miercuri, 10 aprilie 2019

Tehnologia de telefonie mobilă 5G este un pericol real la adresa existenței umane, un război împotriva conștiinței


  Am mai publicat articole despre tehnologia 5G și voi continua să mai public, deoarece este un pericol major pentru noi oamenii. Este contradictorie și suspectă insistența grupurilor de interes pentru implementarea cât mai rapidă a acesteia pe suprafața planetei. Nu există studii de impact asupra ființelor și asupra mediului. Dacă cineva (persoane fizice sau organizații guvernamentale sau nonguvernamentale) încearcă să ridice astfel de probleme, este repede etichetat că este împotriva tehnologiei și a viitorului.


 Pentru aceia dintre voi care vor mai multe amănunte, site-ul http://thereluctantactivist.org/ a fost modificat pentru a avertiza oamenii asupra pericolelor 5G și a forțelor malefice care promovează această tehnologie și Internetul.
 Prin faptul că ne înconjoară cu război, cu moarte, cu politicieni corupți, egoiști și manipulați, cu mari bănci, cu Big Pharma, cu mass-media mincinoasă, cu corupție agresivă, cu lăcomie și cu sociopatie nemaipomenită, aceste ființe rele elimină orice speranță de schimbare a psihicului nostru. Ingineria opiniei publice și a percepțiilor noastre ne dă senzația de a fi fără speranță față de un viitor la fel ca prezentul - cu ei în control și oameni ca noi să ne simțim neputincioși să facem ceva în privința asta. Dacă i-am lăsa să implementeze 5G, va fi soluția finală ... închiderea finală a umanității.
Materialismul Newtonian este pe ducă, acesta este înlocuit încet, încet cu fizica și gândirea cuantică. 
De ani de zile marea majoritate a omenirii și-a acceptat soarta ca ființe inferioare într-un univers Newtonian, unde cea mai bogată și mai puternică grupare conduce, și restul dintre noi, o urmează. Această mentalitate a domnitorilor, servitorilor, maestrilor și sclavilor a fost viziunea dominantă a lumii timp de secole și a fost un loc perfect pentru reproducerea psihopaților malefici. Aceste elitele malefice au distrus practic planeta noastră frumoasă, au adus omenirea la limita extincției și sunt pe punctul de a ne controla abilitatea de a gândi liber, prin faptul că ne-a înconjurat mai întâi cu radiații 1G, 2G, 3G, 4G pentru ca apoi să armeze rețeaua planetară cu 5G pentru un control total.

Trebuie să învingem 5G și o vom face. Am fost meniți să fim mult mai mult decât sclavi pentru acești psihopați și ei știu asta. Ei știu că conștiința noastră va însemna sfârșitul acestei înșelăciuni masive. De ce credeți că 5G este lansat la viteză neîngrădită, fără teste, înfășurat în legi noi care o face ilegală, pentru a opri turnuri noi de celule wi-fi și pentru a fi păzite de poliție. Aceasta este o cursă pentru a face omenirea să se blocheze înainte de a ne trezi la sinele nostru superior și la puterea pe care o avem pentru a închide această cultură depravată a morții.

   Puneți-vă o întrebare…
Chiar credeți că o inteligență precum Dumnezeu a creat o asemenea complexitate și frumusețe ca viața, această planetă și universul, ne-a creat pe noi oamenii pentru a fi hamsteri care aleargă pe o roată cum vor unii ?
   Treziți-vă! Sunteți ființe multidimensionale...

Vă amintiți de contoarele inteligente? A început ca o inițiativă guvernamentală de 3,4 miliarde de dolari anunțată de Obama în 2009. Scopul a fost de a crea o rețea inteligentă de energie. Doi ani mai târziu, în 2011, au fost pregătite noile contoare digitale inteligente pentru a înlocui contoarele analogice din casa dvs. Au fost folosite pentru a înregistra consumul electric al casei dvs. Contoarele inteligente au fost promovate ca dispozitive care ar economisi banii, ar face grila electrică mai sigură, nu ar fi dăunătoare pentru sănătatea voastră și ar elimina necesitatea citirilor lunare. În opinia mea, contoarele inteligente nu au reușit să realizeze niciuna dintre aceste promisiuni, cu excepția eliminării citirilor. Rezultatul a fost creșterea nivelului de radiații din casă 24/7.

Acestea au fost lansate de companiile de utilități și promovate de organele de administrație publică din toată țara, la fel ca și 5G. Notificarea publică, sănătatea publică, vizibilitatea publică și responsabilitatea publică au fost trase de guvern și mass-media. Introducerea 5G este o campanie de propagandă masivă. Fără acces wirless la domiciliu - telefonul dvs. inteligent nu ar putea să vă apeleze contorul inteligent și să vă dezactiveze cuptorul inteligent sau să vă dezactiveze aparatul de aer condiționat inteligent. Internetul obiectelor și toate dispozitivele inteligente planificate pentru casă nu ar fi posibile fără a avea mai întâi un contor inteligent wireless pentru a oferi acces wireless la locuință.

Mâna invizibilă a răului a fost forța călăuzitoare din spatele acestei înșelăciuni de comunicare, la fel ca și în cazul dezastrului tutunului de acum mulți ani în urmă (când i se făcea reclamă peste tot). Apoi a durat decenii și milioane de oameni s-au îmbolnăvit și au murit înainte ca toți oficialii să fugă și să ascundă vina prea evidentă. Trebuia făcut ceva. Apetitul răului pentru moarte este rapace. Nu s-au săturat niciodată – le-am hrănit războiul constant. Ne-au fost date acestea constant, de Big Pharma și FDA, de 911 și Homeland Security. Noi am cedat libertățile și Constituția, iar ei ne-au dat alimente modificate genetic și Departamentul de Agricultură al SUA. Ne-au dat chemtrails, apa cu fluoruri, pesticide, Monsanto și EPA. Ne-au dat vaccinuri nesigure, o pandemie de gripa falsă și CDC. Ne-au dat un sistem bancar fraudulos, FMI și Rezerva Federală (prin care să devenim sclavi financiari). Ne-au dat un sistem politic fraudulos, care preselectează candidații din funcțiile publice, creează districte și controlează numărarea voturilor, astfel încât să avem senzația unei democrații. Ne-au dat un sistem juridic fraudulos, ceea ce face ca crimele împotriva umanității să fie legale.
Destul de bine, industria de telecomunicații lansează în prezent milioane de noi turnuri de celule wi-fi care sunt fără îndoială nesănătoase, în timp ce adoptă legislația care va face ilegală oprirea lor.

Suntem defecți din punct de vedere genetic? Cine ne-a lovit de suntem surzi, proști și orbi? Mai întâi ne permitem sa fim folositi dincolo de credințele noastre si apoi ne aliniem pe Amazon, Facebook, Twitter, YouTube si Google. În schimbul a ceea ce credem că sunt servicii gratuite, am oferit libertatea de exprimare și intimitatea noastră. Toate aceste organizații practică cenzura. Facebook recent a angajat 10.000 de troli pentru a reforma critica și protestul, ca discurs de ură. Cenzura este o practică obișnuită la Facebook și YouTube. Google a fost prins manipulând rezultatele căutării de mai multe ori.

Dar când vine vorba de controlul minții serios, nu putem lăsa în afara mass-media (MSM). Aceștia sunt campioni fără greșeală în lume. MSM este alimentată de noi clienți, de la firmele deținute de Rothschild și de firmele controlate și apoi le plătește editorilor să scrie adesea scenarii de știri identice și întotdeauna elaborate, în toate rețelele majore. Știrile de seară sunt scrise, controlate și proiectate pentru a forma opinia publică și percepția. De ce credeți că reclamele pentru orele de știri sunt acum sincronizate. Nu vedeți? Scopul aici este să vă programeze percepțiile 24/7. MSM colaborează cu guvernul și Statul Profund pentru a-ți proiecta percepțiile, pentru a te copleși cu depravare, frică și lipsă de speranță. În acest fel veți percepe, imagina și manifesta o nouă lume, exact ca cea pe care o avem acum. În definitiv, de ce cei 1% ar dori altfel? MSM este un minister al propagandei de proporții monstruoase.
Elitele sub acoperirea Internetului și 5G, vor stabili o grilă invizibilă, dar complet armată, care vă va ține stăpânit, prost și complet controlat. Acesta este un război pentru controlul minții tale. Gândirea liberă, scopul înalt, creșterea regenerată a sufletului tău și realizarea deplină a Conștiinței Globale nu sunt permise pe pământ. Asta este ceea ce este atacat aici. Nu este vorba de abilitatea de a descărca un film în câteva secunde sau de a comunica cu milioane de noi dispozitive inteligente. Această înșelăciune și deturnare este jucată de FCC, industrie, guvern și mass-media pentru a ne distrage atenția de la misiunea reală.

Biserica l-a folosit chiar pe Dumnezeu pentru a ne înșela. Am fost învățați că suntem născuți în păcat și că niciodată să nu provocăm sau să nu criticăm autoritatea. Am fost învățați să suferim aici pe pământ, să ne întoarcem obrazul și să fim blânzi. Suntem învățați că este bine să suferim, să renunțăm la plăcerile pământești în timp ce trăim și vom realiza Împărăția cerurilor când vom muri. O mare prostie. ÎL poți iubi pe Dumnezeu și / sau Sursa, în timp ce iubiți și vă bucurați de abundența și diversitatea acestei frumoase planete. Pământul nu este doar pentru cei bogați. Nu credeți că este o coincidență faptul că în acest moment de depravare la nivel mondial, crime grave sexuale, trafic de persoane, pedofilie, ce ies la iveală într-o lume care țipă pentru moralitate, spiritualitate și conducere, nici o persoană religioasă nu a avansat?
Fizica cuantică aduce în sfârșit pe planetă moralitatea, integritatea, pacea, justiția, viața, iubirea și abundența. Bye Bye Newton. Păstrați-vă psihopații. Bye Bye Noua Ordine Mondială, regulile jocului se vor schimba. 

Fizica cuantică și Gândirea cuantică înlocuiesc fizica Newtoniană ca știință obișnuită. Materialismul reductivist de la Newton, a modelat gândirea umană timp de 300 de ani și este în cele din urmă încheiat. Acum știm că conștiința - nu materialismul - este adevărata țesătură a universului. Așa cum Galileo și telescopul au inversat ani de gândire incorectă și de știință defectuoasă, fizica cuantică va anula anii gândirii genetice, suntem ființe umane magnifice și infinit de puternice. Putem pune intenția, credința și speranța, pentru a crea un nou viitor.
Aceasta este ceea ce înseamnă cu adevărat Conștiința Globală, de aceea răul este atât de înspăimântat, și asta este ceea ce se află în spatele măștii internetului (rețelelor de socializare) și 5G. Ei știu că atunci când omenirea îmbrățișează pe deplin această cunoaștere cuantică, ei (publicul) pot elimina de fapt răul chiar din existență. Acesta este motivul real pentru care 5G trebuie să fie înfrânt. Există un război foarte real pentru a vă controla acum, sufletul și mintea voastră.
Orwell spunea: "Într-un timp al înșelăciunii, spunând adevărul este un act revoluționar". Mass-media a suprimat acum atât de multe dovezi și a acoperit atât de multe minciuni din industria telecomunicațiilor - că cererea adevărului este acum considerată discurs de ură, în timp ce minciunile și decepțiile sunt tratate ca fiind adevărul.

Mai întâi să aruncăm o îndoială asupra acestui nonsens. Există sute de rapoarte evaluate de unii specialiști cu conștiință despre 5G în întreaga lume. Toate acestea documentează implicațiile asupra sănătății care sunt covârșitor negative. În al doilea rând, acești criminali din domeniul telecomunicațiilor nu finanțează niciun studiu nou despre 5G, deoarece știu că rezultatele vor fi, de asemenea, copleșitor negative. Știind foarte bine că rapoartele de sănătate inițiale sunt toate negative și știind că publicul are îngrijorări uriașe în ceea ce privește siguranța publică - FCC, împreună cu industria telecomunicațiilor, mass-media și guvernul continuă să ne aburească. De fapt, guvernul ne spune acum că 5G este o problemă de securitate națională. Aceste încarnări ale răului speră că, odată ce această tehnologie va fi dovedită fără îndoială nocivă, consumatorii vor fi atît de entuziasmați de ea, încât nu le vor păsa de aceste efecte datorită noilor gadgeturi inteligente care radiază 24 de ore din 24 (ca și în cazul cu tutunul). Dar până atunci - spre deosebire de contoarele inteligente - nu va exista nici o renunțare.
Iradierea și supraîncălzirea capului după 15 min. de utilizare a telefonului 
Fiecare gospodărie din America conține probabil două telefoane mobile, două telefoane fără fir, două computere Wi-Fi, două televizoare Wi-Fi, un modem Wi-Fi, un cuptor cu microunde și un contor inteligent. Acum permiteți adăugarea a încă 2 dispozitive inteligente pentru a fi dezvoltate. Treisprezece reprezintă astfel un număr modest de dispozitive radioactive chiar și într-o gospodărie modestă. Dacă toate cele treisprezece dispozitive au fost în conformitate cu liniile directoare ale FCC, cumulativ, gospodăria noastră ar emite radiații de 12 ori peste aceste limite așa-numite ,,De Siguranță”. Potrivit Biroului de recensământ al SUA, există 118 milioane de gospodării. Ar fi vorba despre 118 milioane de gospodării care încalcă substanțial standardele FCC. La aceasta ar trebui să se facă o iradiere nouă, care ar fi generată de la un milion de noi turnuri de celule mici (la 5G, frecvența wi-fi fiind mai mare decât la 4G, ar trebui turnuri wi-fi din 150 în 150 de metri, n.b.).
Iată câteva fapte suplimentare aduse în casele dumneavoastră: https://www.radiationhealthrisks.com/

Turnurile cu celule 5G sunt mai periculoase decât alte turnuri de celule din două motive principale. În primul rând, comparativ cu versiunile anterioare, 5G utilizează o frecvență ultra-înaltă și o intensitate extrem de ridicată. 1G, 2G, 3G și 4G utilizează frecvența între 1 și 5 gigahertzi (GHz). 5G utilizează frecvența între 24 și 90 GHz. În cadrul porțiunii de radiații RF a spectrului electromagnetic, cu cât frecvența este mai mare, cu atât este mai periculoasă pentru organismele vii (lungimea de undă, ca mărime este mai mică, n.b.). În al doilea rând, undele milimetrice cu lungime mai mică (MMV) folosite în 5G nu se deplasează atât de departe sau prin obiecte. Aceasta înseamnă că numărul actual de turnuri de celule semnalul celular nu va fi fiabil. Pentru a compensa, trebuie instalate multe turnuri mini-celulare. Se estimează că vor avea nevoie de un turn de celule la 2 - 8 case. Acest lucru va crește considerabil expunerea noastră.

Cu cât corpul nostrum fizic este mai aproape de sursa radiației RF, cu atât este mai dăunătoare decât nivelul de putere (sau puterea) radiației. Radiația RF se disipează cu distanța. Cu alte cuvinte, o expunere cu putere redusă, lângă o persoană, este mai periculoasă decât o expunere mai puternică, la distanță mai mare. De asemenea, cu cât timpul de expunere este mai lung, cu atât este mai periculos. 5G va fi cel mai mare rău. Vom avea mai multe surse în jurul nostru și mai aproape de noi. În 2011, OMS (Organizația Mondială a Sănătății) a clasificat tehnologia de telefonie mobilă ca un potențial cancerigen de clasa 2B. Asta a fost acum opt ani. Să vedem că tehnologiile 3G și 4G au fost deja considerate un potențial cancerigen. 5G este de cel puțin 25 de ori mai puternic și va fi radiația în jurul valorii de milioane de noi dispozitive inteligente și milioane de noi turnuri de celule noi. Prin orice măsură (și noi nu avem) asupra nivelurilor noi de radiații, vor fi în afara graficelor actuale.

O atenție publică despre 5G s-a axat pe planurile companiilor de telecomunicatii de a instala milioane de turnuri cu celule mici pe stâlpii de utilități, în clădiri publice și școli, în adăposturi de stații de autobuz, în parcuri publice și oriunde doresc. În comunitățile urbane locale ar exista un turn celular la fiecare 150 de metri de-a lungul fiecărei străzi. Atât de rău că aceste turnuri de celule ar putea părea din punctul de vedere al expunerii constante la radiatii (RF) în imediata vecinătate a sursei, probabil o perspectivă și mai alarmantă va fi emiterea microundelor cu lungime milimetrică pe pământ, de la mii de noi sateliți de comunicații. 20.000 de noi sateliți vor fi lansați în spațiu pentru a acoperi rețeaua 5G planetară și a emite radiații spre Pământ 24/24.


Un adevărat Război al Stelelor se dă acum pentru mintea ta și pentru planetă, ești dispus să-l pierzi ??!!

  Sursa: Edward Morgan / https://prepareforchange.net

13 comentarii:

 1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 2. Se vorbește tot măi des despre efectele nocine ale rețelelor 5G,dar ce putem noi românii să facem pentru a opri acest experiment diabolic???Majoritatea oamenilor din România,nu cunosc o mulțime de informații secrete,și multora nici măcar nu le pasă...Despre ce vorbim aici???Și dacă ne gândim că rețelele anterioare,au fost deja instalate și folosite de actualii cetățeni ai României,credeți că 5G va întâmpina vreo rezistență???Să fim realiști,căci în cele din urmă,tot marii miliardari hotărăsc ce se face sau nu pe această micuță planetă albastră...

  RăspundețiȘtergere
 3. Cu toții puteți vedea,că tinerele generații sunt avide după noile gadget-uri din ce în ce mai "performante" și sper că sunteți conștienți că,adolescenții nu vor ezita să le cumpere și să le utilizeze...Iar tinerele generații,reprezintă totuși viitorii adulți...Este cât se poate de logic că,tehnologia 5G,are din păcate toată susținerea necesară pentru a deveni o realitate în viitorul foarte apropiat...

  RăspundețiȘtergere
 4. Tinerele generații au acces la informații, nu ca noi generațiile dinainte. Trebuie să fie conștienți că dacă nu se vor opune acestei tehnologii, nu vor mai apuca să-și vadă copiii mari, vor muri de cancer sau leucemie.
  Rețeaua 4G ne oferă tot ce avem nevoie ptr. traiul zilnic, ptr. o viteză mai mare de download merită riscul să ne îmbolnăvim de cancer în 6 luni???!!!
  Și da, putem să ne opunem. Așa cum am specificat în articol, rețeaua 5G trebuie să monteze turnuri wi-fi pe fiecare stradă din 150 în 150 de metri, cine ne oprește să ne opunem la nivel de masă?
  Ne strângem în comunități (dar ptr. asta trebuie să fim uniți) și ne opunem la instalarea acestor turnuri, dacă le instalează fără voia cetățenilor le sabotăm, tăiem cabluri, stâlpi, orice. Astfel autoritățile nu vor putea trece peste voința populară.
  Dar pentru asta trebuie UNIRE !
  De asemenea cine ne poate obliga să cumpărăm aceste dispozitive 5G? Nu le cumpărăm și nu ne facem contracte la această tehnologie. Astea sunt câteva idei ce-mi vin acum în minte..., dar oamenii pot găsi și altele pentru a ne opune acestei tehnologii...petiții către Guvern, Justiție, etc....
  Numai bine

  RăspundețiȘtergere
 5. Marius,este foarte adevărat că se poate face ceva în sensul de a opri implementarea acestei tehnologii nefaste,dar după cum poate ai observat și tu,elita dispune de metode viclene prin care să sugrume din fașă,voința cetățenilor,iar unitatea nu prea există la românii de astăzi...Eu sper sincer,că această tehnologie criminală,nu va fi pusă în aplicare,dar cu toate acestea,rămâne de văzut dacă românii vor avea voința necesară,să oprească implementarea ei și mai ales dacă le va păsa de copii lor...

  RăspundețiȘtergere
 6. Cheia e concentrarea, cu faptele corespondente, asupra Luminii în toate ipostazele ei. Degeaba atenția noastră este direcționată spre a judeca, critica (cu ”ciudă sfântă” și îndreptățire, poate) negativismul din jur, asta CHIAR NU rezolvă nimic. Desigur, observi, compari, dar nu asimilezi, nu te identifici ori te implici emoțional și/sau fizic și nu faci pe revoluționarul străzii DECÂT dacă aplici metoda lui Ghandi: liniște în mijlocul zgomotului, punct de lumină netulburat în mijlocul întunericului, zâmbet (nu hohot de râs) în mijlocul corului de scrâșnete! Pot apărea și episoade violente, dar deja AI METODA de rezolvare-contracarare!
  Apoi, e imperativ să pornim de unde suntem, nu de unde vrem să ajungem, adică să începem de la datele, parametrii și premisele personale, care trebuiesc clar și cu sinceritate fixate, chiar scrise, memorate. Principial nu există OAMENI ci OM, nu ”NE transformăm” ci ”MĂ transform”, fiecare pe munca personală, deoarece evoluția, trezirea, mântuirea etc, sunt fapte individuale. Și, poate voi fi luat în râs, dar se începe de la lucruri banale, simple - curățenie fizică și mentală, unghii, urechi, dinți, păr etc, concomitent cu obținerea unei sănătăți relativ stabile prin alimentație și hidratare cât mai sănătoase și regim de viață (nu de slăbire!) în care să nu lipsească, zilnic, exercițiile fizice, psihomentale și spirituale. Să mulțumim, să cerem voie, să tăcem... Toate pentru a avea un sistem imunitar apt să reziste presiunilor din exterior (iată, 5G-ul) dar și a rezona armonic cu vibrațiile cosmice tot mai mari - altfel, forța centripetă generată de Lumină și ființele ei riscăm să ne arunce, centrifug, înafara MOMENTULUI actual. Iar o dată stabilite premisele acestea, conexiunea pe verticala proprie, cu Doamne-Doamne este automat realizată - firește apar ispite, probe, dureri extrem de personale, aparent îngrozitor de dificil de trecut, direct proporționale cu scopul și misiunea fiecăruia... - și la fel de automat se creează, în virtutea Legii Necesității, conexiunile cu ceilalți semeni, oameni extra și intratereștri, ființe constructive de diverse feluri, vibrații și dimensiuni. În acest fel luăm decizii juste, în conformitate cu DOMNUL sau Legea divină, pentru ca, în fond, să revenim la treburile simple, banale ce le avem aici-acum de făcut; vă amintiți, bătrânii spuneau de CELE TREI - adusul pe lume a unui copil (responsabilitatea pentru viitoarele generații), săpatul unei fântâni (căutarea și aflarea de surse de comunicare de orice fel posibil) și plantatul unui pom sau realizarea conștiinței cosmic-ecologice; fiecare poate adăuga ce crede și simte la manifestare. De fapt, inițiatul e cel care NU-i undeva sus, pe cine știe ce culmi inaccesibile ”turmei”, el/ea se află mereu în zona inițială, la început(uri), este eternul învățăcel care inițiază procesul și și-l asumă conștient în desfășurarea lui.
  Mulțumesc pentru prilejul oferit, de a-mi (re)aminti ce am de făcut!

  RăspundețiȘtergere
 7. Am citit ca cei de la bruxel si chinejii sunt impotriva acestei tehnologii

  RăspundețiȘtergere
 8. Ii puteti invinge cu armele lor. Daca nu era " rețeaua", nu va intalneati intre voi, iar eu nu as fi crescut spiritual mergand impotriva valului new age mincinos ce ne-a fost implementat ca un fel de bautura roz, amagitoare. Am mancat bataie energetica pentru ca nu tac cand simt minciuna si impostura, dar am mers in directia potrivita, lasand in urma si foarte jos pe cei ce propovaduiau Saltul in 5D, la data de 12.12.12. Noi nu suntem oi săltarețe😀. Si nimeni nu urca brusc. E vorba de munca cu propriul suflet care, tinut in stare rudimentara, nu poate suporta lumina de pe nivelurile de sus.Am mers impotriva valului, intorcandu-i si pe cei ce au vrut sa ma asculte in directia de mers ascendenta. New agistii merg spre prapastie. Pentru ca ani de zile au ascuns realitatea sub preș, vorbind despre nazăreli si viziuni, in loc sa vada realitatea in care romanii traiesc. Or trai ei intr-o Nirvana fabricata prin vizualizari, dar nu toti vrem in Nirvana. Lumea Lui Dumnezeu, Creatia, nu poate fi comparata cu o lume fantasmagorica indusa de new agisti. O lume din plastic, colorata cu colorati chimici.
  Dl Colceag spunea ca tinerii sunt secatuiti de energie, sclavi in reteaua illuminati, retea comerciala unde totul se cumpara si totul se vinde. Inclusiv oameni. Stiu tineri care lucreaza in IT si care au depresii groaznice si ganduri de sinucidere. Ce e prea mult strica! Internetul ne-a folosit tuturor, dar depinde in ce directie am mers. Unii am mers constient, altii au fost " purtati" spre mirajele vandute in grupuri.

  RăspundețiȘtergere
 9. Ce spui tu acolo Marius nu-mi pare "legal". Si pentru impunerea "legii" exista politie la nivelul oamenilor simpli și servicii pentru rebelii mai hotărâți. Eu sincer nu vad sa meargă asa. Eu cred ca opoziția se poate face doar la nivel înalt sau foarte înalt. Nu crede ca sunt pesimist, nici nu sunt. Noi tot ce putem face este sa ne trezim și sa realizam o unire în plan cuantic, nu fizic, asta Apropo de picarea lui Newton. Avem nevoie de tehnologie de lupta nonfizica și pentru asta e nevoie de instruire reala. Ca la academia de politie dar, repet, cu metode cuantice. Altfel suntem ca animalele de la ferma care vor sa schimbe patronii fermei . Cobra spunea ca nici un om de la suprafață planetei nu e calificat sa fie inclus în Mișcarea de rezistenta. Eu sincer cred ca lupta pentru patronarea planetei se da in plan acuns si acolo se va decide. Dacă mișcarea de rezistenta are măcar la fel de multa inteligenta ca și Cabala ca sa ne folosească pe noi cei de rand, atunci s-o facă cat mai repede.
  Eu dacă as fi la butoane în MR as crea o academie secreta cu prezenta telepática de pregătire a luptătorilor cuantici asemănătoare francmosoneriei. Nu cu mitraliere ca-n filmele americane ci cu dizolvarea la nivel de individ inamic e energiei provenite din conectarea acestuia la anomalia primara ca și sursa inițială a râului. Ca la jocul go. Nu distrugi piesele adversarului ci la cucerești prin încercuit. Adica prin câmp energetic cauntic.
  Propun crearea unui forum cu acest obiectiv. Instruirea de luptători cuantici chiar acum. Chiar dacă cunoștințele actuale ale tuturor cititorilor blogului tău in acest domeniu ne situează la nivelul epocii de pintra și ar parea o lupta ca în filmul Avatar. Adica arme sofisticate contra arcului cu săgeți. Poate vine vreun Instructor din Afara și ne da cheia cu vreo retea misterioasa și omnipotena.
  DECIZIA CEA REALA SI CARE CONTEAZĂ CU ADEVARAT ESTE CEA DIN TIMPUL ACUM.
  PLANURI GLORIOASE DAR PLASATE LA TIMPUL VIITOR SUNT DOAR DIVERSIUNI DE A NE RATA INTRAREA ÎN JOC. Si asta datorita faptului ca se inchide oportunitatea. Se ia în calcul decizia deja luata. Si anume de a amână, care se considera în plan binar ca și zero.
  Altfel doar vorbim și ne încordam mușchii în fata oglinzii.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nici nu aveti idee cat de la indemana sunt armele. Si nu sunt arme. Sunt scuturi ce resping negativitatea, maleficul. Scutul este aura voastra, daca v-ati construit-o " legal". O aura in culorile curcubeului este Corpul de Lumina despre care crestinii vb fara a sti cu ce se mananca. Si nu se construieste decat prin fapte bune. Iubirea despre care se insira atatea cuvinte in grupurile new age, spusa doar din gura, dar neaplicata in planul fizic este o rețea malefica, amagitoare. Aurele construite prin vizualizări sunt false protectii. Planul de zombificare a fost pus la cale minutios. Eu nu apartin niciunui grup. Voi trebuie sa stiti mai bine decat mine, ce amploare are dezastrul, pentru ca imediat dupa revolutie au apărut scolile de pseudoinitiere, de tip ANATECOR. Romanii au dat un car de bani ca sa cumpere aure false de protectie. Ca sa nu se poata apara atunci cand vor fi atacati. O informatie otravita, ascunsa intr-o postare pe net, poate fi virusul ce va intra prin scutul de protectie ciuruit. Si va treziti ca nu mai ganditi limpede, si sunteti purtati in directii in care altminteri nu ati fi mers...
   Scutul de lumina va lipseste. El e arma de care se tem illuminati. Dar acesta nu se obtine cu banii la banca si insirand vorbe pe net.Trebuie sa ajuti tot ce intra in realitatea ta imediata. Universul vine singur spre tine cu șansele de scapare din iluzie. Trebuie doar sa fiti atenti si sa vreti sa vedeti ca langa voi sufera un parinte, un copil, un animal, natura toata sufera, pentru ca rețeaua a acoperit ca o panza de paianjen totul.
   Natura are redursele ei. Dupa Cernobil, oamenii au murit. Natura si-a revenit.
   De cat timp va spun sa terminati cu vorbaria si sa treceti la treaba in plan fizic? Nu era nevoie de 346577 bloguri, site-uri, conturi fb ca sa pricepem ca ne ucid lent! Din exces de zel, v-ati apucat toti sa dati lectii. Si uitati rezultatele: cei mai multi nu au scuturi de protectie, un numar urias sforaie in grupurile new age, circul spiritual, cu hocus pocus si amagiri, crestinii o tin pe-a lor, ca Romania este sub protectia Fecioarei Maria si cu asta, basta!
   Asta a fost razboiul vostru! Exprimentul Lucifer in Romania. In alte tari s-au debarasat de armele depașite sau au experimentat arme noi. Pentru ca in alte tari, cum sunt cele musulmane, e monoteism. Nu se inchina la Lilith sau mai stiu eu ce zei inchipuiti. Si nu se practica magia la scara atat de mare ca in Romania. Toate metodele vandute in gupuri sunt magii. Magia atrage spre ea magia si iata-va captivi in rețea. Scapa cine iese de pe net si trece la treaba in modul cel mai serios. Puteti tine legatura in privat, pe mess, sau prin telefon. Pentru ca, va dezvaluiti singuri intentiile cand comentati.Avem destui tradatori printre noi!Cand aveti nelamuriri, consultati-va pe mess, whatsapp sau cum vreti voi.
   Vreti acum un nou forum in care sa despicati iar toate prostiile in patru? Adica, schimbati un grup din Rețea, cu un forum in Rețea? Ce nu va este clar?! Ati festelit-o, ne-ati facut rau tuturor, si celor care am ales sa ne implicam in planul fizic.La treaba! Nu va mai amagiti! Alta cale de iesire nu e!
   Vorbesc cu peretii de aratia ani! Aveti implanturi informationale, de aceea nu ma ascultati si nu ma auziți.

   Ștergere
 10. Reveniți la Mama Natura! Cu picioarele pe pamant. Metodele de " impamantenire" din grupuri sunt tot aiureli.
  Inevitabil, intrand in atatea grupuri spirituale,ca sa inteleg de ce sforaiti cand ar trebui sa va aparati copiii, am fost atinsa si eu de virusul new age. Era sa mor de cateva ori. Pentru ca nu sunt deprinsa a bea apa otravita. Am ales o Cale curata si tot ce este fals ma debusoleaza, imi face rau. Dar nu am vrut sa las pruncii Romaniei captivi intr-o mizerie spirituala si am continuat, desi ma enervati la culme cu puerderea voasta de timp.
  M-am vindecat reconectandu-ma la natura. Imi muncesc pamantul de la tara, plantez flori si copaci. Reintru in ciclurile naturii.Mama natura nu apartine masonilor. Ei stiu sa construiasca doar lucruri moarte
  Si sa distruga ce-a creat Dumnezeu. Cozi de topor si tradatori! Fiecare pasare piere pe limba ei. Si tradatorii vor pieri. Banii nu sunt totul
  Va amintiti, voi cei ce ati copilarit la tara, cum copiii isi tin mereu mainile prin pamant? Si gusta din toate fructele? Asa isi iau informatia si se depolueaza de maleficul din jurul lor.
  Au fost doua planuri de ocupare a Romaniei si zombificare a noastra: unul economic, prin ademenirea romanilor la munca, in afara tarii si transformarea Romaniei in piața de desfacere a UE. Si nu numai a UE. Al doilea plan a fost cel spiritual, prin ademenirea naivilor la cursuri inutile.
  Nu uitati ca si new age tot de un mason a fost planat in Romania. Radiestezistul supranumit " comandorul". Radiesezia lui este un fel de hocus pocus folosit de tiganci care isi mint victimele ca trimit pacatele in pamant sau pe ape. Programele informationale numite pacate doar singur ti le poti elimina. Singur, intr-o relatie sincera si directa cu Dumnezeu.
  Orice gup spiritual ati alege, fiti sigur ca acolo isi va băga coada un mason. Pentru ca ei chiar daca par a se certa uneori, sunt uniti in unu in varful piramidei. Unu al lor este o entitate malefica denumita diferit de unii sau altii. Satana, Șeitan, dracu. Adica, masonii lucreaza pentru rasa draco, șerpii, reptilele..
  Uniti-va in Unu Dumnezeu, Creatorul, daca vreti sa scapati. Nu puteti sta intre lumi. Pentru ca veti fi atrasi usor din nou in intunericul lor. Ei nu au voie in lumina si va atrag pe voi in intuneric. Sunteti hrana lor!

  RăspundețiȘtergere
 11. https://www.facebook.com/profile.php?id=100009576577155

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.