vineri, 21 iunie 2019

Precesiunea Echinocțiului și Centura Fotonică Înțelegerea modului în care structura magnetică a planetei a fost manipulată și modul în care o putem transforma, necesită o abordare spirituală și nu neapărat una a minții logice. Dar în prezent, mulți de pe această planetă își recuperează memoria ancestrală datorită așa-numitei treziri spirituale. Suntem la începutul lansării unei noi realități pe această planetă, cu toate că mulți dintre oameni sunt sceptici sau chiar ignoranți la aceste schimbări.
Sistemul nostru solar face parte dintr-un sistem solar mult mai mare numit Pleiade, cele șapte surori care se rotesc în jurul soarelui lor, Steaua Alcyone. Planeta noastră se rotește în jurul soarelui nostru la fiecare 365 de zile și soarele face o revoluție în jurul Stelei Alcyone la fiecare 25.630 de ani. Alcyone face o revoluție în jurul centrului galaxiei la fiecare 225 milioane de ani. În data de 21 decembrie 2012 am trecut Precesiunea Echinocțiului, care a fost începutul unui întreg ciclu nou, începutul unei realități complet diferite. Sfârșitul unei revoluții a soarelui nostru în jurul lui Alcyone și sfârșitul unei revoluții a lui Alcyone în jurul centrului galaxiei.


O eră în Vărsător ... Amintiți-vă că fiecare constelație ne dă o anumită frecvență, o realitate diferită, astfel încât să aibă sens atunci când traversăm în Vărsător, primim o realitate cu totul nouă. Ceea ce înseamnă Precesiunea Echinocțiului este faptul că s-au terminat cei 25.630 de ani de ciclu în jurul tuturor celor 12 constelații.


 Petrecem 2000 de ani dând sau luând câțiva ani în fiecare constelație. Tocmai am părăsit Epoca Pestilor în 2012, care se referea la controlul și oprimarea unei realități de joasă frecvență. Deci, când te gândești la asta, e de mirare că acești controlori mondiali dinafară au conceput religia? Nu e de mirare că au creat un salvator pentru ultimul ciclu de 2000 de ani din Pesti. Toate acestea se corelează cu era de control și asuprire. Suntem acum în Epoca Vărsătorului deplasându-ne prin aceste frecvențe înalte intense ale Centurii Fotonice ... așa că are sens că mergem într-o realitate mai înaltă (vibrational). Înțelegând aceasta, religia și tot controlul se retrag, oamenii se trezesc din cauza acestor frecvențe mai înalte, trecând în această nouă epocă. Deci, sfârșitul acestui ciclu se numește Precesiunea Echinocțiului, ceea ce înseamnă că sistemul nostru solar intră în Centura Fotonică, care este un ocean de lumină, frecvențe foarte mari de lumină care înconjoară Alcyone. Asta înseamnă că suntem într-un moment uimitor din istoria noastră și din întreaga istorie a sistemului nostru solar, de a asista la această schimbare incredibilă.

   Notă bloggerNu doar noi suntem martori și participanți direcți la această schimbare uimitoare, ci mii de civilizații extraterestre atât din Galaxia noastră cât și din altele, din întreg acest Univers. Unele sunt direct implicate și ne ajută să depășim acest proces de transformare planetară și umană, altele sunt neutre, adică doar asistă ca la o piesă de teatru, iar altele, negative (controlorii) – în serviciu pentru sine – încearcă să înfrâneze acest process.

Există fluxuri de frecvență sonoră care sunt răspândite prin structuri vechi, locuri sacre, piramide și baze militare plasate pe planeta noastră la anumite puncte energetice de pe grila Pământului (intersecția Liniilor Ley despre care am publicat recent) pentru a controla și a manipula conștiința colectivă. Acest guvern mondial din umbră sinistru, a cufundat omenirea într-o frecvență vibrațională scăzută prin intermediul acestor sit-uri pentru a menține locuitorii într-o vibrație foarte scăzută, astfel că suntem mult mai ușor de controlat.

Dar, acum preluăm controlul, de asta tot haosul intens de pe această planetă. Exemplu ... Turnul Eiffel din Franța este folosit ca o antenă energetică, un portal pentru răspândirea energiei foarte scăzute pe bază de teamă, precum și cercurile de piatră din Africa de Sud (de asemenea Catedrala Notre Dame din Paris, n.b.). De asemenea, acesta este cazul tuturor bazelor militare de pe Pământ. Dar, la fel cum au fost amplasate aceste sit-uri cu frecvență joasă, avem de asemenea sit-uri de înaltă frecvență benevolente. Noduri de energie de înaltă frecvență au fost plasate în timpul creației noastre originale de către pleiadieni în timpul însămânțării rasei umane de pe această planetă. Cu mult timp în urmă, pleiadienii au privit această planetă și au ales 12 perechi de puncte energetice. Ele ar reprezenta dualitatea pe planetă.

Aceste puncte de energie se găsesc în 24 de locații geografice, pe vârfuri de munte și deșerturi, fiind selectate de Pleiadienii care au privit cel mai promițător. Cele mai multe dintre aceste locații sunt peșterile de Cristal situate sub Pământ. Acestea sunt capsule temporale care acum răspândesc foarte înaltele energii noi. Ele joacă un rol foarte important și sunt automatizate pentru a fi utilizate în avantajul nostru. Când sunt activate aceste frecvențe înalte dizolvă energia bazată pe teamă care a fost emisă de vechile structuri Annunaki. Aceste capsule Pleiadiene de energie de înaltă frecvență ajută la crearea acestei noi schimbări vibraționale pe care o simțim, împreună cu frecvențele și mai înalte provenite de la soarele nostru central.

Se dezactivează în întregime vechile energii de frică și control. Ne confruntăm cu ceva extrem de măreț. O transformare masivă a absolut totul și care nu vine fără rezistență. Totul evoluează către Lumină, frecvența cea mai mare, astfel că, atunci când am trecut Precesiunea Equinoxului și am intrat în Centura Fotonică, nu există nimic care să împiedice evoluția umanității. Facem parte din acest ciclu și mergem înainte de acum încolo. Intrăm în densități mai mari și mai înalte ale Luminii (4D, 5D) astfel încât acum nu există nicio scuză pentru noi să nu ne echilibrăm în puterea noastră și să folosim această cunoaștere în avantajul nostru, amplificată exponențial de aceste frecvențe mai înalte, de care va beneficia toată viața de pe Pământ.

După cum știm cu toții câmpul de intensitate subiacent, aceste frecvențe noi sunt resimțite și văzute de mulți. Vedem că este jucat pe scena mondială ca și cum ar fi un loc de joacă controlat de controlori care folosesc tactici de hărțuire. Eu-l face acest lucru atunci când simte o pierdere de putere. Mulți oameni din lumea spirituală vorbesc încă despre salvarea Mamei Pământ ca și cum ar trebui să ne dăm energia pentru a o salva, dar nu, Ea nu are nevoie de asta. Ea a trecut linia ireversibilă de denaturare a densității 3D și s-a mutat în 5D și nu poate face nimic cineva sau nici o organizație de Geo-engineering pentru a opri acest proces. Gaia păstrează suficient spațiu pentru suficiente suflete, pentru a se desprinde de această densitate 3D, astfel încât schimbarea să fie cât mai blândă. Nu vă distrageți de nesiguranța manifestată de controlorii societății, reflectată de haosul de pe această planetă.

Deoarece actuala conducere mondială are efect zero asupra acestei schimbări sau transformări către o conștiință mai înaltă, tot ceea ce încearcă să facă este să o întârzie. Ei încearcă să rențină rasa umană de la acest salt în evoluție, făcând schimbarea tare, zgomotoasă și plină de distragere a atenției, pentru a vă împiedica să priviți în fața adevărului adevărat. Amintiți-vă, nimeni nu poate să-ți însușească sufletul și această schimbare este una internă și este determinată numai de tine. Dar, amintiți-vă, nu este vorba de deconectarea de la teatru, este vorba despre a vă juca rolul în ea. Acțiunile controlorilor vor deveni mai îndrăznețe și mai distructive, dar amintesc că vor trebui să răspundă la acele noduri karmice pe care le-au creat pentru ei înșiși. Nu te lăsa orbit de dramă sau nu te lăsa să crezi că e mai important decât este. De milioane de ani, schimbarea de pe planeta noastră a fost relativ blândă și progresivă. De la schimbări mari ocazionale și cinci extincții în masă. Acum suntem martorii uneia dintre cele mai mari tranziții posibile din istoria Gaiei, ceea ce înseamnă schimbarea rapidă a conștiinței dimensionale superioare. O să devină mai puternică și mai clară, pe măsură ce vechea realitate 3-D se descompune.

Rasa umană poate transforma aceste energii bazate pe frică ... Războiul, suferința etc… toate energiile vibraționale scăzute bazate pe frică pot fi transformate de puterea conștiinței umane. Vom face acest lucru pentru că nu există altă opțiune, suntem Dumnezeu în trup, literal și ne sincronizăm cu Voința Lui. Suntem acel zăvoi nelimitat, care este în fiecare și în fiecare dintre noi pe care l-am atins în timpul creației. Amintiți-vă, există o singură minte infinită. Mintea pe un nivel extrem de macro de existență și în întregime. Avem puterea infinită prin emoție și, așa cum am spus de multe ori, nu vom fi niciodată pe deplin controlați atâta timp cât avem emoții. Suntem o forță infinită a creației prin frecvență, Dragostea este adevărata noastră natură, pentru că într-adevăr este singura modalitate prin care știm să fim și cu toții știm asta intuitiv.

Totul depinde de noi cât de departe putem merge, care este determinat de gândurile și imaginația noastră prin conștiința noastră. Totul se schimbă intens și nimic nu poate opri acest proces acum. Realitățile inferioare se dizolvă și noi aducem această nouă realitate superioară în existență.

Nu rezista! Eliberați-vă toate credințele religioase și societale, acestea vă limitează realitatea, doar vă blochează. Trăiți în iubire pentru întreaga creație!


10 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu știu dacă ceilalți au observat, dar ordinea publicării articolelor nu este haotic. Funcție de evenimentele din realitatea noastră prezentă, de anumite tendințe astrologice sau evenimente cosmice, public articole cu subiect specific. De obicei două, unul după altul sau la o săptămână, pentru a completa informațiile din primul.
   Asta funcție și de ceea ce percep din comentariile la articolul respectiv, când se comentează pe subiect, nu când unii își expun frustrările din prezent sau trecut.
   Prin ceea ce postez vreau ca cititori să-și facă o idee cât mai clară despre informațiile expuse, dar mai ales să le trezesc interesul să meargă mai departe, să studieze singuri subiectul expus pentru a găsi adevărul, pentru că numai ADEVĂRUL NE VA ELIBERA!
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Va inteleg nevoia de a comunica, dar aveti grijă la " intrusi". Va pot spune exact momentul in care grupurile spirituale pe care le-am studiat au luat-o razna. La propriu! Eram inscrisa in matriceanoiiromanii, infinitaiubire, maya ra. Simteam ca multi din acele grupuri sunt bebe. Renascusera pentru ca scapasera de implanturi. Ascensionam si era necesara comunicarea sincera, de la inima la inima. Doar asa puteam curata spatiul dintre noi de impuritati. Erau si persoane cu vibratie joasa printre noi. La un moment dat, o doamna ce folosea numele Rica padureata, a inceput sa posteze cu nemiluita. Numai informatie grea. Ca sa nu mai spun ca era un fel de om bun la toate, mana cereasca pentru cei ce-si faceau reclama in grupuri la cursurile de deschidere a chakrei inimii si tot felul de cursuri. Ma tot miram...La ce mai ai nevoie de bani, daca spui ca vrei sa faci Saltul in 5D?
   S-a terminat cu comunicarea si curatarea astralului. Rica avea o forta uriasa! S-a extins in toate grupurile, ca o caracatita si ne-a taiat legaturile create. Am simtit ca toata informatia aceea grea vine peste noi si ne ingroapa.
   E plin internetul de informatie. Cei mai multi guru nu sunt deloc dezinteresati material.

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 2. Nu stiu de unde ai luat acest numar 25 630 de ani dar este eronata...numarul corect este 25 920 de ani cu fiecare ERA de 2160 de ani .Era Varsatorului in care sintem deja atit va tine.Atunci cind spui ADEVARUL NE VA ELIBERA _TREBUIE sa intelegi si sa SIMTI acest lucru_"Un ADEVAR spus pe jumatate devine o MINCIUNA PERICULOASA!"De aceea, cind facem un articol este bine sa ne si documentam in prealabil ...nu doar sa dam copy paste de pe alte bloguri.Sa fii iubit!

  RăspundețiȘtergere
 3. Multumesc pentru aceste minunate informatii. Care sunt cele 24 de locatii geografice in care se gasesc punctele energetice. Stiu ca 7 dintre ele sunt in tara! Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 4. Se spune pe undeva ce este "centura fotonica" ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Arsenie Boca a fost copil stelar, cred...Mai mult ca sigur vedea foarte departe. Si a venit pe pamant din sfere inalte. Avea ceea ce unii spun capacitati paranormale. Un spirit foarte creativ. Il aseman cu ieromonahul Savatie Bastovoi. Si el debordeaza de imaginatie si creativitate. Preotii dogmatici nu iubesc creativii. Pentru ca le pun in pericol sistemul spalator de creiere. Ies din tipare si ii învață si pe ceilalti cum se iese. Si raman reptilele fara sclavi😂!
  Evident, a atras atentia reptilelor din Securitate si l-au haituit. Cei ce au scris cartile despre el nu s-au putut pune de acord nici macar in privinta modului in care a murit. Imaginatia colectiva fantazeaza adeseori si creeaza legende. Si au trecut doar 30 de ani de la moartea parintelui! Daramite 2000 de ani, in care mesajul pur ezoteric al Invatatorului Iisus a fost modificat, reinterpretat, trunchiat, falsificat, dupa interesele meschine ale papilor sau popilor vanzatori de indulgente " in altar".
  Un stelar devenit preot poate fi perturbat de egregorul bisericii. Nu exista sistem pe pamant curat. Toate sunt virusate. Egregorul bisericii e virusat nu doar de preotii corupti, ci si de enoriasii egoisti si farisei, ce ne pun sub nas citate din Biblie dar sforaie pe ei. Desi sunt chiar timpurile de care se tem atat de mult: timpurile in care se pune la cale NOM, cu supunerea noastra fortata, diktata din afara tarii. Anticrist numesc crestinii aceasta forta ce pare a fi buna, dar e rea. Mai ales ca in spate stau mari interese financiare. Banul corupe si deschide toate usile. Politicienii tradeaza, preotii tradeaza, prefacandu-se a nu vedea ca nu e bine deloc in România,armata, politia, SRI trădează!Tot fricosii crestini denumesc ceea ce se intampla acum " pecetea" fara de care nu poti vinde, nu poti cumpara...N-au fost in stare sa observe numarul mare de banci si case de amanet, locuri cu vibratie foarte joasa. Locuri care nu ne inghit doar banii, ci si energia.
  Boca a vazut viitorul Romaniei. Dar nu cred ca avea cum sa explice lucratura malefica asupra noastra. Am citit pe net ca, in perioada interbelica, a fost preocupat de flecustetele new age. Curiozotate de stelar! Nu stiu cat de curat au fost preluate profetiile. Boca a vazut sigur si valul new age care ne-a modificat matricea energetica de tara, separandu-ne de planurile astrale inalte si aruncandu-ne intr-o nebunie cu magie. In toate grupurile new age se practică magia. Sub o forma sau alta. Nu cred ca Boca a putut descrie in cuvinte ceea ce a văzut. Dar tristetea din ochii aceia mari e lesne de observat. Nu veti vedea niciodată un spirit evoluat hăhăind in timpuri de restriste. Cand un popor este in pericol sa dispara, sa fie exterminat. Desi, toate spiritele evoluate au umor. Rad usor si iarta usor. Si nu veti vedea niciodata un spirit evoluat invatandu-si ucenicii sau enoriasii " sa gandeasca pozitiv", sa se distreze cat mai mult, sa culeagă roade ce nu le apartin. Pentru ca asta fac cei ce pretind ca sunt " ecuanimi": culeg din astral lumina adusa de altii. Se numeste vampirism energetic si se pedepseste cu degenerarea.
  Nu am fost la mormantul preotului. Nu cred ca vampirismul energetic simtit de cei sensibili acolo are legatura cu sufletul parintelui. Nici nu cred ca mai e acolo sufletul sau. Cu siguranta, s-a Inaltat, iar oile crestine alerga dupa cai verzi pe pereti. Il cauta pe pamant, in timp ce el e in cer. Asa au facut si cu Iisus si cu toti sfintii. O oaie are nevoie de idoli si isi creaza dumnezei dupa chipul si asemanarea sa, de oaie docila dusa vesnic la taiere!
  Comertul făcut cu nerusinare acolo si aurele oamenilor ce merg in pelerinaj, in mare parte bolnavi, modifica vibratia locului. Omul obisnuit nu mai stie sa sfinteasca locul. Doar sa-si arunce energiile joase peste tot! Asa cum arunca si gunoaiele.
  Nu voi intelege niciodata de ce Arsenie Boca nu si-a invatat enoriasii sa ajute, sa daruiasca! Poate a facut-o. Dar putini sunt dispusi sa renunte la ei insisi, experimentand pe " Noi".

  RăspundețiȘtergere
 6. Excepțional comentariu!De regula,toate postările Dnei.Maria-Aurelia sunt foarte interesante dar acesta legat de Părintele Arsenie Boca este absolut fabulos!Mulțumim Dna.Maria-Aurelia.Respect.Si mulțumim si D-lui.Marius Sumedrea pentru efortul continu și curajul cu care încearcă,de atât de amar de vreme sa ne deschidă ochii! Stima.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.