vineri, 2 august 2019

Ben Fulford - Planul detaliat al Agenției Mondiale de Planificare a Viitorului, a fost prezentat Comitetului celor 300 Vă propun lecturarea unei analize economice excelente a trecutului, dar mai ales a soluției pentru viitor, pentru a scoate civilizația umană din iminența colapsului, făcută de către Benjamin Fulford, cel care trăiește undeva în Asia și ne informează săptămânal despre evoluția evenimentelor ce se petrec în umbră. 

 Sistemul de guvernare economică globală a devenit disfuncțional la cel mai înalt nivel. Instituțiile create de puterile victorioase după cel de-al doilea război mondial - FMI, Banca Mondială, Organizația Națiunilor Unite, etc. - au dus la un dezastru ecologic până la nivel de dispariție și la o concentrare extremă de bogăție în mâinile unei elite parazite. China, cu inițiativa Belt and Road (BRI), de mai multe trilioane de dolari, scufundă rapid puterile occidentale blocate în irelevanță. Din acest motiv, White Dragon Society a propus crearea unei Agenții de Planificare a Viitorului (FPA), condusă de Occident, ca o completare a BRI-ului chinez. Acest plan are sprijin la nivel înalt din partea Pentagonului, a Vaticanului și a Commonwealth-ului britanic.
FPA va fi modelat după Agenția Japoneză de Planificare Economică (EPA), care a fost în spatele a zeci de ani de creștere economică post-război spectaculoasă (adesea cu două cifre). Sistemul a culminat la mijlocul anilor 1980, Japonia având cel mai mare venit pe cap de locuitor din lume și cel mai mic decalaj între bogați și săraci din OCDE (Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică). Prin urmare, ar fi o idee bună să examinăm modul în care EPA japoneză a lucrat înainte de a elabora planurile pentru FPA. Inima sistemului japonez era un grup informal format din aproximativ 20 de birocrați, industriași și politicieni. Politicienii vor transmite ceea ce doreau oamenii, birocrații vor spune ceea ce era realist, iar industriașii vor sfătui despre ce este profitabil. Împreună aveau să facă un plan cu ceea ce doreau să realizeze pentru țară în următorii cinci ani.

Planul a început cu Banca Japoniei care a efectuat un sondaj sistematic al țării. Aceștia au trimis ofițeri în magazine din toată țara pentru a verifica prețurile mărfurilor. De asemenea, aceștia au examinat întreprinderile mari și mici în ceea ce privește planurile lor de afaceri și, în special, cât de multe echipamente intenționau să cumpere. Pe baza acestor date, BOJ a calculat exact câți bani ar fi necesari pentru a îndeplini planurile de investiții fără a crea inflație. Banii au fost apoi alocați sectorului bancar privat. Sectorul bancar privat a fost împărțit în „bănci orășenești” la nivel național, bănci regionale și bănci specializate. Fiecare corporație avea „banca principală” și aceste bănci furnizau corporațiilor fonduri în conformitate cu planul general.

Odată ce s-a decis câți bani trebuie injectați în economie, atunci celelalte birocrații, în special celebrul și temutul Minister al Comerțului și Industriei Internaționale (MITI), își face planurile. În MITI au fost angajați unii dintre cei mai inteligenți oameni din Japonia care au susținut aproape imposibil de trecut examenele de nivel superior din serviciul public. MITI nu a fost ca o autoritate de planificare centrală comunistă, ci a creat o foaie de parcurs generală pentru industria privată. De exemplu, dacă planul pe cinci ani impunea dublarea numărului de autostrăzi din Japonia, MITI s-a asigurat că companiile auto vor primi orice ajutor necesar pentru a construi suficiente mașini pentru a umple noile autostrăzi.

Punctul principal al întregului sistem a fost acela că țara în ansamblu avea un sentiment de direcție și un plan general pentru viitor. Acest lucru a făcut mai ușor pentru companii și persoane fizice să-și planifice propriul viitor.

În ciuda succesului său incredibil, sistemul japonez a avut un defect major. Aceasta a fost cauzată de un sistem de pensionare forțată a birocraților. Orice birocrat care nu a trecut de un anumit nivel de promovare a fost obligat să se retragă din timp. Acești birocrați vor lua apoi o „parașută de aur” și vor ocupa locuri de muncă în sectoarele private pe care anterior le supravegheaseră. Aceasta a creat ceea ce era în realitate un sistem de luare de mită amânată. Birocrații ar oferi corporațiilor oferte de dragoste în schimbul unei promisiuni a unui loc de muncă lucrativ după pensionare. Salariile foarte mici pentru birocrați nu au făcut decât să înrăutățească sistemul.

Singapore a rezolvat această problemă prin faptul că nu i-a obligat pe birocrați să se pensioneze și să le plătească salarii competitive cu sectorul privat. Aceasta însemna că se puteau concentra asupra binelui mai mare, nu pur și simplu asupra binelui oricui ar fi trebuit să supravegheze. În general, modelele din Singapore și Japonia au combinat cele mai bune dintre capitalismul occidental și birocrația meritocratică confucianistă din Asia de Est. Alte țări precum Coreea de Sud, China și Vietnam au copiat exemplele lor. Rezultatul general a fost că Asia în ansamblu să aibă un PIB mai mare decât Occidentul în ansamblu.

Această schimbare fundamentală a echilibrului puterii economice a condus la faptul că țările asiatice solicită mai mult un cuvânt de spus în ceea ce privește modul de operare al întregii planete. Dacă Vestul nu își reformează sistemele prin încorporarea și îmbunătățirea părților de succes ale modelului asiatic, cu cât trece timpul, cu atât Asia va deveni mai puternică, pe măsură ce Occidentul va deveni mai slab. Să examinăm acum eșecul sistemului occidental, în special după încheierea Războiului Rece. Occidentul a cunoscut o expansiune economică masivă ca urmare a celui de-al doilea război mondial. Aceasta se datora planificării industriale legate de efortul de război.
Când s-a încheiat al doilea război mondial, impulsul inițial din Occident a fost să demonteze aparatul militar și să-l readucă la niveluri tradiționale și minime pe timp de pace. 
Cu toate acestea, industriașii care au profitat de industria militară masivă au organizat o lovitură de stat și au creat un plan pentru un „război rece” pentru a menține cheltuielile militare masive. Acest Război Rece a fost bun pentru economia în ansamblu până la începutul anilor '70. Cu toate acestea, complexul militar-industrial a fost dedicat practic creării de instrumente de crimă în masă pentru a menține această imensă indistrie militară în funcțiune. La un moment dat, a devenit parazitară. Drept urmare, nivelul de trai real pentru 90% dintre americani a scăzut de la începutul anilor '70.

Prăbușirea Uniunii Sovietice și sfârșitul Războiului Rece ar fi trebuit să creeze un imens dividend de pace pentru Occidentul victorios. Cu toate acestea, deoarece nu exista un sistem de planificare viitoare, cum ar fi în Asia de Est, această oportunitate a fost risipită. În schimb, oligarhii din vârful puterii Occidentale au venit cu ceea ce nu poate fi descris decât ca un plan criminal și stupid de a reînvia Războiul Rece prin crearea unui inamic „terorist” nebulos. Astfel s-a născut Războiul fals împotriva terorismului, combinat cu conflicte de nivel scăzut care nu se încheie niciodată, în locuri precum Afganistan, Irak, Siria, etc. Rezultatul final a fost că s-au irosit trilioane de dolari pe conflicte militare fără sens.

Infrastructura occidentală, în special în S.U.A., s-a degradat, iar SUA a devenit cea mai îndatorată țară din istoria lumii. Aceasta a funcționat atât timp cât datoria era datorată de statele sclave captive precum Arabia Saudită și Japonia. Totuși, acest lucru nu este cazul Chinei. Chinezii, conștienți de planurile neoconilor de a invada și dezmembra China, au întrebat pe bună dreptate: „De ce ar trebui să plătim noi pentru ca tu să ne omori?

Incapacitatea americanilor de a-și plăti datoriile față de China este esența războiului comercial în curs. Administrația lui Donald Trump spune: „Cumpărați-ne o grămadă de lucruri pentru a putea evita falimentul.” Răspunsul chinezesc: „Nu aveți destule lucruri de vândut.” Americanii sunt acum în fața încercării de a reduce accesul chinezilor la semiconductori și poate în curând să încerce să taie și petrolul. Chinezii au prevăzut acest lucru și au așteptat până când au avut suficiente alternative la petrolul din Orientul Mijlociu pentru a face propria mișcare. Singura carte pe care SUA trebuie să o joace acum este cel de-al treilea război mondial, dar, de câte ori Pentagonul joacă jocurile sale de război, rezultatul este același - 90% din umanitate moare și întreaga emisferă nordică a planetei devine inospitalieră.

Soluția White Dragon Society (WDS) a negociat cu societățile secrete asiatice - și a primit sprijinul, așa cum s-a menționat mai sus, al Vaticanului, Commonwealth-ului Britanic și Pentagonului - este crearea unei viitoare agenții de planificare condusă de Occident. Această agenție propusă, cu un buget de trilioane de dolari și un personal meritocratic multinațional, ar începe un omolog occidental la BRI. Ar veni cu planuri mari de a face deșerturile verzi, de a reumple oceanele, de a explora universul, etc. Lucrările efective vor fi transmise sectorului privat prin licitație competitivă.
În prezent, principalul obstacol în calea realizării acestui plan îl reprezintă fanaticii sioniști care au preluat controlul sistemului bancar central occidental. Ei se agăță de o viziune apocaliptică a unui război între Gog și Magog, care ar ucide 90% din umanitate și le va permite să înrobească supraviețuitorii.

Prin urmare, WDS (Societatea Dragonul Alb) și aliații săi nu au mai avut de ales decât să-i vâneze și să-i omoare sau să-i aresteze pe acești fanatici genocidali până la înfrângerea și predarea finală a acestora. Procesul de îndepărtare al acestora de la putere este în curs de desfășurare și, dacă totul merge bine, ar putea fi finalizat încă din această toamnă.
   Victorie umanității!


10 comentarii:

 1. Greu fraților ! Sa conștientizați apa: ...apa trebuie limpezită și totul se schimba .Mulțumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Conştiinţa personală trebuie întâi limpezită, după care limpezirea apei vine de la sine. Nu există o purificare colectivă, aşa, cumva de sus, fiecare singur trebuie să urce muntele ăsta.

   Ștergere
 2. Bravo Beny, poate vin și eu cu o contributie pentru agenția de planificare a viitorului. Bani sa fie. Mi-as trimite și CV -ul la departamentul de recrutare al agenției. Ma cam plictisesc pe-aici prin sudul Spaniei tot timpul despuiat la soare.
  Îmi poți da un număr de fax sau o adresa de mail ca sa trimit aplicația ? Eventual o pila la Dragonul Alb ?

  RăspundețiȘtergere
 3. Sioniștii,adică jidanii,iudeo- masonii,khazarii și iezuiții controlează nu numai sistemul bancar occidental ci întregul sistem bancar mondial,guvernele și marile servicii secrete ale lumii,armatele lumii,comerțul și industriile mondiale,absolut toate resursele planetei și se lupta- căci nu mai au mult- sa controleze,prin multiple și perfide metode, toți oamenii acestei planete.Si nu sunt departe ca sa și reușească...

  RăspundețiȘtergere
 4. "aliații săi nu au mai avut de ales decât să-i vâneze și să-i omoare sau să-i aresteze pe acești fanatici genocidali"... as vrea sa apuc ziua cand se trezesc unii cu adevarat si incep sa-i vaneze pe sionisti; toate nenorocirile umanitatii au fost provocate de ei, chiar daca termenul de sionist apare in secolul XIX.Ei sunt plaga si esenta raului care trebuie extirpata dar nu are cine pt ca banii si puterea sunt la ei, la momentul actual nu exista nici o forta care sa le tina piept.Imi pare rau ca va dezamagesc dar asta e adevarul, restul sunt vise, vise.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. FELICITARI Dle/Dna.,acesta este adevarul-adevarat,jidanii,iudeo- masonii,khazarii și iezuiții sunt cei care,de mii și mii de ani au provocat,și încă mai provoacă toate nenorocirile pe aceasta frumoasa planeta!!!Într-adevăr,EI și numai EI sunt plagă și esență raului pe-acest pământ!Problema este că numai o intervenție puternica,hotărâtă și susținută a Marilor Civilizații de Lumina din Astral(Pleiadeenii,Arcturienii și alții) ne poate salva aceasta Lume - a 5- a - întrucât criminalii sunt prea puternici!!!

   Ștergere
  2. Stiu ca ceea ce spun o sa-i enerveze pe romanii mai nationalisti...Dar imi asum riscul de a-i calca din nou pe coada pe falsii patrioti ce tin discursuri. Mai ales anul trecut, cand am sarbatorit centenarul, s-au tinut discursuri patriotice cat pentru un mileniu.
   Acum, dupa ce m-am plimbat pe tot internetul, studiind hartile astrale ale multor grupuri, trag o concluzie trista: romanii refuza sa se vada asa cum sunt si, in loc sa treaca la treaba, in planul fizic, implicandu-se concret in schimbarea in bine a Romaniei, prefera sa viseze pe net. Sau sa dea vina mereu pe altii pentru starea deplorabilă in care ne complacem.
   Hartile astrale ale grupurilor spun multe despre gradul de trezire al membrilor grupului si nivelul de constiinta pe care se afla...Din cauza educatiei de tip " toceala" , romanii nu au curajul de a iesi din tipare si de a-si asuma un fragmențel de Romanie ce trebuie schimbată.
   Imi amintesc de o poveste de pe blogul Unelte pentru schimbare. Stelutele de mare cred ca se numea. Cautati-o, e foarte frumoasa. Mai e si Floarea rosie...O poveste despre cum copiii isi pierd creativitatea si sunt transformati in roboti ce deseneaza asa cum au fost invatati. Suntem nascuti sa iesim din tipare, sa cream, sa imaginam. Dar sa fie in armonie cu legile universului.
   Avem printre noi morocanosi si banuitori ce vad in spatele fiecarui copac un evreu. E adevarat si nu e...Sunt poate vinovati pentru sistemele pe care le-au conceput si pe care le-au experimentat pe noi, cobaii umani. Dar nu ne opreste nimeni sa fim Oameni de omenie in spatiul nostru mioritic.
   Avem dusi cu pluta creduli ce cred ca tot ce se intampla e joc divin. I-am intalnit in grupurile new age. Se distreaza, pentru ca li s-a inoculat ideea ca pentru distractie s-au nascut pe pamant. Evident, ne putem distra, ca nu suntem la inmormantare decat daca acceptam sa fim ingropati de vii intr-un sistem criminal. Dar...avem lectii de învățat in planurile joase. Daca nu ar fi copii saraci, nu am invata iubirea neconditionata si altruismul. Nu am putea trece de granitele propriului Ego in care ne este cald si confortabil. Mai ales pentru cei bogați. Daca nu ar fi maidanezi, am pierde șansa de a avea cei mai buni Maestri! Un caine salvat devine Prietenul...etc.
   Si nu rezist ispitei de a ma distra putin pe socoteala venerabilului mason Chelaru:
   " Si punctum"🤣🤣
   Nu exista capat in ascensiune. Nu exista punct. E infinita spirala.

   Ștergere
  3. Dna.Maria Aurelia,nu in spatele fiecărui copac se ascunde un evreu.Nici vorba.Evreii(
   adica jidanii,iudeo- masonii,khazarii și iezuiții) sunt doar in spatele TUTUROR multinaționalelor bancare,industriale,ale armatelor mari ale lumii,comerțului,guvernelor,agentiilor de presa,serviciilor secrete,organizatiilor oculte,televiziunilor,internetului,se ascund,e-adevarat,dar ei și numai ei sunt proprietarii și conducătorii reali ai acestora și prin intermediul lor,a întregii lumi!Așa cum Dl. Marius Sumedrea cu un curaj de invidiat dar și cu o hotărâre extraordinară se straduie de atâția ani sa ne " deschidă ochii" fapt pentru care eu țin sa-i multumesc cu mare respect și admiratie,așa și eu,incerc sa le arat celor care vor sa priceapa cine se afla la originea tuturor nenorocirilor din aceasta lume de atâta amar de vreme!Și ca să aflați și Dvs.,Dna. Maria-Aurelia,căci poate n-ați aflat încă,intreg Spațiul nostru mioritic,ca și întreaga țară și popor sunt deja distruse tot de către " EI"!!! Daca nu mă credeți este suficient un singur exemplu( caci pot sa va dau milioane),sa priviți la ceea ce a mai rămas,încă,dar nu pentru multa vreme de- acum incolo,din falnicele paduri ale României!?!?

   Ștergere
 5. Ba eu chiar cred , desigur cu rezerve privind ce, când, cat, și dacă.
  Stau cu cv-ul pregătit sa ma apuc de treaba. SERIOS. Ca în vechiul sistem nu mai pot funcționa. Mi-e sictir de sefi prosti și îngroziți la rândul lor de șefii cei mari, și nu mai visez de mult la bemveuri bengoase.
  Vreau sa fac ceva în echipa cu niște băieți faini și cu femei inteligente care nu vorbesc prea mult . Beny sa ne dai lumina verde cat mai repede, ca virgula Cobra nu ne vrea în mișcarea de rezistenta... Arongatii...

  RăspundețiȘtergere
 6. Propun o dezbatere cu mesaje nu foarte lungi despre posibile proiecte ale Agentiei.
  Fonduri nelimitate, fără necesitatea obținerii de profit.
  La sfârșit acordam note fiecărei idei și le proiectam în stratul cuantic de conștiința colectiva pana le va veni vremea.
  Ce ziceți?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.