marți, 11 iunie 2019

Agartha și trezirea spirituală a românilorÎn 1945, serviciul secret rusesc a descoperit în Berlin hărți spre tărâmul legendar din interiorul planetei

În ziua de 11 septembrie 1945, agenții ruși din cadrul SMERȘ au intrat în cartierul general al Marinei Naziste. Astfel, serviciul secret rusesc a reușit să pună mâna pe un secret impresionat, hărțile în care sunt indicate porțile spre Agartha, tărâmul legendar din interiorul Pământului.

Această descoperire a fost una senzațională, care a creat mare vâlvă în interiorul serviciului secret rusesc de la vremea respectivă. Hârtiile indicau cu lux de amănunte locurile pe unde se putea intra pentru a ajunge în interiorul planetei.
Şeful serviciilor secrete ruseşti, ofiţerul Abakumov, a raportat descoperirea superiorului său Vsevolod Merkulov. Hărţile au fost preluate şi transportate în mare secret spre Moscova unde urmau a fi cercetate în amănunt.

Probabil că veridicitatea lor s-a confirmat şi atunci s-a trecut la eliminarea cu orice preţ a martorilor, adică a majorității celor care luaseră contact cu aceste hărţi. Primul pe lista neagră a fost Abakumov, care din motive neînţelese a fost arestat, pentru ca în 1951 să fie executat.
Următorul a fost Merkulov, care doi ani mai târziu şi-a găsit sfârşitul în faţa plutonului de execuţie. I s-au adus mai multe acuzaţii şi niciuna nu avea o bază reală. La fel s-a petrecut şi cu specialiştii care au analizat hărţile şi cu mai mulţi soldaţi care au avut diferite contacte cu acest caz fascinant.

Diferite speculaţii s-au născut cu privire la planul marca top secret al naziştilor de a emigra în masă în ţinutul din interiorul planetei, Agartha. Undeva prin anul 1943, Hitler a iniţiat un program de recrutare a unor voluntari, care urmau să fie transportaţi în interiorul planetei. În acel loc urma să se înfiinţeze o colonie nazistă, care se plănuia să se dezvolte în spiritul evoluţiei tehnologice. Pentru că anumite bariere psihologice din rândul recruţilor nu au putut fi depăşite, programul cu pricina nu a mai fost dus la bun sfârşit.
Unele voci susţineau că aceste intrări sunt amplasate prin diverse locuri de pe glob. Naziştii plănuiau să trimită colonialiştii în Agartha prin intrarea de la Polul Sud. Această speculaţie a creat ideea cum că mai mulţi exploratori au pătruns în aceste teritorii vaste sub gheaţa din Antarctica.

 În cele din urmă hărţile au ajuns în mâna ruşilor. Povestea lor a fost ţinută secretă pentru mai bine de 50 de ani, perioadă în care serviciile secrete probabil că au trimis exploratori pentru a descoperi Agartha. Ce s-a petrecut în interiorul planetei şi dacă ruşii au trimis o colonie rămâne un mister, care probabil nu va fi niciodată elucidat.

Fiecare voievod care a apărat glia strămoşească a avut într-o anumită măsură legături cu Shambala

Istoria popoarelor a fost scrisă întotdeauna de către cei care au câştigat bătăliile pe numeroasele fronturi, în epoci diferite, în zone diferite ale bătrânului nostru continent. S-ar putea spune că nivelul actual de civilizaţie în Europa, care încă reprezintă standardele în privinţa multor aspecte, este consecinţa modului în care monarhiile europene au impus ritmul apariţiei şi dezvoltării normelor educaţiei. 
Ca desfăşurare în timp, nu mai departe de 1-2 secole în urmă, academicienii englezi precum şi cei de la Paris susţineau o serie întreagă de aberaţii la adresa trenului, avionului şi a altor invenţii menite să ne faciliteze existenţa. După niciun secol, şi ce este un secol la scara timpului, iată că aceste domenii ale transportului au cunoscut o amploare a dezvoltării uluitoare.

Se datorează aceasta oare oamenilor, care din spirit ştiinţific sau doar din curiozitate au dorit să cerceteze şi să afle mai mult? Sau s-a datorat unor influenţe nevăzute care s-au răspândit în civilizaţia noastră, inspirând mințile deschise, astfel încât într-un singur secol omenirea s-a dezvoltat cât n-a reuşit ea în milenii anterioare? În cercuri esoterice moderne circulă informaţia cum că dacă nu ar fi existat Shambala şi Agartha care să supravegheze evoluţia omenirii, aceasta nu ar mai fi existat la ora actuală. 
În tumultul istoriei europene, aşa cum ştim că s-a derulat ea de-a lungul ultimelor două milenii, popoarele şi naţiunile au trecut prin multe frământări, graniţele statelor mari din Europa schimbându-se de mai multe ori între anii 800-1600, în urma unor războaie în care au murit milioane de oameni. Chiar în acele vremuri, deşi imperiile şi regatele apărute nu cunoşteau stabilitatea şi cât de cât o pace mediocră, aici pe teritoriul vechii Dacii, mai târziu Principatele Române, a existat totuşi şi a persistat o stabilitate provenită din unitatea de neam şi grai. 

Deşi cele trei Ţări Române au fost state separate datorită influenţelor exercitate de imperiile europene, ale turcilor şi ruşilor – teritoriul nostru românesc fiind la răscrucea marilor imperii, cum s-a spus de atâtea ori – nimic nu a putut să provoace dezbinarea românilor. Fiecare voievod care a apărat glia strămoşească a avut într-o anumită măsură legături cu Agartha – centrul spiritual al planetei, aflat într-un plan paralel cu al nostru. Astfel se explică de ce gradul de bun-simţ, de bunătate şi de spiritualitate pe care le-a avut neamul românesc de-a lungul timpului au rămas nealterate. Evident că nu putem ignora popoarele migratoare care au venit pe teritoriul nostru şi treptat s-au amestecat cu noi, dar ne-am păstrat valorile şi am fost ajutaţi în acest sens. 

Cum vă puteţi închipui că un Ştefan cel Mare, oricât de iscusit ar fi fost, ar fi putut menţine Moldova neocupată în faţa turcilor, care aveau o armată de 10 ori mai numeroasă? Nu este de ajuns să fii un strateg foarte bun şi să porţi lupte de hărţuire a inamicului până îşi împuţinează numărul de soldaţi! Sau cum vă imaginaţi că Mihai Viteazul, Mircea cel Bătrân, Vlad Ţepeş, domnitori care au rămas în istorie pentru totdeauna, ar fi putut apăra Ţările Române şi faţă de est, şi faţă de vest, doar cu armate de câteva zeci de mii de oameni, în faţa unor oştiri de câteva ori mai numeroase? Nu a fost doar vitejia şi iscusinţa în luptă, ci şi ajutorul celor din Agartha. Se spune că acest ajutor a fost dat pentru că aici, în subsolul acestei ţări, există în afară de minereuri şi alte metale preţioase, ceva încă şi mai important, care niciodată nu trebuie să ajungă pe mâini străine.

Faptul că vreme de 25 de ani după revoluţia din 1989 s-a atentat sistematic la stabilitatea și prosperitatea societăţii româneşti, arată că războiul contra vechii Dacia a căpătat alte faţete. Se spune că în astfel de vremuri teribile, extreme, în care integritatea și „vâna” națiunii sunt amenințate, poate fi retrezit potențialul originar, eminamente benefic, al oamenilor. Iar înțelepții din Agartha impulsionează și asistă îndeaproape, în plan subtil, acest proces de trezire și transformare. 
Dacă nivelul de trai de la noi ar fi fost ca la cehi sau polonezi, de exemplu, atunci acest „ADN” originar nu ar mai fi ieşit treptat la lumină, ci doar starea actuală de lucruri a făcut ca vechi şi bătrâne spirite să se întrupeze în persoane tinere din România, pentru a impulsiona ascensiunea populației pe o nouă treaptă de evoluție. Trezirea românilor este iminentă; în timp ce unii sunt pe jumătate treziţi, mulți dorm încă, iar alţii pleacă din ţară. Aici vor rămâne doar cei care trebuie și vor să rămână pentru a aduce transformarea ce va veni în curând.

Unii afirmă că cei din Agartha lucrează la restaurarea unor trasee energetice din subsolul României, activând zone şi locuri unde se deschid în prezent tot mai multe portaluri, şi că ei fac aceasta în colaborare cu arcturienii şi pleiadienii, pentru a reactiva şi străvechiul Octogon cunoscut pe vremea lui Zamolxe. Acest Octogon este un fel de entitate egregor de lumină care a stat adormit vreme de mii de ani, iar acum este în curs de trezire.

Octogonul se va face cunoscut către toţi cei ce se trezesc începând de acum şi în următorii ani. Ca structură, se spune că el conţine toată cunoaşterea din sutele de milenii anterioare şi că a menţinut o permanentă legătură cu fiinţele extrem de evoluate spiritual care au venit pe Pământ. Într-un anume sens, acest egregor este asemănător cu Conştiinţa Cristică, şi trezirea lui pe acest teritoriu, unde se spune că a sosit prima dată pe Pământ, este iminentă de acum şi în anii care vor veni.

     Drum drept spre Lumină!


3 comentarii:

 1. Pasaj din ''Marile taine ale pamantului romanesc - Remer Ra''
  Foarte interesanta sincronicitatea mi-a fost , pentru ca universul mi-a indreptat ''astazi'' sa zicem , atentia spre blogul dumnealui . Rezonez foarte tare cu ce gasesc acolo , comand cartile si chiar in perioada asteptarii se pomeneste aici despre el, vin cartile , incep sa citesc chiar la asta , mi se confirma niste banuieli personale , acum se reconfirma iarasi unele aspecte gen constiinta colectiva citind acest articol , semn peste semn/e si peste toate astea vremea si vremurile demonstreaza exact ceea ce se afirma in unele postari de pe blogul dumnealui sau carte , cel putin asta, pe celelalte din curiozitate doar le-am rasfoit . Sunt convins ca citind toate cartile voi mai avea momente de revelatie si , cu adevarat , confirm si eu si-mi pare rau ca nu mai stiu cine spunea aici ca-l cheama Dan si-i un om extraordinar, Remer Ra prin insasi ceea ce transmite in energia din spatele cartilor lui , are o vibratie inalta.

  Ne adunam , cu adevarat ne adunam si lucrurile incep incet si sigur sa se miste , multumesc tuturor.
  Cu respect,

  RăspundețiȘtergere
 2. Mno, va dati filme, nimeni nu ne va salva, asumandu.si karma in locul nostru, ci doar noi insine. Dumnexeu iti da far nu iti baga di in traista.

  RăspundețiȘtergere
 3. Eu cred urmatorul lucru: din cauza egoismului, si unii dintre cei mai evoluati dintre noi au ramas pe un nivel de constiinta foarte jos, unde micii cenusii isi fac de cap si induc falsuri in constiinta ce ar fi trebuit sa fie Cristica pana acum!
  Cum e posibil ca o "armata" de paranormali romani sa nu observe ca Romania e otravita la propriu?!
  Am auzit ca vin acum vanatori din afara si împușcă si ciocârlii. De snobi ce sunt si imbuibati, plictisiti si lenesi, nu mai stiu cu ce sa-si ocupe timpul!
  Asa ca...mă lasati cu Remer ra, Melfior ra si alti " clarvazatori"?!
  Ei vad departe, dar nu vad in Acum, in ce hal de degenerare si somnolenta traieste poporul roman, incat nu este capabil nici sa-si apere copiii, animalele, padurea?!

  Am dat peste aceasta postare pe net. Cititi, ca sa vedeti ce eforturi se fac Sus ca sa fim salvati!
  Dar daca voi nu depuneti niciun efort, stati si pierdeti timpul cu mesaje venite prin channeling de la micul cenusiu din creierul lui Remer ra, nimeni nu va mai poate ajuta. Ramaneti captivi pe un nivel unde entitatile de lumina nu pot coborî. Ar fi atacate imediat de catre rasele inferioare ce va tin sub control mental. Ei va inspira in a face fapte bune, crescand vibratia Romaniei. Dar daca voi nu auziti, nu simtiti si va doare in cot, nu e vina lor! Ar fi trebuit sa invatati sa iubiti, pana acum...Concret! In fapte! Aplicat! Mimarea iubirii este un fel de polei si sclipici aplicate peste realitate.


  http://eulinterior.blogspot.com/2010/04/siriusienii-sunt-parintii-nostri.html?m=1

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.