joi, 18 iulie 2019

Noi toți trebuie să luptăm pentru schimbarea pozitivă a paradigmei


Trăim în timpuri interesante. Există un sentiment din ce în ce mai mare în întreaga lume că omenirea se îndreaptă spre un crescendo, un punct culminant al călătoriei noastre colective. Dar aceasta este o apocalipsă aprigă, așa cum pare să fie sugerată în Cartea Bibliei de Apocalipsă, sau este un fel de ascensiune la un nivel superior al existenței, cu promisiunea unei epoci de aur de pace și armonie?
În interiorul comunității de oameni care se trezesc la adevăruri profunde care au fost mult ascunse de noi, se pare că există un amestec de optimism și pesimism. Unii par să simtă că, în timp ce ei înșiși s-au trezit, majoritatea omenirii nu a făcut-o și, prin urmare, speranța de a realiza tipul de masă critică necesară pentru a implementa schimbări reale și durabile în lume nu se întâmplă. Alții au mentalitatea, susținută de o parte din literatura spirituală, că o schimbare energetică a umanității se întâmplă și tot ce trebuie să facem este să fim răbdători și să așteptăm ca lucrurile să se desfășoare în fața ochilor noștri.

     Contextul mai mare
Pentru mine, viziunea asupra direcției în care ne îndreptăm este bazată pe înțelegerea mea, de ce fiecare dintre noi este aici în primul rând. Îmi atribuie ideea că fiecare dintre noi ajunge aici, pe planetă prin alegere, în împrejurări la care suntem de acord și cu un fel de misiune, care ne va oferi experiențe care să stimuleze evoluția sufletului nostru. Văzută din acest context, nu există niciun motiv pentru a ne panica în fața semnelor că planeta a început să treacă prin schimbări semnificative din punct de vedere fizic, energetic și chiar spiritual. Trebuie să înțelegem că acestea sunt condițiile pe care le-am căutat. Acestea fiind spuse, nu am venit aici în acest moment pentru a asista ca spectatori, ciudați în stradă privind cum ,,arde Roma” și așteptând, ba chiar criticând că schimbările nu se întâmplă și că ,,nimic nu se va întîmpla”, în sens pozitiv pentru omenire.

Asta înseamnă că, dacă am ajuns să fim conștienți de faptul că o puternică elită a provocat majoritatea problemelor noastre și continuă să încerce să controleze și să înrobească omenirea, trebuie să luăm armele și să luptăm împotriva lor, sau cel puțin a celor care îndeplinesc ordinele lor? Răspunsul scurt este NU - nu am avea nicio șansă în fața lor, ei dețin armate și tehnologii.

      Activism conștient
Ceea ce cred este că fiecare dintre noi are o misiune specială în acest sens. Cu toate acestea, misiunea fiecărui individ poate fi foarte diferită, pe baza talentelor, personalității și dorințelor. Acei indivizi care sunt dispuși să-și concentreze mintea departe de distragere și să acorde o atenție deosebită sentimentelor lor și a gândurilor mai adânci vor ajunge în cele din urmă să-și cunoască misiunea. Acesta va fi gândul sau viziunea care o va face pe acea persoană să se simtă cea mai vie. Legătura comună este că misiunea fiecărei persoane va servi, într-un fel, la trezirea omenirii la realitatea că suntem cu toții UNUL, și mai degrabă decât să ne luptăm unul cu celălalt, trebuie să găsim o cale de a ne uni pentru a face următorul pas în evoluția noastră.

Această evoluție nu este garantată - este suficient ca noi, ca indivizi, să fim activi în acest proces, ceea ce presupune nu numai "să fim" în lume și să facem ceea ce suntem motivați interior să facem, dar și să ne luăm timp pentru a reflecta și a privi înăuntru. Activismul conștient se bazează pe echilibrul dintre reflecție și acțiune, asigurându-ne că suntem în mod intenționat, acționând cu integritate și, în cele din urmă, servind colectivului. Pentru unii, aceasta înseamnă într-adevăr să fii pe stradă și să stai în picioare pentru ceea ce cred ei. Pentru alții, înseamnă să se angajeze în unele discuții dificile cu prietenii și cu cei dragi, direct sau pe rețelele de socializare. Pentru alții este în primul rând o călătorie interioară. 

Ceea ce contează este de a crește gradul de conștientizare pentru ca gândurile și acțiunile tuturor celor angajați în acest process, să poată ajuta la aducerea unei schimbări adevărate și durabile în lumea noastră.
Activismul conștient  este foarte diferit de tipurile de proteste violente care uneori apar în jurul nostru. Ca activiști conștienți, recunoaștem că faptul de a fi de o parte a unei bătălii polarizate, păstrează doar lucrurile dezbinate. Privind înapoi la Martin Luther King, a cărui viziune nu-i cuprindea pe cei oprimați rasial, ci de a-i învinge pe opresori, noi mai degrabă ar trebui să vizăm o reunire a tuturor raselor unei societăți în unitate și armonie.

În mijlocul societății noastre foarte polarizate și divizate, este necesar ca oamenii să se angajeze în discuții dificile cu mințile deschise și inimile deschise, concentrându-se în primul rând asupra a ceea ce putem fi de acord și respectând opiniile care se pot opune propriilor noastre concepții, în loc să încercăm să ne contrazicem. În cele din urmă, majoritatea omenirii are scopul comun de a trăi împreună în libertate, prosperitate și armonie. Dacă putem veni împreună, atunci cei puțini din partea de sus care vor să păstreze omenirea împărțită nu vor mai avea putere asupra noastră.

Dacă acceptăm ideea că condițiile de pe planetă în orice moment sunt de fapt o proiecție a sumei totale a conștiinței umane, atunci nu trebuie să ne petrecem timpul, să ne dăm sudoarea și sângele încercând să doborâm edificiile și structurile de putere și control. Mai degrabă trebuie să ajungem la mintea fraților și surorilor și să îi/le inspirăm spre o viziune comună a libertății, respectului și armoniei pentru toți indivizii de pe această planetă.


10 comentarii:

 1. Nu am citit decat titlu articolului,oricum vroiam sa te urechez putin din iubire neconditionata ce -ti port,cum vrei sa se schimbe lumea,paradigma,in speta USA,prin sustinerea in continuare a lui mascarici luciferici,care si tu Mariuse la-i cam ridicat in sondaje,nu ca ar fi de lumina,ci ca ar avea si el un rol cat de cay,de acord ca a fost cea mai buna solutoe a palariilor albe la alegerile ultime,dar nuu-l mai scarpinati fratilor intre coarne ca va trrziti cu trompeta anticrist.Voi nu vedeti ca la toate sumiturile el face semne oculte fara jena,sasi arate apartenenta oculta,el da sanctiuni,el vrea sau accepta sa porneasca razboaie sa disyruga tari,sa conduca lumea,daca nar fi alianta,armata pozitiva,facea genocid el cu consilierii si ginerele khazariti.In fine nu inteleg de ce nu ai accepyat so faci cunoscuta pe Tulsi,dupa ce va iesi presedinta nu mai are rost so prezinti romanilor,ce iti era greu sa scri un articol despre ea si pe urma il stergeai cum ai sters si pe altele sau am vedeni,cum poate fi America in continuare cu jidanul rosu,sau cu Tulsi ,trompeta nu mai trebuie sa iasa presedinye,la fel si werner hitler,trebuie lumea sa scape de parazitii astia arhonici.
  Mariuse,nu ma baga la banuieli,ori,ori,fara jumatati de masura,deci vreau so prezinti romanilor pe Tulsi,viitoare presedinta a Americii,navea cum sa iasa jilary,Tulsi va fi prima femeie presedinta din istoria usa, si va fi sprijinita de palariile albe,altfel nu vom avea nici o schimbare tot cu ștrompfeta sau cu hitler JOShanis.
  Acum sa te vad Mariuse daca esti total al Lumonii,sau decat partial. ORi,ORI,fara jumatati de masura,Acum ori niciodata!
  Si puteai ca tot scri de pedofilia mondiala,si despre cazul Sorinei,cine sunt secarinii si unde vor so faca cadou pe biata fata,plus nu ai zis nimic cu toate ca sti cine este pedofilul epstein si cu cine facea bairame binenteles cu trompeta,pai daca nu mai iasa presedinte e coleg de celula cu epstein,jilary,mioritichitler,movcucavea...
  Adevarul nu ne va elibera cu strumph in continuare,ci doar cu o reprezentanta a Mamei!
  Sunt imun la criticile tuturora si retineti fara zahar,alcool si grasimi,doar cu apa plata si lamaie,fara șleahta lui șuroș,fara rezisti-()uisti.
  Sa te vad Mariuse,ai examen ,asa numai merge cu jumatati de masura.
  NAMASTE celor ai LUMINII.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Bine că doar titlul l-ai citit..☺ , altfel cine știe ce-ai mai fi scris, ești simpatic rău..mi-a plăcut " șleahta lui șuroș".. 😝

   Ștergere
 2. Apocalipsa a fost crancenă! Depinde de cat de constienti ati fost fiecare dintre voi ca Fiara reprezinta egregorii de grup spiritual construiti din excesul de zel al unora de a arunca pur si simplu informatie pe net. Stiu ca multi ati fost entuziasmati de faptul ca ati descoperit modul in care suntem tinuti captivi si ati avut generozitatea de a le impartasi si celor tinuti captivi in religii adevarul. Dar...s-a ajuns la o situatie absurda si foarte convenabila pentru intunecati: a postat cineva o informatie, altcineva a preluat-o si a distribuit-o pe alte bloguri...etc
  De ce convenabil pentru intunecati? I-ati ajutat sa ne tina captivi in iluzie pe toti, construind un egregor intre noi si entitatile din Lumina. Un nor dens, informational. Presarat si cu minciuni! In loc sa iesim mai repede la Lumina, am fost nevoiti sa trecem prin straturile informationale stratificate. Pentru mine, care am iesit din Matrix in 2010 dar m-am intors sa ii ajut si pe cei ramasi captivi, a fost crancen! A trebuit sa suport sa trec din nou si din nou, pe tot internetul, inclusiv pe fb, prin straturi informationale construite de new agisti, cei mai harnici postaci. Informatii despre cat de minunat va fi când vom ajunge Acasa. Acest Acasa indepartandu-se de noi in functie de cat de harnici au fost postacii si cei ce distribuiau. Cred ca cei mai prolifici au fost cei ai lui Dan Gaucan! Frate, omniprezent! Am ieșit de pe facebook pentru ca iar ma asaltau cei din grupul lui Gaucan cu informatii despre cat de minunat va fi cand va fi...Iar eu doream Acasa, in Cerul meu, nu captiva in Matrix, unde Gaucan promite fericirile din viitor. Stand pe loc! Neascensionand!
  Incepusem sa am rău de roz! La new agisti totul e roz! Toata lumea zambeste si mimeaza iluminarea😂.
  Veti ajunge la ghizii vostri din lumina in functie de ce veti face de acum incolo. Postati mult si nu faceti nimic in planul fizic, Lumina va ramane tot departe, sus, iar voi tot jos.
  Nu sunt dispusa sa incasez din nou straturi informationale-n cap, asa ca ma restrang si urc. Sa ascensionezi e foarte usor de unul singur. Cand esti intr-un grup nu stii cat da fiecare. Si cat munceste si in planul fizic. Si care te trage in jos.
  Nu uitati, viitorul vostru e in mainile voastre...Pierdeti timpul, din timpul vostru pierdeti. Si al copiilor vostri. Cei ce aveti copii sensibili, genul cristal, s-ar putea sa aveti neplacuta surpriza sa se imbolnaveasca din cauza informatiei greoaie, lipsite de Lumina. Ca niste plăntuțe fragile tinute fortat in intuneric.
  Ascensiune usoara si ghizii vostri sa va ajute!😘

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mi se pare totuși ciudat.....la cât ești de iluminată. Cum postez un articol pozitiv, cu idei de unitate, iubire, întrajutorare, etc. ieși cu un comentariu critic și acid. Nu crezi că ești ,,pe invers”..??

   Ștergere
 3. https://ntrs.nasa.gov/…/…/casi.ntrs.nasa.gov/19860018650.pdf

  RăspundețiȘtergere
 4. https://www.planetforward.org/…/microgrids-can-be-used-to-i…

  RăspundețiȘtergere
 5. https://www.standardsbis.in/Gemini/search/Browse.action?saleModeName=SOFT_COPY&subDivisionId=404#

  RăspundețiȘtergere
 6. https://www.standardsbis.in/Gemini/search/Browse.action?saleModeName=SOFT_COPY&subDivisionId=404#

  RăspundețiȘtergere
 7. Realitatea este că da, nu avem nici timp și nici naivitatea de a " lupta" cu toți cei " rău-iiluminați" , ori alții netreziți, deși pot fi unii printre ei de le mai trebuie doar o geană de lumină, o sclipire de moment, ca să priceapă pe loc, zic, așadar nu merită să-ți consumi energia spre a-i calibra pe alții, vor pricepe din mers care vor pricepe, trebuie să ne canalizăm simțirea, trăirea, energia deci spre unicul scop nobil, noul pământ, să întreținem spiritul, " focul", entuziasmul acestei alegeri!
  Ok material ca și celălalte! Mulțumesc.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.