vineri, 19 iulie 2019

Actualizare Ben Fulford (15.07.2019) - Executarea lui George Bush Sr., osândirea JP Morgan, Deutsche Bank și Merkel Execuția lui George Bush Sr. și a soției sale, Barbara, deschide în cele din urmă ușile pentru o adevărată doborâre a cabalei mafiei khazare satanice, surse multiple sunt de acord. Acest lucru este văzut în tot felul de evenimente de știri care sunt raportate chiar și de către mass-media sclavă a corporatiștilor. Demisia secretarului lui Trump, Alexander Acosta, datorită implicării sale în acoperirea agentului Mossad Jeffrey Epstein, este doar o altă piesă din dominoul care va cădea. Vor urma cel puțin 110.000 de persoane, inclusiv o mulțime de politicieni, celebrități și miliardari, promit surse ale Pentagonului.
Această curățire la vârful puterii mondiale va merge mână în mână cu o campanie masivă de a repara planeta. "O scrisoare de recomandare pentru o viitoare agenție de planificare mondială a fost distribuită tuturor șefilor suverani de state", potrivit unei surse europene din înaltele familii regale. Planul de reîmpădurire a unei zone de dimensiunea SUA și a Chinei combinate a fost adăugat la această propunere, a mai spus și sursa. Această propunere face obiectul unui embargo diplomatic corporativ / asociat de presă, până când detaliile privind structura sa sunt elaborate, potrivit sursei. Cu toate acestea, el spune că a fost deja hotărât că proiectul va afecta chiar și Inițiativa Chineză de Centură și Drumuri de mai multe trilioane de dolari.

Piețele financiare mondiale, care devin o halucinație uriașă, cu rate ale dobânzilor negative și prețuri crescânde ale acțiunilor, pot fi închise și reîncărcate ca parte a pregătirilor, adaugă sursa. Cu toate acestea, va fi necesară o curățire completă a elementelor satanice ale structurii mondiale a puterii, înainte ca acest lucru să fie posibil, notează Pentagonul și CIA. Acest lucru a continuat cu un raid special al forțelor asupra Fundației Clinton și a altor infrastructuri satanice care au avut loc în timpul unei întreruperi de curent din Manhattan săptămâna trecută, spun sursele.

"Chiar dacă China ar putea primi atenția mass-mediei, o forță de luptă de contraspionaj extremă, ajutată de NSA, armată și Rusia, îndepărtează parazitul sionist din America, deoarece CIA și FBI au ispășit crimele și protecția lui Epstein" sursele Pentagonului spun. "Cu 110.000 de acuzații deschise cu Epstein, o întrerupere a Twitterului și cutremurele din California, raidurile ICE cu trupele federale pot conduce la arestări în masă, deoarece Trump știe că acum sau niciodată, dacă vrea să câștige în 2020", sursa Pentagonului spune.

În mod clar, chiar dacă Trump este un agent sionist, împingerea din rândurile inferioare și mijlocii ale complexului militar-industrial îl va scoate din putere ca un dop de plută dintr-o sticlă de șampanie, dacă încearcă să oprească acest proces. Potrivit surselor Pentagonului, "Israelul este în asediu, în timp ce fostul prim-ministru Ehud Barak ar fi comandat operațiunile de șantaj ale lui Epstein și 9/11". Barak pare să fi fost răpit de criminalul de război Benjamin Netanyahu, iar luptele interne în Israel se intensifică, sursele MI6 notează. Israelul simte arșița, deoarece "Turcia primește rachete antiaeriene rusești S-400 pentru a sparge NATO, a proiecta puterea, a proteja gazele offshore în Cipru și a pune Israelul înapoi în nisip", spun sursele Pentagonului.
Când se află în necazuri, falșii evrei se atacă între ei pentru a fi persecutați și a justifica agresiunea, spun sursele Mossad. De aceea, organizația Hamas creată de Mossad cere acum ca evreii să fie uciși în întreaga lume, spun ei. https://www.timesofisrael.com/senior-hamas-official-calls-on-members-of-palestinian-diaspora-to-kill-jews/

Mesaj către evrei: Relaxați-vă, nimeni nu vă va ucide; tocmai ați fost eliberați de mii de ani de tirania satanică babiloniană. Această eliberare iminentă poate fi văzută ca o presiune împotriva satanismului care se intensifică din toate direcțiile, cu împingeri pentru "dezvăluirea FISA, 9/11, 3/11 [Fukushima] și declanșarea declasificării zborului Malayzian Air Flight 370/17", confirmă sursele Pentagonului. Acest lucru poate fi observat prin investigațiile Deutsche Bank, care indică faptul că a fost implicată nu numai în finanțarea lui Epstein, ci și în spălarea banilor din droguri și în scandalul malaysian 1MDB, sunt de acord mai multe surse.

Fostul prim-ministru Najib Razak (malaezian), care a fost arestat în acest scandal ce implică delapidarea a miliarde de dolari, a cântat ca un canar, spun surse CIA din Asia de Sud-Est. Razak negociază o înțelegere în care să-și comercializeze dosarele secrete privind zborul aerian malaysian 370/17 pentru scutire, spun sursele. După cum știu cititorii de știri de la acest buletin informativ, Zborul 370/17 a fost folosit de fostul președinte american Barack Obama pentru șantajul nuclear împotriva liderilor mondiali, printre altele. https://markets.businessinsider.com/news/stocks/deutsche-bank-weathers-epstein-links-doj-investigation-1mdb-2019-7-1028345284?utm_source=reddit.com


Un alt semn că Bush Sr. nu mai este prin preajmă pentru a mătura lucrurile sub covor, a venit când o navă deținută de JP Morgan, legată de Bush, a fost distrusă cu cocaină în valoare de 1,3 miliarde de dolari. https://www.aol.com/article/finance/2019/07/09/us-customs-just-seized-a-ship-owned-by-jpmorgan-after-authorities-found-dollar1-billion-worth-of-drugs-on-it/23767071/

Căderea lui Bush a scos la iveală și EUSSR condus de germani. Britanicii, după cum am menționat săptămâna trecută, au arătat că pot întrerupe accesul european în Marea Baltică și în Marea Mediterană, precum și în Canalul Suez, pe măsură ce încep să joace rolul dur al Brexitului. Sistemul GPS european Galileo a fost, de asemenea, scos din comandă ca parte a unei campanii de presiune care a dus la predarea UE, spun sursele Pentagonului. https://www.bbc.com/news/science-environment-48985399

Nu e de mirare că Angela Hitler a fost văzută tremurând în public pentru a treia oară în trei săptămâni. https://www.thesun.co.uk/news/9476651/angela-merkel-shaking-third-time/

Surse germane de dreapta spun că dacă Merkel nu este atacată cu arme electronice, atunci "are probleme grave de sănătate bazate pe o tulburare neurologică sau chiar neurodegenerativă cum ar fi boala Parkinson sau chiar o boală prionică precum Kuru. Publicul are dreptul să cunoască motivele exacte ale tremurului său", adaugă sursa. Poate fi stres. Demiterea ambasadorului britanic în S.U.A. săptămâna trecută a făcut, de asemenea, parte din luptele de nivel înalt, spune o sursă britanică a familiei regale. "Am concediat reprezentantul nostru la Washington pentru că a insultat familia Farnese [Pentagon]. Nu acordați atenție gunoiului pe care îl publică, zgomotul obișnuit de fiecare zi. "

Colegele de universitate au ajuns lideri politici...
Această sursă a oferit, de asemenea, o perspectivă asupra infiltrării de către sataniști a rangurilor cele mai înalte ale puterii europene: "Într-adevăr, este destul de oribil, dar este un cult și, după cum știm, unul fanatic religios. Toți fanii sunt periculoși și mortali în afara oricărei psihiatrii avansate pentru a le face față. [Fostul prim-ministru al Regatului Unit], Tony Blair, a fost compromis și a fost total controlat de Cultul Celui de-al al IX-lea al Cerc, satanic de la site-ul Mamei Întunericului din Europa. Credem că incidentul a fost folosit în războiul ilegal anglo-american din Irak. Multe lucruri pe care le raportați sunt simptome ale putregaiului total la nivelurile cele mai înalte ale guvernului mondial, pe care trebuie să le întâlnesc."

 Blogger : Despre acest cult, cine face parte din el și ce fac ei, voi publica următorul articol pentru o mai bună înțelegere.

Nazist - Satanist
Amintiți-vă, Tony Blair și George Bush Jr. au avut discuții private cu Papa Maledict (Benedict al XVI-lea), după ce au părăsit mandatul, aparent căutând protecție împotriva urmăririi penale pentru crimele lor din Irak. Aruncați o privire la această imagine a lui Maledict (sau orice imagine a lui) și puteți vedea răul pur. Se pare că el este sub controlul unui tip de entitate malefică.

Instituțiile lumii au fost "foarte disfuncționale și compromise de familiile occidentale care, pentru a fi foarte oneste, au renunțat pur și simplu sau au descoperit că noile lor generații sunt complet inapte, așa cum s-a întâmplat cu Rothschild, pe care l-am înlocuit", a spus sursa regală. "În clasa dominantă a lumii a existat un element foarte putrezit - într-adevăr a fost o mafie - și lucrurile s-au schimbat acum sau cel puțin traiectoria a pivotat", a adăugat el. Transferul de putere la cel mai înalt nivel al instituțiilor occidentale este ceea ce face posibilă dezvăluirea publică și arestările, așa cum aceasta și alte surse sunt de acord.

Ultimul domino care va cădea poate fi Japonia. Aici, un guvern penal care guvernează prin sondaje false de opinie, alegeri false, statistici economice false, crimă și mituire se agăță de putere. Probabil că vor reuși să scape de un alt furt al alegerilor în alegerile din 21 iulie. Cu toate acestea, persoana care a pus acest guvern la putere, Richard Armitage, este un om mort care merge. Acest criminal și traficant de droguri, un văr al Barbarei Bush și bagmanului Bush Sr., și-a pierdut patronii de la nivel înalt. Când mișcarea vine pe Japonia, "va fi bruscă și absolută", spun sursele societății secrete din Asia.

Armata S.U.A., care controlează Japonia, este pe punctul de a-i arunca la gunoi pe criminalii japonezi cum ar fi Armitage, Michael Greenberg și Gerald Curtis, spune Pentagonul. Cu toate acestea, acest lucru se va întâmpla numai după ce S.U.A. va fi curățată, notează. Între timp, armata americană face publice pregătirile pentru a rămâne în funcțiune, chiar dacă guvernul corporativ din S.U.A. falimentează. Ei au convins deja Kuweitul să-i ajute, să-i finanțeze, împreună cu Arabia Saudită. Acum ei încearcă să facă Japonia să plătească și mai mult. https://sputniknews.com/middleeast/201907141076238750-kuwaiti-ports-authority-says-signed-agreement-with-navy-to-protect-ports-amid-gulf-tension/


Jocul final implică o alianță militară între Rusia și S.U.A. pentru a înlocui NATO, spune Pentagonul. Această alianță "creștină" unificată va negocia apoi pacea mondială cu asiaticii, spun ei. Sursele britanice din familia regală sunt de acord și adaugă: "De obicei, lucrurile se întâmplă foarte repede când afacerea se încheie, așa că atârnă-te de pălăria ta".

Ca de obicei, totuși, îi avertizăm pe cititorii noștri să creadă doar când vor vedea. Trump, de exemplu, nu a reușit încă să-și țină promisiunea de a dezvălui adevărul din 9 septembrie. Lumea se așteaptă și cere o încercare publică în stil Nürnberg a criminalilor de rang înalt. Văzând oameni ca Hillary și Bill Clinton trași în cătușe ar fi un început bun.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.