marți, 7 mai 2019

Familiile elitei din spatele lui Hitler și a nazismului Se spune că istoria a fost scrisă de învingători și cred că este adevărat. Istoria scrisă, precum și multele documentare despre evenimentele din timpul celui de-al Doilea Război Mondial, ne prezintă fapte dintr-un singur punct de vedere (aici mă refer inclusiv la așa-zisul holocaust). Toată vina războiului se aruncă în spatele lui Hitler, un personaj macabru, fără milă, întruchiparea dictatorului total, așa cum ne este el prezentat de Occident. Dar oare numai el este vinovat de cel mai crunt război din istoria modernă a omenirii..?
Știați de exemplu că Henry Ford l-a sprijinit pe Hitler, oferind motoare Ford pentru vehiculele de război germane? De la vehicule, la Coca Cola, linii de cale ferată, aditivi pentru combustibilul avioanelor și petrol, America a furnizat multe produse esențiale necesare, pentru ca Germania să poată continua războiul. Oprirea livrării acestor bunuri către Germania ar fi încheiat războiul nazist din fașă. Nazismul a existat pentru prima dată în istoria omenirii, deoarece bogații aveau suficienți bani pentru a angaja o țară întreagă pentru a face munca murdară.
Henry Ford decorat de Hitler
V-ați întrebat vreodată cine sunt acești bogați oameni care se dezvoltă distrugând națiuni întregi doar pentru a le reconstrui mai târziu - în timp ce fură trilioane de dolari în acest proces? Cea mai puternică dintre aceste familii infame este clanul bancar Rothschild, care a finanțat ambele părți ale fiecărui război din vremea lui Napoleon. Următorul citat este foarte precis:
"Ți-am spus o dată că sunt două metode de a face bani mulți: una, construirea unei țări și cealaltă prin distrugerea ei. Banii lenți pe construcția ei și bani rapizi prin distrugerea ei. Țineți minte cuvintele mele. Poate că ar putea să vă fie de folos într-o zi.” - (Rhett Butler)

    Hitler era de fapt un Rothschild

Tatăl lui Adolf Hitler, Alois Hitler, a fost fiul nelegitim al Mariei Anna Schicklgruber și al lui Baron Rothschild. Maria Anna lucra ca servitoare la conacul lui Baron Rothschild când a rămas însărcinată și a fost trimisă înapoi în satul ei pentru închisoare. Un corespondent care a cercetat extensiv acest subiect scrie: "Se pare că Hitler știa despre legătura sa cu mult timp înainte de a deveni Cancelar, ca și tatăl său înaintea lui, iar când a devenit dur, Hitler a mers la Viena. Tatăl lui Hitler și-a părăsit satul de origine la o vârstă fragedă pentru a-și căuta norocul la Viena. Când Hitler a devenit orfan, după ce mama sa a murit în decembrie 1907, a plecat la Viena la scurt timp după înmormântare. "
"Ceea ce s-a întâmplat în timpul acestei șederi de zece luni în Viena este un mister complet pe care istoria nu îl descifrează. Are sens atunci când s-a stabilit că Hitler era un Rothschild, că el și verișorii săi se familiarizau, iar potențialul pentru viitoarele eforturi de familie a fost mărit. "

Rothschild și Illuminati produc mulți descendenți în afara căsătoriei, în programele lor de reproducere secrete, iar acești copii sunt crescuți sub alte nume împreună cu alți părinți. La fel ca Bill Clinton, care este aproape sigur un Rockefeller produs în același mod, acești "copii obișnuiți din medii obișnuite" continuă să fie extraordinar de succes în domeniul lor ales. De asemenea, Hitler ar fi produs copii neoficial pentru a-și menține linia de sânge care în mod evident, sunt și astăzi în viață progeniturile liniei sale sangvine.

Hitler a fost finanțat de Rezerva Federală și de Banca Angliei, care sunt deținute / controlate de Rothschild, ceea ce demonstrează în continuare, că acestea au fost cea mai mare forță din spatele celui de-al doilea război mondial. Planificarea celui de-al doilea război mondial a început atunci când Adolf Hitler s-a alăturat unei societăți secrete numită Societatea Thule în 1919. În acest grup a găsit convingerile pervertite care l-au condus mai târziu în controlul asupra guvernului german. În Societatea Thule, Soarele Negru a jucat un rol primordial, ca un simbol sacru al arienilor. În plus față de închinarea la acest soare, Societatea Thule a practicat și închinarea lui Satana: "Miezul interior din cadrul Societății Thule erau toți Sataniști care practicau Magia Neagră".

Unul dintre fondatorii ambelor grupuri, Partidul nazist și Societatea Thule, a fost Dietrich Eckart: "un satanist dedicat, adeptul suprem al artelor și ritualurilor magiei negre și figura centrală într-un cerc puternic și larg răspândit al ocultiștilor - grupul Thule (unul dintre cei șapte membri fondatori ai partidului nazist). Eckart a pretins că este inițiatorul lui Hitler în secretele închinării la Satan. El este citat spunând pe patul de moarte: "Urmați-l pe Hitler, el va dansa, eu am cântat melodia!
Când Hitler a descoperit că era legat de Rothschild, a reînființat contactul cu familia. Acest lucru explică, probabil, sprijinul enorm pe care l-a primit de la fraternitatea internațională bancară, în recunoașterea secretă a familiilor Rothschild și Rockefeller. Familia Rockefeller este, în principiu, deținută de Rothschild, care le-a făcut avere și putere.

Mi se face rău când mă gândesc la râurile de sânge vărsate de conspirațiile lor ascunse și de cantitatea de durere, suferință și distrugere provocată lumii, în timp ce ei își duceau la realizare planurile malefice și-și contabilizau banii.
De asemenea, bunicul lui George Bush Jr., fostul senator american și bancher Prescott Bush (în poză alături de Hitler), a fost director și acționar al companiilor care au profitat foarte mult de implicarea lor în sprijinul financiar al Germaniei naziste.


Practic, Bush-ii au contribuit la creșterea lui Hitler și au făcut o avere mare în acest proces. The Guardian a obținut confirmarea din dosarele recent descoperite în Arhivele Naționale ale SUA, că o firmă a cărei conducere Prescott Bush, a fost un director implicat cu arhitecții financiari ai nazismului. Afacerile sale au continuat până în momentul în care activele companiei sale au fost confiscate în 1942, în temeiul Legii privind comerțul cu inamicul, care au condus mai mult de 60 de ani la o acțiune civilă de despăgubire adusă Germaniei împotriva familiei Bush, de doi foști sclavi la Auschwitz și la un zumzet de controversă preelectorală. Însă noile documente, dintre care multe au fost declasificate între timp, arată că, chiar după ce America a intrat în război și când existau deja informații semnificative despre planurile și politicile naziștilor, a lucrat și a profitat de companiile implicate strâns în afaceri germane care au finanțat ascensiunea lui Hitler la putere.

În 1945, prin Operațiunea Paperclip (a se citi articolul din blog) s-a acordat cetățenia americană la aproape 1800 de naziști. După ce i-au "albit" din nazism, au ajuns să lucreze în complexul militar industrial american precum și pentru CIA, NASA etc. Unul dintre experimentele naziste care au continuat în America a fost controlul minții. Subiectul era în cea mai mare parte copiii și controlul minții, care a fost realizat prin tortură. Proiectul secret a primit numele MKUltra (a se citi articolele din blog cu acest subiect).

  Mențiune bloggerÎn acest proiect, inițiatorul a fost renumitul doctor malefic Mengele. El nu a fost judecat la Nuremberg ci a fost dat dispărut. A continuat să lucreze în diverse baze secrete subterane americane până prin anii 1970 când a murit. Toate acestea din dezvăluirile fostei Mari Preotese, Arizona Wilder căreia i-a fost mentor (stăpân) – a se viziona interviul cu ea a lui David Icke din blog.

FBI-ul a declasificat în tăcere dosarele secrete care atestă că Hitler nu s-a sinucis în fața bukerului său (cum susține istoria actuală) ci a fugit în Argentina în 1945 și au știut totul despre asta. De asemenea, există rapoarte separate de la persoane care l-au întâlnit în Argentina, la doar câteva luni după război. În foto Hitler bătrân: 


Una din aceste contacte a spus FBI chiar locația exactă în care se ascundeau Hitler și soția lui, Eva Braun: un conac pe malul lacului din Patagonia, Argentina. (Acest paradis montan îndepărtat era plin de refugiați nazisti). Dar lui Hitler și anturajului său i-au fost oferite un loc sigur de către elită și nu trebuiau să fie deranjați pentru tot restul vieții lor. Se spune că acele locuri erau păzite înarmat chiar de către agenți FBI/CIA.

O carte care dezvoltă acest subiect: 

 Deci dragilor, după câștigarea libertății omenirii, întreaga istorie va trebui rescrisă, iar noi trebuie să facem un Reset tuturor cunoștințelor despre istorie….

   Drum drept spre Lumină!


11 comentarii:

 1. Tu postezi generalitati. Eu spun ce se intampla in Romania. Vad ca vorbim toti limba română. Ne-am nascut aici, aici ne este misiunea.
  Cand in Romania au aparut miscari legionare, s-a incercat atragerea noastra in mișcările ultranationaliste din lume. Una este sa fii mandru ca apartii unui popor cu folclor si traditii bogate, alta e sa incepi sa te crezi buricul pamantului, arian, rasa superioara si sa doresti sa ucizi tot ce este diferit de tine.
  Cam asta ne-a adus dacismul, curent pornit din nevoia romanilor de a se reinventa, dar care a degenerat spre legionarism si chiar nazism. Zvastica dacilor nu are nicio legatura cu zvastica nemtilor, intoarsa invers, semn de ocultism si magie neaga. Pana si soarele, simbol cristic, a fost folosit de comnunisti si alte curente strambe, ca sa manipuleze masele de oameni.
  Magia neagra si spiritusmul sunt la fel de bine vandute in Romania de azi, pe cat de tainuite erau pe vremea lui Hitler, pntru ca un mic numar de oameni sa controleze totul. Cand vrei sa determini un popor naiv sa se autodistruga, il inveti magie. Dupa aceea, stai pe margini si te distrezi vazand efectele rapide extinzandu-se in matricea energetica a tarii in care faci experimentul. In cazul nostru, Romania, tara bogată si probabil cu resurse la care ravnesc multi malefici.
  Si, uite asa, romanii si-au deschis singuri porțile si au invitat maleficul in casă. Maleficul atrage malefic. In ciuda tuturor eforturilor mele de a-i invata pe romani sa urce spre un pol benefic, facand fapte bune si lucrand numai pe Lumina, Romania a devenit un pol malefic ce atrage spre el tot malefic, criza economica, boli, accidente si, mai nou, tornade si schimbari naucitoare de vreme. Natura incepe sa respinga omul. Malefic din cauza egoismului si a dorintei de a acumula. In loc sa atingem in Romania o masa critica a iubirii, ne indreptam spre o masa critica a suferintei. Cine nu evolueaza de bunavoie, evolueaza prin suferinta. Niste smecheri, cunoscand curiozitatea de copii mici a romanilor, i-au invatat sa atraga spre ei, cu puterea mintii, bani, fericire, situatii benefice. Au fost pline librariile in Romania de gunoaie " spirituale" cu titluri pompoase. Gen: " Cum sa devin un mare om de afaceri doar in zece pasi". Sau" Cum sa ma transform din vrajitoare in Zana Zorilor doar cu 10 lei si cateva cursuri". Evident, ultimul titlu este inventat de mine. Ca sa ma mai distrez, ca prea mult m-am intristat vazand cum copiii romani raman fara țară! In timp ce parintii lor sforaie la circul " spiritual". Trezirea!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Atât timp cât iudeo- masonii,jidanii,khazarii,iezuiții și Familiile Ocultei(Rothschild,Rokfeller,Sinclair,Grosvenor,Hohenzollern,Saxa-Coburg,etc.) sunt bine-venit mersi NU VA EXISTA libertatea acestei lumi!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  2. Spune-le reptile! Pentru ca demonii sunt in toate religiile si caile spirituale infiltrati. Cand vrei sa distrugi oamenii si sa-i abati de la calea spre Lumină, ii pacalesti spiritual. Asta s-a intamplat mereu in istorie. Si in crestinism si-au bagat coada,si peste tot...Omul are comportament de turma. Unde merge o oaie se bulucesc toate. Cu reptilele nu te poti bate la propriu. Decat cu Lumina si Adevar. Ati văzut voi romanii inghesuindu-se la facut fapte bune ca sa ridice vibratia țării? Nu! Foarte puțini. Prea puțin față de cat rău se face zilnic. Mai ales prin magie neagra. Asta inseamna ca au implanturi romanii...
   Sunt miscati din spatele cortinei. O țară cu vibratie ridicata devine o zona unde reptilele nu mai au putere. Mie imi fac rau minciuna, fariseismul, nepăsarea romanilor față de copii, batrani, animale, natura intentionat distrusa, ca sa nu mai putem fi aparati. Reptilelor exact asta le face bine. Se simt bine in intuneric, haos, minciuna, fariseism, ura, rautate, hoție.
   De noua ani lucrez pe internet, incercand sa trezesc in romani demnitatea de oameni liberi, curajosi, altruisti. Spirite libere, ca dacii. Oameni de omenie trebuie sa fie romanii...Nu perfecti. Perfectibili. Dorm romanii adormiti cu profetiile Mariei Ghiorghiu, mincinoasa careia reptilele ii poarta pașii pe internet. Altii dorm adormiti cu mesaje primite prin channeling, despre cat de frumos va fi cand vom fi in 5D. Altora, Tristar le vinde gogosi despre cum sa scapi de blesteme. Noi nu suntem blestemati de nimeni. Atragem spre noi ceea ce meritam ca popor ce are un tezaur dar il da la schimb pe prostii venite din occident sau orient.Asa au fost păcăliți si indienii pieile rosii. Tot cu oglinjoare, mărgeluțe, băutura multa si ieftina, droguri...
   Ar fi fost frumos...Dar in 5D nu ajungi cu scara. Si nici călare pe mături de vrajitoare😀😀 Trebuie sa-ti construiesti singur treptele spre lumile superioare, acolo unde rasa draco nu are acces.
   Am cerut o perioada de gratie. Am mai cerut o perioada de grație. Si iar am avut rabdare si am mai cerut, in speranta ca romanii se vor uni in Unu si vor termina cu falsele profetii si vor trece la treaba. Dumnezeu e Unu! Nu-L mai fragmentati in mii de secte, sectisoare, cai spirituale. Nu mai cer nicio clipa de perioada de gratie! M-am saturat!E inutil...Romanii doar dupa ce se vor lovi cu capul de toti peretii se vor trezi.
   Ma jignesc toti tampitii, netrezitii care se cred alesi! Ma apar jignind la randul meu si nu-mi place asta.Nu m-am nascut in Romania ca sa devin si eu o oaie cu cercel in ureche prezenta la numaratoarea reptilelor. M-am nascut ca sa evoluez, sa urc, nu sa cobor jignind.Am limitele mele...Nu pot rabda la infinit sa vad cum toata munca de scoatere a Romaniei din repetabilitatea istoriei imi este călcată in picioare de inconstienti si posedati ca Maria Ghiorghiu si alti profeti mincinosi. Stiti cati se cred in Romania Iisus? Un numar urias!
   Eu sunt eu. Nu ma cred nici Iisus, nici altcineva. Sunt doar un om care s-a trezit inaintea altora si a inteles grozăvia: romanii sunt tinuti in minciuna si pierdere de timp ca sa nu-si apere țara, sa nu-si munceasca pamanturile, avutia lor cea mai de pret. Sa-si abandoneze casele, batranii, copiii si sa plece din țara lor. In acest timp, Romania este ocupata de cei ce stiu sa aprecieze o zona mirifica ce are patru anotimpuri, paduri si ape si...albine. Florin Colceag spunea intr-un interviu ca in România inca mai exista albine. Occidentul si-a poluat prea rau pamanturile ca sa-si revina curand. Si cauta pamanturi fertile si zone unde albinele inca exista, semn ca energia locului inca este buna.
   Femininul si-a implinit Misiunea! E randul masculinului sa arate ce poate face...Eu mă spăl pe maini si imi vad de drumul meu spre Dumnezeu.
   Sa nu ziceti vreodata ca nu ati stiut, sau ca nu ati fost avertizati si sa dati vina pe Dumnezeu pentru ca nu puteti iesi din karma! Voi alegeti ce faceti mai departe. Sforaiti? In somn va este furata țara de sub picioare. Va treziti si faceti ceva concret, viitorul se poate modifica. Nu e batut in cuie.

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. După cum se vede v-ați răspuns singur la întrebare, să fim conectați cu Mama Gaia, să o simțim, să fim conectați cu Conștiința planetară a umanității și nu în ultimul rând cu Sinele Suprem care este picătură din Dumnezeu Tatăl. Fiecare suntem pe un anumit nivel, acum, dar într-un viitor nu prea îndepărtat am simțământul că majoritatea vom fi la un nivel la care să comunicăm cu Sinele nostru Suprem.
   Schimbările de care pomeniți s-au petrecut deja, dar în planurile subtile, la nivel energetic mai înalt, planul fizic este ultimul din manifestare în care lucrurile se schimbă. Tot de noi depinde cât de repede. Funcție de nivelul fiecăruia de vibrație și de conștiință lucrurile se vor schimba mai rapid sau nu.
   Conștiința noastră determină manifestarea planului fizic și nu invers, s-a demonstrat asta. Probabil observați că totul în jurul nostru pare a fi haos. Nu este altceva decât destructurarea acestei lumi, desființarea Matricei. Nemaiavând energia grosieră care să o susțină și infuzarea în Sistemul nostru Solar de energie foarte înaltă chiar din Centrul Galactic, aceasta se dezintegrează tot mai mult până la colapsul total.
   Noi vom fi martori la aceasta și de acolo vom porni în clădirea Noii Lumi, cu o conștiință trează și în comuniune permanentă cu energia Divină din Centrul Universului.
   Numai bine !

   Ștergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 3. Multumesc, pentru "sensul" curgeri energiilor ,ADEVARUL NE VA ELIBERA ",apreciind interesul uniri intr-un front comun de cultura ,specifica omului dezvoltat in speta bazat pe ce gandeste si faptueste astfel oglindindu-se toata averea sa ,constiinta de sine si eliberarea de critica semenilor ,multumesc de a avea acest privilegiu o zi buna .

  RăspundețiȘtergere
 4. Dna. Maria-Aurelia,Planul pentru distrugerea completă a României și a poporului Român s-a declansat cu multi ani înainte de decembrie 1989!A fost întocmit,finanțat,condus și înfăptuit de jidani,iudeo- masoni,khazari și iezuiți!!!Cu sprijinul trădătorilor români și nu prea,din interior...Cred că suntem deja la finalul Planului având în vedere amploarea distrugerii acestei amarate tari și a fostului popor Roman și nu mai este mult până la colapsul total!!!Așa că,nu cred că,cei puțini sau foarte putini care au realizat amploarea nenorocirii care vine peste neam și țară mai pot face ceva pentru a schimba traseul spre dezastru!!! Optimismul e bun,in general,dar în cazul acestei țări cred că se apropie de nebunie...Va doresc,sincer,multă sănătate și,vorba Apostolului Pavel din Tars:"Sa ne ajute Dumnezeu să terminăm cursa cu bine!"

  RăspundețiȘtergere
 5. MA, cine esti tu sa o judeci pe Maria Ghiorghiu? Dece mergi in blogul ei si faci comentarii daca ai asa parere de ea? Spiritul tau agresiv la tot si la toate nu te defineste nicidecum fiinta care te pretnzi. Sfintii parinti apreciaza virtutile care la tine nu se vad.
  Dumnezeu sa ne lumineze calea, Doamne ajuta!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.