miercuri, 24 iulie 2019

Răspunsul la Petiția făcută de mine către Guvernul României privind pericolul introducerii tehnologiei 5G În urma informațiilor tot mai abundente de pe internet care au apărut în ultima vreme privind pericolul major pe care îl reprezintă implementarea și dezvoltarea tehnologiei 5G, la scară globală și implicit în România, am trimis o Petiție, în nume personal, pe adresa Guvernului României.
Mai jos vă prezint răspunsul oficial al Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, care a ,,rezolvat” rapid ,,cazul” prin limbajul de lemn ce este folosit de obicei în politică. Asta pentru a vedea că pe ,,ei” nu-I interesează absolut deloc sănătatea populației, ci interesele corporațiilor și ale lor.

După cum ați putut citi 2 pagini de enumerare a legislației de prin 1998 și 2007, care cică protejează oamenii, în doar două fraze scurte ,,m-a lămurit” referitor la problema expusă de mine : ,,Dovezile științifice existente până în prezent au arătat că este improbabilă producerea sau favorizarea cancerului de către expunerea la RF, de tipul celor utilizate de în comunicațiile între telefoanele mobile și stațiile de bază (antenele)”, etc. bal…bla…bla…

Eu i-aș întreba, care dovezi științifice și din care prezent? Poate de prin 1998, când eram la 2G sau 2007 de când este legislația, cu 3G? Ori 5G după cum am publicat în articole lucrează cu frecvențe cu mult mai mari decât acestea și puteri de emisie pe antene de zeci, chiar sute de ori mai mari.
Și ca să fiu mai explicit le-am trimis și linkul cu documentarul ,,Apocalipsa 5G”, care este foarte bine documentat. Credeți că l-a vizionat cineva..?? Eu mă îndoiesc.
Eu aș recomanda să se trimită mii de Petiții, de către voi, cei ce sunteți informați și cunoașteți pericolul la care vom fi expuși de la anul, pentru a-I face pe acești criminali să-și pună niște semne de întrebare…

   Drum drept spre Lumină!23 de comentarii:

 1. După cum se ştii, ordinele reptolo-masoneriei sînt pentru distrugerea mediului şi asasinarea populaţiei, aşa că îmi pare improbabil ca petiţiile sau semnăturile, oricît de multe, să aibă vreun efect pozitiv ! Sper la mai bine în viitor, dar sînt dezamăgit că în prezent sataniştii continuă să taie pădurile, să ne otrăvească şi multe alte mizerii, pe care nu le mai enumăr, că se ştiu ! Partea cea mai ciudată este că şi guvernanţii noştri fără minte şi suflet, vor fi expuşi acestei tehnologii criminale !...Sau ei/ele deţin sub cămaşă ori sub fuste aparate care îi protejează ?...Parcă n-aş crede să aibă aşa ceva !...Şi atunci nu-şi dau seama că ei şi familiile lor, respectiv copiii lor, sînt victime sigure, ca şi toţi ceilalţi ?...Ori nu-i duce mintea nici măcar la acest simplu raţionament, ori ordinele Ocultei malefice sînt atît de imperioase, încît se supun forţat !
  A doua variantă este cea mai probabilă...
  Corrado Malanga susţine că doar 20% din populaţie are suflet...că aşa i s-a transmis în urma miilor de hipnoze...Informaţia este doar parţială, în sensul că toţi OAMENII au suflet, dar nu este TREZIT !...Am scris OAMENII, NU caracudele care pot lua chip uman şi care evident că CHIAR NU AU SUFLET !...În aceste condiţii, nu-i de mirare că sataniştii fac răul pe care-l fac, cu o ferocitate incredibilă pentru noi care sîntem OAMENI !!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Un invenator roman Davidoni a inventat un dispozitiv ce protejeaza contta 5g dar deja a fost contactat de nasa pacat ,sper sa nu i se intample ceva rau .dispozitivul se numeste piramida cuantica

   Ștergere
 2. Hai sa ne imaginam ca inventam dispozitive simple ce le va face praf tehnologia lor 5G....Bafta multa si lumina si mai multa

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ști ce funcționează totuși? Conștientizarea, trezirea a tot mai mulți dintre noi! Căci de asta se tem de au venit cu implementarea lui 5G, simt că pierd. Tesla ne transmitea asta prin intermediul hipnozelor, chiar și Rol, Gustavo Rol sau Sf.Francisc.

   Ștergere
  2. Renunțați la abonamentele telefonice ale companiilor ce introduc sistemul 5G. Ba chiar si la abonamentele tv si internet, unde e cazul. Și spuneti'le si de ce.
   Își pierd masiv clienții, sint sanseșsa renunțe.

   Ștergere
 3. Bineânțeles că dovezile există și sunt numeroase și absolut terifiante,dar credeți că guvernele nu doar că sunt plătite și ar accepta pentru bani toate astea, însă sunt deja obligați să joace pe sârmă!

  RăspundețiȘtergere
 4. Hai sa strângem semnături de la populatie si sa înaintăm o partiție împotriva lor...

  RăspundețiȘtergere
 5. Da sa vedem si partea buna a lucrurilor; vor crepa si nemernicii ce aproba asta, Bucurestiul si toate centrele mari ale Ro. sunt pline de ticalosi, eu desi stau la sat am sa ma mut la cuca-muca, unde nici curent nu este...

  RăspundețiȘtergere
 6. Și să reuşim.Drum drept către lumina divină!

  RăspundețiȘtergere
 7. Buna seara ! Doar pentru atat va ...Dar,zaharul ,oțetul,sarea iodata,,fina,curentul electric ,innalta tensiune ...Aici e adevarata problema :nu 5G-ul.. Mulțumesc !

  RăspundețiȘtergere
 8. Ma bucur să aflu oa.eni Treziți. ConstienCo.
  Doamne ajută!

  RăspundețiȘtergere
 9. Foarte tare, felicitări pt initiativa. Unde pot sa trimit și eu o petitie către ei?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este adresa pe paginile publicate drept răspuns, respectiv: cabinetministru@comunicatii.gov.ro sau din site-ul : www.comunicatii.gov.ro. Sunt si numere de tel. sau fax.

   Ștergere
 10. Planul 5G ce vor să-l implementeze sub formă invazivă, personal cred că ... este parte dintr-un plan disperat al elitelor, ce sunt prinse la colț, de a modifica mediul conform agendei IA. Din surse personale există implantată din 2013 o tehnologie 5G neinvazivă, utilizată doar de elite și CMI ... deja sunt mai avansați tehnologic cu 30-50 ani față de varianta oficială, cunoscută de noi toți.

  RăspundețiȘtergere
 11. La origini, totul a avut suflet. Sa privim partea plina a paharului: cei degenerati reprezinta contrastul nostru. Cum evoluezi fara contrast? Dupa ce mi-am eliminat " implanturile", adica acele programe mostenite sau induse in scoala si societate, am avut o perioada in care nu m-am mai inteles pe mine. Cum fac copiii cand vorbesc despre ei insisi la persoana a III-a. Am mai trecut prin asta cand eram mica si pentru mine toti oamenii erau buni si frumosi. Treptat, am cam intors spatele " oamenilor mari" si am interactionat cu animalele, plantele...Si mi-am propus sa nu ma las atrasa inapoi in turma ce hraneste sistemul. E dificil...Traim in sistem, castigam banii in sistem, tot sistemului ii platim si facturile. Doar ca...sistemul nu este creativ-creator. Si nu e stapan de sclavi. E un impostor ce ne fura drepturile divine. Va veni un moment in care Creatia, natura si animalele si oamenii treziti si care iubesc Creatia ii vor respinge pe șobolanii ce traiesc din munca noastra, se hranesc din energia noastra.
  Nici eu nu cred ca petitiile rezolva ceva. Sunt multe organizatii ce te pun sa semnezi petitii. Ei, si? Ei rad in continuare padurile, in inconstienta unor omizi carora nu le pasa daca, devorand frunzisiul tot, generatiile urmatoare nu vor mai avea copaci. Eu plantez copaci la tara. Si flori. Si adopt animale. Fac ceva, nu ma lamentez.
  Efemeridele nu au constiinta Eternitatii. Un Iohannis nu doreste decat sa se plimbe si sa aiba pentru un timp iluzia puterii. Un om de tip stomac! Un vanitos efeminat ce alearga dupa tinute vestimentare la moda si case- cavou. Pentru ca pentru ei, casele dobandite prin furt si chiar si prin munca cinstită, devin cavourile lor. Nu treci in Eternitate cu casa si dulapul cu haine de fițe dupa tine.
  Gandhi si alti Învățători au muncit pentru Eternitate. Pentru Noul Ierusalim, cum viseaza unii romani. Doar ca il cauta pe pamantul fizic si acesta e in alta dimensiune, pe un alt nivel de vibratie.
  Catedrala Neamului! Va dati seama cati bani a spalat si inghitit? Cate se puteau face cu acei bani...Dar spuneti-le asta oilor crestine! Va vor sfasia cu evlavie si chiar pioșenie indusa de reptile. Adica, falsa pioșenie, falsa smerenie, fals crestinism. Măști! Circ!

  RăspundețiȘtergere
 12. Cum vreti sa oprim introducerea retelei mortale 5d?daca noi toti la gramada nu am reusit,ba nici nam incercat sa oprim plecarea din tara a Sorinei,diaspora tradatoare sia facut treaba impreuna cu justitia romana in tandem cu serviciile romanesti,pentru a o oferi partenerului stategic ocult.
  Noi romanii,votam cu dracu,tratam cu lacu, si pe urma cerem lui Dumnezeu și Galacticilor etici -Socoteala! suntem praf de Stele,in cel mai bun caz!
  Un exemplu simplu:proprietarul blogului "Adevarul ne va elibera",nu vrea in ruptul glandei sale pineale s-o prezinte pe viitoarea președintă a USA,si doar din America incepe schimbarea si retragerea 5d,dar nu cu ștrampf sau alti oligofreni intunecati.
  Decat mangiare și .a.are.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dragă ființă de Lumină, referitor la Tulsi de care spui nu am găsit informații. Nu a ieșit în față să-și lanseze candidatura, etc. Dacă se va pronunța, voi publica, dar în informările blogurilor prin care umblu, toate americane, nici nu se pomenește de ea.
   Eu sunt deschis la orice informație, NO PEOBLEM.

   Ștergere
  2. Problema e ca ai mare vrajeala in tine,stiti reclama cu mesterul macelar,daca vrei,poti,pe nenea ala cu pamantul plat lai bagat in seama,pe mine dabea acum la un an si ceva de cand tot zic de Tulsi,pai mai fratili meu de lumina,de unde crezi ca am aflat de Tulsi?ghici,de la unele din blogurile tale favorite:1-veterans today si2-sputnik international,pe sputnik chiar azi noapte am citit articol despre Tulsi cum o saboteaza oculta so cunoasca chiar americanii ei,deci tipa e cadru militar ca tine,a fost in afganistan,e congresmena democrata din Hawai,e superpacifista(doar e din Hawaii)sa intalnit cu presedintele Syriei,e anti razboi,vrea sa retraga toate trupele in tara,ce mai vrei,restul gasesti tu ca te pricepi mai bine.sa te vad la lucru,imi pare bine ca ai acceptat demersul meu,trebuie sa intelegem ca trebuie intradevar schimbare,nu porcarii de presedinti,de la Kennedy America nu a avut un presedinte ca si Tulsi,adica pacifist,antiocult,sper so protejeze Mama Divina.
   Si in Romanica am avut un Liviu anti ocult si lau bagat la zdup,dar mai e un pui de Liviu care poate sal detroneze pe plavan(cititi si lupul dacic,e foarte patriot),candidat independent Plesoianu,ca psd patriot sa vandut rezistilor surosisti si nul sustine o are pe perdanta vanduta dancilas.
   Pe alt patriot Vadim lau omorat,acum confisca la ordin vase rusesti,limbile lor ajung panan washington dc!
   Cauta google. Tulsi Gabbard și fa-ne o "Surprise"


   Ștergere
  3. DJW1 august 2019 la 8:44 AM
   Tulsi Gabbard, membru al rezistenței? Clona lui Joe Biden?

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.