau medii.
Anumiţi excipienţi sunt adăugaţi în vaccin pentru un anumit scop. Aceştia includ:
    - conservanţi, pentru a preveni contaminarea (de exemplu, timerosalul);
    - adjuvanţi, pentru a ajuta la crearea unui răspuns imun mai puternic (de exemplu, sărurile de albumină);
    - stabilizatori, pentru a menţine puterea vaccinului pe timpul transportului şi al depozitării (de exemplu, zaharuri sau gelatină);
Celelalte substanțe prezente în vaccinuri sunt urme de substanţe care au fost utilizate în timpul procesului de producere a vaccinului, şi care s-a urmărit să fie îndepărtate. Acestea includ:
    - materiale pentru culturi celulare – utilizate pentru creşterea antigenelor virale (de exemplu, proteine de ou, diverse medii de culturi celulare);
    - ingrediente pentru inactivare, folosite pentru uciderea virusului sau inactivarea toxinelor (de exemplu, formaldehida);
    - antibiotice, utilizate pentru prevenirea contaminării bacteriene (de exemplu, neomicina).
Următorul tabel conţine toate componentele, altele decât antigenele (virale), care sunt trecute în foaia de însoţire realizată de producător pentru fiecare vaccin. Fiecare dintre aceste foi de însoţire poate fi găsită pe site-ul FDA şi conţine descrierea procesului de producere a vaccinului respectiv, incluzând cantitatea şi scopul utilizării fiecărei substanţe. În majoritatea descrierilor, aceste informaţii se găsesc în secţiunea 11: „Descriere”.
    Sursa : http://www.yogaesoteric.net 

4 comentarii:

 1. Monarch solution îți dedica următoarele versuri Kazi Ploae:
  M-am adunat, intr-un vagon de dormit nu dorm
  Intotdeauna vrei ce nu poti avea
  Hei hei hei hei hei... e prima data cand m-am adunat,
  Intr-un vagon de dormit nu dorm
  Intotdeauna vrei ce nu poti avea

  Dragonu:
  Iluminare, bine-ai venit in stare, stare
  Stelele sunt ale tale ia-le, c-aleg
  C-aleg sa aleg totu' nu totusi tu totusi, nu ma vezi cand ies dintre lotusi,
  Suntem opusi, compusi,
  Din lumina finisata, modelata, cizelata, la fabrica de arta desteapta
  C-am ajuns sa spun constiinta e o lumina avansata
  Scapa de minte ca minte, nirvana se simte, nu se poate explica prin cuvinte
  Sincer sa zic ce, fii cert nu fii ce, auzi in biceps sau cand te tripez,
  Puterea sta in acceptare si iertare, linistea in meditatie si concentrare
  Cum norii sunt minunat de contemplat, ca sa ajungi in absolut
  Garantat, Scapi..

  Refren X2:
  Ma cheama Buddha, sunt iluminat
  Meditez din totdeauna, sunt una cu luna,
  Si marea cu spuma, vantu' furtuna,
  Ma cheama buddha sunt una cu lumea'


  Kazi Ploae:
  Nu sunt uraganul tipic,
  Urc spre nori pe sfoara de care spanzurat, ca un ascensor
  Intreaba-ti, comesenii de ce si-au pierdut toti dintii,
  Ca pe pamant ne obliga sa mancam alte fiinte,
  Fac.. tinte din poster ca o simpla riposta,
  Si sateliti incestuosi ma difuzeaza pe o mie de posturi,
  [Prameaza?] prostu', gust retardat ca America,
  Istoria lor e o brosura, un clip de 30 de secunde,
  Asa ca spune ca-s nebun in caz ca nu te poti ascunde
  Dau carne pentru tot satul si te inchini la presupuneri,
  Si m-a lovit din plin din nou,
  Cand am realizat ca nu e viitor,
  Eu sunt fantoma din metrou......

  Refren X2:
  Ma cheama Buddha, sunt iluminat
  Meditez din totdeauna, sunt una cu luna,
  Si marea cu spuma, vantu' furtuna,
  Ma cheama buddha sunt una cu lumea'

  Kazi Ploae X2:
  Hei hei hei hei hei... e prima data cand m-am adunat,
  Intr-un vagon de dormit nu dorm
  Intotdeauna vrei ce nu poti avea.

  ADVERTISEMENT
  SCROLL TO CONTINUE WITH CONTENT

  Versuri trimise de Klin_Daydrmr.


  versuri

  RăspundețiȘtergere
 2. Gândesc ca si pentru " ei" functioneaza legea cauza-efect. Nu doar pentru noi. Si cu cat mai multe crime fac, cu atat mai abitir cad. Problema este ca nu cad singuri. Cand lasi un popor de izbeliste, needucat, necontrolat, acesta va fi lipsit de constiinta faptului ca orice rau ti se intoarce. Nu face copilului altuia ce nu vrei sa-i faca altul copilului tau. Am jucat un timp rolul cerut in grupurile nationaliste. Am cumparat numai de la producatori autohtoni. Pana cand am observat ca romanii folosesc pesticide anapoda si fara limite. M-am intoxicat de la rosii romanesti, am vomitat dupa pepeni verzi de Dabuleni, celebri odinioara. Am mancat branza incerta si smantana falsificata.
  Vaccinuri?! Si noi si copiii nostri consumam zilnic otrava.
  Asa ca...sa ma mai lase si nationalistii cu ifosele lor autohton elitiste! Nu tot ce vine din afara e daunator si nu tot ce e romanesc e parfum!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dacă ai cumpărat dintr-o piață anume este posibil să pețești astfel. Vorbind de produse autohtone, trebuie să cauți (pe net) producători originali și testate produsele, iar procurarea lor se face direct de la fermă. Astfel ocolim supermarketurile și produsele lor proaste.
   Multă sănătate!

   Ștergere
 3. Eu am trait ultimii 20 de ani la tara. Stiu cum se face agricultura. Nici macar cei ce produc doar pentru ei nu fac produse curate. Toti folosesc azotat (care este cel mai ieftin si cei mai cu bani si alte produse mai scumpe). Dar cei care produc si pentru comercializare au ajuns sa lucreze ca si marile companii agricole folosind tratamente injectabile la fiecare planta si fiecare fruct al plantei. Noi din 2001 nu am mai folosit azotat in gradina. Dar cand veneau ploi mari ce spala ploaia din gradinile celor din deal aducea in gradina noastra. Asa ca noi am facut agricultura bio doar cu intentia. Dar in camp la porumb si grau am folosit azotat ca altfel nu se face recolta. Si animalele din curte au mancat respectivele cereale si noi carnea lor plina de azotatul din porumb. Din grau faceam faina pentru noi. E destul de dificil de gasit produse bio. Si poate cineva sa puna 10 etichete cu "bio" si sa raspunda de unde are apa bio pentru udare. Ca apa de ploaie e plina de chimicalele din darele de avion, gazele de esapament si din restul de industrie ce mai este pe la noi. E trist! E trist ca acum sunt atat de multe dovezi in legatura cu planul de ucidere in masa a noastra, a oamenilor care nu sunt la butoanele planetei si de fapt noi suntem MAJORITATEA si totusi o foarte mica parte intelege ce se intampla. Ce planuri au cu noi cei ce si-au "asumat" detinerea si controlul planetar. Oameni tineri care au avut acces la o multitudine de informatii in internet nu au nici cat negru sub unghie interes fata de ceea ce se intampla. Considera ca este normal sa faca vaccin copiilor. Si eu am vaccinat copii ca "asa trebuie". Dar acum ...daca as mai putea face un copil l-as tine departe de tot ce inseamna medicina. Si la final: nu mai mananc carne. Mai mult legume crude si branzeturi. Cateodata gatesc legumele. Si se traieste bine si asa. Adica fara carne.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.