sâmbătă, 11 mai 2019

Sclavi inconștienți (video)


4 comentarii:

 1. http://www.ournewearthnews.com/…/special-announcement-thre…/

  RăspundețiȘtergere
 2. https://www.youtube.com/watch?v=1dYWN4TvasQ

  RăspundețiȘtergere
 3. Stimate doamne si domni , toti cei ce ati vazut filmul si cititi ceea ce scriu eu acum , cum banuiti dvs. ca astfel de lucruri ar putea fi devoalate de catre chiar cei din sisteme , cei pe care le cunosc foarte bine daca aceia din sisteme si nu numai indeplinesc un servici in urma caruia-si iau niste bani cu care-si duc - platesc supravietuirea ?
  Un om sclav - actualul sistem de remunerare fiind unul de sclavie crasa , suspus si supus mintii egocentriste , divizat si rupt de totalitate are vr-un interes sa faca astfel de lucruri stiute maselor de oameni ? Este el constient ca facandu-le publice vor duce la eliberarea de sclavie cand chiar el este cu cat mai multi bani primeste , cu atat mai captiv si credincios insusi sistemului ? Cunoasteti multi oameni care fac ceea ce fac din daruire ca si aici ?
  Cunoasteti multi oameni ce indeplinesc o slujba sau presteaza un serviciu nu in primul rand pentru bani ? Sunteti cei ce va duceti la serviciu de placere si nu de nevoie ? Cunoasteti multi oameni ce seamana ''semintele'' si asteapta sa rodeasca fara a mai apela la imprumuturile bancare ? Suntem multi cei constienti de non-valoare ?
  Suntem captivi in propriile lanturi , de aceea spun mereu ca noi suntem , doar noi la nivel personal, suntem cei ce se vor elibera refuzand sa mai fie parte de sisteme. In ''bulele'' alea , le zic asa pentru ca sunt atat de firave ca si bulele de sapun , se spune una peste alta ca-s valabile pentru ca nu le contesta nimeni .
  Cat adevar si cat de simplu.
  America e-ngenuncheata de catre familii prin aceleasi legi tampite si simple de-nrobire pe care nu le contesta nimeni de... frica.
  Ma uit in cartea mea de identitate si vad numele , nu al meu omul ci al pesoanei , scris cu majuscule .Citesc despre Capitis deminutio maxima , dau email evidenta populatiei sa cer socoteala si tot ceea ce-mi raspund este pentru ca ''asa se face''....va vine sa credeti ?!?!
  Dati si dvs. , de ce sa n-o facem cu totii , sa cerem autoritatii socoteala printr-un email...
  N-o facerm de FRICA . Frica de-a fi liberi de sisteme. Asa inghitim medicamente, vaccinuri , poluare, manipulare , robia prin bani si alte asemenea ...de frica.
  Frica le este si celor din sisteme trecand peste partea materiala pentru ca odata scapati de sub umbrela sistemului nu au la adapostul cui sa stea . Uitati-va peste tot ...suntem dezbinati , totul este axat pe :'' ba pe-a ma-tii '' , ne injuram si ne combatem reciproc crezand ca fiecare stie mai bine si astfel ne conservam starea , aceea de sclavi si dedicati si devotati stapanilor. Atunci cand doi se cearta...
  Sa-mi fie cu iertare dar daca ne-am uni gandirea pentru evolutia fiintei , multi ar avea curajul sa iasa , multi . Dar pana atunci doar astfel de oameni extrem de puternici , doar astfel de oameni ca si cel din film , pot face asta . Poate l-ati citit pe David Icke si nu numnai , nu multi pot face acum asta.
  Daaar ...lucrurile se schimba pentru ca si eu sunt p'aci ..buturuga mica da dracu caru' mare , ma rog stiti ca-l rastoarna dar doar am zis asa pentru ca le dau posibilitatea de a-si perpetua starea si a-si salva natura - aceea de draconieni , daca ei doresc , si sa se retraga unde se accepta asta. Eu nu o mai accept....AICI si ACUM.
  Schimbarea incepe-o cu tine - nu-i un slogan fratilor , e adevar.
  Sa reinvatam ce-i aia libertate ,asertivitatea in fata manipularii sistemului, detasarea , respect , echilibru , armonie ...etc etc
  Sa reinvatam sa fim ceea ce suntem : O FORTA URIASA cu nimic mai presus si cu nimic mai prejos decat nimeni.


  RăspundețiȘtergere
 4. https://mariadakhel.blogspot.com/2013/07/paianjenul-artist.html?m=1

  Meteahna de a te crede stăpân de sclavi e veche si probabil doar spiritele batrane, daca sapa in propriul ADN spiritual, isi pot aminti cand a inceput nebunia!
  Toata istoria este sacrificiu. Mereu oameni sacrificati pe altarul unor zei nebuni.
  Nebunia se ia si este foarte actuala. Nu mai suntem tinuti in sclavie forțat, suntem in sclavagism mascat in cuvinte gen: democratie, comunism, neomarxism, capitalism si chiar grup spiritual.
  Orice sistem inchis degenereaza si de aceea este nevoie ca adeptii unui sistem sa faca prozelitism, sa atraga noi oițe contribuabile in sistem, pentru ca acesta sa nu se prabuseasca.
  Sunt curioasa: dupa ce romanii au experimentat toate scolile si tipurile de initieri, ce metoda va mai gasi " păianjenul" de a ne tine pe internet ca sa ingrosam stratul informational, iluzia? Doar daca stim nu ne eliberam. Cu totii suntem dependenti de telefon, calculator, energie electrica si restul obiectelor ce ne fac sa ne simtim bine. Am devenit niste sclavi cititi, comozi, vite puse la ingrasat in crescatoria stapanilor. Care nu ne dau decat ce fura de la noi. Cu mult mai putin decat fura de la noi! Partea leului o iau ei.
  Meteahna Vaticanului s-a raspandit si la alte grupuri. Sclavii papă de zor ceea ce li se dă. Si uita ca Libertatea este dincolo de stratul informational construit pe internet. Adevaratul razboi, cel modern, este informational. Ca rusii isi umfla muschii la americani, iar americanii isi arata pumnii catre rusi, nemtii se prefac a fi democrati, dar de fapt sunt cu rusii, face parte din jocul lor de glezne. Sa nu amorteasca de atata nefacut nimic. Pentru ca noi facem totul. Noi, sclavii docili, ce papă tot din farfuria informationala. Nu conteaza ca-i urîm pe stapanii de sclavi! Nu conteaza ca suntem frustrati din cauza nesimtirii lor fariseice. Sistemul sa-l tinem in miscare. Sa invartim roata " comerciala", sa producem noi idei, produse, inventii, pe care ei sa le fure si sa si le insuseasca.
  Stiti ca internetul este si o forma de supraveghere a sclavilor, si un loc unde se fura si se insușesc idei? Atata doar...ca eu refuz sa fiu sclav, pentru ca m-am nascut spirit liber si orice factura umflata, orice impozit supradimensionat, orice clipa de voluntariat le voi deconta de la ei.
  Guvernele noastre, baronii, Iohannis, politicienii, orice nume ar purta partidul, fura drepturile urmasilor nostri. Pentru ei si urmasii lor. Cand politicienii fura banii destinati copiilor, animalelor, pensionarilor, banii cu care Romania ar fi trebuit ecologizata, imi fura si ne fura dreptul la o viata normala. Cred ca se vor prabusi decontandu-ne karmic ceea ce ne fura. De sus in jos, in functie de gradul de vinovăție.

  Problema care apare: romanii devin foarte hoți si-si grabesc autodistrugerea. Fac o afacere cu orice ban care intra in tara.
  Un singur exemplu: microciparea cu mare tamtam a cainilor. Dupa ce ca i-am adoptat, i-am sterilizat si hranit, am platit un car de bani pentru microcipat. M-am plans la un veterinar. Oamenii abandoneaza in continuare puii nascuti din femelele microcipate dar nesterilizate. Ce rost a mai avut microciparea?
  Mi-a zis ca actiunea de microcipare a fost de fapt o oportunitate pentru niste smecheri ca sa-si umfle buzunarele.
  De ce mai aratam cu degetul catre Vatican? Oamenii repeta modelele invatate de la stapanii de sclavi. Si degenereaza prin decadere morala.Si devin pervertiti. Se cred crestini, dar sunt doar religiosi.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.