marți, 18 iunie 2019

Inversarea produce slăbiciune - abuz de putere și sisteme inversate De-a lungul secolelor, NAA (Agenda Extraterestră Negativă) a dezvoltat și exploatat practici oculte multidimensionale prin inversarea codului creației în scopul controlului minții și al Ingineriei sociale, pentru a recolta energie emoțională negativă sau slăbiciune energetică locuitorilor planetei Pământ. O mare parte din aceste practici oculte pot fi clasificate drept abuzuri ritual satanice și Magie neagră și sunt sub directa asistență a NAA, a tuturor celor care folosesc aceste metode pentru a obține putere și control asupra altora.
Exploatarea planetei Pământ ca sursă de energie recoltabilă pentru entități extradimensionale neumane ascunse, a creat condițiile de înrobire a conștiinței mondiale ceea ce a dus la un masiv abuz al puterii făcut împotriva speciei umane, fără consimțământul și conștiința noastră explicită. Energia este recunoscută ca fiind cheia întregii activități pe pământ și prin controlul aprovizionării cu energie a lumii, există un control absolut acordat celor care au valorificat-o pentru agendele lor de sclavie mondială. Dacă metodele de valorificare a energiei și a agendelor reale sunt păstrate în secret, acești oameni devin ușor controlorii unei anumite industrii sau domeniu și sunt capabili să folosească acea putere pentru a continua să forțeze Mentalitatea de Sclavie în masă.

Liniile Ley
Cea mai căutată energie spirituală pe planeta Pământ este cuprinsă în straturile multidimensionale ale câmpurilor de conștiință care cuprind corpul energetic al întregului pământ sau corpul de lumină. Fiecare locuitor al planetei Pământ are o interfață energetică în care corpurile lor spirituale se conectează în aceleași straturi multidimensionale, care alcătuiesc sistemele câmpurilor electromagnetice ale pământului. Organismul uman funcționează ca o celulă nervoasă a planetei, legată de toate celelalte celule nervoase care există împreună în corpul planetar.
O celulă nervoasă este o celulă excitabilă electric care primește, procesează și transmite informații prin semnale electrice și chimice în rețele neuronale. Similar cu legăturile celulelor nervoase dintr-un corp individual, toate corpurile umane sunt conectate unul la altul și formează rețele neuronale masive, care conduc o cantitate imensă de energie electromagnetică și informații inteligente în corpul pământului. Această energie a conștiinței este o informație inteligentă înregistrată în creierul planetar și în sistemul său complex neurologic, care este rețeaua grilei planetare denumită Liniile Ley și Liniile Axiotonale.

Deci, atunci când tehnologia ascunsă este folosită pentru recoltarea energiei și seturile de instrucțiuni inteligente din rețeaua grilei planetei Pământ, energia colectivă a conștiinței care este produsă din straturile individuale sufletesc-spirituale este, de asemenea, drenată din corpul uman, împreună cu cuantele de energie existente în interiorul corpului planetar. Toate regnurile naturii sunt ființe vii care produc, de asemenea, o energie enormă colectivă pe planetă, care este, de asemenea, controlată și suprimată de a deveni o cunoaștere comună. Energia electromagnetică este absorbită sau emisă în pachete distincte care conțin informații despre conștiința inteligentă sau sunt distribuite prin quanta de energie în pământ.

Pierderea energiei conștiinței disponibile pe planetă, se manifestă ca un sistem de entropie pentru toti locuitorii, împingând forța vieții creatoare de sus să fie luată în altă parte. Acest lucru face ca un sistem să se descompună, să se prăbușească, să provoace haos, să reproducă bolile și să funcționeze mult mai puțin eficient, ceea ce reprezintă o altă metodă strategică pentru stabilirea condițiilor de sclavie mondială. În plus, sistemele entropice sunt propagate în mod continuu de NAA pentru a fura energia naturală produsă de individ și a fi distribuită în structurile de recoltare mai mari. Aceste structuri direcționează energia spre utilizarea explicită a altor entități controlate, atât umane cât și non-umane, care lucrează pe agendele de înrobire pe termen lung.
Similar cu o ierarhie piramidală în care toate resursele de energie generate sunt redate de la nivelul inferior până la nivelurile superioare în beneficiul lor personal, energia este extrasă fără ca cei din partea de jos să înțeleagă cât de mult din energia lor personală sau valuta valoroasă, este luată de cei din vârful ierarhiei. Rețelele Inversate sunt concepute pentru a inversa sistemele de energie din orice structură în scopul redistribuirii, pentru a sifona energia. Ca rezultat al inversiunii sistemului mondial, aceste inversări au impact asupra a ceea ce vedem, a tuturor structurilor cu care interacționăm în planul material. O mare parte din ceea ce putem observa în lumea fizică poate să apară ca opusul a ceea ce este cu adevărat.

Energia nu minte, deci trebuie să ne întoarcem la scopul sau intenția de bază și semnătura energetică a acestora. Ne referim la oameni, lucruri și structuri care par a fi opusul a ceea ce sunt cu adevărat, ca impostori. Rețelele inversate colectează forța vitală din câmpurile colective ale tuturor locuitorilor pământului și produc mai multe forțe întunecate subtile și miasme. Cea mai căutată energie spirituală conținută în aceste câmpuri este numită Energie Slabă (a Slăbiciunii, lipsei de voință,n.b.) de către Cabală. În acest context, se referă la energia emoțională radiată de animale și de oameni atunci când se simt amenințate / amenințați, vătămate sau ucise, ceea ce duce la durerea și suferința traumatizantă care sunt trăite și înregistrate în corp, minte și suflet (gândiți-vă aici la toate animalele crescute traumatizant și ucise pentru a fi mâncate de oameni, n.b.).

De-a lungul secolelor, NAA a dezvoltat și exploatat practici oculte multidimensionale prin inversarea codului creației. Acest lucru a fost acordat societăților și instituțiilor oculte (secrete) în scopul controlului minții și al ingineriei sociale, pentru a recolta energia emoțională negativă de la mase. Cu accelerarea actuală a erei electronice, care promovează transumanismul și o serie de tehnologii ale inteligenței artificiale atât în mod deschis, cât și în ascuns, exploatarea pentru a extrage energia emoțională negativă din omenire este la un nivel înalt (aveți aici în vedere graba introducerii tehnologiei 5G, n.b.).

Planeta noastră este plină de programe negative de control al minții și de emisiuni AI (Inteligența Artificială), care vizează filtrele Ego negative ce au infiltrat fiecare fibră a societății. Aceasta este pentru a atrage emoții extrem de negative și traume dureroase din bombardarea constantă a imaginilor, comportamentelor și acțiunilor dăunătoare (vezi știrile negative și emisiunile cu traume emoționale de la TV, n.b.). Aceste programe încurajează cruzimea, brutalitatea și violența, care sunt masiv super-impuse umanității și tărâmurilor pământești în acest moment. Energia emoțională negativă extrem de încărcată, cum este cea obținută în timpul abuzului ritualic satanic, conține cascade hormonale de adrenalină care se desfășoară în toată energia celulară din corpul uman, sânge și creier. Sub atâtea extreme suferințe dureroase, sângele și carnea devin încărcate cu un conținut molecular crescut, care este foarte apreciat de ET negative (anumite rase de reptilieni,n.b.) și de forțele satanice.

De aceea, ei se bucură de tortură, sinucidere și uciderea ființelor umane, în special sufletele nevinovate care nu se pot proteja, ca și copiii. Atunci când înțelegem cum se recoltează energia emoțională a oamenilor și a celor care trăiesc durerea extremă, putem conecta cu ușurință punctele. Acum, este logic să înțelegem motivele pentru care această durere, frică și moarte extremă sunt comercializate în masă și au profitat din acestea pentru a continua să crească suferința din lume. Când avem această cunoaștere superioară, putem face o alegere, să facem tot ce putem pentru a opri alimentarea acestor inversări care provoacă fragmentarea și deconectarea spirituală.

    Genetica este valutaRecoltarea de material genetic și de energie a conștiinței este cel mai valoros tip de monedă și este folosită ca mijloc de schimb de către culturi mai avansate decât ceea ce am moștenit în prezent prin epoca întunecată a invaziei NAA. Trebuie să știm că pe multe alte planete nu există sisteme monetare precum al nostru. Pentru ca speciile invadatoare să continue să recolteze slăbiciunea colectivă și să acceseze alimentarea cu energie a conștiinței planetare fără o rezistență suplimentară, umanitatea a fost îngrijită să ignore accesul la genetică și conștiință ca valută valoroasă și să se concentreze în schimb doar pe o ofertă de bani imaginară care este complet controlată și manipulată.
Oamenii sunt învățați să se închine ofertei de bani ca identificare primară cu succesul material, putere și împlinire personală, deoarece acest program de control al minții pentru a căuta putere prin bani a fost conceput în mod explicit de către Controlori ca un instrument ascuns de sclavie, precum și o metodă de a sifona energia conștiinței.

   Drum drept spre Lumină!


6 comentarii:

 1. Pana cand va dura aceasta drama a umanitatii???
  Ce-i de facut?

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumesc pentru articol, este deosebit de relevant. Ati puteaa mentiona niste metode de aparare, eventual. Stiti si dvs. ca stirile sunt cu caracter obiectiv si ma bucur pentru asta ca in sfarsit cineva s-a gandit sa faca o retrospectiva direct si la subiect, chiar daca este de plans. In opozitie cu aceasta, ar trebui mentionate acele metode de lucru care pot contracara aceste stiri, dand mai multa Lumina si descatusare in Iubirea Creatorului Suprem, care ar merita mult mai multa explicatie. Stiu ca expresia sa-ti cunosti opozitia inseamna rezolvare, dar sunt multi care abia isi "freaca ochii" treziti din somnul adinc al ignorantei. Stirile cu acest caracter sunt demolante, si sunt in apogeu azi, in media, incercand sa faca si mai multa dizordine. Picaturile, spatiile si globurile de Lumina, sunt elemente bine venite, in mijlocul nostru,tot mai multe in ultima vreme, deci oamenii se trezezc ,care improspateaza as zice, afaneaza, ridica si imbucura dand zambet obrazului, pe toate nivelurile dimensiunile percepute si nu numai, doar trebuiesc CERUTE, construite si trimise intre noi, fara a cere recompensa de nici un fel. Mentionez ca aceste Campuri de orice fel ar fi, nu au nimic in comun cu credinta, (ca daca cineva nu le crede ele nu exista, si tunci am incheiat explicatia lor, ca daca nu stiu de ele ele nu sunt)ele sunt acolo chiar daca cineva nu le crede, si in Lumina si in intuneric. In acest context explicatiile de acest gen cum am citit in articolul de mai sus, trebuiesc des spuse si dezbatute, ca sa ajunga des laindemana celor care se sustrag in a nu le crede, ca cineva a spus indiferent cine, ca ele nu exista, ca doar atunci exista cand tu le crezi, sau citesti astfel de scrieri. Nu, dragii mei, ele exista, din nefericire,tot asa de bine precum o adiere de vant calda sau rece, intepatoare sau cere-ti produce frisoane. Modalitatea de reactie a omului are mai multe aspecte, de cele mai multe ori tactile, sau in interiorul corpului stomac, intestine, nervul simpatic si parasimpatic din preajma osului stern, si in gat, senzatia de a strage gatul sau sufocare. Deci, acum dupa ce le-am numit cred ca stiti si voi despre ce vorbesc, si aici am vorbit de cele mai putin grave. De aceea revine Responsabilitatea constiintei, si trezirea,... sa nu ignor cand simt asta, sa umplu, sa caut, ce se petrece ? de ce se intampla asta? cu ce motiv, am astfel de senzatii, ca sa inteleg, sa ma inteleg pe Mine insami, sa stiu cum sa ma apar impotriva lor, sa-mi aleg cu Responsabilitate prietenii, eventual persoana cu care doresc sa-mi fac familia, unde sa locuiesc, si ar fi inca f.f. multe de spus.S-ar putea intampla sa ajungi in rasul altora, spunandu-ti o a innebunit persoana, dar o simpla sensibilitate nu inseamna imediat o stare psihica ceea ce sa ceara o terapie psihiatrica. Cand cineva cauta, raspunsuri, la propriile intrebari, trebuie sa fie atent la raspunsurile pe care le primeste. Stiti suntem fiinte cu proventienta din spirit, Sfant Duh, si astfel lumea de Sus a Arhanghelilor s-a Creat pentru ajutorul nostru. Deci cereti si asculatati, cititi lectur de specialitate, ca sa Intelegeti. Raspunsurile sunt Intuitive, simbolice, poze, numere, imagini, incropate astfel, ca sistemul de gandire sa poata intelege, citi ceea ce se doreste a constientiza. Totul in jurul nostru se interconecteaza intre ele, si aici am spus un lucru foarte mare. Multumesc ca ati citit.Binecuvantari si Pace pentru toata lumea.

  RăspundețiȘtergere
 3. Totuși, Pământul este plat ! De ce atâtea traduceri?...Pam pam ! Ce are a face 5G..când ai teh avansata ..deci, minciuni ..va mulțumesc !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nebunule,capul tau e plat,explica cum de e zi si noapte pe pamantul plat?urcate pe o bicla,o masina sau un avion si pleaca la ecuatpr de la vest la est si filmeaza totul sa publici filmul plat,bai tu esti ori manipulator ori manipulat,numai ragaiti platisme dastea co sa ragaie si planeta sa scape de destepti#,daca pamantul e plat tu de ce ai capul sferic?toxicomanilor!tot de la limbrici vi se trage(radem,glumim,dar nu parasiti pamantul plat șoroiștilor)

   Ștergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 5. Mi-a pläcut mult acest articol care este o completare la art."SISTEME DE REȚELE PLANETARE ŞI CONTROLUL MINȚII UMANE"2019,şi mi-aş mai dori sä-l aprofundez,sigur,câtă luminä face asupra faptului cam pe unde suntem şi ce ar fi mai bine de fäcut pentru noi, pentru Mama Pämînt,cäutând în fiecare moment sä fiu mai bun,şi mai bun,mai bun sufleteşte,atât cât se poate...Este ca şi cum mi-aş dori sä urc pe o corabie despre care aş cunoaste anticipat( deci călător în timp),că ar naufragia dar fără să cunosc finalul...Şi cine ar fi ştiut cä extratereştri din serialul copilăriei "PIERDUȚI ÎN SPAȚIU"(care nu a mai fost redifuzat niciodată,oare de ce?),vor deveni o problemă spinoasă pe suprafa planetei,în sensul că una din tabere caută să o arate iar cealaltä s-o ascundă.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.