luni, 3 iunie 2019

Evenimentele ne-au luat pe toți pe nepregătite și ne-au lăsat descumpăniți!   Articol de Luci Lucescu / preluat din https://lupuldacicblogg.wordpress.com  
 Nici oițele și vițelușii care la ora 21 încă stăteau la cozi, deși se anunțase la TV „victoria DREPTEI”, nu se așteptau la asemenea rezultate!
Când nu înțelegem ceva și evenimentele ne iau prin surprindere trebuie să ne reîntoarcem la ENUNȚUL PROBLEMEI și să citim cu atenție datele!

Ce este ROMÂNIA?
CEA MAI BOGATĂ COLONIE A IMPERIULUI GLOBALISTO-SIONIST din EUROPA! Pe teritoriul administrativ colonial al fostei Republici Socialiste România, IMPERIUL produce 500-600 de miliarde de euro pe an!
Dintre toate coloniile cu populație similară, ROMÂNIA produce cel mai mult!
Așadar, MAFIA INTERNAȚIONALĂ și-a dat mâna cu STATUL SUBTERAN pentru a învinge MAFIA LOCALĂ!
Metodele folosite sunt de tip saxon: negociere, laudă și în spate pregătirea pumnalului otrăvit! Timpul negocierilor permite MAFIEI INTERNAȚIONALE să-și planifice cu atenție momentul loviturii! Cei mai vechi cititori ai mei, cărora le mulțumesc mult pentru cuvintele frumoase și total nemeritorii ce mi-au fost adresate, știu că am vorbit despre acest RĂZBOI încă din februarie 2017!
Nu putem înțelege evenimentele din colonia ROMÂNIA și de pe întregul Pământ decît privindu-le corect! ȘI ANUME DIN PERSPECTIVA GUVERNĂRII CONCEPTUALE! Atît timp cît ne uităm la evenimente (inclusiv LUCESCU mai face această greșeală) de la firul ierbii fără a vedea ce e peste deal, nu vom putea înțelege nimic! IMPERIUL GLOBALISTO-SIONIST pe care eu îl numesc și PUTEREA CONCEPTUALĂ, întrucât este o PUTERE INVIZIBILĂ și inaccesibilă omului de rând, are 5000 de ani vechime! În aceste 5 milenii toată CREATIVITATEA și TOATĂ CUNOAȘTEREA TEHNICO-ȘTIINȚIFICĂ a fost folosită spre a servi unui singur SCOP: PĂSTRAREA PRIVILEGIILOR OBȚINUTE și exterminarea sclavilor care se revoltă! Suntem într-un punct al istoriei Umanității când STĂPÂNII DE SCLAVI nu mai au nevoie de sclavi!
Toată munca poate fi acum foarte ușor înlocuită de roboți sau de computere!
CA atare, transformarea societății actuale are o singură direcție: menținerea sclavilor pe plantație și exterminarea lor prin orice mijloc dar fără ca aceștia să conștientizeze!
Sclavii români sunt niște sclavi aparte: au demonstrat constant în ultimii 500 de ani că nu pot fi convinși să accepte sclavia. Ultima dată, în perioada 1947-1989, sclavii români au făcut o mișcare extrem de periculoasă pentru „ORDINEA” Imperiului Globalist: Și-AU OBȚINUT SUVERANITATEA COMPLETĂ și au aplicat un model de dezvoltare economico-socială care putea răsturna definitiv ORDINEA IMPERIALISTĂ! De aceea, azi, la 30 de ani de la OCUPAREA STRĂINĂ a teritoriului Romîniei, experimentele și genocidul aplicat împotriva populației românești nu se mai termină! Ce s-a întîmplat în 2012?
În ianuarie sclavii români au început să dea semne de trezire! Pentru prima dată s-a scandat AFARĂ CU FMI din țară! și NATO GO HOME!
Manifestațiile au fost reprimate sîngeros iar LUCESCU a scăpat ca prin urechile acului (mulțumesc lui DUMNEZEU) de a nu fi omorât în bătaie de mercenarii și asasinii numiți JANDARMI! Când toată țara începea să vuiască și să vină către BUCUREȘTI, ca prin minune, a venit o zăpadă și un ger cum nu mai fusese de vreo 50 de ani! Noi, care știm acum că și ploile, și furtunile cu tornade, și grindina, și seceta, și codul roșu de ninsoare pot fi provocate lejer cu mijloace tehnice dezvoltate de PUTEREA CONCEPTUALĂ, nu avem de ce să ne mirăm!
Mai departe, în aprilie 2012 cade ca din greșeală, un guvern condus de un individ extrem de toxic și cu o ură față de NEAMUL ROMÎNESC dusă la extrem!
Se formează o alianță contra naturii între PNL-ul de atunci condus de CRIN ANTONESCU și PSD-ul condus de VICTOR PONTA! Această alianță reușește să câștige alegerile locale din 2012 și având acest argument suspendă pe dictatorul schizofrenic și bețiv TRAIAN BĂSESCU!
Se convoacă referendum și sclavii români ies pe o căldură înfiorătoare și în procent mare de aproape 85% confirmă suspendarea lui KIORETE BEȚIVUL! Numai că, OCUPANTUL STRĂIN prin intermediul STATULUI SUBTERAN, reușește să anihileze dorința românilor de a se elibera din strînsoarea ucigașă! În decembrie 2012, USL cîștigă cu un scor zdrobitor alegerile parlamentare și preia guvernarea!
PONTA îl trădează pe ANTONESCU iar acesta trădează electoratul său dând PNL-ul complicilor lui BĂSESCU! ANTONESCU este retras forțat din cursa prezidențială, deși avea mandatul în buzunar fără să facă nimic!
Este introdus traficantul de copii pentru organe de la SIBIU iar „mâna moartă” (la poker mâna moartă e acel jucător care favorizează pe altul cu scopul de a-i crește șansele și a-l jumuli de bani pe un al treilea) VICTOR PONTA recunoaște rezultatul scrutinului deși nici nu se terminaseră voturile de numărat!
Urmează cel mai îngrozitor atentat terorist din istoria recentă a coloniei unde 65 de tineri sunt arși de vii iar valul emoțional urma să declanșeze o lovitură de stat pentru înlocuirea lui PONTA! Nu a fost nevoie întrucât jigodia de PONTA demisionează fără a fi avut vreo vină directă sau indirectă cu privire la producerea acestui atentat terorist!
La guvernarea coloniei vine un băiat simpatic, aparent necunoscut de popor, cu nume ciudat (CIALAȘ în maghiară înseamnă ȚEAPĂ) care avea două merite: era însurat cu fiica fostului șef al DEUXIEME BUREAU (Securitatea FRANCEZĂ) și era și nepotul unui general de securitate român numit VULPEA! În 2016, PSD și o parte din liberali reuniți în ALDE preiau în mod democratic, puterea aparentă a coloniei!
Liviu Dragnea, un țărănuș isteț din Teleorman, reușește performanța să-l ejaculeze pe infractorul PONTA din PSD și să înceapă guvernarea! Din 2017 pînă în prezent s-au încercat 2 tentative de lovituri de stat rămase nefinalizate din cauza încrederii unei mari părți a poporului romîn în acest țărănuș care astăzi este ISTORIE!
   CE A FĂCUT BUN DRAGNEA?
  1) A demonstrat că CREȘETEREA SALARIULUI MINIM nu înseamnă sfârștiul lumii cum prognozau vuvuzelele OCUPANTULUI STRĂIN!
  2) A adus la cunoștința poporului român existența STATULUI SUBTERAN adică a unui SISTEM DE OAMENI infilitrați în toate punctele decizionale care servesc alte interese decât cele ale poporului român!
  3) A explicat foarte clar că PUTEREA POLITICĂ (care este legitimă întrucât vine din vot) nu are nici o valoare față de PUTEREA BANILOR (băncile și BNR) precum și PUTEREA CĂTUȘELOR!
  4) A adus în spațiul public discuția legată de suspendarea și revocarea celor doi infractori plantați acolo pentru a proteja STATUL SUBTERAN!
  5) A crescut alocațiile pentru copii și a creat niște condiții pentru o mai bună îngrijire a copiiilor fără părinți!
  6) A convocat REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE!
  7) A adoptat LEGEA REPATRIERII AURULUI.
  8) A pus bazele dezvoltării FONDULUI SUVERAN DE DEZVOLTARE și INVESTIȚII!
  UNDE A GREȘIT DRAGNEA?
  1) S-a lăsat păcălit de SECURITATE și a negociat cu DUȘMANII NEAMULUI ROMÂNESC în loc să LUPTE CU EI!
  2) A sabotat REFERENDUMUL pentru FAMILIE!
  3) Nu a mers până la capăt în lupta cu exterminarea STATULUI SUBTERAN!
  4) A făcut toate concesiile posibile MAFIEI INTERNAȚIONALE în speranța că va fi lăsat în pace!
  5) S-a lăsat SABOTAT de toți trepădușii infractori strecurați în PSD!
  6) NU A REFORMAT DIN TEMELII MINISTERUL DE INTERNE!
  7) Nu a tăiat bugetele imense ale SERVICIILOR DE INFORMAȚII!
  8) A furat ca un bou fără limită și remușcări!
  9) Îmbătat de succes și-a lăsat nevasta și și-a tras una mai tânără!
  10) I-a dat nas lui fi-su să se dea în spectacol cu mașini străine și fițe de ciocoi!
  11) Toate eforturile sale din ultimii 3 ani au fost SĂ-ȘI SALVEZE PIELEA nicidecum să ajute POPORUL!
Pentru aceste greșeli, azi, DRAGNEA are căpățîna ruptă! Mare mirare dacă mai iese viu din pușcărie! Șansele sale sunt mici!
Ca orice capitalist, DRAGNEA nu a înțeles JOCUL DE ȘAH INTERNAȚIONAL!
A sperat ca un bou că OCCIDENTUL îl va lăsa în pace!
   Occidentul nu va lăsa românii în pace niciodată! (până ne vor aduce în sapă de lemn, n.b.)
   Doamne ajută România!

13 comentarii:

 1. Bai Luci , bai prietene , asta-i Romania reala frate . Scuza-ma ca-ti spun asa si chiar daca nu ma auzi nu conteaza , ti-o spun in gand.
  Unde-a gresit Dragnea , ce-a facut bun Dragnea dar noi cui ramanem bai nene ? E clar ca alt fel de formatiune politica este musai acum ca sa se nasca , dati bai frate sfada-n tara si hai sa ne unim ca ne-am saturat cu totii de atata scarba . Ce lipseste fratilor ?!? ACUM e momentul .
  Nu e acum ? Adevarat , sa asteptam sa ne-o traga la ...iarasi hastagistii , ca nu au terminat. Si astia dreptii sau de dreapta mai au multe plocoane de dat de la Romania, fara numar ca si aialalti de fapt , de stanga , ce ne-au pricopsit cu M, pardon UE si NATO , dandu-ne la toti stima jos , era sa zic chilotii.
  Papa zicea , cand cu ''durere-n suflet'' a parasit pamantul stramosesc ,zicea ca a plecat mult mai bogat din Romania si toti inocentii au spus ca sufleteste ...
  Huo! ala numai ce-i aia suflet nu stie .N-a vrut sa cateriseasca sau cum dracu se zice , adica sa-i dea afara din biserica lor de ...pe monseniorii ce-au fost dovediti pedofili. A plecat mai bogat materialiceste si fac pariu cu cine doreste ca-n urmatoarea perioada vom vedea anumite ''contracte'' mai mult decat suspecte catre occident ....
  Ma opresc ca ma cheama nevasta-mea la masa dar si pentru ca am multe bip-uri de lansat aici ...mai bien tac .
  Numai bine.
  Multumesc Luci Lucescu si domnule Sumedrea pentru ca ne oferiti sansa de a sti.

  RăspundețiȘtergere
 2. Multumiti-le romanilor ce au cumparat gogosi primite prin channeling, ce ne promiteau salturi in 5D si tot felul de minunatii obtinute prin vizualizari! Romania a fost intai înfruntă spiritual. Cu un popor de zombie ce crede toate gogoșile, Romania nu are sanse sa se apere. Paranormalii netradatori sunt putini.

  RăspundețiȘtergere
 3. Marius acest articol m-a socat ! dar inteleg ca ‘’cei rai’’ de asta sunt in stare insa ce ai afirmat pe mai departe si anume : ‘’Noi, care știm acum că și ploile, și furtunile cu tornade, și grindina, și seceta, și codul roșu de ninsoare pot fi provocate lejer cu mijloace tehnice dezvoltate de PUTEREA CONCEPTUALĂ, nu avem de ce să ne mirăm!’’- asa… asta nu prea imi vine sa cred deoarece fenomenele meteo astea ciudate se intampla pe tot pamantul inclusiv SUA – asta ar insemna ca OMUL’ e STPANUL’ universului si nu exista D-zeu – caci Omul’ ar fi D-zeu din moment ce poate controla natura -
  Apropo pe unde a ramas Nesara-Gesara mult promisa bunastare ? Si acolo va decide tot acest OM’’- care a ajuns sa fie STAPANUL naturii si al Planetei GAIA ?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Adevărul este de multe ori crud. Da așa este se manipulează vremea după cum vor ,,Ei” pentru scopuri doar de Ei știute. Mai multe amănunte despre asta, citiți articolele de le Categoria ,,Tehnologia HAARP”. Cât despre Om, da d-nă, Omul este Dumnezeu, creator ca și EL. Pentru amănunte citiți mai multe articole de la Categoria ,,Spiritualitate”.
   Iar despre GESARA, se lucrează încă la Resetarea Financiară Globală și aplicarea GESARA. Voi mai publica despre acest subiect când voi avea informații mai importante de anunțat. Se pare că anul acesta se va întâmpla....
   Numai bine !

   Ștergere
  2. Doamna edina...gesara e o resetare mondiala bazată pe aur nu cum era p8na acum petrodolarul condus de rotschild. Clima este controlata prin pulverizarea de chemtrails din avioane..acele dîre albe care se disperseaza greu si antenele HAARP controlate de iluminati.noi acum suntem in 3d planeta se cheama tera in 5d se chsamatara si in 7 e gaia. Cauta pe youtube pe benjamin fulford,corey good,david wilcook,totul despre tot cu andreea mesea paraschivescu,

   Ștergere
 4. Salut Romani. Bravo Luci.
  Nu vreau sa comentez pe articolul lui Luci care merge un pic mai sus pe tabla de șah. Ce vreau sa comentez este ca vad la toți și chiar la mine aceeași atitudine păguboasă de victima a celor rai. O vad în plan exterior de parca raul vine de la FMI sau de la Dragnea sau de la băncile centrale. Nu . Raul vine de la corupția de sine care se petrece în plan interior. Caci conștiința ne vorbește adeseori dojenitor, dar din cauza programelor de ego ne place doar sa fim gâdilati le personalitate. Și sa dam vina pe alții. Pe cei rai. Ca, desigur, noi suntem buni, facem aici un club al celor buni cu următoarea regula. Eu Te gâdil, deci și tu ma gâdili, și astfel putem sa ne simțim cu toții un pic mai bine și sa jucam în marea imaginara noastra telenovela a vieții cu rolul preferat de eroi pozitivi.
  Eu ma autodenunt aici, Îmi pierd regulat războaiele interioare de când ma știu, Si m-am saturat sa iau mereu de la capăt intodeauna de la zero și cu încrederea și respectul de sine din ce în ce mai mototolite. Povestea falsa imi ciocane mereu la usa mintii. Nu e vina ta, e din cauza parintilor care nu te-au inteles, e din cauza sotiei care nu te-a iubit cum ai vazut tu in filmele de la Hollywood, e din cauza ca te-ai nascut in Romania, Hai ca ma duce mintea sa gasesc vinovati. Si atunci click, se schimba paradigma si ma pot odihni un pic la umbra racaroasa e dreptatii de sine. E atat de impavarator sa ma lupt mereu cu viermele din mine. Mai bine fac pace cu el. Tot ce imi spune ma face sa ma simt atat de bine... Mai ca as fi vrut și eu un pic de mingaiala aici pe internet dar sunt prea leneș sa îmi fac un blog și prea lucid ca sa încep sa ma apuc de gâdilat dependenții de imagine buna de sine.
  De 10 ani de când intru pe forumuri și bloguri nu am găsit un frate de lupta, sa ne spunem adevarurile in fata, și sa ne luptam cu viermele ca Tom Cruise si tribul de samurai din Filmul Ultimul Samurai.
  Hm, Bieți romanii...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Exact asta e fasia ingusta a caii...fiecaruia ! Cand esti pe cale...intelegi...

   Ștergere
  3. Bine frățioare, dacă zici tu ...

   Mai ca mi-au dat si lacrimile,
   Mai lipsea un fond sonor cu o balada de jale, de-aia la bucium și la fluier, si niste imagini de la Muzeul Satului Romanesc, și trebuia iar sa-mi iau aspacardinul.
   Eu la momente de-astea emoționante nu am rezistat din frageda copilărie, motiv pentru care nici nu m-au făcut utecist. Ca ma pufnea tot timpul rasul când le vedeam mutrele alea transfigurate la aia cu tricolorul de ziceai ca tocmai au un orgasm transmutat în chakra Violeta și ca trebuie sa-i legi cu sfoara de drapel ca sa nu se inalte la cer precum Hristos în ziua cinzecimi.
   Și las-o încolo de România ca aici e vorba de toată planeta, suntem cu toții în același rahat.
   Și nu- mi vorbi cu d-voastra ca politetea e pentru straini.
   spune-mi tu, si poate bem odată si o bere împreună ...

   Si acum Hai să-ți întorc gadileala... si asta e o informatie care valoreaza cat o cura de sex de 30 de zile fara ejaculare.
   Deci nici unul dintre noi nu o poate face singur. Ma refer la purificare de autocoruptie. Nu pentru ca am fi batuti în cap. Ci pentru ca asa este proiectul uman.
   De aceea suntem constransi sa stam cu toții în separatism și sa ne credem buni la nivel individual . Pentru ca asta este reteta eșecului.
   Reteta succesului este Comunitatea.
   Sinceritatea de Sine și Vulnerabilitatea în cadrul Ccomunității.
   Ideea este ca nimic nu este rău în noi, deci nu avem ce-ascunde.
   Dar astea sunt chestii abstracte pentru multi.

   Fi atent ce-am făcut aici cu Tine !
   Ti-am provocat ego-ul . Acea infama unealta de a crea separatism.
   Fi atent, dacă poți sa razi de misto-ul meu, devenim prieteni și facem un pas către ideea de comuniune. Dar dacă devii rigid și deranjat, atunci e chestia cu imaginea de sine.
   Hai bafta și mersi ca mi-ai răspuns.

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 5. Da este clar ca asa a fost dar poporul roman este orbit in continuare de promisiuni si de aparente.
  Asa am fost si dupa Revolutie,acum este la fel(sau mai rau ca nu am invatat lectia).

  RăspundețiȘtergere
 6. NOI STIM CA ADEVARUL E SUB LACAT,DAR DE CE PSD-UL SAU D=NUL ILIESCU NU AU ELIBERAT ACEST POPOR ,EI L-AU MOSTENIT FARA DATORII ,CU O INDUSTRIE CARE DUDUIA VORBA LUI TARICEANU SI UN SISTEM CARE INCA FUNCTIONA,UNDE-I INVATAMANTUL,SANATATEA,STATUL DE DREPTSI MULTE ALTELE ,NU ACUZ PE NIMENI ,AM PUS DOAR O INTREBARE.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.