duminică, 2 iunie 2019

Înaltul oficial american Joe Biden este un pedofil notoriu


 În ultima vreme tot mai multe scandaluri despre pedofilie ies la iveală. Au fost descoperite și destructurate adevărate rețele pedofile în care au fost și sunt implicate personalități politice, actori de la Hollywood, directori ai marilor companii, precum și personalul corporatist și nu în ultimul rând elita kazară a Guvernului din Umbră. În SUA acest flagel a devenit o adevărată boală epidemică. Cel mai mare scandal a fost Pizzagate, despre care am publicat în blog la vremea respectivă, în care au fost implicați Clintonii și Obama.
În acest context, un caz iese în evidență de mai multe ori, culmea, în public, de față cu părinții copiilor respectivi. Eu nu pot să-mi imaginez prostia și lașitatea, obediența unor părinți care asistă la astfel de fapte. Autorul nu este altul decât Joe Biden, înalt demnitar american care în prezent își face campanie electorală pentru că aspiră să devină următorul președinte al SUA. Acesta este criticat pentru comportamentul său înfiorător încă o dată, după ce i-a cerut unei fete de 10 ani adresa și i-a spus: "Pun pariu că ești strălucitoare la cât de bine arăți". Acesta face parte din ,,gașca” ce a pus la cale și a finanțat revoluția portocalie din Ucraina, în urma căreia fiul său a fost numit director general la compania de petrol și gaz a Ucrainei.

Incidentul a avut loc atunci când Biden a răspuns unei întrebări din partea unui copil, în timpul participării la întrunirea Federației Americane a Profesorilor din Houston. "Dacă îmi dai adresa ta, îți voi scrie un răspuns mai lung și îți voi spune exact ce aș face, bine?", A spus Biden înainte de a adăuga: "Pun pariu că ești strălucitoare la cât de bine arăți". După ce a aflat că subiectul ei favorit a fost jurnalismul, Biden a condus apoi fata către reporteri, a ținut-o de umeri și i-a șoptit ceva în ureche.


Un fost agent al Serviciului Secret susține că fostul vicepreședinte Joe Biden s-a angajat într-un atac sexual la înalt nivel în cadrul scandalului "Weinstein" și că umbla complet gol în timpul întîlnirilor din reședința VIP (este vorba de o mică insulă privată a lui Weinstein, unde se întâlneau VIP-uri din politică, economie și cinematografie și unde se țineau orgii sexuale cu copii, n.b.). Potrivit lui Cassandra Fairbanks, un agent al Serviciului Secret, care a vorbit cu condiția anonimatului, a arătat că Biden "s-ar fi tăvălit cu fiecare femeie sau adolescent" și că un Crăciun reunit în casa lui VP a trebuit să fie anulat "pentru că Biden ar fi pipăit toate soțiile și prietenele invitaților”.

El a mai spus că Serviciul Secret a trebuit de multe ori să protejeze agenții de sex feminin de el și că Biden era dispus să facă paradă în jurul locuinței VP târziu noaptea, fără haine. În timpul unui presupus incident din 2009, Biden a cuprins sânul unei prietene a unui agent al Serviciului Secret în timpul unei fotografii de grup, determinând-ul pe acesta să-l alunge pe Biden și aproape că l-a lovit. Agentul a fost ulterior suspendat timp de o săptămână, potrivit sursei.

Cel mai bine vândut autor Ronald Kessler a susținut anterior în cartea sa că Biden era îndrăgostit să înoate gol și că agenții de sex feminin ai Secret Service au descoperit că este "ofensiv". Într-un articol din februarie 2015, intitulat "Ce vom face cu unchiul înfiorător Joe Biden", Alexandra Petri de la Washington Post a subliniat o serie de incidente în care Biden le-a făcut pe femei să se simtă inconfortabil prin apropierea și atingerea lor.

Există nenumărate videoclipuri online care arată că Biden atinge copiii și le șoptește ceva în ureche. Un fir tweeted de Richard Armande Mills, în cursul zilei de luni, evidențiază un număr alarmant de incidente. Alexandru: ,,Și mai îngrijorător este faptul că majoritatea oamenilor pe care îi atinge și pipăie sunt COPII”. Iată: 

 Deși nu există dovezi concrete care să sugereze că Biden a făcut ceva ilegal, mulți de stânga susțin că toate acuzațiile despre agresiunea sexuală ar trebui să fie imediat crezute. Deși judecătorul Roy Moore a negat acuzațiile împotriva lui, el a fost arătat ca pedofil de către democrați în ultima săptămână.

 Acești psihopați sexuali conduc națiunea americană și ne dau nouă lecții de politică, economie, moralitate, etc. Pentru mulți dintre politicienii noștri ei sunt un exemplu. Probabil și ai noștri sunt psihopați de au astfel de repere morale.

Îmi cer scuze de limbajul folosit, dar când vezi astfel de creatură libidinoasă nu pot găsi altul. Gândiți-vă doar că împreună cu fetița dvs. ați participa la o astfel de întâlnire și ați observa că VIP-ul vă pipăie copilul. Ce reacție ați avea ?.....

     Sursa: http://humansarefree.com

2 comentarii:

  1. Romanii nu au fost oripilati nici cand a iesit la lumina scandalul Pomohaci. Artistii i-au luat apararea: se imbraca in costum popular romanesc si emite triluri numite muzică. Nu conteaza ce face un om, la romani. Imbracat in costum popular sa fie- semn de patriotism pentru unii- si sa lălăie...
    Poporul roman fiind majoritar crestin, nu ar trebui sa aiba nici case de copii abandonati, nici aziluri de batrani. Pasămite sunt idealista si ma fac vinovată de alergie la fariseism. Sa nu cumva sa vorbim despre crestinismul neaplicat in Romania, ca ne facem vinovati de atac la adresa BOR!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.