joi, 25 iulie 2019

Telefonia celulară 5G și impactul asupra sănătății După ce anterior am publicat răspunsul evaziv al autorităților la Petiția mea referitoare la efectele nocive ale tehnologiei 5G, în continuare voi publica informații care atestă faptul că această tehnologie ne afectează în masă, contrar așa-ziselor studii la care face referire Ministerul Comunicațiilor, linkurile indicate de Minister, referitor la aceste studii nu există ca pagini pe internet..!! Prin asta doresc să evidențiez că există numeroase studii ce dovedesc că undele de radiofrecvență AU EFECT NOCIV asupra oamenilor și vieții în general. Asta denotă ignoranța crasă a autorităților sau mai rău, reaua voință.

  Telefoanele celulare (telefoane mobile) au fost în prezent transformate într-o parte inseparabilă din viața ființelor umane. Telefoanele mobile au numeroase avantaje, cum ar fi comunicarea cu familia, prietenii și chiar business-ul, facilitate socială ușoară prin intermediul diverselor aplicații și ascultarea muzicii, etc. Împreună cu avantajele pe care le au, telefoanele mobile au diferite dezavantaje, printre care sunt confruntarea cu metalele grele cum ar fi arsenic, plumb, litiu utilizate în fabricarea lor și axată pe determinarea conținutului de metal toxic al afișajelor cu cristale lichide prezentate în diverse materiale electrice și electronice, deșeurile de echipamente au inclus și telefoanele mobile, toate fiind toxice. 
Confruntarea cu radiația de radiofrecvență a telefoanelor celulare poate fi, de asemenea, indicată ca una dintre cauzele care conduc la boli de cancer. În prezent, 96,6% din populația lumii utilizează telefoane mobile. 74% din populația din India, 100% în SUA, 170% în Finlanda. Telefoanele mobile funcționează în gama de microunde, utilizând radiații electromagnetice și de radiofrecvență din gama undelor milimetrice.
Radiațiile electromagnetice determină modificări biologice, atât direct, cât și indirect [ https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877042813037154 ].

 Efectele biologice în confruntarea cu undele de radiofrecvență din telefoanele mobile sunt diferite în sistemele biologice, incluzând interacțiuni organice cu țesuturile, nivelurile celulare și moleculare. Este logic să presupunem că daunele biologice pot fi pornite într-o moleculă și la nivel macromolecular. Plasarea telefonului mobil în apropierea urechii și a capului duce la confruntarea țesuturilor și a structurilor din jurul urechii și capului cu unde de radiofrecvență. Sistemele neuronale periferice și centrale care coordonează funcțiile vitale ale corpului sunt, de asemenea, afectate de aceste unde. Studiile efectuate pe modele de animale și umane au arătat rezultate semnificative pentru creșterea durerilor de cap, modificarea modelului de somn și modificări ale ciclului celulelor neuronale [ https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26686296  și aici https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0891061815000952 ) .

Rapoartele din diferite studii au arătat că persoanele care dețin telefonul mobil în apropierea canalului auditiv al urechii și capului sunt cu 30% mai expuse tumorilor cerebrale. În ciuda dimensiunilor mici ale corpului, telefoanele mobile sunt modificate într-un dispozitiv complicat, cu rate ridicate de eficiență. Concentrația de temperatură într-o secțiune specială a acesteia a fost transformată într-o problemă în acest dispozitiv. Într-un studiu efectuat de Anderson și Rowley asupra efectului creșterii temperaturii pielii datorită confruntării cu undele de radiofrecvență ale telefonului mobil, s-a arătat că temperatura pielii crește cu 2,3​​°C - 4,5°C în ceea ce privește frecvența telefoanelor mobile. Creșterea temperaturii pielii a fost raportată la 0.01°C, datorită efectului direct al undelor de radiofrecvență ale telefonului mobil : https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/bem.20282  

Absorbția energiei de radiofrecvență de către țesuturi crește temperaturile acestora, provocând daune grave sănătății umane, incluzând cataractă, arsurile pielii și declinul testicular (sterilitate). Unele studii experimentale și studii privind țesuturile vii arată efectul termic al undelor de radiofrecvență asupra ocluziei vaselor sanguine în creier, modificările cromozomiale, sistemul imunitar, activitățile neurotransmițătorilor, tumorile cerebrale și, de asemenea, rata mutației celulare. Oamenii care au declarat că sunt sensibili împotriva undelor de radiofrecvență au adesea experiența tulburărilor cognitive, crezând că suferă de dureri de cap din cauza confruntării cu undele de radiofrecvență. Ei consideră drept un semn de a fi expuși la undele de frecvență radio. Cefaleea este un semnal important de avertizare, indicând faptul că temperatura corporală a crescut și se presupune că, în expunerea la undele de radiofrecvență, trebuie modificate temperaturile biologice ale țesuturilor, temperatura corporală și alte semne fiziologice vitale, cum ar fi tensiunea arterială și bătăile inimii : https://www.nature.com/articles/srep13206

 Creșterea foarte scăzută a temperaturii hipotalamusului cu 0,2°C - 0,3°C, atunci când este expusă la undele de radiofrecvență ale telefonului mobil, conduce la modificări comportamentale în reglarea temperaturii. Creșterea rapidă a industriilor de comunicații, aplicarea generală a telefoanelor mobile și îngrijorările generale referitoare la efectele undelor de telefonie mobilă, mai ales că este amplasată în apropierea capului și urechii în timpul comunicării, a determinat acest studiu să se realizeze în scopul pentru a determina modificările termice ale undelor telefoanelor celulare în material cenușie și albă ale creierului.

Rezultatele au arătat că confruntarea țesutului cerebral timp de 15 minute cu un telefon mobil crește temperatura. De fapt, creșterile de temperatură au fost observate pentru toate cele trei grosimi de creier (2 mm, 12 mm și 22 mm) în timpul confruntării și relativ la temperatura de bază (temperatura țesutului cerebral înainte de confruntare) și această creștere a temperaturii a fost de 0,53°C, 0,99°C și 0,92°C pentru grosimea menționată (2 mm, 12 mm, respectiv 22 mm). Deoarece antena telefonului mobil este localizată aproape de cap și de urechea utilizatorului, cel mai probabil creierul se confruntă în mare măsură cu undele de radiofrecvență. De fapt, prin creșterea temperaturii creierului, circulația sângelui cerebral este mărită, iar reglarea termică laterală este activată. 
Măsurarea răspunsurilor automate ale creierului și evaluarea fluxului sanguin al creierului sunt folosite ca dovezi indirecte din interacțiunile circulației sângelui și reglează temperatura în timpul confruntării cu undele de radiofrecvență. Astfel, repetarea expunerii la telefoanele mobile va crește temperatura țesutului în timpul confruntării și va conduce la temperaturi ridicate ale țesutului, chiar și pentru o perioadă de timp după confruntare, ceea ce va produce efecte necorespunzătoare asupra sănătății creierului : https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0079610711001039

Modificările aditivului la temperatura maximă în creierul uman apar în frecvența de la 900 MHZ la peste 1800 MHZ. Pe de altă parte, undele electromagnetice rezultate din telefoanele mobile de 900 MHZ permeatizează țesutul confruntat, iar energia rezultată din aceste valuri este preluată de țesut. Deși dispozitivul de transmisie a telefonului mobil transmite o energie mică, corpurile utilizatorilor absorb această energie de la antena dispozitivului de transmisie, iar cea mai mare rată de expunere la undele de radiofrecvență este concentrată în capetele utilizatorilor. Conform unor studii, se determină că energia absorbită de utilizatori este transformată în căldură în interiorul țesuturilor biologice, afectând țesuturile prin căldura generată : https://ieeexplore.ieee.org/abstract/document/884191   

Se poate concluziona că undele de radiofrecvență de la telefoanele mobile sunt eficiente pentru creșterea temperaturii țesutului cerebral, iar creșterea este cumulată în țesut (temperatura țesutului după expunere a fost diferită de temperatura de bază înainte de expunere) astfel încât temperatura rămâne mai mare, chiar și după un timp după expunere, comparativ cu timpul fără expunere. Timpul de creștere a temperaturii în materia albă este mai mic în comparație cu materia cenușie. În ciuda avantajelor telefoanelor mobile, care au condus la creșterea numărului de utilizatori, efectele lor nocive asupra oamenilor sunt inevitabile, iar efectele asociate apar datorită trecerii timpului și utilizării tot mai mari a telefoanelor mobile. Acest lucru ar trebui să fie luat în considerare de persoanele care folosesc continuu telefoanele mobile ca dispozitiv de comunicare.

Se propune analizarea efectelor undelor de frecvență radio ale telefoanelor mobile pentru diferite perioade de utilizare și luarea în considerare a diferitelor modele.
Unele magazine, în trecut, au folosit un sunet subliminal pentru a influența clienții. Aceasta este probabil încă în practică, deși pot exista "standarde legale". Unii dintre voi pot observa că atunci când intri în anumite magazine te asaltează cu o "nevoie" de a face cumpărături. Uneori există acel ceva "iritant și insultător" pe care-l percepi ușor în spatele minții tale. Să examinăm 5G în ceea ce privește cele de mai sus.
Aproape toate energiile de frică și alte preocupări se concentrează asupra potențialelor daune fiziologice cauzate de frecvențele radio de lungime de undă milimetrice. Aceasta pare a fi o investiție validă a acelor energii și pare a fi o distragere foarte eficientă în același timp. Funcțiile creierului au fost cartografiate cu exactitate. Se știe că undele creierului pot fi decodificate în cuvinte și în imagini. Cercetarea făcută ne face să vedem că procesul a fost dezvoltat până la punctul de a fi o artă fină sau o știință care nu ni se permite să le vedem.

Dacă undele milimetrice sunt pulsate pentru a prezenta un val de unde mai lung, cu putere mai mare de penetrare, atunci cineva care stă între un transmițător (telefon sau alt dispozitiv) și un receptor poate fi supus unei EEG în timp real prin interpretarea tiparelor de interferență între undele de penetrare mult mai rapide (5G folosește unde între 3 GHz și 30 GHz, puteri mai mari de emisie ale antenelor, acestea fiind amplasate din 150 în 150 de metri) și cel lent unde cerebrale. Nu ai unde să te ascunzi. Dar există un nivel mai scăzut.

Dacă energia milimetrică este pulsată pentru a prezenta valuri de unde în ciclul de douăzeci de ciclii pe secundă (20 Hz) și în intervalul inferior, atunci pot fi produse efecte profunde biologice, emoționale și mentale. Tulburări biologice cu spectru complet, inclusiv deces. Manipulări emoționale cu spectru complet. Anularea în timp real și înlocuirea activității creierului electric. Este destul de posibilă instalarea forțată de date și programe în domeniul minții care înconjoară corpul. O mulțime de potențial aici pentru manipularea indivizilor, precum și a populațiilor.

 Poate de aici, ,,ignoranța” guvernelor la introducerea tehnologiei 5G…? Poate pentru ele este o oportunitate de a ne manipula fără să ne dăm seama… Mergi la alegeri, votezi pe cineva, pentru ca mai apoi să nu știi de ce l-ai votat…este un exemplu.


    Oamenii au puterea de a distruge undele cu energie dirijată
Corpul uman are cca. 7 trilioane de celule (7.000 de miliarde). Fiecare celulă produce o putere de 1,4 Wați, deci în total corpul uman produce o putere de 9,8 trilioane W, adică 9.800 Gigawați.

Intrați într-o stare de meditație. Odată ce sunteți în stare meditativă, concentrați-vă asupra undelor pe care le simțiți că vă atacă și apoi vă concentrați asupra sursei. Imaginați-vă inversarea fasciculului și du-l înapoi până la sursă, distrugând sursa. Imaginați-vă că direcționați toată puterea de 9.800 Gw și apelați la puterea acelor entități în care credeți să vă alăturați energiei și să distrugeți sursa fasciculului. Fă acest lucru ori de câte ori te simți atacat.

Pentru cei care nu meditează, utilizați material Faraday pentru a face o îmbrăcăminte și acoperirea capului până când puterea de a medita crește.
Dar cea mai la îndemână metodă este de a NU accepta abonamentul 5G. Dacă zeci de mii de oameni vor spune NU, companiile nu vor avea profitul scontat și vor avea surprise financiare….

Vedeți ce pot face acești Tai Chi Masters cu energia lor:

  Drum drept spre Lumină!


       Sursa: http://www.rumormillnews.com 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.