vineri, 19 aprilie 2019

Paturi medicale holografice – sfârșitul cancerului și al bolilor Tehnologia Med Bed (Pat Medical) a fost "suprimată" și ascunsă de public de o lungă perioadă de timp. Din fericire, datorită tranziției planetare de la 3D la 5D care se întâmplă în acest moment și cererii crescânde de transparență a conștiinței colective umane, un număr din ce în ce mai mare de oameni curajoși au ieșit în față pentru a dezvălui ceea ce știu că a fost ascuns de zeci de ani, chiar de secole și cel mai probabil de mii de ani. Două dintre aceste suflete curajoase sunt Ileana Călătorul Stelar (numele ei de internet) și Jared Rand. Ileana a scris informațiile despre Patul Medical Holografic, din experiențele sale personale din cadrul Programului Spațial Secret de pe Marte. 
Informațiile ei sunt postate în a doua jumătate a acestui articol. Jared este un om foarte inteligent și bine informat care lucrează cu tranziția globală de zeci de ani și are informații despre multe subiecte pe care publicul larg nu le cunoaște, incluzând, dar fără a se limita la, daruri de tehnologie extraterestră (ET) din afara lumii noastre, cum ar fi Sistemul Financiar Quantum computerizat, propulsia anti-gravitație, replicatoarele și paturile medicale.
   Energie tahionică & Paturi Medicale cu energia plasmei

Potrivit lui Rand, există trei 3 tipuri de Paturi Medicale: (1) Paturi Medicale Holografice; (2) Paturi de Regenerare, care regenerează țesuturi și părți ale corpului, ce sunt alimentate de o altă sursă; (3) Paturi Medicale de Reatomizare, care în aproximativ două și jumătate până la trei minute va regenera întregul corp uman, din cap până la picioare. Ce înseamnă această tehnologie avansată pentru o femeie de 80 de ani? Ar putea fi din nou la vârsta de 30 de ani în mai puțin de trei minute. Cincizeci de ani vor fi șterși din viața sa. Acum, poate avea copii din nou. Ar putea avea o familie cu totul nouă, dacă dorește. Conform acestui dezvăluitor tehnologia Med Bed este o fântână perpetuă a tinereții.


Patul Medical privește (scanează) corpul și corectează imperfecțiunile. Tehnologia a fost aici de ceva timp. Nu este ceva din cerul albastru, limpede. A fost pur și simplu ascunsă de rasa umană de foarte mult timp. Tehnologia Paturilor Medicale nu este de pe planeta Pământ. Nu este o tehnologie creată de om. Este o tehnologie care a fost dată umanității de către ET din afara lumii noastre. Patul Medical se bazează pe energia particulelor tahionice și pe plasmă (energie plasmatică). Pământul, atmosfera, apa, totul este energia plasmei, totul în univers este energia plasmei, este doar o formă diferită prin frecvența vibrațională (cei care ați studiat cât de cât tehnologia Keshe, aceasta se bazează pe energia plasmei, care se poate manipula în orice alt material, la temperatura mediului înconjurător,este starea primară a materiei, n.b.).

Paturile Medicale au Inteligență Artificială (AI), care este controlabilă, astfel încât să nu poată scăpa de sub control. AI este calculatorul. Ea funcționează ca un RMN, unde stați într-un tub și se rotește peste corpul dvs. cu o oscilație magnetică și face o scanare de rezonanță a corpului dumneavoastră, pentru a diagnostica boala. Patul Medical scanează pielea, țesutul dvs. muscular, toate organele și tot ce există în corpul vostru. Arată totul - până la nivelul de micron în sânge. Acesta identifică de fapt ADN-ul dvs. și efectuează o analiză completă internă a corpului. Când face asta, preia orice boală și orice imperfecțiune genetică. De exemplu, ați putea avea leucemie de stadiu 4, iar pe un Pat Medical în aproximativ 2,5 minute, sunteți vindecat. Nu există efecte secundare. Și dacă ai avea un organ operat sau scos din corp, prin procesul de Reatomizare al Patului Medical se regenerează acel organ ca și cum nu ar fi fost niciodată eliminat. Pentru că corpul tău lasă o rezonanță - o frecvență vibrațională. Corpul își amintește întotdeauna când un organ a fost înlăturat sau oprit din funcționare, iar inteligența artificială a Patului Medical, leagă frecvența vibrațională a corpului și ADN-ul pentru a regenera organul.


Rand spune că a studiat cercetarea cancerului timp de mulți ani. Cancerul poate fi vindecat cu această tehnologie foarte ușor și foarte ieftin, spune el. Pentru că ne-a fost dată pentru oameni. Cu Paturile Medicale, cancerul va dispărea. Chimioterapia devine caducă. Boala Lou Gehrig, boala Hodgkin, distrofia musculară, toate bolile vor dispărea, vor fi eliminate. Rand spune că unii oameni cred că întregul proces de vindecare cu Paturile Medicale este doar science-fiction. Că nu poate fi adevărat. Cineva tocmai a reușit! Și, pentru că nimeni nu crede că există, este ușor să le fabrice în cantități și să le pregătească pentru distribuție.

"Când vă aflați în acest Pat Medical, nu treceți prin nici o durere, nu treceți prin radiații. Nu este ca un tratament rău. Te duci într-un somn profund. Nu există nici o injecție, nici ace, nimic. Te trezești și privești în oglindă, iar pielea ta înfiorătoare a dispărut. Părul tău alb este la culoarea pe care o aveai atunci când erai la vârsta de 20 de ani. Este același lucru și pentru vedere, auz, gust, miros. Totul este restabilit la un stadiu mai tânăr, perfect." spune Rand.
"Aceasta este noua epocă pentru noul Pământ și pentru noua rasă umană. Este tocmai opusul a ceea ce am trăit. Aceste tehnologii sunt deja aici. Este o chestiune de a le obține în condiții de siguranță - Sigur - oamenilor care le pot folosi." În prezent (martie 2019), Paturile Medicale nu sunt disponibile publicului larg, dar sperăm că acest lucru se va schimba în viitorul foarte apropiat. Căpitanul Randy Cramer, USMC încearcă să producă și să distribuie Paturile Medicale. 

Info aici: http://www.earthcitizenconsulting.org/ . (Randy Cramer este un alt dezvăluitor, care a activat în Programul Spațial Secret, la fel ca și Corey Goode, sub programul 20 și Înapoi, n.b.).


   Paturile Medicale Holografice

  Ileana Călător Stelar a scris următoarele informații despre Paturile Medicale Holografice. Ea a obținut informațiile utilizând o metodă unică "amintiri din regresie în hipnoză", prin care Ileana a reușit să verifice că informația a venit într-adevăr din Programul Spațial Secret, prin vizionarea Paturilor Medicale Holografice în timpul mandatului său din cadrul Programului Spațial Secret pe Marte. Informațiile sunt disponibile într-o descărcare gratuită în format PDF - consultați sursele de la sfârșitul acestui articol. Ileana găzduiește Show-ul cu privire la realitatea cosmică pe YouTube - un program de interviu care acoperă subiecte precum spiritualitatea, contactul cu ET, modalitățile de vindecare, trezirea și procesul de ascensiune. A publicat numeroase povesti fascinante despre călătoriile sale galactice pe site-ul ei, precum și canalizarea unor rase binevoitoare, ghizi spirituali și Sinele ei superior. Are abilitatea de a călători astral, a efectuat vizionarea de la distanță și a lucrat în Înregistrările Akashice. Ea a obținut multe cunoștințe din viețile ei trecute, ca un călător de stelar care trăia în spațiu.


Următoarele informații conținute în fișa PDF a Ilenei, dezvăluie modul în care funcționează Paturile Medicale, cum arată ele și modul în care acestea sunt utilizate în domeniul medical avansat al tehnologiei, cu echipamente anatomice 3D de imagistică. De asemenea, sunt furnizate informații despre modul în care Paturile Medicale pot să reînvie oamenii din morți, să vindece boli, să vindece răni, să elimine țesutul cicatricial și să administreze un protocol de regresie a vârstei înainte de părăsirea Programelor Spațiale Secrete.

Paturile Medicale Holografice sunt stații medicale automatizate, în care un expert medical selectează tipul de procedură medicală care trebuie făcută din baza de date a calculatorului, apoi pacientul se așează în acest Pat și mașina efectuează operația medicală sau procedura, apoi se vor închide laserele până la punctele de intrare unde procedura a fost efectuată. Aceste tipuri de Paturi Holografice Medicale au caracteristici cum ar fi un Scut de Operare cu Aerosoli, Console Confortabile, un Scanare cu Laser, Oglindă cu Laser pentru a elimina cicatricile, Brațe chirurgicale robotice controlate de calculator, Anestezice cu pulverizare lichidă, Senzori vitali și toate aceste caracteristici sunt montate pe o bază reglabilă de titan. Paturile Medicale (aka Med Beds) permit utilizatorilor să diagnosticheze, să trateze și să preformeze o gamă largă de proceduri chirurgicale cu incizii laser ultra-fine care sunt ghidate de scanarea 3D anatomică. Scanarea 3D are lentile refractare care efectuează scanări pe viu ale corpului pentru a face diferite proceduri medicale.

Obiectivul de scanare anatomic 3D și tehnologia laser permit diagnosticarea completă a tuturor sistemelor corporale, inclusiv factorii neurologici, tratamentul infecțiilor prin injecții concentrate cu antibiotice, detoxifierea organismului pentru a vindeca bolile cum ar fi cancerul, repararea rănilor de bază sau avansate, regenerarea celulară prin Reconstrucția AND-ului și eliminarea cicatricilor. Pe lângă alte proceduri, cum ar fi apendictomia, ablația laparoscopică și secțiunea cezariană (cer scuze pentru traducere – sunt termeni de specialitate, n.b.). Med Pods poate regenera, de asemenea, țesuturi de celule moarte în organism pentru a face din nou celulele sănătoase, precum și pentru a revigora neuronii, protonii, celulele stem etc. Aceasta se face pentru a putea vindeca bolile cum ar fi scleroza multiplă , Alzheimer, etc.


Paturile Medicale avansate au o tehnologie micro laser și multiple lentile refractare care pot manipula cronometrul natural al organismului și pot efectua proceduri de regresie prin modificarea ADN sau chiar să facă hibridizare între ADN-ul uman și genetica ET sau să amestece ADN animal cu genomul uman pentru a crea specii mai puternice și specii mai sănătoase de oameni. Există un software holographic de calculator super-avansat, care poate crea diferite tipuri de engrame de memorie, care pot fi imprimate în creierul oamenilor prin intermediul imaginilor vizuale cu spectru luminos pentru a crea memorii false sau modificate ale ecranului. În plus, medicamentele de ștergere prin injectare a memoriei creierului, sunt administrate astfel încât amintirile clasificate negre nu mai pot fi rechemate cu ușurință de către indivizi. Aceste proceduri sunt deseori efectuate în Programele Spațiale Secrete în timp ce cineva este tratat în cadrul Patului Holografic Medical, înainte ca timpul de activare în cadrul contractului să expire și li se administrează protocolul de regresie a vârstei (cum a dezvăluit și Corey Goode).

Afișajul software-ului interactiv al super-computerului poate codifica engramele de memorie în creier în timpul procesului de regresie a vârstei. Unele dintre Paturile Medicale au un gel bio-mimetic pe ele, care va sintetiza țesuturile celulare sănătoase și tinere în organism pentru a înlocui celulele care mor și nu se mai pot regenera singure. Gelul bio-mimetic este, de asemenea, utilizat pentru a preveni arsurile de gradul trei de cicatrizare a corpului, astfel încât țesutul cicatrician nu se acumulează pe piele. Acest gel îndepărtează de asemenea orice germeni sau bacterii care pot provoca infecții în corpul uman. 

În stânga figurii de sus este un exemplu al modului în care gelul Bio-Mimetic este plasat pe una din unitățile Holographic Medical Pod.
În dreapta o baie medicală care se pregătește pentru o operație cu laser 3D, pe unul din Paturile Medicale Holografice.

   Laboratoarele medicale pentru Paturile Medicale Holografice

Paturile Holografice Medicale sunt situate de obicei în laboratoare medicale, fie pe stații spațiale, baze planetare (subterane sau subacvatice), fie pe nave spațiale. Aceste Pods Med pot fi instalate practic oriunde, deoarece nu necesită multă putere pentru a funcționa. Există, de asemenea, unități portabile Pods Med, care pun subiecții răniți în starea de somn pentru a încetini degradarea corporală și a conserva energia forței vitale, astfel încât pacienții să nu moară pe drumul lor pentru îngrijiri medicale. Aceste unități portabile sunt concepute pentru repararea rănilor de bază în mișcare și regenerarea organelor la scară mică. Pod Med pregătindu-se să facă o intervenție chirurgicală laparoscopică la un pacient. S-au efectuat scanări imagistice anatomice 3D pentru a determina unde vor fi efectuate țintele de chirurgie laser pentru repararea rănilor (imagine).Membranele de fixare sunt atașate corpului astfel încât pacientul să nu se miște în timpul operației și anestezicul cu pulverizare lichidă este administrat astfel încât pacientul să nu simtă durere în timpul operației (imagine).24 de comentarii:

 1. Daca ar fi fost reală aceasta informatie atunci "reptilele" care sunt la conducerea acestei lumi,precum Rothschild,Regina Angliei,Rockefeller și multe altele ar fi fost veșnic tinere vreme de mii de ani! După cum vedeți însă și "reptilele" mor...Deci vorbim povesti,e adevărat adaptate mileniului III....Omul a fost creat de Divinitate din țărână și în pământ se va întoarce,fara nici-o excepție! Suntem însă "ajutați" sa murim mai repede,după ce "umflam" conturile jidanilor,iudeo-masonii,khazarii și iezuiților care sunt adevărații proprietari ai multinaționalelor producatoare ale medicamentelor- de fapt otrăvuri cu efecte lente dar precise care produc invariabil îmbolnăvirea și,după o vreme,moartea- dar și ale multor alte concerne din domeniile alimentar,apei și băuturilor,agriculturii,telefoniei-televiziunii,etc...Se pare că "Ei" urmăresc reducerea populației Terrei de la 7,5 miliarde astăzi la circa 500 de milioane,și asta până în 2050!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu înțeleg că te-ai ginit cine conduce lumea, dar aștia de care tu zici sunt cei la vedere, marionete la rândul lor și trebuie să moară și ei. Această tehnologie există, se utilizează în cadrul Programelor Spațiale Secrete, iar facțiunile din cadrul lor lucrează la Dezvăluire și eliberarea tuturor acestor tehnologii în beneficiul omenirii.
   Eu sunt sigur că și noi, în timpul acestei vieți, vom beneficia de această tehnologie.
   Numai bine și fii optimist..

   Ștergere
  2. Probabil ca dupa "cernere" cei care vor ramane vor beneficia desigur de multe alte tehnologii tinute sub cheie in prezent...

   Ștergere
  3. In cartea Marele potential uman -Tom Kenyon si Wendy Kennedy , la un moment dat d-l Sanat Kumara comandant de nava stelara arcturiana, vorbeste despre tehnologia lor Re-Genesis .
   Daca doriti sa aprofundati va incurajez cu toata inima sa cititi cartea . Are si o poveste frumoasa de dragoste care pe mine m-a impresionat , povestea dintre d-l Sanat Kumara si Esura o femeie saman .Este o lectura placuta deci , zic eu si pentru dvs. doamnelor daca ne referim strict la aspectul asta dar va sigur ca veti gasi foarte multe informatii ce se potrivesc nobletii sufletului vostru.
   Pentru sceptici este potrivita numai daca scapa de ideile preconcepute , daca ies din sistemul de credinta si-si golesc mintea de mesajele subliminale , cel putin cele care pot fi agatate la suprafata din subconstient pentru ca acolo este multa informatie ce iese din ''standard''.
   Acestea fiind spuse pentru ca fiecare sa decida asumat daca citeste cartea sau nu , in linii mari despre Re-Genesis d-l Sanat Kumara afirma : ''aceasta tehnologie RG ne-a permis sa exploram universul fara sa fie nevoie sa intram in suspensie criogenica . Camera RG este un tub, rotunjit la ambele capete, in care intram in diferite cicluri ale vieti noastre .''
   In mod natural ei traiesc mii de ani comparat cu timpul nostru liniar dar citez iarasi: ''tehnologia RG mi-a permis sa traiesc milioane de ani.''
   Ma uit la pozele din articol , numai mie mi se pare a arata ca un tub?
   Ma uit si mai bine , nu pare a functiona in orice pozitie , inclusiv pe verticala ?
   Am citit undeva dar din pacate nu stiu sa indic sursa acum , despre un om ce traieste la ora actuala pe Pamant si are un milion de ani , relatare evident tot prin ''intermedieri'' nu in media.
   Despe cei de acum ce au ei impresia ca-s la mansa sunt perfect de acord cu dvs. d-le
   Sumedrea. Ei nu-si aveau rostul sa stea in acelasi corp mii de ani , ar fi fost in defavoare dar la reincarnare sunt de milioane nu mii de ani. Pai n-ar fi constienti de asta ?
   Nu , pentru ca entitatea-si deruleaza experienta prin intermediul celui fara de care nu ne-am putea mentine aici , egoul. Cel ce se reinacarneaza in densitatea a treia ca si corp fizic evident ca nu mai stie de capul lui ca si noi dealtfel , dar constructul ADN intr-o anume combinatie ii asigura ''receptionarea de mesaje'' mult mai facil si astfel sa-si descopere ''destinul'' .
   Ms.1 ca nu ma lasa HTML, cica ''vorbesc '' prea mult

   Ștergere
  4. Ms 2
   Rasputin , maleficul calugar , numai de iubire nu stia ala si totusi ...poate ati citit despre el , era capabil de fapte incadrate la ''para'' in ciuda conceptiei actuale ca poti fi astfel doar daca esti in iubire . Nu exista doamna din inalta societate pe care el sa n-o posede , posede nu sex , ala nu facea sex pentru ca doamnele , probabil la o cafea cu alte doamne relatau ca: '' ni s-a revelat Dumnezeu''
   Pai numai Dumnezeu nu era ceea ce li s-a revelat lor.
   Revin , v-ati intrebat vreodata de ce fac spume regii si reginele cand vreun printisor se ''curceste'' cu una din popor -vezi si Lady Diana decedata deloc intamplator ?
   Pentru ca-si amesteca constructul ADN si metisul devine ''dereglat''de la scop.
   Ei , casele regale , au o altfel de educatie pentru copiii lor, altfel de dieta , alta cunoastere totul ''alt'' fata de plebe tocmai in aceeasta idee , conservarea. De aceea multe case regale sunt mentionate in joc.
   Asa se perpetueaza entitatile malefice , hai sa nu le zic asa, numiti-le cum doriti , pe mii de ani fara a declansa cea mai mica urma de suspiciune. Sa spunem de doua mii si de ani de la Hristos incoace dar sunt de milioane .
   Deci astia masonii , iluminatti , familiile etc. EFECTIV sunt marionete , papusi , gloabe sau cum vreti sa-i numiti , efectiv , la propriu nu la figurat.
   N-am citit si aici la articolul despre 5G ? Astia dau puterea inteligentei artificiale IA fara sa realizeze ca dupa , aia nu o sa mai faca distinctia intre unii si altii . Deci sunt atat de cretini ca nu realizeaza ca vor iesi din schema si ei .
   IA a ras multe entitati din multe dimensiuni , am citit despre asta. Sa nu credeti ca daca-s malefici inseamna automat ca-s si destepti. Sunt , dar este chiar punctul lor slab pentru caaaa ....sigur ca da , spre deosebire de noi ei NU AU SUFLET arza-i-ar focu' , cel putin pe al meu nu-l vor avea , never.
   Va rog daca aveti pareri prieteni , nu sunt detinatorul adevarului absolut , e doar parere din ce ma duce sfecla. Orice teorie o voi sorbi efectiv . Haideti sa vedem ce iese .
   Sa tinem aproape.

   Ștergere
  5. Eu cred ca reptilele intentionat isi amesteca periodic sangele. Sunt degenerate complet si nu-si mai pot perpetua rasa decat prin femei " pamantence". Sau barbati..Depinde. Exista si femei reptile. Cele lipsite de empatie. Cand femeia iese din regulile impuse de familia reptiliana, cazul lady Di, i se aranjează un accident, o sinucidere...De fapt, se spune ca familia regala este doar fațada, nu chiar atat de decazuta. In spate stau adevaratii sforari. Imi amintesc ca a povestit o data regina Ana ca monarhia din tarile mici nu are libertate de decizie. Stiti si cum a intrat Romania in razboaie care nu erau ale ei. Fortata de familiile regale plasate mai sus in ierarhia lor nobiliara. Romania, tara mica si plasata intre babuini razboinici, avea o singura sansa sa scape din panza de păianjen a iezuitilor si a celorlalti draci: sa urce. Sa ascensioneze in planurile inalte. Si asta nu se face decat acumuland lumina prin fapte bune. Ca in basmul " Fata babei si fata mosneagului" fapte bune fata de tot ce-ti intra tie, omule, in realitate: oameni, animale, plante, apele otravite ce ar fi trebuit curatate...etc
   Cum ne-au tras in jos, in malefic? Introducand in Romania cai spirituale ce te indeamna la indiferenta. Pe motiv ca " e karma copilului si de aceea este abuzat", sau " animalele si-au asumat suferinta ca sa ne ajute pe noi sa evoluam". Prostii intorocheate si inzorzonate, falsuri spirituale.
   In basmele romanesti, zmeii rapeau " fete de imparat". Fata de imparat probabil reprezinta femeia cea mai apropiata de " prototip", de omul adamic, inainte ca reptilele sa-si bage coada in creatie, contaminand cu ADN reptilian rasa adamica. Ati observat vreodata gesturile de pasare speriată, prinsa in colivie, ale Mariei Basescu? E terorizata de banditul reptilian. Ei nu-si aleg orice fete. Isi iau fete cuminti si docile. Fetele lui Base sunt hibrizi. Care trag mai mult spre tata decat spre mama ca insusiri.
   Evident, multi dintre noi, urmasii ancestralilor, suntem hibrizi. Unii mai apropiati ca si caracteristici de omul primordial, altii mai indepartati. In functie de alegerile pe care le facem, avem sansa sa urcam spre nivelurile superioare de constiinta sau sa coboram, degenerand si imbolnavindu-ne linia genetica a urmasilor. De aceea se vb in cresinism despre pacatele stramosilor trimise la urmasi. Si proverbul despre parintii mananca agurida si copiii carora li se steapezesc dintii.
   Stiti cata vrajitorie mascata sub denumirea de cale spirituala se practica in Romania?! Asta daca va intrebati de ce nu mai ajungem odata pe nivelurile superioare, unde exista si acele tehnologii avansate. Noi nu urcam pentru ca suntem tinuti jos. Romania are un suflet colectiv. In care maleficul predomină. Am decis sa-mi rup legaturile cu grupurile spirituale prin care " activam", incercand sa le explic falsilor maestri unde gresesc. Tocmai ca sa nu mai fiu trasa in malefic. Observ imediat cand sunt trasa in jos de cei ce nu fac de fapt nimic. Mi se modifică realitatea din planul fizic. Nu mai am sincronicitatile care ma ghideaza pe Cale, familia imi este atacata.
   Oricate vorbe ati vorbi, daca nu treceti la fapte, veti fi mereu trasi in jos, in malefic.
   Care cititi si pe blogul Mariei Ghiorghiu, poate ati observat cum lucreaza reptilele prin oameni. Probabil ca Maria Ghiorghiu a fost "prinsă" de cand era mica. Ori a fost de-a lor in alta viata, practicand magia neagra, ori cineva din familie a " lasat usa deschisa" spre copil, lucrand pe intuneric. Ghiorghiu nu mai are discernamant. Crede sincer ca reptilele verzi si micii cenusii din viziuni sunt benefici.
   Asa ca degeaba ii spun eu sa termine cu prostiile. Nu mai are capul pe umeri. Si-i place prea mult rolul de vedeta cu care a fost pacalita ca sa treacă la treaba in planul fizic, decontaminandu-se de implanturi ajutand, daruind, muncind...

   Ștergere
 2. De la apariția acestui articol,și până la implementare...e cale luuuuuuuuuuuuuuuuuungăăă...peste vreo 30-40 sau 50 de ani,când mulți dintre noi poate...nu vom mai fi în viață. După cum văd eu treaba aici...în tarlaua asta de Românie. Sper să n-am dreptate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Depinde de voi. Viitorul e " in coada de peste". Mergeti spre Lumina, ne vom vindeca si fara tehnologii sofisticate. Ramaneti pe nivelul pe care sunteti acum, de ce credeti ca reptilele vor vrea sa va simtiti bine, permitand tehnologii avansate? Se hranesc din suferinta noastra.

   Ștergere
 3. Presupunând că realmente fizic există, nu va beneficia nimeni la grămadă de tehnologia aceea, numai așa, că le tună unora sau altora! Aici intervin legile universale, morale, etice, juridice etc, nu pui în pat să se refacă unul care are o karmă negativă, care trebuie să sufere pentru a-și trece probele și care poate face (mai mult) rău, sieși și altora, o dată ajuns din nou într-o stare fizică perfectă. De exemplu...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Evident! Excesul de terapii din Romania tocmai asta a facut. A vindecat provizoriu o multime de decazuti moral. Si, asa cum povesteste Lazarev, din propria sa experiență cu bolnavii, boala se muta la alt organ sau chiar in destin. Omul modern se autodistruge pentru ca a fost învățat sa fie egoist si complet imoral! Grupurile spirituale care ii învață pe oameni sa gandeasca pozitiv si sa atraga toti gargaunii visati sunt otrava ce a contaminat egregorul spiritual al Romaniei. Nu poti cere mai mult decat ti s-a dat prin destin. Pentru ca iti dereglezi karma. Am citit pe pagina fb a Lidiei Fecioru niste sfaturi pentru femeile nemaritate si pentru cei ce-si doreau mai multi bani. O verigheta pusa in miere, sub razele lunii. Sau un bănuț, pentru cei ce isi doresc bani.
   In aceste situatii, de magie lunara, dracu te insoara sau te marita. Si tot dracu te îmbogățește.
   Ce cere dracu mai tarziu? Asta vede fiecare dintre amagiti.
   In basmele romanesti,dracu rasplateste pe cel fidel lui cu un sac cu galbeni. Cand ajunge acasa, observa ca a fost păcălit si in sac avea balegar. Nicio magie nu dureaza.
   Cum spun musulmanii: la illaha illalah. Adica, nu exista nimic in afara Lui Dumnezeu. Ai iesit din Lumina? Totul devine iluzie.

   Ștergere
  2. Absolut de acord, chiar ma gandeam la aspectul asta....daca sunt manevrate corect de forte benevolente probabil cei care trebuie sa aiba acces la astfel de tratamente, vor avea....altfel, va fi dezastru....nu numai ca omul de rand nu va avea in veci acces la asa ceva, dar raul va prolifera in progresie geometrica...

   Ștergere
 4. Asta este problema domnilor, in fapt asta este problema. Corespondam tot asa cu cineva si-mi motiva cu aceleasi argumente de ce energiile libere sau astfel de tehnologii nu vor aparea acum ci poate peste 40-50 de ani dar sigur nu in timpul vietii noastre.
  Stimati domni cu tot respectul , haideti sa va spun ceva.
  Prin satul meu trece un drum nenorocit ce-si lua tributul an de an, un drum judetean unde toti cretinii ce se cred mai presus decat toata lumea pentru ca se identifica prin limuzinele lor, alearga cum doresc pentru ca sigur ca da , le permite statutul . Viata unor consateni de-ai mei sau ai copiilor lor cadea rapusa si mi se rupea inima-n doua mai ales cand erau implicate suflete nevinovate. Evident ca la primaria de toata jena astfel de lucruri nu se vad , primarii in genere sunt interesati sa fure dar nu mica-mi fuse mirarea sa descopar ca nici chiar consatenii mei nu erau nu aproape , ci mai deloc interesati mai departe decat de secul si fara de substanta :''saracul de el '' sau ''D-zeu sa-l ierte''
  Mi-am zis ''bai nene astia ori sunt cretini cu totii ori eu sunt un dobitoc de ma las impresionat de astfel de lucruri ?'' Fara discutie cam ambele erau adevarate dar ce puteam face?
  Din clipa aia m-am hotarat sa-i contracarez pe cei cu care interactionam doar cu tema mortilor pe sosea. Aia veneau in discutie cu'' n-avem canalizare'' , ca ''primarul nu face'' ca ''ala nu drege'' si eu :''oamenii mor si tu vrei hartie in trei straturi-soft, ai uitat de papusoi , ne-am emancipat frate... primaru' nu face ca nimeni nu-i cere , hai sa mergem peste primarie , vii ?'' C-o fi c-o plesni evident.
  Ca lucrurile sa se-ntample domnilor avem nevoie de trei elemente : 1gand , 2emotie si 3actiune.
  In gand am avut trecerea de pietoni luminata si semnalizata corespunzator cu ''lacrima'' intre cele 4 benzi , am trait si emotia vizualizarii in imaginatie si am si actionat trancanindu-i la cap pe cine intalneam. Fara nici o ''autoritate'' careia sa-i semnalez deci , doar tarani ca mine.
  Si ce sa vedeti ? La noi in sat s-au facut nu una unde o vedeam eu mai importanta ci vreo 4-5 corespunzator concepute . Dar nu s-au facut pentru ca eu mi le-am dorit , nuuu... !?! , au aparut pentru ca taman s-au gandit astia sa reabiliteze drumul , fuse doar o coincidenta faptul ca ''ne-am nimerit''
  Iarasi m-am intins prea mult dar am scris despre toate astea pentru a fi constienti ca atunci cand mai multi proiectam ganduri in constiinta colectiva , lucrurile sub forma in care le cerem, se materializeaza. Universul nu sta SA SELECTEZE .Daca eu i-am frecat la ridiche pe unii despre mortii de pe sosea poate si altii la randul lor au semnalat altora si astfel trecerile de pietoni au aparut.
  Pare o tampenie ? Va sigur ca nu .Uitati-va numai unde sunt permanent zone de conflict , razboie , faceti legatura cu incarcatura spirituala a zonelor , cu istoria , cu enrgiile planetare si ve-ti realiza dincolo de intesele economice pe care le banuim toti , ca din acele zone pleaca in constiinta planetara colectiva un anume semnal ce ne tine pe toti captivi. Cand spunem ''ma doare-n basca de aia ''in fapt suntem nepasatori fata de noi insine. Ei asta vor si noi asta avem .
  IGNORANTA si SCLAVIE.
  Daca dvs. ati inregimentat in propriul sistem de credinta faptul ca asemenea tehnologii nu vor aparea , ele nu vor apare pentru ca spre deosebire de mine si cei ca mine ce si le doresc manifeste cu toata fiinta , dvs. ceilati sunteti mult mai multi .
  Chiar d-l Keshe spunea lucrul asta cum ca ele nu apar pentru ca noi nu le dorim. Am zis ca a gresit de data asta dar foarte mare dreptate a avut si asta pana acum :
  EU MI LE DORESC PENTRU CA SUNT POSIBILE DINCOLO DE ORICE LIMITARE CONCEPUTA DE CATRE SISTEME.
  Zi-n lumina si claritate.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doreste-le, esti liber sa o faci. Dar stiti cum lucreaza formele gand?
   Iti dau un mic exemplu. O doamna povestea ca a fost vindecata de cancer de catre Desanca, o femeie pe care unii o cred sfanta.
   Cancerul este boala de destin. Opreste trecerea la urmasi a caracterelor negative. Bolile lucreaza ca un genetician.
   Cand o femeie sau un barbat cu o forta mare a mintii strange in jurul ei oameni asemanatori si isi pun in minte sa vindece pe cineva, construiesc o forma gand care vindeca. Dar nimeni nu stie consecintele pe termen lung...
   Doamna vindecata a cazut pe o varianta malefica si a inceput sa faca alegeri proaste. Care au dus-o si mai jos, si mai jos, in new age ce vinde prin Romania " poțiuni magice". Mai tarziu a povestit, la fel ca si Maria Ghiorghiu, ca a fost " rapita" pe o nava extrateresra unde a primit un implant in braț. Sa fie microcip? Cercel ca in urechile oilor? Pecetea despre care se vorbeste in Biblie? Habar nu am! Granita intre Lumina si Intuneric poate fi foarte usor de trecut. Si intr-o parte si in alta.
   Cred ca asa a gresit si primul om din istoria galactica. A crezut ca-i este permis orice, daca scopul pare nobil. Dar drumul spre iad este presarat cu bune intentii. Cand intervii cu toporul in planurile subile, acolo unde guverneaza alte legi decat cele ale mintii limitate, s-ar putea sa te trezesti cu caramizi in cap. Universul iti trimite inapoi tot ce ai distrus in timp ce, zglobiu si saltaret ca o caprița veselă, ai distrus ceva ce nu trebuia distrus.Sau ai crezut ca repari.
   Romanii au o lectie de invatat. Cand o vor invata, se va debloca si din Cer rasplata. Si nu doar romanii. Toate popoarele

   Ștergere
  2. Va multumesc pentru intrebare.
   Am sa va povestesc si eu tot asa o mica intamplare.
   Cand merg pe strada si vad o doamna foarte frumoas aranjata , cum trece gratios prin fata mea , aproape din instinct intorc capul uitand-ma dupa ea. Instantaneu vin si gandurile si nu stiu daca puteti concepe lucrul asta dar gandul prinde forma.
   Nu stiu cum , nu-mi explic nici acum la ora la care scriu , cum este in stare nevasta-mea sa-mi citeasca gandurile si astfel gandul meu sa prinda forma pentru ca langa mine fiind, palma dupa ceafa sau cotul in stomac se fac manifeste cu cea mai mare rapiditate. Aproape ca nici nu apuc ca sa clipesc.
   Am incercat si alta data pentru ca sigur ca da omul din greseli invata , cand nevasta-mea nu era langa mine doar asa sa ma conving daca am puteri ''para'' si ce sa vedeti , surpriza iarasi. Stalpul pus in mijlocul peronului la metrou sau un perete pe care nu l-ai luat in seama atunci cand ai intors capul , ale naibii fac si astea sa se manifeste gandurile.
   ''Dumnezeuuu ! '' ar zice carcotasii dar nu este o vorba care spune ca : ''ce-i frumos si lui Dumnezeu ii place ?''
   Se vede treaba pentru ca realitatea in care traim este subiectiva , ca avem de-a face cu doua aspecte.
   Dvs, din empatie cu nevasta-mea doamna fiind , aveti o parere despre o alta realitate considerandu-ma pe mine un memernic dar si eu zic ca asta-mi este natura chiar si daca cu juma' de gura din moment ce gandul mi se implineste dar nu sub forma la care ma asteptam eu.
   Unde o fi doamna adevarul? Eu is paranormalu' ce face gandurile sa se manifeste sau nevasta-mea are puteri magice ?
   Cum valoarea sta in ochii privitorului sa fie si aici undeva la mijloc , adica fiecare analizeaza dupa propria-i intelegere , natura sau propiile valori ?
   Atunci cand am de-a face cu astfel de ''dileme'' iau in calcul mai multe aspecte .
   Natura omului , natura lucrurilor, a firii , conjunctura si-ncerc sa inteleg fara sa judec ceea ce primesc , cu alte cunvinte-mi asum absolut totul de la karma si pana la fapta , totul.
   Incrancenarea cu care primeam mediul in care traiam am fost capabil s-o transcend in iubire neconditionata ...in fapt exagerez , asta mi-e telul pentru ca deocamdata nu sunt in stare de asta si astfel vad - daca ar exista si n-ar fi doar o notiune , raiul de pe Pamant.
   Va rog sa ma credeti ca sunt mult mai echilibrat desi unii ar spune ca sunt un idiot , de cand vad lucrurile astfel .
   Mult mai senin.
   Sunt alaturi de semeni mei si ei alaturi de mine , radem , glumim , ne impartasim si respectam opiniile reciproc chiar daca , cateodata , nu sunt in acord unele cu altele.
   Daca doriti am sa dezvolt intr-un alt mesaj de ce sustin in continuare cu toata fiinta tehnologiile ce ne-ar fi de folos evolutiei noastre
   Va multumesc inca odata pentru intrebaqre si tot ce impartasiti cu noi.


   Ștergere
  3. Si am uitat sa specific in mesajul precedent .
   Daca este cineva dintre cei care cititi sau cunoasteti pe cineva ce are aceast dezechilibru pe care stiinta-l numeste boala si noi ''cancer'' va rog sa fiti constienti , cei ce cititi , ca daca era reglare de karma nu mai apucati sa faceti asta , fulgerator va rapunea . Daca deci nu s-a intamplat asa este o lectie de viata cu adevarat .
   Suferinta este dar dumnezeiesc pentru ca trezeste pe cei ce vor sa fie treziti si-i copleseste pe cei ce aleg asta.
   Un copil de 3,5 ani , altul de 5 , un tanar de 33 , povesti de viata din care am invatat personal, nici unul nu avea urmasi si deci nici unul din punctul asta de vedere nu si-a reglat nimic.
   Campaniile de vaccinare abuzive , conservantii , dare chimice, medicamentele si multe multe alte asemenea impreuna cu negarea si ignoranta daca nu a celor implicati direct, a indrumatorilor lor , concura toate la declansarea in corpul fizic a acestui dezechilibru.Cu alte cuvinte dezechilibrul este un cumul de factori , pe asta se bazeaza si cei ce ne manipuleaza , stiu ca nu poate fi corelat si dovedit de ex. vaccinul ca si factor declansator.
   Sunt foarte putini oameni la ora actuala si nivel planetar - pot fi contrazis ca nu-i nici o problema , care-si regleaza individual karma printr-o ''boala''. Karma se regleaza prin epidemii, atentate, razboaie , accidente aviatice sau in orice situatie in care se aduna nu intamplator la un loc cei ce au reglaje la nivel karmic de facut.
   Daca Hitler ar veni acum , nu ar mai putea face nimic.
   Daca Iisus Hristos ar veni acum iarasi nu ar mai putea face nimic . Si unul si altul ar fi luati in bataie de batjocura si putini ar sta sa-i asculte .Vremurile , conjuctura actuala nu le mai permit influente directe - opinie personala dar va garantez ca ambii ca si constiinta sunt printre noi acum.
   Daca cumva stiti asemenea oameni sau va uitati in ochii unui parinte disperat ce-si vede copilul cum se topeste si daca puteti sa faceti ceva in sensul de a-l ajuta , numai si cu un cuvant sau gest , va rog din toata inima s-o faceti. Depinde doar de voi daca veti plati sau nu ceva. Parerea mea este ca nu veti plati ci veti primi. Hitler a fost salvat de la incet la varsta de 3 ani de catre alt copil , -/+ 40 mil oameni au platit asta , un copil scapat de cancer este un potential viitor Hitler ? Mergem pe logica asta ?!?!
   Daca cumva sunteti intr-o asemenea situatie in nici un caz sa va declarati in subconstient ca ''lupt'' cu boala. In felul asta v-ati numit din start un pierzator fara sa va dati seama Asa ceva nu se castiga prin lupta ci prin cooperare , prin uniune cu boala , prin intelegerea ei , recunostinta fata de ea si cu discernamant .
   ''Iti multumesc , am invatat de la tine si acum te rog sa parasesti corpul meu''
   Celulele canceroase sunt vii la fel ca si noi , au constiinta proprie , inteleg totul foarte bine .
   Un baietel bolnav de cancer se juca cu ele , se imagina in somn ca-i in razboiul stelelor pana la un moment dat cand a iesit cu navele la ''lupta'' si nu mai avea cu cine sa lupte , capitulasera. Ulterior a fost declarat vindecat.
   Daca doriti va recomand cartea d-nei Anita Moorjani - Am murit si m-am descoperit pe mine insami. O poveste incredibila si adevarata.
   Evident ca fiecare face ceea ce doreste , ce-i spune logica intuitia sau simtirea , mesajul meu nu este ''contra'' si nici ''pentru'' , nu ma intereseaza polemica ci foarte mult ceea ce simt cand ma uit in ochii sau campul energetic al cuiva.
   Mentionez ca nu sunt doctor , nu sunt vindecator, guru etc , nu stiu ce naibi-i aia new age si nici nu ma intereseaza , sunt doar un OM care se inchipuie a fi in ajutorul altor oameni. Daca si reusesc sau nu nu depinde numai de mine dar eu imi asum ceea ce fac.
   Sa facem tot ceea ce ne sta in putinta ca sa ne ridicam vibratia . Astfel dezechilibrele vor pleca cu de la sine.
   Zile senine , multumesc

   Ștergere
 5. In ceea ce priveste paturile holografice
  Sa nu se gandeasca cineva ca toata lumea va da navala spre ele . Imi bazez afirmatia pe faptul ca acum in secunda asta , omul are la dispozitie o altfel de medicina sa-i spunem alternativa si totusi putini sunt cei care o imbratiseaza desi sunt dovezi de necontestat in ceea ce priveste randamentul ei. Trecand si peste aspectul despre care mai scriam intr-un comentariu anterior cum ca unii dintre semenii nostrii nu vor sa fie ''salvati'' vor fi si dintre aceia care din instinct sau intuitie nu adopta tehnologia daca ceva in karma lor le spune sa nu faca asta.
  Lansand teoria asta , ma gandeam in sinea mea ca daca , de exemplu copilul meu nu este de acord sa acceseze din motivul descris mai sus , eu voi mai fi de acord sa-l accesez ?
  Voi putea la un moment dat sa ma uit la copilul meu cum moare ?
  Trecand si peste astea , acolo se vorbeste si despre stergeri de memorie sau stergerea de memorie celulara si etc , daca am de-a face cu necunoscutul si necunoscutul sperie , voi mai fi apt ca-n frici sa iau o decizie asumata si ideala pentru viitorul meu ?
  Banui ca s-a prins ideea daca am fost in stare ca sa ma fac inteles.
  Ne construim viitorul intotdeauna pe baza trecutului si niciodata in ACUM.
  Eu imi doresc patul sau ce-o fi ala ACUM nu peste zeci de ani. Daca-l am in ''fata ochilor'' voi sti conectat in ACUM ce sa fac . Pana atunci sunt doar presupuneri pe baza ideilor preconcepute sau pe scenarita mintii.
  Vreau paturi holografice, vreau masini electrice sau ca cea a domnului Keshe, trenuri subterane de mare viteza ca sa scapam de darele chimice , vreu orice ne ajuta in evolutia noastra.
  Daca cumva-si face cineva ganduri ca si cu asemenea tehnologie ajungem sa ne calcam in picioare unii pe altii si ne mancam de vii pentru ca vom fi miliarde peste miliarde , sa nu se-ngrijoreze pentru ca odata evoluati in alta densitate , timpul si spatiul nu mai stau la baza acelor legi pe care le stim . Galaxia noatra are miliarde de stele , univewrsul miliarde de galaxii , ne-om gasi cuib .
  Sa invatam de la extremofile . Pe planeta noastra acum , sunt vietati ce supravietuiesc in orice conditii.
  Daca noi ascensionam , e clar, spre densitatea 4 sau poate direct 5 , nu este iarasi clar ca putem vietui si noi oriunde si-n orice conditii?
  Cel putin pentru mine da.
  Astfel am integrat extrem de usor asa zis-a teorie cu entitati. Odata deschizandu-mi mintea , totul mi s-a aratat , ma rog...unele.
  Tehnologiile vor fi pentru toata lumea , banii vor disparea, abundenta este peste tot si asa este.
  Sanatate !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!! Inevitabil !!!!!!!!!!!!!!!!

   Ștergere
 6. Dragii mei, iată cum cred eu ca trebuie citit acest articol. Dar mai întâi am sa va spun cum NU trebuie citit.
  Deci puncte de vedere de genul "Ehe...noi n-o sa mai apucam asta ca pana se coboară tehnologia la noi o sa fim oale și ulcele. Sau chestii ca ce oropsiți suntem noi ca trăim în România și ca aici nu merge nimic și ca nu e decât o bătaie de joc și cum sa ne dea ăștia accesul la tehnologie asta misto ca doar nu-s prosti... O s-o tina doar pentru ei javrele dracu. Ei bine acest mod de vedea lucrurile este unul din 3D, în care trăim în paradigma separatismului având în vedere în mod exclusiv interesul individual. În această paradigma este efectiv nerecomandat accesul la aceste tehnologii din cauza dihotomie (adică a incompatibilității filozofice sau a sistemului de operare sub care rulam noi energia vietii), deci din cauza dichotomiei cu punctul de vedere al creatorului acestor tehnologii. Adica pur si simplu ne este Banat accesul prin însăși proiectarea acestor tehnologii care operează cu legi divine și principii iubitoare din 5D..
  Iată cum trebuie citit acest articol:
  Intri intr-o stare de visare sau de vizualizare mentala în care vezi o lume frumoasa cu oameni frumosi, fericiți și sanatosi și tineri, toți trăind bucuria și iubirea frumoasa unii pentru ceilalți si in loc sa te ia nervii de ciuda si de invidie ca ei au si tu nu ai, tu spui:
  Vai ce bine ca copiii mei și nepoții mei, vor trai timpuri atât de minunate... Vai ce bine ca toți tinerii sau copiii din ziua de azi n-o sa mai trăiască nefericirea și pierderea noastră, a generației mele. Vai ce ma bucur sa știu ca tot raul sa va sfârșit intr-o zi chiar dacă eu n-o sa mai apuc sa ma bucur, măcar ei sa se bucure și prin asta parca simt și eu o bucurie.
  Asta e 5D Dragii mei, adică Unirea în loc de separare. Pentru cei din 5D a fost făcută aceasta tehnologie, nu pentru egoiști din 3D.
  Isus spunea: cine va cauta sa-și scape viata si-o va pierde, dar cine și va da pentru mine si-o va salva. Adica cine e egoist din 3D va muri dar cine e parte din unime adica din 5 D va fi salvat. Acesta este planul creatorului. Înțelegeți și schimbați-vă modul de gândire.

  RăspundețiȘtergere
 7. In prezent exista tehnologie foarte avansată cu care se înregistrează rezultate incredibile, un exemplu este Biorezonanță, secretul ei este ca doar dacă te pricepi sa o combini cu alte metode alternative precum homeopatia poți obține rezultate fantastice. Exista un alt aparat de exemplu format din 3 sfere de cuarț și un Cip pe care îl conectezi la computer, și cu ajutorul unei poze a clientului, se pot obține un caiet plin de informații cu ce blocaje și traume chiar și din vieți trecute se confrunta persoana respectiva , aceste pot fi cu același aparat deprogramate. Ideea este ca doar dacă ai un buget foarte mare te poți bucura de o astfel de terapie, ceea ce înseamnă ca un astfel de Pat medicinal nu va putea fi folosit decât de cei care sunt foarte bogați sau in cazul in care într-adevăr dispare sărăcia de pe planeta. Lucru ce d.p.m.d.v se realizează cu pași ceva mai optimiști in ultimii ani dar este nevoie cu adevărat de o minune sa se și materializeze de curând .

  RăspundețiȘtergere
 8. Haideti sa va spun ceva.
  La fiecare 7 ani , se poate sa ma insel dar parca dupa 7 ani ciclul este complet, dvs. , cel ce ati postat comentariul acum nu mai sunteti acelasi , sunteti un corp nou. Total schimbat pentru ca fiecare celula din organism a fost inlocuita cu alta noua .
  Multi nu vor sa recunoasca capacitatea costumului biologic ce-l au acum la dispozitie dar eu i-as intreba: iti poti gestiona digestia , ritmul cardiac , poti gestiona circulatia sanguina, iti poti constientiza respiratia in starea de somn de exemplu , functionarea organelor individuala sau ca sistem , tu esti cel ce gestioneaza comunicarea intre ele ...?!?!
  Stie cineva unde sta memoria , o poate arata cu degetul , unde este sau ce este in organism ?
  Nu va grabiti , creierul este un organ ca si calculatorul un instrument dar nu functioneaza fara program nici unul nici celalalt.
  Sunt multe alte asemenea intrebari cu care ati pune in c..ap orice doctor alopat sau om de stiinta prinsi in ideologia sau mentalitatea crezului lor.
  Suntem mult mai mult , infinit mai mult decat ceea ce credem noi . Noi suntem MINUNEA.
  Atunci daca suntem minuni de ce mai avem nevoie in acum , de asemenea instrumente de recalibrare sa le spunem , pentru a fi sanatosi si a trai mai mult ?
  Pentru ca , daca am fi capabili ca la formarea noii celule sa-i implementam in ''hard''-ADN un alt program cod genetic constienti fiind de capacitatile neliminate in constiinta , cel putin sute de ani cum se mentioneaza si in scrierile vechi , am fi capabili sa traim si acum fara nici un ''gaget''
  De ce nu mai stim cum se face ? ...lasati-ma ca sa ma rad , noi presupunem ca din cauza lor , alora... ''maleficii''....ha! .
  Ei as.
  Va recomand cu toata caldura Biologia credintei-Bruce Lipton o carte foarte buna ce n-are nici o legatura cu religia ci cu propriile sisteme de credinta ca si cele exprimate de dvs. aici cum ca nu se poate , bogatii, peste zeci de ani sau necesitatea minunii.
  Odata scapati din chinga propriilor sisteme de credinta , sisteme mentinute cu aportul ''binevoitor'' si al alora evident EVIDENT , o sa traim sute de ani cum traiam odata fara probleme.
  Simplu
  S..I...M...P...L..U
  Credeti ca nu se poate ca intr-o dimineata sa va uitati in oglinda si sa nu va recunoasteti reflexia ? Sa nu stiti cine este ala care se uita din oglinda si unde sunteti voi ?
  Nu va minunati , se poate si asta. Din nou : unde sta memoria in organism ?
  Pierdut memorie , unde mi-e corpul ?
  Numai bine .

  RăspundețiȘtergere
 9. Multumesc , cred ca mai e putin pina vom avea parte de asemenea tehnologii si energie alternative .

  RăspundețiȘtergere
 10. Mda. Și nu o să-și mai învețe nimeni nici o lecție, că se bagă în patul holografic și gata...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.