vineri, 19 aprilie 2019

Paturi medicale holografice – sfârșitul cancerului și al bolilor Tehnologia Med Bed (Pat Medical) a fost "suprimată" și ascunsă de public de o lungă perioadă de timp. Din fericire, datorită tranziției planetare de la 3D la 5D care se întâmplă în acest moment și cererii crescânde de transparență a conștiinței colective umane, un număr din ce în ce mai mare de oameni curajoși au ieșit în față pentru a dezvălui ceea ce știu că a fost ascuns de zeci de ani, chiar de secole și cel mai probabil de mii de ani. Două dintre aceste suflete curajoase sunt Ileana Călătorul Stelar (numele ei de internet) și Jared Rand. Ileana a scris informațiile despre Patul Medical Holografic, din experiențele sale personale din cadrul Programului Spațial Secret de pe Marte. 
Informațiile ei sunt postate în a doua jumătate a acestui articol. Jared este un om foarte inteligent și bine informat care lucrează cu tranziția globală de zeci de ani și are informații despre multe subiecte pe care publicul larg nu le cunoaște, incluzând, dar fără a se limita la, daruri de tehnologie extraterestră (ET) din afara lumii noastre, cum ar fi Sistemul Financiar Quantum computerizat, propulsia anti-gravitație, replicatoarele și paturile medicale.
   Energie tahionică & Paturi Medicale cu energia plasmei

Potrivit lui Rand, există trei 3 tipuri de Paturi Medicale: (1) Paturi Medicale Holografice; (2) Paturi de Regenerare, care regenerează țesuturi și părți ale corpului, ce sunt alimentate de o altă sursă; (3) Paturi Medicale de Reatomizare, care în aproximativ două și jumătate până la trei minute va regenera întregul corp uman, din cap până la picioare. Ce înseamnă această tehnologie avansată pentru o femeie de 80 de ani? Ar putea fi din nou la vârsta de 30 de ani în mai puțin de trei minute. Cincizeci de ani vor fi șterși din viața sa. Acum, poate avea copii din nou. Ar putea avea o familie cu totul nouă, dacă dorește. Conform acestui dezvăluitor tehnologia Med Bed este o fântână perpetuă a tinereții.


Patul Medical privește (scanează) corpul și corectează imperfecțiunile. Tehnologia a fost aici de ceva timp. Nu este ceva din cerul albastru, limpede. A fost pur și simplu ascunsă de rasa umană de foarte mult timp. Tehnologia Paturilor Medicale nu este de pe planeta Pământ. Nu este o tehnologie creată de om. Este o tehnologie care a fost dată umanității de către ET din afara lumii noastre. Patul Medical se bazează pe energia particulelor tahionice și pe plasmă (energie plasmatică). Pământul, atmosfera, apa, totul este energia plasmei, totul în univers este energia plasmei, este doar o formă diferită prin frecvența vibrațională (cei care ați studiat cât de cât tehnologia Keshe, aceasta se bazează pe energia plasmei, care se poate manipula în orice alt material, la temperatura mediului înconjurător,este starea primară a materiei, n.b.).

Paturile Medicale au Inteligență Artificială (AI), care este controlabilă, astfel încât să nu poată scăpa de sub control. AI este calculatorul. Ea funcționează ca un RMN, unde stați într-un tub și se rotește peste corpul dvs. cu o oscilație magnetică și face o scanare de rezonanță a corpului dumneavoastră, pentru a diagnostica boala. Patul Medical scanează pielea, țesutul dvs. muscular, toate organele și tot ce există în corpul vostru. Arată totul - până la nivelul de micron în sânge. Acesta identifică de fapt ADN-ul dvs. și efectuează o analiză completă internă a corpului. Când face asta, preia orice boală și orice imperfecțiune genetică. De exemplu, ați putea avea leucemie de stadiu 4, iar pe un Pat Medical în aproximativ 2,5 minute, sunteți vindecat. Nu există efecte secundare. Și dacă ai avea un organ operat sau scos din corp, prin procesul de Reatomizare al Patului Medical se regenerează acel organ ca și cum nu ar fi fost niciodată eliminat. Pentru că corpul tău lasă o rezonanță - o frecvență vibrațională. Corpul își amintește întotdeauna când un organ a fost înlăturat sau oprit din funcționare, iar inteligența artificială a Patului Medical, leagă frecvența vibrațională a corpului și ADN-ul pentru a regenera organul.


Rand spune că a studiat cercetarea cancerului timp de mulți ani. Cancerul poate fi vindecat cu această tehnologie foarte ușor și foarte ieftin, spune el. Pentru că ne-a fost dată pentru oameni. Cu Paturile Medicale, cancerul va dispărea. Chimioterapia devine caducă. Boala Lou Gehrig, boala Hodgkin, distrofia musculară, toate bolile vor dispărea, vor fi eliminate. Rand spune că unii oameni cred că întregul proces de vindecare cu Paturile Medicale este doar science-fiction. Că nu poate fi adevărat. Cineva tocmai a reușit! Și, pentru că nimeni nu crede că există, este ușor să le fabrice în cantități și să le pregătească pentru distribuție.

"Când vă aflați în acest Pat Medical, nu treceți prin nici o durere, nu treceți prin radiații. Nu este ca un tratament rău. Te duci într-un somn profund. Nu există nici o injecție, nici ace, nimic. Te trezești și privești în oglindă, iar pielea ta înfiorătoare a dispărut. Părul tău alb este la culoarea pe care o aveai atunci când erai la vârsta de 20 de ani. Este același lucru și pentru vedere, auz, gust, miros. Totul este restabilit la un stadiu mai tânăr, perfect." spune Rand.
"Aceasta este noua epocă pentru noul Pământ și pentru noua rasă umană. Este tocmai opusul a ceea ce am trăit. Aceste tehnologii sunt deja aici. Este o chestiune de a le obține în condiții de siguranță - Sigur - oamenilor care le pot folosi." În prezent (martie 2019), Paturile Medicale nu sunt disponibile publicului larg, dar sperăm că acest lucru se va schimba în viitorul foarte apropiat. Căpitanul Randy Cramer, USMC încearcă să producă și să distribuie Paturile Medicale. 

Info aici: http://www.earthcitizenconsulting.org/ . (Randy Cramer este un alt dezvăluitor, care a activat în Programul Spațial Secret, la fel ca și Corey Goode, sub programul 20 și Înapoi, n.b.).


   Paturile Medicale Holografice

  Ileana Călător Stelar a scris următoarele informații despre Paturile Medicale Holografice. Ea a obținut informațiile utilizând o metodă unică "amintiri din regresie în hipnoză", prin care Ileana a reușit să verifice că informația a venit într-adevăr din Programul Spațial Secret, prin vizionarea Paturilor Medicale Holografice în timpul mandatului său din cadrul Programului Spațial Secret pe Marte. Informațiile sunt disponibile într-o descărcare gratuită în format PDF - consultați sursele de la sfârșitul acestui articol. Ileana găzduiește Show-ul cu privire la realitatea cosmică pe YouTube - un program de interviu care acoperă subiecte precum spiritualitatea, contactul cu ET, modalitățile de vindecare, trezirea și procesul de ascensiune. A publicat numeroase povesti fascinante despre călătoriile sale galactice pe site-ul ei, precum și canalizarea unor rase binevoitoare, ghizi spirituali și Sinele ei superior. Are abilitatea de a călători astral, a efectuat vizionarea de la distanță și a lucrat în Înregistrările Akashice. Ea a obținut multe cunoștințe din viețile ei trecute, ca un călător de stelar care trăia în spațiu.


Următoarele informații conținute în fișa PDF a Ilenei, dezvăluie modul în care funcționează Paturile Medicale, cum arată ele și modul în care acestea sunt utilizate în domeniul medical avansat al tehnologiei, cu echipamente anatomice 3D de imagistică. De asemenea, sunt furnizate informații despre modul în care Paturile Medicale pot să reînvie oamenii din morți, să vindece boli, să vindece răni, să elimine țesutul cicatricial și să administreze un protocol de regresie a vârstei înainte de părăsirea Programelor Spațiale Secrete.

Paturile Medicale Holografice sunt stații medicale automatizate, în care un expert medical selectează tipul de procedură medicală care trebuie făcută din baza de date a calculatorului, apoi pacientul se așează în acest Pat și mașina efectuează operația medicală sau procedura, apoi se vor închide laserele până la punctele de intrare unde procedura a fost efectuată. Aceste tipuri de Paturi Holografice Medicale au caracteristici cum ar fi un Scut de Operare cu Aerosoli, Console Confortabile, un Scanare cu Laser, Oglindă cu Laser pentru a elimina cicatricile, Brațe chirurgicale robotice controlate de calculator, Anestezice cu pulverizare lichidă, Senzori vitali și toate aceste caracteristici sunt montate pe o bază reglabilă de titan. Paturile Medicale (aka Med Beds) permit utilizatorilor să diagnosticheze, să trateze și să preformeze o gamă largă de proceduri chirurgicale cu incizii laser ultra-fine care sunt ghidate de scanarea 3D anatomică. Scanarea 3D are lentile refractare care efectuează scanări pe viu ale corpului pentru a face diferite proceduri medicale.

Obiectivul de scanare anatomic 3D și tehnologia laser permit diagnosticarea completă a tuturor sistemelor corporale, inclusiv factorii neurologici, tratamentul infecțiilor prin injecții concentrate cu antibiotice, detoxifierea organismului pentru a vindeca bolile cum ar fi cancerul, repararea rănilor de bază sau avansate, regenerarea celulară prin Reconstrucția AND-ului și eliminarea cicatricilor. Pe lângă alte proceduri, cum ar fi apendictomia, ablația laparoscopică și secțiunea cezariană (cer scuze pentru traducere – sunt termeni de specialitate, n.b.). Med Pods poate regenera, de asemenea, țesuturi de celule moarte în organism pentru a face din nou celulele sănătoase, precum și pentru a revigora neuronii, protonii, celulele stem etc. Aceasta se face pentru a putea vindeca bolile cum ar fi scleroza multiplă , Alzheimer, etc.


Paturile Medicale avansate au o tehnologie micro laser și multiple lentile refractare care pot manipula cronometrul natural al organismului și pot efectua proceduri de regresie prin modificarea ADN sau chiar să facă hibridizare între ADN-ul uman și genetica ET sau să amestece ADN animal cu genomul uman pentru a crea specii mai puternice și specii mai sănătoase de oameni. Există un software holographic de calculator super-avansat, care poate crea diferite tipuri de engrame de memorie, care pot fi imprimate în creierul oamenilor prin intermediul imaginilor vizuale cu spectru luminos pentru a crea memorii false sau modificate ale ecranului. În plus, medicamentele de ștergere prin injectare a memoriei creierului, sunt administrate astfel încât amintirile clasificate negre nu mai pot fi rechemate cu ușurință de către indivizi. Aceste proceduri sunt deseori efectuate în Programele Spațiale Secrete în timp ce cineva este tratat în cadrul Patului Holografic Medical, înainte ca timpul de activare în cadrul contractului să expire și li se administrează protocolul de regresie a vârstei (cum a dezvăluit și Corey Goode).

Afișajul software-ului interactiv al super-computerului poate codifica engramele de memorie în creier în timpul procesului de regresie a vârstei. Unele dintre Paturile Medicale au un gel bio-mimetic pe ele, care va sintetiza țesuturile celulare sănătoase și tinere în organism pentru a înlocui celulele care mor și nu se mai pot regenera singure. Gelul bio-mimetic este, de asemenea, utilizat pentru a preveni arsurile de gradul trei de cicatrizare a corpului, astfel încât țesutul cicatrician nu se acumulează pe piele. Acest gel îndepărtează de asemenea orice germeni sau bacterii care pot provoca infecții în corpul uman. 

În stânga figurii de sus este un exemplu al modului în care gelul Bio-Mimetic este plasat pe una din unitățile Holographic Medical Pod.
În dreapta o baie medicală care se pregătește pentru o operație cu laser 3D, pe unul din Paturile Medicale Holografice.

   Laboratoarele medicale pentru Paturile Medicale Holografice

Paturile Holografice Medicale sunt situate de obicei în laboratoare medicale, fie pe stații spațiale, baze planetare (subterane sau subacvatice), fie pe nave spațiale. Aceste Pods Med pot fi instalate practic oriunde, deoarece nu necesită multă putere pentru a funcționa. Există, de asemenea, unități portabile Pods Med, care pun subiecții răniți în starea de somn pentru a încetini degradarea corporală și a conserva energia forței vitale, astfel încât pacienții să nu moară pe drumul lor pentru îngrijiri medicale. Aceste unități portabile sunt concepute pentru repararea rănilor de bază în mișcare și regenerarea organelor la scară mică. Pod Med pregătindu-se să facă o intervenție chirurgicală laparoscopică la un pacient. S-au efectuat scanări imagistice anatomice 3D pentru a determina unde vor fi efectuate țintele de chirurgie laser pentru repararea rănilor (imagine).Membranele de fixare sunt atașate corpului astfel încât pacientul să nu se miște în timpul operației și anestezicul cu pulverizare lichidă este administrat astfel încât pacientul să nu simtă durere în timpul operației (imagine).25 de comentarii:

 1. Daca ar fi fost reală aceasta informatie atunci "reptilele" care sunt la conducerea acestei lumi,precum Rothschild,Regina Angliei,Rockefeller și multe altele ar fi fost veșnic tinere vreme de mii de ani! După cum vedeți însă și "reptilele" mor...Deci vorbim povesti,e adevărat adaptate mileniului III....Omul a fost creat de Divinitate din țărână și în pământ se va întoarce,fara nici-o excepție! Suntem însă "ajutați" sa murim mai repede,după ce "umflam" conturile jidanilor,iudeo-masonii,khazarii și iezuiților care sunt adevărații proprietari ai multinaționalelor producatoare ale medicamentelor- de fapt otrăvuri cu efecte lente dar precise care produc invariabil îmbolnăvirea și,după o vreme,moartea- dar și ale multor alte concerne din domeniile alimentar,apei și băuturilor,agriculturii,telefoniei-televiziunii,etc...Se pare că "Ei" urmăresc reducerea populației Terrei de la 7,5 miliarde astăzi la circa 500 de milioane,și asta până în 2050!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu înțeleg că te-ai ginit cine conduce lumea, dar aștia de care tu zici sunt cei la vedere, marionete la rândul lor și trebuie să moară și ei. Această tehnologie există, se utilizează în cadrul Programelor Spațiale Secrete, iar facțiunile din cadrul lor lucrează la Dezvăluire și eliberarea tuturor acestor tehnologii în beneficiul omenirii.
   Eu sunt sigur că și noi, în timpul acestei vieți, vom beneficia de această tehnologie.
   Numai bine și fii optimist..

   Ștergere
  2. Probabil ca dupa "cernere" cei care vor ramane vor beneficia desigur de multe alte tehnologii tinute sub cheie in prezent...

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  5. Eu cred ca reptilele intentionat isi amesteca periodic sangele. Sunt degenerate complet si nu-si mai pot perpetua rasa decat prin femei " pamantence". Sau barbati..Depinde. Exista si femei reptile. Cele lipsite de empatie. Cand femeia iese din regulile impuse de familia reptiliana, cazul lady Di, i se aranjează un accident, o sinucidere...De fapt, se spune ca familia regala este doar fațada, nu chiar atat de decazuta. In spate stau adevaratii sforari. Imi amintesc ca a povestit o data regina Ana ca monarhia din tarile mici nu are libertate de decizie. Stiti si cum a intrat Romania in razboaie care nu erau ale ei. Fortata de familiile regale plasate mai sus in ierarhia lor nobiliara. Romania, tara mica si plasata intre babuini razboinici, avea o singura sansa sa scape din panza de păianjen a iezuitilor si a celorlalti draci: sa urce. Sa ascensioneze in planurile inalte. Si asta nu se face decat acumuland lumina prin fapte bune. Ca in basmul " Fata babei si fata mosneagului" fapte bune fata de tot ce-ti intra tie, omule, in realitate: oameni, animale, plante, apele otravite ce ar fi trebuit curatate...etc
   Cum ne-au tras in jos, in malefic? Introducand in Romania cai spirituale ce te indeamna la indiferenta. Pe motiv ca " e karma copilului si de aceea este abuzat", sau " animalele si-au asumat suferinta ca sa ne ajute pe noi sa evoluam". Prostii intorocheate si inzorzonate, falsuri spirituale.
   In basmele romanesti, zmeii rapeau " fete de imparat". Fata de imparat probabil reprezinta femeia cea mai apropiata de " prototip", de omul adamic, inainte ca reptilele sa-si bage coada in creatie, contaminand cu ADN reptilian rasa adamica. Ati observat vreodata gesturile de pasare speriată, prinsa in colivie, ale Mariei Basescu? E terorizata de banditul reptilian. Ei nu-si aleg orice fete. Isi iau fete cuminti si docile. Fetele lui Base sunt hibrizi. Care trag mai mult spre tata decat spre mama ca insusiri.
   Evident, multi dintre noi, urmasii ancestralilor, suntem hibrizi. Unii mai apropiati ca si caracteristici de omul primordial, altii mai indepartati. In functie de alegerile pe care le facem, avem sansa sa urcam spre nivelurile superioare de constiinta sau sa coboram, degenerand si imbolnavindu-ne linia genetica a urmasilor. De aceea se vb in cresinism despre pacatele stramosilor trimise la urmasi. Si proverbul despre parintii mananca agurida si copiii carora li se steapezesc dintii.
   Stiti cata vrajitorie mascata sub denumirea de cale spirituala se practica in Romania?! Asta daca va intrebati de ce nu mai ajungem odata pe nivelurile superioare, unde exista si acele tehnologii avansate. Noi nu urcam pentru ca suntem tinuti jos. Romania are un suflet colectiv. In care maleficul predomină. Am decis sa-mi rup legaturile cu grupurile spirituale prin care " activam", incercand sa le explic falsilor maestri unde gresesc. Tocmai ca sa nu mai fiu trasa in malefic. Observ imediat cand sunt trasa in jos de cei ce nu fac de fapt nimic. Mi se modifică realitatea din planul fizic. Nu mai am sincronicitatile care ma ghideaza pe Cale, familia imi este atacata.
   Oricate vorbe ati vorbi, daca nu treceti la fapte, veti fi mereu trasi in jos, in malefic.
   Care cititi si pe blogul Mariei Ghiorghiu, poate ati observat cum lucreaza reptilele prin oameni. Probabil ca Maria Ghiorghiu a fost "prinsă" de cand era mica. Ori a fost de-a lor in alta viata, practicand magia neagra, ori cineva din familie a " lasat usa deschisa" spre copil, lucrand pe intuneric. Ghiorghiu nu mai are discernamant. Crede sincer ca reptilele verzi si micii cenusii din viziuni sunt benefici.
   Asa ca degeaba ii spun eu sa termine cu prostiile. Nu mai are capul pe umeri. Si-i place prea mult rolul de vedeta cu care a fost pacalita ca sa treacă la treaba in planul fizic, decontaminandu-se de implanturi ajutand, daruind, muncind...

   Ștergere
  6. Reptilele sunt ființe interdimensionale extrem de inteligente și au capacități excepționale de a se deghiza. Regele Mihai spre exemplu folosea cristale pentru a apărea uman deși era hibrid reptilo-uman. A fost ajutat să se curețe de hibridare printr-un grup de yoghin anonimi care practicau în munții elvețieni cu puțin înainte ca el să părăsească planul terestru. Acum ființează în dimensiunea 7.

   Ștergere
 2. De la apariția acestui articol,și până la implementare...e cale luuuuuuuuuuuuuuuuuungăăă...peste vreo 30-40 sau 50 de ani,când mulți dintre noi poate...nu vom mai fi în viață. După cum văd eu treaba aici...în tarlaua asta de Românie. Sper să n-am dreptate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Depinde de voi. Viitorul e " in coada de peste". Mergeti spre Lumina, ne vom vindeca si fara tehnologii sofisticate. Ramaneti pe nivelul pe care sunteti acum, de ce credeti ca reptilele vor vrea sa va simtiti bine, permitand tehnologii avansate? Se hranesc din suferinta noastra.

   Ștergere
 3. Presupunând că realmente fizic există, nu va beneficia nimeni la grămadă de tehnologia aceea, numai așa, că le tună unora sau altora! Aici intervin legile universale, morale, etice, juridice etc, nu pui în pat să se refacă unul care are o karmă negativă, care trebuie să sufere pentru a-și trece probele și care poate face (mai mult) rău, sieși și altora, o dată ajuns din nou într-o stare fizică perfectă. De exemplu...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Evident! Excesul de terapii din Romania tocmai asta a facut. A vindecat provizoriu o multime de decazuti moral. Si, asa cum povesteste Lazarev, din propria sa experiență cu bolnavii, boala se muta la alt organ sau chiar in destin. Omul modern se autodistruge pentru ca a fost învățat sa fie egoist si complet imoral! Grupurile spirituale care ii învață pe oameni sa gandeasca pozitiv si sa atraga toti gargaunii visati sunt otrava ce a contaminat egregorul spiritual al Romaniei. Nu poti cere mai mult decat ti s-a dat prin destin. Pentru ca iti dereglezi karma. Am citit pe pagina fb a Lidiei Fecioru niste sfaturi pentru femeile nemaritate si pentru cei ce-si doreau mai multi bani. O verigheta pusa in miere, sub razele lunii. Sau un bănuț, pentru cei ce isi doresc bani.
   In aceste situatii, de magie lunara, dracu te insoara sau te marita. Si tot dracu te îmbogățește.
   Ce cere dracu mai tarziu? Asta vede fiecare dintre amagiti.
   In basmele romanesti,dracu rasplateste pe cel fidel lui cu un sac cu galbeni. Cand ajunge acasa, observa ca a fost păcălit si in sac avea balegar. Nicio magie nu dureaza.
   Cum spun musulmanii: la illaha illalah. Adica, nu exista nimic in afara Lui Dumnezeu. Ai iesit din Lumina? Totul devine iluzie.

   Ștergere
  2. Absolut de acord, chiar ma gandeam la aspectul asta....daca sunt manevrate corect de forte benevolente probabil cei care trebuie sa aiba acces la astfel de tratamente, vor avea....altfel, va fi dezastru....nu numai ca omul de rand nu va avea in veci acces la asa ceva, dar raul va prolifera in progresie geometrica...

   Ștergere
 4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doreste-le, esti liber sa o faci. Dar stiti cum lucreaza formele gand?
   Iti dau un mic exemplu. O doamna povestea ca a fost vindecata de cancer de catre Desanca, o femeie pe care unii o cred sfanta.
   Cancerul este boala de destin. Opreste trecerea la urmasi a caracterelor negative. Bolile lucreaza ca un genetician.
   Cand o femeie sau un barbat cu o forta mare a mintii strange in jurul ei oameni asemanatori si isi pun in minte sa vindece pe cineva, construiesc o forma gand care vindeca. Dar nimeni nu stie consecintele pe termen lung...
   Doamna vindecata a cazut pe o varianta malefica si a inceput sa faca alegeri proaste. Care au dus-o si mai jos, si mai jos, in new age ce vinde prin Romania " poțiuni magice". Mai tarziu a povestit, la fel ca si Maria Ghiorghiu, ca a fost " rapita" pe o nava extrateresra unde a primit un implant in braț. Sa fie microcip? Cercel ca in urechile oilor? Pecetea despre care se vorbeste in Biblie? Habar nu am! Granita intre Lumina si Intuneric poate fi foarte usor de trecut. Si intr-o parte si in alta.
   Cred ca asa a gresit si primul om din istoria galactica. A crezut ca-i este permis orice, daca scopul pare nobil. Dar drumul spre iad este presarat cu bune intentii. Cand intervii cu toporul in planurile subile, acolo unde guverneaza alte legi decat cele ale mintii limitate, s-ar putea sa te trezesti cu caramizi in cap. Universul iti trimite inapoi tot ce ai distrus in timp ce, zglobiu si saltaret ca o caprița veselă, ai distrus ceva ce nu trebuia distrus.Sau ai crezut ca repari.
   Romanii au o lectie de invatat. Cand o vor invata, se va debloca si din Cer rasplata. Si nu doar romanii. Toate popoarele

   Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

   Ștergere
 5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! Inevitabil !!!!!!!!!!!!!!!!

   Ștergere
 6. Dragii mei, iată cum cred eu ca trebuie citit acest articol. Dar mai întâi am sa va spun cum NU trebuie citit.
  Deci puncte de vedere de genul "Ehe...noi n-o sa mai apucam asta ca pana se coboară tehnologia la noi o sa fim oale și ulcele. Sau chestii ca ce oropsiți suntem noi ca trăim în România și ca aici nu merge nimic și ca nu e decât o bătaie de joc și cum sa ne dea ăștia accesul la tehnologie asta misto ca doar nu-s prosti... O s-o tina doar pentru ei javrele dracu. Ei bine acest mod de vedea lucrurile este unul din 3D, în care trăim în paradigma separatismului având în vedere în mod exclusiv interesul individual. În această paradigma este efectiv nerecomandat accesul la aceste tehnologii din cauza dihotomie (adică a incompatibilității filozofice sau a sistemului de operare sub care rulam noi energia vietii), deci din cauza dichotomiei cu punctul de vedere al creatorului acestor tehnologii. Adica pur si simplu ne este Banat accesul prin însăși proiectarea acestor tehnologii care operează cu legi divine și principii iubitoare din 5D..
  Iată cum trebuie citit acest articol:
  Intri intr-o stare de visare sau de vizualizare mentala în care vezi o lume frumoasa cu oameni frumosi, fericiți și sanatosi și tineri, toți trăind bucuria și iubirea frumoasa unii pentru ceilalți si in loc sa te ia nervii de ciuda si de invidie ca ei au si tu nu ai, tu spui:
  Vai ce bine ca copiii mei și nepoții mei, vor trai timpuri atât de minunate... Vai ce bine ca toți tinerii sau copiii din ziua de azi n-o sa mai trăiască nefericirea și pierderea noastră, a generației mele. Vai ce ma bucur sa știu ca tot raul sa va sfârșit intr-o zi chiar dacă eu n-o sa mai apuc sa ma bucur, măcar ei sa se bucure și prin asta parca simt și eu o bucurie.
  Asta e 5D Dragii mei, adică Unirea în loc de separare. Pentru cei din 5D a fost făcută aceasta tehnologie, nu pentru egoiști din 3D.
  Isus spunea: cine va cauta sa-și scape viata si-o va pierde, dar cine și va da pentru mine si-o va salva. Adica cine e egoist din 3D va muri dar cine e parte din unime adica din 5 D va fi salvat. Acesta este planul creatorului. Înțelegeți și schimbați-vă modul de gândire.

  RăspundețiȘtergere
 7. In prezent exista tehnologie foarte avansată cu care se înregistrează rezultate incredibile, un exemplu este Biorezonanță, secretul ei este ca doar dacă te pricepi sa o combini cu alte metode alternative precum homeopatia poți obține rezultate fantastice. Exista un alt aparat de exemplu format din 3 sfere de cuarț și un Cip pe care îl conectezi la computer, și cu ajutorul unei poze a clientului, se pot obține un caiet plin de informații cu ce blocaje și traume chiar și din vieți trecute se confrunta persoana respectiva , aceste pot fi cu același aparat deprogramate. Ideea este ca doar dacă ai un buget foarte mare te poți bucura de o astfel de terapie, ceea ce înseamnă ca un astfel de Pat medicinal nu va putea fi folosit decât de cei care sunt foarte bogați sau in cazul in care într-adevăr dispare sărăcia de pe planeta. Lucru ce d.p.m.d.v se realizează cu pași ceva mai optimiști in ultimii ani dar este nevoie cu adevărat de o minune sa se și materializeze de curând .

  RăspundețiȘtergere
 8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
 9. Multumesc , cred ca mai e putin pina vom avea parte de asemenea tehnologii si energie alternative .

  RăspundețiȘtergere
 10. Mda. Și nu o să-și mai învețe nimeni nici o lecție, că se bagă în patul holografic și gata...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.