miercuri, 3 aprilie 2019

Un eveniment major de atac cu arme cu puls electromagnetic (sau natural) ar prăbuși întreaga rețea electrică a SUA


Priviți disperarea unora de a prinde televizoare la reducere,… dar gândiți-vă ce s-ar întâmpla în cazul căderii rețelelor de electricitate, iar în câteva ore rafturile marketurilor s-ar goli de alimente…


 Poate unora li se poate părea un subiect lipsit de importanță acesta, nu vreau să sperii pe nimeni dar, după cum veți vedea, este de importanță vitală pentru noi toți. Recent (26 Martie 2019), președintele SUA, Donald Trump a semnat un Ordin Executiv de Coordonare a Rezistenței Naționale la Pulsurile Electromagnetice. Acesta cuprinde în detaliu măsurile de prevenire și de rezistență în cazul unui astfel de fenomen, precum și autoritățile implicate. Ba mai mult, a creat și o comisie cu adresă web : EMPCommission.org.  Se prea poate ca aceasta să vină pe fondul unor speculații că, cabala în disperarea lor că au pierdut controlul planetar să declanșeze un astfel de eveniment. Amintiți-vă că California a fost incendiată premeditat cu Arme cu Energie Dirijată și s-au văzut efectele (a se citi articolul din blog cu acest subiect).  

   Doar un singur astfel de atac EMP ar putea fi devastator 

Ca urmare a unui singur atac EMP asupra Statelor Unite, într-o clipă, rețeaua electrică națională va eșua, în timp ce nimic cu circuite (inclusiv majoritatea automobilelor construite începând cu anii 1960, când componentele computerizate au devenit standarde în automobile) nu va mai funcționa. Trenurile, autobuzele, sistemele de metrou, companiile aeriene comerciale și alte avioane moderne vor înceta să mai funcționeze - chiar și cele 4.000 de zboruri comerciale (cred că Delta, US Airways, Southwest Airlines și multe altele). Societatea noastră bazată pe electricitate, construită pe o rețea complexă de fire intersectate și circuite de calculatoare, se va opri brusc. Întregul iad se va declanșa, probabil, la scurt timp după aceea.

   Un întreg haos se va declanșa după un astfel de atac EMP  

Imaginați-vă brusc lumea fără televizor, radio, telefon, internet, refrigerare, microunde, sobe și cuptoare, mașini de spălat și uscătoare, eliminarea deșeurilor, instalații de tratare a apelor reziduale, apă curată la robinet, mașini personale; companiile de gaze care furnizează căldură și energie; sau, desigur, compania electrică. Imaginați-vă că fiecare merge offline - permanent. Imaginați-vă că SUA nu poate să transporte alimente din terenurile agricole în state și ținuturi îndepărtate - carne, produse lactate, ouă, produse, cereale, produse alimentare ambalate, etc.(asta este valabil oricărei țări occidentale dependente de hypermarketuri și marfă transportată de la mii de km.,n.b.).
Cca. 300 mil. de oameni se vor năpusti asupra produselor alimentare ambalate, lăsate pe rafturile magazinelor în orele inițiale ale realizării faptului că a avut loc un atac EMP. Mulți se vor călca în picioare, pentru a ajunge să pună mâna pe cât mai multă mâncare posibilă și apoi se vor lupta cu dinții pentru a-i ține departe pe cei care pot experimenta panica atunci când văd că rafturile magazinului se golesc și își dau seama că nu au mai mult de câteva zile mâncare acasă. Acum își dau seama că au probleme. Alimentele dispar rapid. Toată lumea o ia de peste tot prin orice mijloace, inclusiv violență.
 Priviți haosul din Marea Britanie din 2011 https://player.vimeo.com/video/150950851

Păcat că cei nepregătiți pentru dezastru nu au văzut semnele că America (și alte națiuni occidentale) este din ce în ce mai urâtă de națiunile lumii - națiuni cu dorința și mijloacele necesare pentru a face ca SUA să se prăbușească (și eventual alte națiuni occidentale). Va exista o panică suplimentară care va deveni larg răspândită în toate statele - o îngrijorare că magazinele de produse alimentare se închid definitiv, datorită EMP.

   Toată distribuția de alimente va fi oprită  
În lipsa vehiculelor sau a camioanelor de pe șosea - datorită majorității componentelor electronice prăjite ale vehiculelor ca rezultat al EMP - nu vor mai exista noi livrări de alimente pentru a realimenta rafturile magazinelor, deoarece rafturile magazinelor vor fi goale în câteva ore de la declanșarea EMP. Dacă nu este suficient de rău, toate alimentele care necesită refrigerare vor începe să se strice în doar câteva ore. Un frigider și congelator complet stocat va trebui să fie consumat într-un timp foarte scurt (carnea congelată poate fi dezghețată și apoi afumată folosind metode de urgență pentru depozitarea pe termen lung a alimentelor, deci nu toate se pierd pentru persoanele care și-au luat timp să învețe cum să afume și să păstreze carnea  - de ex. prăjită și pusă la borcan în untură).

În localități, noaptea nu va mai exista lumină. Curentul electric din închisori se va opri (cum vor răspunde mai mult de 1.000.000 de deținuți?). Casele de îngrijire medicală și spitalele se vor opri de asemenea - vârstnicii, bolnavii și cei care au nevoie de echipament medical pentru a rămâne în viață vor avea probleme imediate. În câteva minute și ore oamenii vor începe să moară - în câteva zile mulți dintre acești oameni care au nevoie de dispozitive medicale și terapii pentru a trăi, vor fi morți.
Dar cel mai mare număr de morți inițiali dintr-un atac EMP, nu va veni de la bolnavi și vârstnici - va veni din cerul de deasupra capului. Un expert în ceea ce privește amenințarea EMP afirmă că în prima oră se poate aștepta ca între 250.000 și 500.000 de oameni să-și piardă viețile. Amintiți-vă că aproximativ 4.000 de zboruri comerciale sunt pe cer peste America în orice moment. 
Când EMP se declanșează, computerele lor de la bord și componentele electronice se vor prăji, la fel ca computerele și componentele electrice de jos, de pe pământ. Și când se întâmplă asta, câteva mii de avioane comerciale cu 250.000 - 500.000 de persoane la bord (fiind numărul total de zboruri din aer în orice moment) se vor afla în curs de coliziune, computerele lor de bord și navigația acum moarte, zero putere, se vor prăbuși.

 Aceste rapoarte provin de la doctorul William R. Forstchen, autor al revistei "One Second After", un expert în EMP care a scris această carte într-un efort de a atrage atenția asupra amenințării EMP și a ceea ce reprezintă doar o detonare nucleară la 300 de mile deasupra pământului (care ar avea același efect). 
William Forstchen scrie pe site-ul său, http://6c651ds9ws0t0o51pp3xiju133.hop.clickbank.net/?tid=fortress  : "Acțiunea invizibilă a EMP a reușit să treacă pe lista extrem de periculoasă și puțini, cu excepția unui număr mic de personal din Pentagon, a unor laboratoare de cercetare diferite sau a unui om ca Bartlett (R., MD), care conduce Comitetul de Investigații al Congresului pentru EMP, este conștient de acest lucru ".

În cele din urmă, acest lucru nu este un scenariu foarte dificil, din păcate. Dacă ar fi fost înlăturat, guvernul S.U.A. nu ar fi creat o comisie pentru a aborda amenințarea - și amenințarea în evoluție - a unui EMP. Vezi site-ul EMP Commission website .


   Cum putem supraviețui fără electricitate pe termen lung? 

Supraviețuirea în aceste condiții devine o necesitate. Stocurile de alimente cu termen de valabilitate mare, consumabilele medicale și mijloacele pentru alimentarea dispozitivelor personale de lucru cum ar fi uneltele electrice (dacă au scăpat tefere) sunt absolut esențiale. Asigurați-vă că ați acoperit elementele de bază. Asigurați-vă că aveți consumabile pentru reparații, cum ar fi foi de placaj, șuruburi și o mașină de găurit manuală, unelte de mână de încredere pentru a face reparații în pereți și acoperișuri. Bandele de etanșare și sfoară de balotare sunt unelte temporare eficiente pentru reparațiile de urgență în condiții severe. Suplimentarea cu apă potabilă și un mijloc de filtrare și purificare a apei sunt, de asemenea, extrem de importante.
În situații de urgență trebuie să vă adaptați oricărei probleme apărute. 
Un generator de curent cu ceva rezervă de combustibil ar fi binevenit, dacă nu posedați generator Magrav (al Fundației Keshe) sau alte dispositive tip ,,free energy” și eventual baterii auto pentru alimentare cu 12V cc și reîncărcare. Trebuie economisită cât mai mult posibil energia electrică de care dispuneți, precum și alimente, apă, etc.(pentru România, cei care locuiesc la țară ar putea fi un privilegiu viața în acest scenariu, n.b.). În cazul unui astfel de atac, electronicele pot fi protejate introducându-le într-o Cușcă Faraday . Astfel le-ați putea folosi după (radio pentru știri, telefonul mobil, poate, etc.).  

Atacurile asupra rețelei de electricitate, amenințarea EMP, extremele meteorologice și incapacitatea agențiilor locale și naționale de a oferi ajutor sau recuperare sunt "normale" în lumea haotică de astăzi. Știrile zilnice ne spun doar despre vârful aisbergului; realitatea este sub acest vârf și poate să-i copleșească rapid pe cei nepregătiți. Mai multe state și țări ne arată în fiecare an ce se întâmplă cu cei nepregătiți. Și gândiți-vă că un astfel de scenariu poate fi posibil nu doar creat de om (cabală, puteri beligerante, etc.), ci și de Soare…

Iar un alt scenariu pe care-l tot aduc în atenția dvs., ce poate include lipsa alimentelor, a apei potabile, a banilor și a combustibililor este prăbușirea (voită sau nu) sistemului bancar mondial și declanșarea Resetării Monetare Globale. Băncile vor fi închise pentru cel puțin 3 săptămâni, nu vor mai exista schimburi comerciale, deci nici transporturi de alimente sau alte mărfuri….

Luați-vă măsuri, calmi și concentrați..

  Drum drept spre Lumină!


2 comentarii:

  1. E...romanii nu sunt crescuti in puf. Stiu sa se adapteze. Mai ales noi, cei ce am trait si in paradisul comunist, nu doar in cel capitalist.
    M-am intrebat uneori daca nu cumva graba cu care se vand electronice tine de ceva ce smecherii stiu ca se va intampla in viitor. Punem cloțe la clocit in frigidere, ecranul televizoarelor il pictam frumos, cu un Iisus zambitor sau un guru cu aura galbena. Calculator nu mai am,bani in banca nu am. Nu mai putem folosi telefoanele, invatam comunicarea telepatica. Tarile sarace( pardon, sărăcite, că nu exista tari sarace) vor trece cel mai usor prin noaptea cosmica.

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.