vineri, 14 iunie 2019

Actualizare despre Resetare și GESARA


 Majoritatea surselor Alianței Pământului au tăcut în ultima vreme, pentru că se așteaptă ,,ceva mare”. Implozia Deutsche Bank este de așteptat să fie punctul de rupere pentru sistemul financiar fiat. Între timp, mai multe națiuni cer o monedă cu standard de aur. Malaezia a cerut înlocuirea petrodolarului cu o monedă de tranzacționare bazată pe aur. Japonia a anunțat că o nouă monedă va fi emisă până în 2024. Noua monedă a Japoniei va fi susținută de aur în cadrul noului Sistem Financiar Quantic (QFS).

Așteptați-vă să vedeți mai multe știri legate de "standardul pe aur" în viitorul apropiat, pe măsură ce tranziția (GESARA) progresează. Scopul tranziției este ca națiunile să-și recupereze suveranitatea, să creeze comerț echitabil și să se întoarcă la standardul pe aur prin QFS. GESARA este un tratat secret care a fost convenit în spatele ușilor închise în timpul Acordului de la Paris din 2015. Toate națiunile s-au angajat să devină conforme cu GESARA începând din 2015.
Faza de răscumpărare a valutelor (RV) este de așteptat să înceapă înainte de prăbușirea sistemului financiar fiat. Faza de răscumpărare va ocoli sistemul financiar fiat și va fi tranzacționată prin QFS care operează în fundal. Totul a mers bine în Elveția. Marea Britanie a fost de acord cu toate tranzacțiile în acest moment. Anglia are nevoie de America mai mult ca niciodată. Au fost semnate ofertele înaintate către Regină (vizita lui Trump în UK din 3-4 iunie). Întâlnirile bancare au mers bine. Au avut loc întâlniri bancare la nivel înalt cu oficialii HSBC (banca desemnată a rula QFS). New York și Washington DC au primit o operațiune clară pentru eliberare. Procesul a fost elaborat în America. Lucrătorii IRS (fiscul american) au fost concediați (sau pensionați anticipat, n.b.).
În Irak, barierele Zonei Verzi au coborât în 3 iunie. Irakul este acum o țară liberă. Centrele bancare și de schimb valutar din SUA se aflau în Alertă Înaltă (3 iunie). În unele state Centrele de Schimb au fost tocmai informate că au fost în High Alert. În alte state, personalul a fost chemat și locuia în centrele de schimb așteptând acest lucru.

 Piața globală este în cădere liberă :
 Și puțină istorie, pentru a înțelege procesul prin care trecem:

-         La 4 iunie 1963 - președintele John F. Kennedy a semnat Ordinul Executiv 11110, care a dat Trezoreriei SUA posibilitatea de a-și elibera propria monedă în loc să se bazeze pe notele Rezervei Federale. Aceste bancnote (bazate pe argint) de 4 miliarde de dolari au fost scoase din circulație și distruse imediat după ce Kennedy a fost îngropat, cu excepția unor mostre din mâinile colecționarilor. Acest ordin executiv nu a fost niciodată anulat, dar nu va fi pus în aplicare încă 55 de ani, atunci când Președintele Trump, în pregătirea pentru un standard de aur / activ suportat, a introdus HR 5404 în martie 2018.

-         10 octombrie 2000 -  Legea NESARA, care a trecut pe lângă Curtea Supremă a Statelor Unite a fost semnată ca Lege de către președintele Bill Clinton sub supervizarea forțelor speciale Delta Forces, deși nu a fost pusă în aplicare de către vreun președinte american de atunci - până la Donald Trump (care o va anunța anul acesta).

-         Martie 2018 - Președintele Trump a întors SUA la Nota americană pe Standard de aur (USN) prin reluarea ordinului executiv al lui Nixon (1971) prin introducerea legii HR 5404. Dezvăluirea publică a USN ar avea loc după anunțarea NESARA / GESARA.

-         August 2018 - Președintele Trump a semnat proiectul de lege pentru amendamentul ZIDERA. Notele de obligațiuni din Zimbabwe s-ar transforma în ofertă legală de 1: 1 cu dolarul american. Noul sistem monetar CIPS a început să funcționeze în paralel cu sistemul monetar actual SWIFT.

-         28 Ianuarie 2019 – Tribunalul GITMO (la pușcăria de maximă Securitate din Golful Guantanamo-Cuba) și-a început funcționarea pentru evenimentele 9/11.

-         Aprilie 2019 – IRS (Fiscul American) este official închis
-         18 Mai 2019 – Se declanșează RV (Reevaluarea Monetară)
-         28 Mai 2019 – USTN (noua bancnotă americană bazată pe aur) a fost eliberat în SUA la ora 4,30 după ce piața a fost închisă;

  Noile bancnote americane sunt gata de distribuire :   - 1 Iunie 2019 - Au existat 209 de națiuni care s-au întâlnit în Europa pentru a-și pune amprenta asupra Resetării Monetare Globale. Dolarul Zimbabwe a fost recunoscut pe plan internațional.

-         03 Iunie 2019 - Regina Elisabeta a semnat acte care au înaintat controlul asupra contribuabililor americani și a sistemului monetar mondial la The People, US-British Crown-Vatican-Central Bank. Piețele obligațiunilor, piețele de acțiuni și Deutsche Bank au început să se dezvolte, în timp ce SUA au convertit de la un dolar fiat la o bancnotă americană (USN). Zvonurile au fost că chinezii au cumpărat Deutsche Bank.

-         06 Iunie 2019 - Răscumpărarea istorică a Bond și Zim a avut loc la Zurich, Hong Kong și Londra. A fost lansată o versiune RV a conturilor regionale, iar pachetele de prosperitate au început să fie livrate.

-         10 Iunie - Biblioteca Prezidențială și Muzeul John F. Kennedy s-a închis (poate pentru a le redecora și a documenta o istorie mai exactă a lui Kennedy)? https://www.jfklibrary.org/visit-museum/visit/plan-your-trip

 Ce se poate întâmpla în 4 iulie 2019 (ziua națională a SUA) : Expunerea publică, că John F. Kennedy Jr. a fost în viață și în spatele mișcării Q Anon .. Anunțul NESARA-GESARA.. Anunțul Republicii Americane restaurate.. 

  1 August 2019 - Termen limită posibil pentru schimburile valutare înainte de a fi publice. Zimbabwe, eliberarea unei noi monede. Începutul arestării în masă. Stocul pieței bursiere. Anunțarea noului Cod al Impozitului pe Venit al Statelor Unite privind valoarea impozitului pe profit (TVA).

  11 Sept.2019 - Toate bancnotele mari se vor reînnoi (cu noile banknote USN). Participanții la piață pariază pe un șoc uriaș, seismic al sistemului financiar (probabil prăbușirea totală a sistemului fiat SWIFT). Oricum toți economiștii de top deja anunță că ,,ceva mare” se va întâmpla curând.

   1 Ianuarie 2020 – Noul Cod Fiscal și TVA al SUA va intra în vigoare.

Contrar informațiilor propagandei din mass-media, în ultimii 10 ani s-a lucrat intens la schimbarea actualului sistem financiar sclavagist, babilonian. Nu ni se oferă info deoarece mass-media mai este încă în mâna controlorilor noștri. Este o luptă teribilă în culise, pentru că odată cu introducerea noului Sistem Financiar Quantic (QFS), aceștia își vor pierde controlul planetei pentru totdeauna. Să sperăm că totul va decurge conform agendei Alianței Pământului. Dar v-am atenționat de multe ori și o fac și acum, când aceasta se va declanșa, băncile nu vor funcționa vreo lună, deci vă puteți descurca doar cu banii lichizi pe care-i aveți și cu alte resurse pentru supraviețuire. Așa că aveți asta în vedere…

   Drum drept spre Lumină!


18 comentarii:

 1. Doamne da asa sa fie! Sa dispara odata pentru todeauna acesti ordinari care au inrobit si manipulat umanitatea! Sa dispara si slugoii romani tradatori de tara si neam!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ocazional ,mai ascut emisiunile pe teme economice...dar în acest colţ uitat ,nimeni nu scoate un cuvînt......

  RăspundețiȘtergere
 3. Mariuse te rog sa arati adevarata fata a diasporei care ne hotaraste soarta tarii,toate putorile care sau dus la plezneala afara,limbisti lui soros,tradatori de tara,ia de pe lupul dacic .

  RăspundețiȘtergere
 4. Daca unele predictii nu s-a confirmat ce rost are sa le mai publicati? IRS functioneaza bine mersi din pacate.

  RăspundețiȘtergere
 5. Marius, las-o balta cu informatiile astea. Cum spunea yogi blogger, sistemul merge in continuare, asa cum a mers si cum a mers si dupa postarea ta anterioara despre GESARA care banuiesc ca ai tradus-o de undeva. E o diversiune . Lucrurile se misca, dar nu cu viteza si nici in directia in care dorim: Iar in Romania stam mai departe si asistam la propria noastra distrugere fara sa schitam vreun gest. Un ultim exemplu a fost perioada alegerilor europarlamentare si dupa aceea. S-au fraudat alegerile in mod barbar si ai auzit sau vazut ceva manifestari de protest cit de cit? Nimic. Apoi tot acest spectacol ridicol de dupa alegeri. Data limita a trezirii poporului acesta a trecut. Am devenit o populatie... Si cam atat. Ne-am resemnat cu statutul ce ni l-au rezervat cei ce conduc din umbra, de sclavi. Profetia lui Sundar Singh pare o frumoasa poveste ce nu se va implini. In nici un caz cu poporul roman. Probabil ca va fi un altul. Suntem doar niste urmasi degenerati ai Dacilor, un popor ce ar fi dus la indeplinire profetia susmentionata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Felicitări, prin postarea asta tocmai ai reușit să te încadrezi cu precizie în nișa vibratorie negativistă și catastrofică, ce te poate condamnă și în care se complace o parte ”intelectuală și responsabilă”, cică europeană și civilizată a acestui popor! ”Ne-am resemnat cu statutul ce ni l-au rezervat cei ce conduc din umbra, de sclavi” - nu zău, în numele cui vorbești, pe cine reprezinți? Dacă crezi că vom fi luați la grămadă înseamnă, cu tot respectul, că mare lucru nu ai înțeles din mersul lucrurilor. Nicio problemă, veți fi preluat cu brio de forțele centrifuge care vă vor azvârli, potrivi LIBERULUI ARBITRU, într-o zonă care va favoriza reevaluarea karmică a propriului destin și... back in business când Seniorii decid, alături de tine, cel conștient și responsabil (ca ființă nu ca formă) că e necesar să revii spre a-ți da din nou examenul anterior picat! Oricum, pe întreg pământul (iar Zona Românească nu face excepție) doar o minoritate conștientă și curajoasă merge mai departe, și nu pe traseul prestabilit de amărâții ăia care ”conduc din umbra” - să nu-și imagineze cineva că cel care scrie aici e favorizat sau mai breaz, nu scapă nimeni de ”kitul” de teste, riguros proporțional cu cât pricepe și percepe fiecare în parte...

   Ștergere
 6. Subscriu la afirmațiile D-lui.Marcel.Romania este distrusa complet iar poporul român,atât cât a mai rămas este pe drumul pierzaniei!La actuala rata a mortalității infantile și a sporului demografic negativ poporul Român va dispare in urmatorii 25-30 de ani! Suntem sclavii jidanilor,iudeo- mâinilor,khazarilor și iezuiților...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ..iudeo- masonilor,scuzați.Din cauza vitezei...

   Ștergere
  2. Nu suntem la mana lor. Ne dam noi pe mana lor ca sa avem ce ciuguli.
   Imaginează-ți o schimbare radicala la nivel național cu următoarele masuri;
   1. Nu mai cumpărăm alimente de la hypermarketuri ci numai de la producători particulari din piață
   2. Traim în simplitate fără sa mai achiziționam in nestire produse gen telefoane , mașini, mobila, gresie faianta, case, credite, etc.
   3. Ne distram fără sa cheltuim bani, cam cum era pe vremuri. Vizite familiale, ceaiuri dansante, ieșiri la iarba verde, etc.

   Ștergere
 7. Bai Marcel, dar descurajat mai ești...
  Dar știu ce vrei sa zici... fiecare vorba negativa pe care o spui tu, se cere combătută și contrazisa de cineva pentru încă nici tu care le rostesti, nu le-ai acceptat. Încă mai e o flacăra a speranței în tine și vrei s-o întețești aici cu Marius sau cu altcineva suficient de credibil pentru a-ți reface încrederea.
  Mar cele, diversiunea consta sa speri la o salvare din afara, din exterior.
  Marcele baga-ți ceva în salvarea venita de la Nesara. De la extraterestri, sau de la oricine. Cat timp vrem o salvare, afirmam inconstient ca suntem victime.
  Vrei sa traiesti bine ? Te-au prins.
  Vrei ceva ? ești manipulabil.
  Recunoaște jocul de-a alba neagra în care suntem prinși și vezi ce iluzoriu este câștigul. Atunci, băgați ceva în el de câștig și stai fără ca Paw din King fu Panda când s-a luptat cu Master Shifu pentru niște gogoși sau chiftele. Ai văzut faza ?
  Cat timp le vroia era manipulat sa lupte pentru ele de Master Shifu, apoi când a pus mana pe una a spus, Nu mi-e foame, și aruncat-o cat colo. Atunci si-a găsit pacea.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu sper la o salvare din exterior. Sunt adeptul ideologiei libera le din perioada interbelica, PRIN NOI INSINE. Dar cu epigonii jalnici de astazi ce se dau urmasi ai liberalilor... Ceea ce am afirmat e percepia mea si daca te uiti in jurul tau, vorbesti cu semeni de-ai tai, vezi ca se asteapta o salvare din exterior. Ea nu va veni, este nevoie de un efort comun. AL NOSTRU, AL TUTUROR. Eu pot sa ies si sa spun aia si aia, dupa care vine ala de la psihiatrie si ma rezolva. Doar in unire sta puterea. Eu m-am indreptat spre interior si m-am impacat cu mine. Ma uit si la fratii si surorile mele si imi e greu. Imi iubesc poporul si stiu ca are acolo inauntru multe de aratat in sensul bun al cuvantului. Poate a fost un impuls de moment pentru care imi cer scuze de la Marius, dar trebuie sa facem ceva. Nu e totuna cum mori, leu sau caine inlantuit. Nu pot fi de acord cu unknown, deoarece consider ca cei ce i-a pomenit ar fi fost neputinciosi daca NOI NU AM FI FOST LASI. Ei isi urmeaza interesele, iar noi ce facem?

   Ștergere
 8. "Fii tu insuti schimbarea ce o doresti sa o vezi in lume" Mahatma Gandhi. "Singura solutie, propria evolutie" Anonim. Suntdoua afirmatii dupa care incerc sa traiesc. Uneori imi iese...

  RăspundețiȘtergere
 9. Ne vom unii cu siguranță pe masura ce vom evolua în interiorul nostru în conștiința. Mai întâi în grupuri mici, apoi se vor alipii și alții pe masura ce vor conștientiza importanta unirii. Eu nu înțeleg de ce pe acest blog unde se presupune ca suntem oameni în curs de trezire nu se pune de o comuniune sub orice forma. Fiecare comentează la pereți și nu exista un schimb sau amiciție sau ceva care sa ne apropie. Sau poate nu am observat eu...
  Cat privește guvernanții noștri ei sunt niste simpli actori ai democrației făcând din umbra jocul bancherilor și al corporațiilor care i-au pus acolo și care ii controlează prin intermediul dosarelor de corupție pentru a fi ascultători. Nimic de așteptat de la ei.

  RăspundețiȘtergere
 10. Marcele e clar tu doar incerci. Te intelegem. Bine inteles ca cine doar incearca ii iese pasenta doar uneori. Noroc ca semidoctilor nu le reuseste decat uneori cacealmaua. Vad ca evoluezi dar dorintele de orice natura ar fi ele sunt doar pe orizontala. O fi Mahatma Gandi undeva prezent in memoria ta dar el nu traia intens si plenar doar uneori mimind jocul cu propiile cuvinte mai mereu imprumutate. In toate afirmatile tale nu transpare decat un viitor anonimat, drag tie, ce ne reveleaza exact ceeace esti. Un singuratic cu o sinura solutie.

  RăspundețiȘtergere
 11. Ștefane!
  Hai ca mi-ai răspuns la nedumerirea cu de ce nu o punem de-o comunitate.
  Pentru ca ne muscam cu mare drag unii pe alti.
  Păcat.

  RăspundețiȘtergere
 12. Ștefane, și eu sunt un singuratic,
  Si toți de pe internet suntem niște singuratici. Pentru ca dacă am avea o comunitate reala în jurul nostru, n-am sta cu nasu-n calculator. Ne-am distrat și am rade și am face chestii mișto împreună. Ne-am povestii viețile și iubirile și aventurile din tinerete si-ar fi un haz mai ceva ca-n taberele școlare.
  Hai sa fim sinceri ca altfel n-are nici un rost.

  RăspundețiȘtergere
 13. Cu acelas ton muscator cred ca ne-am saturat de cateva mi de ani sa tot o punem de-a comunitatile fara sa observam, dragul meu Constantin, ce avem la dispozitie momentan. Poate ca daca am avea o constiinta cu mult mai trezita am vedea cum fiecare popor este o comunitate care pentru uni singuratici poate sa devina ne-reala. Ii intelegem si pe ei. Sincer, nu prea stau cu nasu in calculator dar cu siguranta ca e bine sa te informezi si din cand in cand sa afli ce mai fac comunitatile. Uneori chiar are haz.

  RăspundețiȘtergere
 14. Uite ca a inceput sa se intample.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.