sâmbătă, 10 august 2019

Crima organizată conduce România! Laurențiu Primo, inițiatorul Mișcării meritocrate din România face o analiză pertinentă a situației în care a ajuns România și poporul român…
Adevărul despre cazul Caracal și multe altele.

12 comentarii:

 1. Romania,mai corect spus ceea ce a mai rămas din Romania este condusă de către jidani,iudeo- masoni,khazari și iezuiti!!!Crimă organizată sunt doar " uneltele" lor...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De oricine ar fi condusa Romania, individual nu va opreste nimeni sa urcati spre Lumina. E greu sa te bati cu un sistem, mai ales ca behăielile si fandoselile romanesti cu
   " poporul roman- popor ales, " Romania - Noul Ierusalim" au trezit cativa " monstri" ce ne tin sub observatie. Dupa ce ati ajuns suficient de sus ca sa scapati de " umbre", va intoarceti ca sa-i ajutati si pe ceilalti.
   A fost o perioada de gratie cand am fi putut scapa din caracatita asta criminala ce controleaza totul. Dar...romanii au preferat sa afle de la astrologi sau clarvazatori cand va fi bine...Binele acela se indeparteaza cand nu faci nimic concret. Doar emiti si comiti informatii si idei pe net. Netul e reteaua informationala. Nicidecum realitatea din planul fizic. Pe net s-au raspandit minciuni new age, o adevarata otrava ce tine oamenii in adormire. Poti induce orice in mentalul colectiv daca ai mana de criminal si tradator!

   Ștergere
  2. Cum sa urcam spre LUMINA atâta vreme cât suntem obligați să muncim ca niste sclavi doar pentru a putea plati jidanilor,iudeo- masonilor,khazarilor și iezuitilor facturile uriașe,noi fiind plătiți în bătaie de joc cu salariile cele mai mici din Europa?
   Cum sa putem ajuta,cu cat de puțin, pe cei nevoiași,bătrâni,bolnavi,cum și din ce venituri sa putem planta copaci sau adopta un biet animal fără stăpân? Suntem ținuți la limita minima a supraviețuirii,lipsurile de tot felul și prăpastia tot mai mare dintre cei bogați și marea masă a populației ne-a " animalizat", ne-am sălbăticit,suntem încărcați până la refuz cu ura,invidie,lăcomie,zgârcenie,avariție,minciuna,fatarnicie și multe alte nenorociri,nu mai ne interesează decât cum sa" ne descurcam" doar noi,fara a privi o secundă la aproapele nostru,cum sa putem ieși din aceasta nenorocita stare,iată cea mai importanta întrebare la care nimeni,până astăzi,nu a răspuns vreodată!!!
   Ce ai putea sa faci,concret,tu,un om sarac lipit,muncit 8-10 ore zilnic pentru aproape nimic? Și dacă ai vrea,ai dori sa faci ceva concret pentru cel de langa tine,fie el om sau animal,nu vei putea!
   Nu vom putea evolua,nu ne vom putea înalța spre LUMINA daca ne vor menține în sărăcia lucie de astăzi,oricât am vrea noi!
   Cred că numai dacă vom scăpa cumva - dar nu vad cum - de această sărăcie cronica, daca vom avea,cat- de- cat, mijloace minime suplimentare,de- abia atunci vom putea sa facem ceva concret spre a ajuta semenii noștri și animalele!
   Dar dacă nu vom scăpa din ghearele celor care ne-au adus și ne mențin în această mizerie materială,morala si socială nu ne vom putea sa urcam niciodată spre LUMINA! Dimpotrivă,ne vom " stinge" încet,unul câte unul,în
   sărăcie,lipsuri,mizerie si tăcere...

   Ștergere
  3. Putem urca prin lumina asa cum au facut o martirii din inchisorile staliniste, avem mult mai multa libertate decat ei. Si pentru acest lucru nu este nevoie de bani.

   Ștergere
  4. Corect! Liertatea este în noi! Însuși Iisus spunea: ,,Puteți să mă aruncați în Iad dar nu veți putea distruge Divinitatea din mine”. Cei care nu se raportează la propria spiritualitate, în aceste vremuri, nu vor putea trece această perioadă de tranziție. Dacă se vor raporta doar la info mass-media, sunt într-o gravă eroare. Informați-vă, fiți chitiți, dacă vă interesează evoluția acestei civilizați, căutați informații, pentru că acum chiar există....
   Nu mai puneți ,,boticu” ,cei tineri, la tot felul de manipulări, de la politice, economice, sociale, până la abjectele manipulări medicale din reclamele medicale, mi se par ca o crimă împotriva umanității. Este ceva abject, dezumanizant, să dai speranțe prin niște pastile, unor ființe, că vor trăi fericiți după inhalarea lor, pentru ca ei să-și umfle profitul.
   Mai și gândiți, după ce citiți un articol, treceți-l prin inimă și....dacă ea este de acord cu ce se afirmă, luați-l de bun.
   Inima este judecătorul suprem, nimic altceva...!

   Ștergere
 2. Aseară,9 august 2019,la emisiunea " jurnalistei"( ofițer acoperit SRI)SORINA MATEI de la B1-TV care se străduia să ne convingă de existenta MAFIEI PSD fara sa ne spuna absolut nimic despre MAFIA PDL, și mai nou,P(D)NL, a criminalului Braunovich( alias Băsescu masa verde-2012)reprezentată de criminalii excroco- hoți,UDREA,BLAGA,VIDEANU,BERCEANU( Bercovici), BOC,PINALTI,FLUTUR și mulți,mulți altii,a intervenit telefonic in direct fostul primar al Sectorului 5,MARIAN VANGHELIE.Chiar daca n-a fost lăsat deloc să vorbească de către așa-zisa jurnalista a reușit totuși să afirme 3 lucruri importante:
  1. La CARACAL-2019 sunt implicații de foarte ,foarte sus!
  2. In proprietatea dementului DINCA se afla mai mult de 100 de cadavre!
  3. Cei care au " creat" COLECTIV-2015 sunt aceiași cu " creatorii" CARACAL-2019 care este de fapt,un COLECTIV up- datat și "evoluat" așa cum,beneficiarii COLECTIV-2015 sunt aceiași cu cei ai CARACAL-2019!!! Mulțumesc D-lui. Marius SUMEDREA pentru curajul,consecventa ci tăria cu care,de atâta vreme încearcă să ne deschidă ochii si mintile tuturor și încercați și Dvs. stimați cititori sa gânditi singuri,cu ochii deschiși și cu capul vostru!DRUM DREPT spre LUMINA!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu zic că nu vă înțeleg amărăciunea, dar cred că pe ici pe colo exagerați! Pentru că tot suntem într-un timp al dezvăluirilor și tatonărilor a orice fel de piste, puneți-vă întrebarea, oare toate aceste fapte oprobii nu-și au originea și/sau intenția într-un " spațiu-timp" mai presus de înțelegerea noastră? Oare nu în plan ezoteric se află răspunsul? Umanitatea este manipulată de secole, s-a ajuns aici, dacă oamenii ar fi dedicat mai mult timp constientizării și dezvoltării personale, aveau puterea să schimbe/devieze unele dintre " rezultatele" pe care le avem azi, schimbate în favorabil! Ce înseamnă oare explozia din Rusia de la Arkhangelsk, sper că am scris bine numele, nu seamănă oare cu manifestarea/acțiunii primului Înger/Argh.al Apocalipsei? Dar avem încă timp să schimbăm calea/macazul spre un final mai cumsecade..

   Ștergere
  2. Dumneavoastră Doamna Simona trăiți în altă lume,nu in Romania anului 2019, cu siguranță! Răspunsul mizeriei înfiorătoare,materială,morala,socială dar mai ales spirituală,răspunsul nu se află deloc în planurile ezoterice,din contra,este cat se poate de material,explicabil fizic,matematic,istoric și logic daca se are în vedere istoria reală,adevărată,nu cea "învățată" la școală și plină de minciuni și manipulări!!! Numai dacă românii vor deschide larg ochii că să vadă cine sunt vinovații cu- adevărat ai mizeriei pestilențiale in care au ajuns și vor gândi cu capetele lor,doar atunci va exista o șansă!!! Nu ezoterism și alte " vrajeli" de tip New Age,Comunicări din Astral și alte căcaturi...

   Ștergere
  3. În primul rând nu aveți atitudinea de a vă exprima ca cetățean al acestei națiuni! Pentru că nu aveți identitate, de cine sau ce vă este frică///? Când ai un punct de vedere trebuie să ți-l asumi! Apoi..vis-avi de ,,planurile ezoterice” , dacă d-tale nu crezi nu înseamnă că nu există, acum sunt informații plus...pe internet, doar negativiștii și cei plătiți special, pentru a decredibiliza astfel de informații propagă astfel de idei, sau cei neinformați...(nu vreau să jignesc).
   Fiecare interpretează informațiile din blog funcție de nivelul de evoluție spirituală la care a ajuns... Nu judec, nu compar, fiecare are nivelul de TREZIRE atunci când va veni. Nimic nu este comparabil în Creație. Sunt civilizații cu mult mai avansate spiritual, care au venit aici să ne urmărească Ascensiunea noastră planetară, suntem subiect de studiu... Oare nu vă puneți întrebări? Civilizații, poate cu milioane de ani mai avansate civilizațional, vin aici, în Sistemul nostru Solar să ia lecții///??!!
   Dragilor...nu vă mai simțiți infimi..., aveți structura divină de creatori la fel ca TATĂL, redescoperiți-vă ca ființe divine multidimensionale, numai participați la MATRICE, această realitate falsă...Fiți voi înșivă, ființe divine, puternice, autocreatoare a realității în care doriți să trăiți.
   Fiți încrezători în propria ființă, nimic nu este mai puternic decât asta! Aveți puterea supremă în voi, nu vă mai credeți fiinșe slabe..neajutorate.., nu există așa ceva, suntem supremi, de-asta forțe din multe Universuri vor să ne subjuge (sau să ne studieze...). Suntem mult superiori multor civilizații ET.
   Nu trebuie să devenim infatuați, asta este un semnal că trebuie să ne redescoperim ființa, pentru ca apoi sădevenim un exemplu, o școală de evoluție spirituală, ca un diamant care se ridică din mocirlă.
   Da..ființa umană asta este un DIAMANT ce urmează să-și arate totala splendoare și care va fi un exemplu pentru multe alte civilizații galactice care urmează să ascensioneze.
   Din cel mai acut rău Dumnezeu Tatăl revelează Binele Suprem, pentru că necunoscând răul nu poți conștientiza binele, Yin&Yang din spiritualitatea hindusă/budistă.
   BRAHMAN este NEMIȘCARE, echilibru perfect, este momentul înainte de Creație, apoi, totul s-a manifestat în dualitate...
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 3. Un sistem economic capitalist, dar intarirea rolului statului in economie.Este necesară eliminarea principiului nr. 16, pentru deoarece contrazice toate celelalte principii. Sistemul capitalist incalca toate normele democratiei participative. Propun a fi inlocuit cu : 16. Un sistem socioeconomic pentru dezvoltare durabilă și creștere continuă a nivelului de trai al tuturor cetățenilor, în armonie cu mediul natural.Suna bine,nenea Primo dar,inca trebuie lucrat.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.