sâmbătă, 8 iunie 2019

Laptele de vacă are cel mai relevant cancerigen identificat vreodată "Ceea ce am făcut în prima parte a carierei mele nu a fost nimic mai mult decât ar sugera știința tradițională. Am făcut observația conform căreia, în Filipine, au fost asociate cancerului de ficat faptul că dietele, au fost presupuse a fi mai mari în proteinele animale”.  "Când a fost cuplat cu raportul extraordinar din India, care a arătat că cazeina cu care au  fost hrăniți șobolani experimentali la nivelurile obișnuite și care a stimulat dramatic cancerul de ficat, mi-a determinat studiul de 27 de ani, Proiectul China, despre modul în care a funcționat acest efect. Am făcut zeci de experimente pentru a vedea dacă acest lucru era adevărat și în plus, cum a funcționat. "- Dr. Colin Campbell / https://assoc-redirect.amazon.com/g/r/https://amzn.to 
Aceasta explică modul în care cazeina, proteina găsită în laptele unei vaci, creează o stare în organism numită acidoză metabolică. Din acest loc, organismul compensează prin aspirarea calciului din oase. Cât de ironic este asta? În acest articol, mă duc la știința cum laptele de la o vacă nu pare a fi destinat unui om ci puiului vacii, adică vițelului. Mai multe aici: https://www.collective-evolution.com/2019/01/23/scientist-explains-how-cows-milk-leeches-calcium-from-your-bones-makes-them-weaker/

Știinta provine de la Dr. Colin Campbell, un biochimist american care s-a specializat în efectul nutriției asupra sănătății pe termen lung. Este profesor emerit de Biochimie Nutrițională la Universitatea Cornell, are doctorat. în nutriție, biochimie și microbiologie. Cercetătorii ca Campbell și munca lor sunt atât de importante într-o lume a educației medicale și a mediului academic care aproape ignoră complet nutriția. Majoritatea educației noastre nutriționale începe în școala primară și este complet proiectată de marile companii alimentare, nu de știință.

Dar vremurile se schimbă, la fel și tratatele de nutriție. Luați Canada, de exemplu, care recent a reamplasat ghidul de alimente în favoarea unei diete integrate pe bază de plante. Acest lucru se datorează în mare parte muncii Dr. Campbell. Campbell a documentat toate acestea în ceea ce a devenit cunoscut sub numele de "Studiul China" (http://aax-us-east.amazon-adsystem.com/x/c/QtXo-dF3I75HyU1ZQFbR_1gAAAFq6I793QEAAAFKAWwzG34/https://assoc-redirect.amazon.com/g/r/https://amzn.to/2JJkT13?linkCode=w61&imprToken=2fqE-9gqsuAQRGW8YvsfmQ&slotNum=1 ).

El a început mai întâi în Filipine, unde împreună cu colegii săi le dădeau proteine copiilor subnutriți. El nu se aștepta să găsească faptul că proteina animală ar putea fi legată de cancer și a subliniat că nu este ușor să aducă această informație colegilor săi, mai ales pentru că a crescut la o fermă de produse lactate. El a observat mai întâi acest lucru din munca pe care a făcut-o în Filipine și din nou, a fost surprinzător, deoarece au observat exact opusul la ceea ce aveau de gând să facă în Filipine.

Ei au dorit să ofere copiilor subnutriți și mai multe proteine, dar au observat că mai multe proteine (proteine animale din lapte) păreau corelate cu rate mai mari ale cancerului, în special la copii. "Cazeina este cea mai relevantă substanță chimică carcinogenă identificată vreodată, nu facem nici o greșeală în legătură cu aceasta" – spune Dr. Campbell. Campbell a depășit simpla corelație și a constatat că, folosind studii pe animale, a ajuns la concluzia că cazeina de fapt "declanșează" cancerul. Când animalele au fost hrănite cu o dietă bogată în cazeină, cancerul a crescut dramatic. Ceea ce este și mai interesant este când au decis să facă o comparație folosind proteine vegetale. "Ce am învățat de-a lungul drumului este că am putea să pornim și să oprim cancerul. Pornește prin creșterea consumului de cazeină, se oprește prin scăderea sau înlocuirea acesteia cu proteine vegetale. A fost un lucru deosebit de incitant pe care l-am putea lua în nutriție și să eliminăm cancerul, adică asta a fost destul de surprinzător. "- Dr. Campbell  

   Aceasta a fost ignorată de 200 de ani

După cum s-a menționat mai sus, medicii și profesioniștii din domeniul medical nu sunt instruiți în nutriție și practic nu știu nimic despre asta. Acesta este motivul pentru care această cercetare este prezentată de dr.Campbell pentru mulți, este considerată ca fiind de necrezut și continuă să fie ignorată. Nutriția este o cauză imensă în orice boală și ar trebui să fie punctul central al educației medicale și un accent principal al tratamentului atunci când vine vorba de tratarea mai multor boli. Din păcate, medicii sunt instruiți să prescrie medicamente. Acest lucru este teribil și este unul dintre motivele pentru care bolile multiple nu dispar și de ce ratele de îmbolnăviri continuă să crească în fiecare an. Acestea fiind spuse, există, fără îndoială, și alți factori implicați.

Dr. Asseem Malhotra, un doctor binecunoscut în Marea Britanie, a avut câteva cuvinte alese a spune în fața Parlamentului European despre educația medicală modernă și despre medicii care dețin cunoștințe generale. Este unul dintre cei mulți care continuă să iasă și să vorbească, rămarcând că avem o "epidemie de medici dezinformați". Acest lucru a fost destul de răcoritor. Lucrurile se schimbă într-adevăr, iar mai mulți medici devin educați în zone în care ar trebui să fie educați. Acest lucru, din partea medicului, necesită o continuă auto-educație.
,,În tot acest timp, oamenii din comunitatea cancerului nu au acordat aproape nicio atenție nutriției sau dacă din când în când apar unele informații, ei o aruncă, deci nu este niciodată luată în considerare. În schimb, doresc să lucreze cu cancerul în alte moduri, doresc să vadă cum funcționează chimioterapia, doresc să omoare celulele canceroase, doresc să facă radiații și așa mai departe, dar nu vor să acorde atenție dietei". – Dr.Campbell  

"Când vine vorba de a obține proteine în dieta ta, carnea nu este singura opțiune. Dovezile arată că reducerea cantității de carne și creșterea proteinei vegetale este un mod mai sănătos de abordat. O dietă cu orice tip de carne ridică riscul de boli de inimă și cancer, în comparație cu o dietă vegetariană”. - Harvard Medical School 

Proteina conținută în alimentele vegetale este legată de prevenirea bolilor. Potrivit Michelle McMacken, MD, un medic-intern certificat de medicina de familie si profesor asistent de medicină la NYU School of Medicine: "Proteina găsită în alimentele vegetale ne protejează de multe boli cronice. Nu este nevoie să urmăriți consumul de proteine sau să utilizați suplimente de proteine cu diete pe bază de plante; dacă vă satisfaceți nevoile zilnice de calorii, veți obține o cantitate mare de proteine. Persoanele cu cea mai lungă viață de pe Pământ, cei care trăiesc în zonele albastre, obțin aproximativ 10% din calorii din proteine, comparativ cu media din SUA de 15-20%. "

De unde vine ideea noastră de nutriție? Este minunat să vedem că conștientizarea nutrițională crește, iar mințile se deschid. Dieta este unul dintre cele mai dificile subiecte de discutat cu oamenii, pentru că noi, ca colectiv, am dezvoltat în mod clar obiceiuri care nu ne sunt de folos și dăunează planetei, nouă înșine și altor ființe simțitoare. Am fost pregătiți să credem că anumite alimente sunt necesare, cum ar fi laptele de vacă, când începe să devină evident că nu sunt deloc necesare.

Cea mai mare lecție aici este auto-educația și descoperirea și recunoașterea faptului că nutriția este un factor cheie în sănătatea noastră și poate fi un factor nutrițional cheie pentru multe boli. Alimentele sunt medicamente și este timpul să începem tratarea lor așa cum am făcut-o înainte de introducerea educației chimice sintetice. Poate că este timpul să luăm în considerare modificările nutriționale pentru a combate și a preveni boala din colectivul uman.

Și mai este o problemă de moralitate divină față de animalele de pe planetă care sunt și ele ființe vii, simțitoare. S-a dezvoltat o adevărată industrie pe spatele sărmanelor văcuțe, care sunt exploatate să dea cât mai mult lapte pentru ca unii să facă bani…
  Drum drept spre Lumină!


4 comentarii:

 1. 1
  Este un subiect extrem de complex ce ar necesita multe atentionari HTML pentru ca ar fi mult mai mult decat 4096 de caractere in paginile ce l-ar cuprinde. Cine n-a scris mult aici nu stie probabil ca programul impune limite . Precum cardul limita de suma extrasa – ala de salariu ca ala de credit da fara numar banca sa traiasca , asa si HTML impune limita de cuvinte. Mi se-ntampla des , cand ma turez vin snoavele dar nu-i bai , deja m-am obisnuit cu el
  Importanta este deschiderea cu care sa cuprinzi draga cititorule asemenea teorii precum cele prezentate in articol . Ideile preconcepute gen , ‘’de-o viata facem asa si n-a murit nimeni’’ sau ‘’traditia’’ sau ca ‘’este imposibil fara’’ sau alte asemenea reflectii , isi pierd esenta daca observam statisticile ce sunt supraaglomerate nu de cifre, ci de vieti omenesti pierdute din ignoranta . Fata de generatiile trecute , in zilele noastre suntem campionii bolilor.
  De cate ori probabil nu ati auzit un batran care sa spuna ca pe vremea lui manca din pom fara sa spele sau nu stia ce-i aia raceala , spalatul pe maini la marginea campului ‘naintea mesei sau mulsul vacii fara spalarea ugerului ori a galetii. Daca sunteti straini de astfel de relatari , inseamna ca nu stapaniti ascultarea .
  Exemplele sunt nenumarate precum si celebrele epidemii de holera , TBC , ciuma ,si alte asemenea boli ale ‘’saraciei’’ sa spunem , ce au macinat de-a lungul istoriei omenirea .
  Intotdeauna , si-n vremurile acelea ca si-n vremea noastra se intamplau si intampla lucruri in urma unui cumul de factori si nu dintr-o singura cauza. Intotdeauna.
  Atunci foametea ,dezastrele naturale , sistemul imunitar slabit , lipsa informarii , educatiei , conflictele armate sau precum spunea Victor Hugo in Mizerabilii , fecalele ce se scurgeau in santuri pe strada , duceau la asemenea epidemii ce fulgerator sagetau milioane poate , la nivel planetar , de oameni .
  Acum cu bolile ‘’bogatiei ‘’ , nimic din cele relatate mai sus nu mai sunt , cel putin in Romania , la baza imbolnavirilor .
  La baza tuturor ‘’bolilor’’ sta numai IGNORANTA.
  Nu te obliga nimeni sa ignori , cum gresit aruncam responsabilitatea pe urmerii altora, sisteme , persoane sau situatii. Tu fiinta umana , esti singurul responsabil ce ai ales ignoranta si nu altcineva . Ea sta la baza tuturor relelor. Pana si reglarea de karma se face iesind din ignoranta si intrand in constienta , pana si aia. Nu ai nevoie sa experimentezi boala sau dac-o experimentezi pentru a invata nu mai trebuie sa suporti si consecintele efectului ei. Ce mare filozofeala ?! Invata , refuza , adopta armonia.
  Cazeina , proteina mentionata in articol , este o proteina extrem de puternica preponderent necesara in dezvoltarea coarnelor si copitelor vitelului . Un organism ca si cel uman ce NU necesita coarne si copite in structura lui , va intra astfel in dizarmonie fiind obligat sa se confrunte cu o asemenea provocare. Asemenea provocare precum si multe altele pe care omul din ignoranta alege sa si le insuseasca , duc la acea numita in articol -acidoza metabolica , datorata numai si numai alimentatiei .
  Ce-nseamna acidoza ?
  Acidoza inseamna multe dar esenta , idea de baza este ca , in urma proceselor fizico-chimice rezulta deseuri. Aceste deseuri sau ‘’gunoi’’ , in mod normal poate fi gestionat de catre sistemul limfatic dar , de-a lungul anilor , omul si-a blocat una dintre marile cai de evacuare si anume rinichii . Importanta in creatie a rinichilor este recunoscuta deoarece Creatorul ne-a dotat cu doua asemenea organe , uriase raportate la intreg , desi am putea functiona fara probleme cu un sfert de rinichi. Ganditi-va cand faceti curat in casa , gunoiul sa-l tineti tot in casa sau cand spalati rufe laturile sa nu le aruncati la scurgere stocandu-le deasemenea in casa , ce s-ar intampla la un moment dat cu casa ? Se umple de gandaci , viermi , muste , soareci ...

  RăspundețiȘtergere
 2. 2
  Asemanator organismul , pentru ca este blocat , toate caile de evacuare sunt blocate , rinichi , colon , piele, mentine in interiorul lui acele substante acide , aciditate ce-i mediul propice , similar ca si-n analogia cu casa , bacteriilor nebenefice , virusurilor , viermilor de toate rasele , ciupercilor , cam tot ceea ce concura pana’ntr-un final colapsarii intregului. Apar astfel simptome de la alergii pana la boli autoimune si mai apoi boli grave precum cancer de toate natiile , diabet , hepatita , degenerari de sisteme si moarte. Toate astea datorate IGNORANTEI.....O fi bine ?
  Nu prea mai pare.
  Tot ceea ce am descris mai sus functioneaza cu energie . Proteina , cazeina ca tot vorbeam despre ea , este un cocolos ca o placinta ce trebuie sparta/ feliata pentru a fi mancata sau ca o nuca . Nu poti manca placinta cu tot cu tava sau s-o bagi pe toata odata in gura cum nu poti manca nici nuca fara sa-ti ramana-n gat , cu tot cu coaja. Asa si-n organism , pentru a fi asimilata , proteina trebuie desfacuta si-ntregul proces se executa cu insasi vitaminele sau mineralele din organism , in cazul prezenat calciul , ce duce soto la osteoporoza desi toti doctorii recomanda laptele copiilor pentru a avea oase sanatoase.De unde mai vine sau ce mai ramane din energia pentru auto-vindecarea corpului nostru ?
  Mai nimic , toata energia este implicata in digestie .Multa lume dupa ce se ospateaza bine bine , cade pe spate ca broasca si simte nevoia lenii de-a se pravali in pat , nu mai are gram de energie pentru el. Nimeni din ignoranta nu sesiseaza ca ceea ce mananci trebuie sa-ti dea energie nu sa ti-o ia . Daca ti-o ia , ai o mare problema dar ti-o alini cu telecomanda daca nu te ia somnul.
  Obezitatea morbida in randul copiilor face ravagii , precum or sa faca si bolile in generatiile viitoare pentru ca ei sunt prizonieri in mentalitatea indusa de catre noi si a noastra numai benefica n-o fi –mentalul de turma. Merg pe aceeasi educare dresaj , aceeasi dieta , aceleasi non-valori si deci , sansele lor sa creeze o lume mai buna scad astfel pe zi ce trece. De aceea este foarte important sa fim noi , ACUM , constienti de tot si toate.
  Ce ar mai fi de spus aici ?
  Ar mai fi de spus ca si ceea ce puneti pe piele are o la fel de mare importanta precum dieta.
  De ex. anti-perspirant .
  Anti-perspirantul are in compozitia lui aluminiul – aluminiul ce degradeaza creierul si sist . nervos.
  Deci , pe langa aluminiul si mercurul din vaccinuri ce nu mai pot fi eliminate decat foarte foarte greu din sistem , aproape imposibil , pe langa vasele din aluminiu sau foliile ce genereaza ionii , ‘’medicamentele’’ chimice de infrumusetare in ne legea firii - farduri , creme , parfumuri ca si alealalte , potentatorii de gust , fluorul din pasta de dinti sau apa , absolut TOATE ca lista-i lunga , inseamna acel cumul de factori despre care scriam mai devreme , inclusim hainele sau incaltarile ori materialele de constructie cu azbest sau vopselel e de pe pereti . Dupa cate s-ar parea cam tot ce neinconjoara sunt potentiali declansatori de boli fizice. Avem aici si psiho –emotionale dar sa ramanem la fizice.

  Solutia-i in fata dumneavoastra doamnelor si domnilor, calculatorul sau telefonul . Daca tot sunt nocive si radiaza , ia ‘’denocivizati-le’’si accesati cu ele informatie. Nu va lasati pacaliti insa , de oferta uriasa de solutii minune , diete minune , suplimente sau proceduri minune pentru ca minunile exista dar nu astfel pot fi integrate. Cum ar fi ca acum , sa va duceti la baie , sa umpleti cada cu apa rece sloi si dupa ce veniti de afara , de la stat in soare la 30 de grade sa va aruncati direct in cada ? Naspa,nu ?

  RăspundețiȘtergere
 3. 3
  La fel se-ntampla si cu entuziasmul desantat ca in orice domeniu inclusiv asta. Daca ne aruncam motivati de experienta unuia sau altuia , cu capul inainte tinand cont de reperul din exterior si nu de noi insine , nu mai incape vorba ca vom esua. Ce vine din exterior doar indruma , ca si mine acum , dar eu indrum pe baza propriei experiente , propriilor cunostinte acumulate , a propriului caracter si prin propriile filtre . Este atat de greu sa ne dam seama ca astea mi se potrivesc manusa numai mie ? Se potrivesc si altora dar nu manusa.Fiecare este necesar sa vina cu propriile corectii bazate pe mesajul interior. Doctorii ce sunt vazuti ca si Dumnezeu , nu vindeca doar trateaza pe baza acelorasi principii , cine piveste altfel greseste , afirmatie demonstrata mie de insasi doctorii rapusi de boli.Daca nu ar sta asa lucrurile , doctorul in veci n-ar trebui sa stie ce-i aia boala.
  O trecere brusca de la o dieta preponderent bazata de proteina animala si cereale , la una pe cruditati sau vegetariana , nu ati resimti-o decat ca si pe apa sloi din cada. V-ar rascoli intregul organism cu simptome ce v-ar baga in frici .Evident ca veti claca astfel si intr-un mod chiar foarte neplacut.
  Scutiti-va de-o astfel de ratacire si priviti constient , bine documentati si la rece , intreaga situatie.
  In primul rand ganditi-va ca omul este complex , el detine si fizicul dar si celelalte corpuri ce intra in sfera etericului de care daca nu tinem cont vom baleia de la o extrema la alta.
  Ce se-ntampla daca hranesc fizicul si nu iau in calcul psihicul ? Intru-n depresie.
  Ce se-ntampla daca hranesc psihicul prin dependente si nu hranesc fizicul ? Devin obez , alcoolic, drogat etc.
  Deci , eu , tu , noi , suntem la granita dintre una si alta sau interior si exterior asigurand armonia , indentificandu-ne cu adevarat cu egoul si el cu fiinta , colaborand intr-u armonie.
  O simpla initiativa pe fizic este sa tinem cont de combinatiile alimentare si timpii de digestie . Sa nu scoatem nimic din alimentatie in prima faza , doar sa tinem cont ce cu ce combinam si cat dureaza intreg procesul . Ex: la carnea rosie digestia dureaza 4-6 ore chiar si 8 in cantitate mai mare ingurgitata , ori sunt prea putini cei care nu baga peste ea un supliment in intervalul asta , intarziind intregul proces . Azi asa , maine asa, ani , decenii ..... deznodamant ?!?..... Nu prea luminos .
  Este cel mai simplu gest ce ar trebui intretinut luni bune pentru a deveni reflex. Nu este greu . sa ne gandim .
  Daca ia foc tigaia cu ulei pe aragaz si aruncam apa si nu inabusim flacara riscam sa dam foc la casa.
  Daca mancam fasole si bem dupa un pahar cu lapte prins , iarasi riscam sa aruncam casa in aer de data asta la figurat .Figurat sau nefigurat nici cel mai al dracu filtru de masca nu face fata gazelor organice asa ca injuraturile de la cei cu care calatoriti in transportul in comun , va sunt asigurate . Cel putin calatoriti lejer , nimeni n-o sa va mai vrea in proximitate. Deci , combinatiile si timpii de digestie , sunt extrem de importante .

  RăspundețiȘtergere
 4. 4
  Veti descoperi ca si soia de exemplu are-n compozitia ei ca planta , anumiti inhibatori ce favorizeaza aparitia cancerului . Tomatele sau alte si alte ca daca ar fi s-o luam asa nu mai mancam nimic. Nu-i rau nici asta , savantii l-au numit fenomenul Inedia, dar pana acolo , multe parturi se vor mai trage datorita combinatiilor nefericite.
  Fructe acide, fructe alcaline.
  Cate gospodine nu dau copiilor lor salate de fructe in care combina unele cu altele si cand pleaca copilul cu trotineta , precum motoarele cu reactie , asa si ei sunt propulsati ca-n desene animate de se mira parintii cat de energici sunt . Or fi ei dar sunt ajutati iarasi si de catre combinatiile ce genereaza gaze.
  Asa ca mai bine mai lenti si cu mate relaxate.
  Inchei pentru ca deja m-am intins prea mult , cu scuzele de rigoare .
  Aveti nevoie de carne acum cand cititi , aveti nevoie de cerealele ce-s muuuult mai acide decat carnea si-n toate precum zaharul , toate produsele procesate .Corespund vibratiei dvs. dense , nu va puneti contra .Tineti cont daca doriti doar de cele ce v-am scris si dupa o perioada ce va permite echilibrul faceti trecerea spre dieta majoritar alcalina dar foarte lent , in timp si cu atentie pe simptomele organismului . Daca nu veti esua.
  Cand ma uit cat este de simplu atunci cand devii constient si totusi vad oameni care mor pentru ca nu pot face asta , desi afirm , nu pot sa integrez alegerea lor in intreaga-mi structura.
  Am condus pe ultimul drum cunoscuti , amici , prieteni tineri ce si-au lasat familiile-n urma , nevasta , copil si asta lume si au plecat . Nu toti insa au plecat convinsi de soarta lor. In fapt nici unul nu cred ca a plecat simtind ca asta-i soarta. Ramane deci , doar conjunctura.
  Sa fim mai constienti prieteni .Daca corpul se limpezeste - documentati-va despre iridologie , se limpezeste si mintea . Daca mintea se limpezeste vibratia inalta ne face sa evoluam ca fiinta si sa ne constientizam spiritul
  Poate multi stiti deja toate lucrurile astea si-mi pare rau daca v-am plictisit dar poate , sunteti dintre cei ce cititi si oameni ce n-ati fost constienti de toate aspectele prezentate de catre mine si astfel m-as bucura sa va fie de ajutor. Cum vedeti nu ma semnez , n-am interese ascunse sau sa promovez ceva . Cu alte cuvinte scriu detasat sau ma doare la basca mai pe romaneste , mi-as dori doar ca , cat mai multi oameni sa iasa si din ghearele si a astei dependente , cea de mancare. Dati daca considerati de folos mai departe , semnati-va chiar voi , nu mai intereseaza , scopul este cel mentionat .Omul. Va multumesc pentru ca ati citit si sper sa va fie de folos.
  Zi lumina.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.