marți, 30 iulie 2019

„Suntem Români și Punctum!”MESAJUL DOMNULUI GENERAL(R.) DR. MIRCEA CHELARU, PRIM-VICEPREŞEDINTE AL  PARTIDULUI NEAMUL ROMÂNESC, ADRESAT TUTUROR ROMÂNILOR

                                             Distinşi conaţionali,
                                         Fraţi de Credinţă şi Neam,
                                                    Camarazi!
Țara a ajuns la ananghie! Țara nu mai poate respira! Este nevoie de fiecare picătură de român pentru Resurecție Națională!
Constituirea şi lansarea în spaţiul social-politic ale  PARTIDULUI NEAMUL ROMÂNESC reprezintă izbânda Raţiunii şi Credinţei noastre în valorile fundamentale a acestui popor statornic, cu virtuţi incontestabile dar urgisit de netrebnicia nedreptăţior şi a multor neruşinări publice!
PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC nu este doar rezultatul unui act de voinţă al unui grup de patrioţi români rămaşi în fidelitate şi deplină loialitate cauzei naţionale, cât mai ales o manifestare inexorabilă a unei Necesităţi de dincolo de această voinţă.
                   Acest lucru trebuia să se făptuiască. Şi s-a făptuit !
Aşadar, PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC prin oamenii săi reprezintă expresia regăsirii de sine a celor mulţi înstrăinaţi în propria Ţară prin ticăloşie, nedreptate, ură şi trădare, proastă guvernare şi mişelească abandonare.
Iată de ce, salut voinţa celora dintre voi care deja şi-au asumat prin jurământ această nobilă misiune de a da viaţă unuia dintre simbolurile apărării românităţii: Partidul Neamul Românesc.
Cei care încă staţi deoparte din diferite motive, dar aţi rămas credincioşi acestei cauze şi astăzi Vă regăsiţi aspiraţiile cu profundă gravitate, Vă revine obligaţia să vegheaţi ca nimic din idealul curat şi sincer al celor cinstiţi şi cuminţi, să nu mai fie batjocorit.
      Vă cer să nu mai acceptaţi să fiţi părtaşi, prin indiferenţă, la propria siluire!
Dacă ne declarăm apărători ai Neamului Românesc, atunci trebuie să avem, sau să ne câştigăm, meritul de a vorbi în numele Lui. Lupta noastră va fi o jertfă continuă!
Ori, acest lucru nu se poate face decât de Marile Conștiințe prin sacrificiu asumat şi preluarea răspunderilor în folosul obştei, şi nicidecum de clanuri politice și cunoscutele grupuri de strânsură, racolate pe interese minore şi deloc folositoare Naţiunii.
           Țara a căzut în totală devălmășie! Peste tot spaimă și batjocură!
Tocmai de aceea ne revine obligația de a genera o altă societate clădită pe Legea cea Dreaptă, Buna Rânduială şi Ordinea Instituţională, toate fundamentate pe Respectul de Sine şi Demnitate Naţională.
Este menirea noastră de sfinţenie pentru a întemeia o Românie a zilei de mâine, o Românie eliberată de  reflexele retardate a unei societăţi deformate, pline de metastaze ale implanturilor străine. Este obligaţia generaţiei prezentului de a lăsa drept moştenire copiilor noştri o Ţară a Bucuriei, a Binelui Regăsit, a Dragostei de Viaţă şi a Iubirii faţă de semeni, şi nicidecum un maidan de la periferia Europei, ori o mahala a celor în tranzit pe la putere.
Vom reuşi numai dacă vom şti să readucem societatea în matca ei firească de moralitate colectivă, numai dacă vom fi capabili să recuperăm sever, fie şi cu titlu reparatoriu, bogăţia hoţită a Naţiei, numai dacă noi înşine vom refuza compromisul şi vom avea tăria să respingem orice tentaţie a fărădelegii!
Din această perspectivă, PARTIDUL NEAMUL ROMÂNESC nu va fi doar un recipient de speranţe, ci o certitudine a împlinirilor atât de mult aşteptate, un adevărat producător de soluţii reale pentru o Românie reală, pentru o Naţiune Vie, Adevărară  şi Frumos Trăitoare.
Noi trebuie să punem capăt acestei confuzii provocate de mai bine de un sfert de secol între deziderate şi posibilităţi, între adevăr şi manipulare, între bune intenţii şi neputinţă, între omul bun şi prefăcutul merituos, între autocraţia zâmbitor-discreţionară a guvernanţilor şi supunerea reflex de cobai a celor mulţi.
                                 „Suntem Români și Punctum!”
Pentru noi, Valorile Naţiunii nu pot fi nici subiect nici obiect de negociere, iar atunci când acestea ne sunt ameninţate, aşa cum se întâmplă astăzi, nu vom avea nici toleranţă, nici iertare.
Iubim pe aproapele nostru conlocuitor în profundă acceptare creştină şi-i dăm toate drepturile constituţionale, predilect fiind dreptul la identitate culturală, religioasă şi lingvistică indiferent de originea lui etnică, băştinaşă sau de provenienţă continentală.
Dar nu putem accepta dizlocarea Identităţii şi Demnităţii noastre prin sfidări depravate permanente, devenite anticamera rasismului, a segragaţionismului sanquin şi a distrugerii esenţelor Comunităţii naturale autohtone.
      NU VOM ADMITE SURCLASAREA ROMÂNITĂŢII!
Această vrednică trudă nu o poate duce la bun sfârşit decât acela care alături de Puterea Minţii îşi poartă Crucea în Suflet. De aceea, Fraţii şi Surorile mele de Credinţă şi Neam, în  însemnul Partidului regăsiţi Crucea Sfântului Andrei şi Crucea Cristică din raze de Soare, ocrotite amândouă de Cununa frunzelor de Stejar, pentru a da Puterii sensul Dreptăţii, iar Dreptăţii, sensul Izbânzii.
Cu aceste cuvinte, primiţi salutul meu de Demnitate cu îndemnul cuvenit de a vă desăvârşi lucrarea începută spre lauda Domniilor Voastre şi spre binele celor care îl aşteaptă de atâta amar de vreme.
                                                   Și nu uitați!
                        România este și trebuie să rămână a Românilor!
Cu credinţă în Cauza Noastră!
Totul pentru Ţară, Nimic pentru Sine!
                                                General (r.) dr. Mircea CHELARU
                              Curtea de Argeș, 29 iulie 2019, de Ziua Imnului Național
    Sursa: http://www.justitiarul.ro 

15 comentarii:

 1. Salut mesajul d-lui general Mircea Chelaru. E o plăcere să ascult interviurile domniei sale despre istoria Dacilor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Eu una nu mai cred in nici un partid indiferent cum s-o numi el...pana conducerea transnationala este ceia ce este nimic nu se schimba.
  S-auzim de bine !

  RăspundețiȘtergere
 3. Un alt mason care "dorește" binele României și a românilor...În realitate,fiecare trăiește pentru Sine și nu pentru țară sau pentru popor și știm cu toții acest adevăr deranjant. ..Nu există naționalism în zilele noastre,există doar interese masate cu intenții bune...Hai să nu ne îmbătăm cu apă rece...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Domnilor si doamnelor, trebuie totuși să vă spun că patrioți mai există în această țară și mai cred încă în șansele noastre de a ne ridica din mocirlă și a reconstrui o țară așa cum o dorim noi, cei patrioți.
   A existat inițiativa Meritocrația, dar câți au subscris la acestă mișcare? Eu am fost la ultimul Congres, unde a fost invitat și generalul Chelaru, unde a ținut un discurs fulminant... Dânsul nu face parte din masonerie sau alte structuri ale elitei întunecate.
   Și vă mai spun ceva, dacă Laurențiu Primo, liderul mișcării meritocrate a plecat din țară pentru că i-a fost amenințată familia, cum să înfrângem acest sistem, dacă nu cu armele proprii, adică prin constituirea unui partid românesc, cu patrioți și oameni ce doresc binele acestei țări și acestui popor. Astfel prin alegerea românilor să poată accede la structurile legislative si de putere ale statului.
   Aveți grijă ce alegeți la toamnă ca președinte, să scăpăm de alogeni și cozi de topor care fac doar jocurile străinilor la noi în țară..!
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
 4. Cuvantul partid contine in el o violenta intrinseca...de obicei se intelege prin PAR si o unealta cu care lovesti chiar si oamenii. Prin urmare orice par-tid tinde sa loveasca mai in gluma mai in serios oamenii. Sa fim mai atenti la detalii ce "par" fara nici o importanta. Pana acum toate par-tidele s-au dovedit a nu fi decat unealte supuse altor interese ce nu tin cont chiar deloc de popor, fie el roman sau de alta nationalitate.
  Cu siguranta ca exista cu totul alte solutii mult mai intelepte de a ne armoniza si intergra armonios ca popor pentru a trai pe aceste meleaguri mioritice. Esential de retinut este ca sub nici o forma nu trebuie sa mai admitem sa ne lasam condusi de bate, pari, analfabeti, masoni, criminali, imbecili, satanisti, lepre, profitori, descreerati, etc
  Cu mai multa lumina spirituala si discenamant ii putem identifica pe acesti excroci pentru a le desconspira teribilele lor manevre.
  Hai sa ne imaginam ca traim intr-o societate condusa doar de fiinte intelepte, modeste, exemplare, spirituale si pline de iubire. conduse nu de par-tine ci de oameni a caror conduita morala sa fie reperul de selectie a lor.
  Mai multa lumina va rugam

  RăspundețiȘtergere
 5. Masonii sunt buni oratori. Ei sunt cei ce pretind ca sunt cu Dumnezeu si poporul roman.
  Si punctum!
  Se pare ca pentru ei noi suntem furnicile din musuroi, iar poporul cu care ei sunt este ceva...un ideal. Nu inteleg cum e Dumnezeul lor. Cu siguranta, unul elitist. Mi s-a acrit si de dacism! Am citit multe discursuri patriotice si pe lupul dacic si peste tot pe net, unde unii romani se simt daci. In timp ce Chelaru ne vorbea despre poporul prieten american, chiar de Ziua Romaniei, in urma cu cativa ani, americanii se pregateau de razboi pe pamanturile noastre. Si pasamite stiau si de ceva resurse. In timp ce Dan Puric, zice-se, mason si el, plangea ca oculta ne-a luat tot si nu mai avem de aparat decat biserica ortodoxa, copiii erau rapiti si fetele luate de retelele de proxeneti si duse ca sursa de placeri americanilor de la Deveselu si altor bolnavi ce au un sex in loc de cap sau inima.
  Pentru masoni biserica reprezinta pasamite zidurile. Pentru mine, Biserica Vie suntem noi toti, tradatii de catre boierii masoni. Romanii au ceva foarte greu in destinul de tara: ii tradeaza mereu boierii.
  Si padurile rase, apele otravite, animalele tratate in Romania de parca ar fi fara suflet? Ele ale cui sunt?!
  As adauga un cuvant "de porc" ca raspuns la discursurile patriotice ale masonilor si ca raspuns la modul in care vitejii daci renascuti printre noi din spuma marii ne-au apărat copiii si batranii, pamanturile...etc
  As spune mai multe cuvinte " de porc", dar ma tem ca ma cenzureaza Marius.
  Si uite asa am învățat eu sa ma pun sub protectia Lui Dumnezeu si sa inteleg ascensiunea...Ca sa ma pot feri de " prietenii" masoni si toti patriotii de carton si mucava din tara asta.
  L-am vazut intr-un film pe net pe Chelaru, la o reuniune cu surle si trambite in Craiova. Discursuri patriotice, lacrimi de crocodili. La acea reuniune era prezent si Pop Adrian, dementul ce racola minori si le spala creierul, chinuindu-i si amenintandu-i!
  In Dolj este o retea care se extinde in toata Romania si in multe locuri din lume. In Olt, Mehedinti si in toata tara oamenii se simt terorizati de clanurile de mafiote. Somn usor, popor roman! Sau trezeste-te! Eu m-am vindecat de idealisme si naivitate!

  RăspundețiȘtergere
 6. Gen.e mai patriot decat ilici,tap,karmol si pedofilu laolaltă !
  Jos sclavia mondială! 😆

  RăspundețiȘtergere
 7. Îmi plac comentariile. Îmi da un pic de speranta ca nu mai punem din nou botul la aceeași vraja. Bravo prieteni.
  MArius aceste articole sunt totusi bune. Ne arata nivelul de trezire.
  Bafta la toți.

  RăspundețiȘtergere
 8. Hai să nu ne mai lăsăm înşelați în mod perfid de cuvinte meşteşugite care pentru cei care rezonează cu Adevărul Divin sunt golite de substanțä energetică nobilă şi nu spun că nu ar face dacă ar fi bravi,dar ce s-a petrecut cu cele mai naționale partide?! P.C.R.,avea un aşa uriaş succes încât carnetul de partid era o veritabilă carte de vizită care atrăgea respectul,P.istoric N.Ț.condus de Ion Rațiu ce a făcut pentru țăranii din România?A,a lăsat T.I.R.-urile cu roşii crescute în vată(gust de plastic)aduse de peste mări şi țări care să distrugă sămânța autohtonă,P.R.M.a lui Corneliu Vadim Tudor,P.N.L.,P.U.N.R.s.a.m.d.,dar cea mai spectaculoasă ascensiune a avut-o P.P.D.Diaconescu,aceasta este ce avem de studiat,iată ce a reuşit să facă o televiziune naționalistă cu "Măi,.... inteligentule !!!",omul acesta,prin sângele căruia curgea geniul televiziunii,care ne făcea să "pierdem"nopțile,interesant de făcut astrograma,apoi toate celelalte televiziuni au preluat profilul otevizându-se,dar cum,"facke"căci în prezent deşi OTV-ul a adus un vaip nou şi a stimulat calitatea de Adevăr Divin prin concurare justă,în urma "exportării"în Italia,interzisă prin abuz,celelalte canale au pierdut burtiera cu s.m.s.-uri dar şi tel.direct al telespectatorui lovite toate de un autism cu aceeaşi tulpină,contactat în urma aceluiaşi "vaccin".Acolo(OTV),îşi spuneau of-ul românii în caz că dispărea vreo "Alexandră".Dan Diaconescu a adus un suflu proaspăt la care poporul şi nu exagerez a răspuns cu aviditate digerând rând pe rând adevăr,show,dezvăluiri şi bineânțeles suspectele cazuri de morți sinucise :Ierbaşu,Dumitru Tinu,Florian Angelescu dezbătute profesional de către Luis Lazarus.Alegerile în America sunt câştigate la asimtota lui 50%,de ce credeți că în România sunt cinstite?Şi dacă nu sunt ,de ce le faceți cinste? Cu prezența.Dacă tot aparatajul este un angrenaj al aceluiaşi conglomerat-MATRIX,de ce v-ați lăsa amăgiți?Dan Diaconescu LEGENDA VIE a visat la o televiziune liberă şi a reuşit,a demonstrat că se poate,dar a fost suficient pentru a reuşi ESTE NECESAR SĂ VISĂM CU TOȚII ACELAŞI VIS:


  E V E N I M E N T U L,

  în curând.  RăspundețiȘtergere
 9. Patriotismul suna Măreț și onorabil.
  Dar dacă ne gândim un pic produce separatism ca și apartenenta la cult religios, partid politic, echipa de fotbal, etc. În final împlinește agenda lui "dezbina și stapaneste".
  Unimea înseamnă solidaritate fără granițe.
  De pilda un miting al romanilor pentru poporul din Venezuela mi se pare mai maret decât vreo manifestație românească constituita peste noapte de activiștii secreți de pe feisbuc

  RăspundețiȘtergere
 10. Român nu este o etnie naturala ci un statut social de Subiect / Subject/ Subjugat al Imperiului Roman actualul Vatican . Practic
  român inseamna sclav /iobag . Natural noi sintem daci sau daco valahi dar in nici un caz nu trebuie sa acceptam titulatura mizerabila de < români > ....fiece rumân să rămâie veșnic în această stare», decretează Legarea de pamint -sclavia lui Mihai-Viteazul -
  RUMÂN s. (IST.) iobag, șerb, vecin, (rar) serv, (înv.) prost. (Țăranul dependent se numea „iobag”, în Transilvania, ~ în Țara Românească și „vecin”, în Moldova.)
  Sursa: Dicționar de sinonime https://www.dex.ro/rum%C3%A2n

  RăspundețiȘtergere
 11. De acord cu voi,dar PATROTISMUL,"ESC-ule",nu are antonim,faptic nimeni nu- şi urăşte seminția,aşa ceva nu poate exista decât ca exercițiu teoretic,sau cel mult să fii abulic,ca ființă sănătoasă îți iubeşti MAMA,FAMILIA,deasemenea a fi PATRIOT nu presupune nici măcar să fii rasist,pentru că poți fi IUBITOR DE PACE şi SĂ IUBEŞTI şi celelalte NEAMURI, doar aşa am putea trăi în PACE,iubindu-ne,sigur şi respectându- ne,cât despre ROMÂNIA cu cele 2 culori MASONICE pe steag (MASONERIA ROŞIE ŞI MASONERIA ALBASTRĂ),la fel ca CENTENARUL UNIRII (pentru că este scos din context),sunt metode de a fi deconectați de la SUFLETUL NEAMULUI,dar nimeni nu ne poate opri să revenim la străvechea denumire de DACIA ! Cine nu-şi cunoaşte TRECUTUL, nu-şi va cunoaşte nici VIITORUL !

  RăspundețiȘtergere
 12. Ce-Ai zice ca sa-ți iubești tot ce-i al tău fără granițe de separare? Adica nu doar camera ta ci toată casa. Nu doar orașul tău ci toată Tara. Nu doar tara ta ci toată planeta. Mai departe nu mai știu...

  RăspundețiȘtergere
 13. ...să iubeşti tot SISTEMUL SOLAR RA- SIRIUS A,să iubeşti toata GALAXIA CALEA LACTEE ,să iubeşti LUMEA CREATĂ DE DUMNEZEU TATĂL CU TOATE LUMILE ŞI SUBLUMILE PARALELE,CU TOATE FĂPTURILE CONȚINUTE ÎN ELE,CARE SUNT SURORILE ŞI FRAȚII NOŞTRI AFLAȚI ÎNTR-O STARE DE SUBLIMĂ IUBIRE DIVINĂ(GRAȚIE),REVĂRSATĂ NEÂNCETAT ÎN FLUX CONTINU DE CĂTRE TATĂL CERESC.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.