sâmbătă, 11 mai 2019

Sclavi inconștienți (video)


4 comentarii:

 1. http://www.ournewearthnews.com/…/special-announcement-thre…/

  RăspundețiȘtergere
 2. https://www.youtube.com/watch?v=1dYWN4TvasQ

  RăspundețiȘtergere
 3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 4. https://mariadakhel.blogspot.com/2013/07/paianjenul-artist.html?m=1

  Meteahna de a te crede stăpân de sclavi e veche si probabil doar spiritele batrane, daca sapa in propriul ADN spiritual, isi pot aminti cand a inceput nebunia!
  Toata istoria este sacrificiu. Mereu oameni sacrificati pe altarul unor zei nebuni.
  Nebunia se ia si este foarte actuala. Nu mai suntem tinuti in sclavie forțat, suntem in sclavagism mascat in cuvinte gen: democratie, comunism, neomarxism, capitalism si chiar grup spiritual.
  Orice sistem inchis degenereaza si de aceea este nevoie ca adeptii unui sistem sa faca prozelitism, sa atraga noi oițe contribuabile in sistem, pentru ca acesta sa nu se prabuseasca.
  Sunt curioasa: dupa ce romanii au experimentat toate scolile si tipurile de initieri, ce metoda va mai gasi " păianjenul" de a ne tine pe internet ca sa ingrosam stratul informational, iluzia? Doar daca stim nu ne eliberam. Cu totii suntem dependenti de telefon, calculator, energie electrica si restul obiectelor ce ne fac sa ne simtim bine. Am devenit niste sclavi cititi, comozi, vite puse la ingrasat in crescatoria stapanilor. Care nu ne dau decat ce fura de la noi. Cu mult mai putin decat fura de la noi! Partea leului o iau ei.
  Meteahna Vaticanului s-a raspandit si la alte grupuri. Sclavii papă de zor ceea ce li se dă. Si uita ca Libertatea este dincolo de stratul informational construit pe internet. Adevaratul razboi, cel modern, este informational. Ca rusii isi umfla muschii la americani, iar americanii isi arata pumnii catre rusi, nemtii se prefac a fi democrati, dar de fapt sunt cu rusii, face parte din jocul lor de glezne. Sa nu amorteasca de atata nefacut nimic. Pentru ca noi facem totul. Noi, sclavii docili, ce papă tot din farfuria informationala. Nu conteaza ca-i urîm pe stapanii de sclavi! Nu conteaza ca suntem frustrati din cauza nesimtirii lor fariseice. Sistemul sa-l tinem in miscare. Sa invartim roata " comerciala", sa producem noi idei, produse, inventii, pe care ei sa le fure si sa si le insuseasca.
  Stiti ca internetul este si o forma de supraveghere a sclavilor, si un loc unde se fura si se insușesc idei? Atata doar...ca eu refuz sa fiu sclav, pentru ca m-am nascut spirit liber si orice factura umflata, orice impozit supradimensionat, orice clipa de voluntariat le voi deconta de la ei.
  Guvernele noastre, baronii, Iohannis, politicienii, orice nume ar purta partidul, fura drepturile urmasilor nostri. Pentru ei si urmasii lor. Cand politicienii fura banii destinati copiilor, animalelor, pensionarilor, banii cu care Romania ar fi trebuit ecologizata, imi fura si ne fura dreptul la o viata normala. Cred ca se vor prabusi decontandu-ne karmic ceea ce ne fura. De sus in jos, in functie de gradul de vinovăție.

  Problema care apare: romanii devin foarte hoți si-si grabesc autodistrugerea. Fac o afacere cu orice ban care intra in tara.
  Un singur exemplu: microciparea cu mare tamtam a cainilor. Dupa ce ca i-am adoptat, i-am sterilizat si hranit, am platit un car de bani pentru microcipat. M-am plans la un veterinar. Oamenii abandoneaza in continuare puii nascuti din femelele microcipate dar nesterilizate. Ce rost a mai avut microciparea?
  Mi-a zis ca actiunea de microcipare a fost de fapt o oportunitate pentru niste smecheri ca sa-si umfle buzunarele.
  De ce mai aratam cu degetul catre Vatican? Oamenii repeta modelele invatate de la stapanii de sclavi. Si degenereaza prin decadere morala.Si devin pervertiti. Se cred crestini, dar sunt doar religiosi.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.