miercuri, 17 aprilie 2019

Îngrijorări ale Federației Galactice


    Mesaj chanelling prin James Gililand
     Traducere Const. Mihăilescu

În ultima vreme, un grup important de civilizații extraterestre din dimensiunile superioare 13D,7D,6D și 5D au contactat civilizația umană de pe Pământ. Cele mai numeroase cuntacte au fost realizate de reprezentanți ai dimensiunilor 7D, 6D și 5D și anume: Pleiadienii, Consiliul Luminii din Orion, Arcturienii, Andromedanii și Siriusienii.
Toți sunt profund îngrijorați de direcția pe care, în ultima perioadă, a ales să meargă Umanitatea Pământului. Îngrijorarea este exprimată și de echipajele umane de la sol care s-au întrupat pe planetă cu un scop precis. Ni s-a comunicat că pentru aceste timpuri, Dumnezeul acestui univers, Creatorul și Marele Spirit au oferit civilizației umane tot sprijinul de care era nevoie pentru ca planeta și sistemul nostru planetar să ascensioneze în cele mai favorabile condiții.

Procesul de înalțare a planetei și umanității voastre este extrem agitat în taramurile inferioare (cele din 4D inferior și cele din 3D), care s-au aliniat cu forțele întunecate.
Este adevărat că în Grila Draconiană sau armonică se produc dezmembrări progresive. Este grila tiraniei narcisiste lacomă de putere, avere și dominație îndelungată.
Orice există în afara Legelor Universale ale evoluției va fi transformat sau demontat în totalitate.
Încă din 1982 procesul „devenirii omului în dumnezeu” a fost amorsat și el continuă, chiar dacă, pe parcurs, apar unele poticniri, ca urmare a indeciziei sau deciziilor nepotrivite ale ființelor umane.
„Uneltele” folosite vor fi manifestările drastice ale vremii, puterea și numărul cutremurelor, activitățile vulcanice, schimbarea polilor magnetici, toate menite să facă curățenie, să schimbe polarități și frecvențe de vibrație.

Sunt reali și prezenți în relația cu Pământul Maeștrii Ascensionați, Sfinții și Sagii, Federația Galactică, Pălăriile Albe și Qanon .
Dumnezeul Creator al acestui Univers a spus: "S-a încheiat, timpul s-a scurs!". În consecință, noi trebuie doar să monitorizăm Spectrul de Lumină Electromagnetică, pentru a găsi acolo dovada.
În prezent Sistemul nostru solar a intrat într-o zonă extrem de energizată a spațiului. Nimic extraordinar, este un ciclu natural. Însă noi (și, ne referim și la voi) trebuie să ne ridicăm la nivelul posibilităților momentului și să beneficiem de toate oportunitățile. Programul acesta este în derulare și nicio ființă (bărbat ori femeie) nu-l poate opri. Nici măcar energiile negative nevăzute ale universului nu vor reuși să oprească acest program divin.
Au loc tot felul de încercări de deturnare a cursului ascendent al planetei și al omenitii, dar nereușita acestor încercări este sigură.
Sunt foarte multe evenimente și acțiuni pozitive nevăzute și imperceptibile, la nivelul ființelor umane, iar cele sesizabile, din păcate, nu pot fi înțelese.
Totul face parte din procesul creației și al manifestării, totul începe în Conștiință și se manifestă în Lumină.
Cu alte cuvinte, tot ceea ce credeți că este real nu reprezintă decât niveluri diferite de Lumină condensată și de Energie a Conștiinței.
Multe deșeuri au rezultat când s-a produs alinierea cu Legea Universală. Curățarea se produce de sus în jos. Cea mai infimă manifestare 4D și 3D pe Pământ va înceta și va fi eliminată sau transmutată, pentru a lăsa loc liber apariției și înălțării lumiilor superioare 5D, ori mai sus.

Instituțiile întunericului, destinate să controleze și să înrobească masele, se află într-un amplu proces de dezmembrare, de anihilare.
Miliardele de dolari jefuite de la cei obedienți, și acaparate de „elitele” întunecaților, vor fi redistribuite și vor ajunge în posesia beneficiarilor de drept.
Pălăriile Albe, Vestele Galbene din tări întregi se trezesc și se ridică.
În Suflet există un mecanism de siguranță. El se activează atunci când lucrurile ating un anumit nivel de insuportabilitate, declanșănd o reacție în lanț, care se generalizează, ia proporții și cuprinde întreaga civilizație umană.

Atunci când tot ce s-a furat, toate aceste bunuri jefuite se vor întoarce la popor, va începe minunata manifestare a Raiului pe Pământ.
Puterea va fi retrocedată oamenilor.

Energia furiei, a contradicțiilor, curele suprimate, „terapia” medicamentului energetic au fost eliberate. Odată câmpul energetic planetar eliberat și curățat, mersul evolutiv va fi regăsit.
Programele și metodele războinicilor întunericului, ale profitorilor și exterminatorilor vor fi anulate sau imposibil de aplicat. Guvernele tiranice se zbat să se mențină la putere dar, cu fiecare zi, pierd teren, căci lumea se trezește.
Lupii în blană de oaie își manifestă nelegiuirile, mint și se deghizează în apărători ai binelui, dar faptele lor aruncă popoarele și țările în nesiguranță și în haos; și asta trezește încă și mai mult pe cei adormiți.
Tirania se manifestă în felurite forme însă răul făcut de cei care se opun procesului evolutiv și creșterii conștiinței sociale își arată „roadele” și cei treziți văd mai clar lumina.

Înrobirea și exterminarea vor fi oprite.
Feriți-vă de ignoranții transformați de oligarhie în slugi credincioase ! Prostia lor dă apă la moară celor care nu v-au iubit niciodată și nu v-au vrut binele. Tiranii voștri vă mint și vă promit fericirea și bunăstarea, dar singurul rezultat palpabil este îmbogățirea lor și adâncirea sărăciei voastre.
Promovarea prosperității pentru săraci susținută de bogați n-a funcționat niciodată, căci a fost doar o minciună. Rezolvarea definitivă, reală și trainică stă în creșterea conștiinței celor mulți. Nu-i mai susțineți cu munca voastră pe cei care nu vor decât să vă manipueze!! Răspunsurile le gășiți la voi (în voi) nu la ei.
Cine adună bogății materiale, dincolo de cât îi este necesar, plătește nu cu bani ci cu sufletul, pe care și-l amanetează pentru multe vieți viitoare.

Legile Universale nu pot fi ocolite sau neglijate. Orice abatere este cunoscută și astfel modificată încât echilibrul să fie permanent asigurat.
Nu sufletele întunecate sau cei care și-au pierdut sufletul vor fi chemați la masa îmbelșugată a Creatorului.
Toate energiile Luminii vor lucra pentru arderea karmei acumulate și pentru ieșirea din Matrix.
Lăcomia neînduplecată a tiranilor nu va mai fi la modă sau acceptată.
Pedofilii care sacrifică copiii prin ritualuri satanice, vor plăti.
Elita globală, politicienii corupți, instituțiile religioase, producătorii de filme instigatoare vor da socoteală.
Casa Mariei și Femininul Divin vor avea un rol determinant în înlăturarea acestor practici dezonorante și distructive.
Nu confundați femininul divin cu feminitatea toxică !

Otrăvirea feminității, amalgamarea sexelor este scopul final al elitei globale, împreună cu împărțirea raselor și a religiilor.
Multe vindecări sunt necesare în toate sexele. Această curățenie include mass-media care, din păcate, a spălat creierul maselor provocându-i emoții și probleme nerezolvate.
Cei care nu au sensibilitate interioară și gândire critică au devenit victime ale jocului întunecaților.
Dacă vreți să știții cine sunt cei care vă manipulează, orientați-vă spre cei care țipă cel mai tare împotriva Pălăriilor Albe.
Președintele ales, deși nu este perfect, este o Pălărie Albă (n.m.: referire la peședintele SUA, Trump). El este un războinic necesar, un strateg strălucit și, în ciuda faptului că are o presa negativă de 93% (cu acuzații neprobate), are un rating de aprobare de 52%.
Se întreabă cineva de ce civilizații avansate din punct de vedere spiritual și tehnologic, însoțesc cu navele lor spațiale, în orice deplasare, aeronava prezidențială, Air Force 1?. Asta nu s-a dat publicității dar Fox News a filmat-o.

Nu mai e mult până când adevărul va fi cunoscut de toată lumea. Atunci toate structurile și credințele se vor cutremura. Mulți vor cădea în genunchi și se vor tângui când vor afla că majoritatea din ceea ce li s-a spus a fost o minciună, o mare înșelătorie.
Asta se va afla în mai toate instituțiile. Unele dintre comportamentele lor, deși se va vorbi despre ele, nu vor fi făcute publice. Unii dintre cei care ar trebui să dea socoteală, vor dispărea în tăcere, într-un costum portocaliu, într-o locație nedezvăluită.(?!)
Cu timpul toți vor fi făcuți cunoscuți.

Din păcate, acest lucru avansează greu și se datorează faptului că o mare parte din masele ignorante, care nu au o gândire critică și obiectivă refuză să vadă ceea ce deja a devenit evident, crezând, în continuare, în cei care, din când în când, le mai aruncă câte un rest de la masa bogaților.
Cărțile privind ura de rasă, de sex, de religie, au fost bine jucate.
În cele din urmă, oamenii vor fi judecați după caracterul și acțiunile lor.
Toate dogmele și toate minciunile vor fi înlăturate și fiecare va înțelege că toți suntem plecați din aceeași SURSĂ.

Costumul de carne este doar un vehicul tranzitoriu.
Fiți răbdători, aveți încredere că există un plan de trezire și vindecare a umanității, iar Pământul este în Mâini Dumnezeiești.
Știți că sunteți foarte iubiți dar trebuie să faceți ceva pentru propria voastră devenire. Efectul a ceea ce faceți astăzi se va putea observa mâine. Acționați și aveți răbdare !

FEDERAȚIA GALACTICĂ

6 comentarii:

 1. Daca-s asa ingrijorati dece nu fac ceva vizibil si palpabil?

  RăspundețiȘtergere
 2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eu sunt ingrijorata de mult timp, nu de cand vine mesajul acesta. In toate grupurile spirituale de pe net s-au infiltrat " paraziti". Ii recunoști usor: propovaduiesc iubirea fara a o aplica in planul fizic, creand astfel egregori amagitori ce atrag in paienjenis oameni de buna credinta dar naivi.
   Ultimul " specimen" pe care l-am depistat: blogul Mariei Ghiorghiu. A fost " răpită " pe un OZN. In viziunea ei, salvatorii sunt uneori verzi si solzosi, alteori micii cenusii. Sustine sus si tare ca Dumnezeu i-a spus prin Duhul Sfant ca este indispensabila lui Dumnezeu! Adica un fel de buricul pamantului fara de care Romania s-ar prabusi in haos. Si profeteste la prostii...de te doare mintea! Uimitor, are in jurul ei si oameni ce par a avea mintea acasa la ei. Daca nu cumva oamenii cu mintea in cap de pe blog, incolonati sa-i asculte trilurile " crestine", au un interes ascuns sa promoveze asa ceva. Am mai auzit de o " rapita" pe un OZN in grupul matriceanoiiromanii. Lenuta Onofras. Spune ca i-a fost implantat un microcip in brat. Ce ma sperie este ca Lenuta e si terapeut si-i vin in cabinet inclusiv copii.
   E sminteala? Este psihoză in masa indusa cu arme PSI? Sunt rapiri pe bune?
   Nu stiu, dar cineva sigur se bucura de sminteala romanilor: cei ce ocupa Romania șerpește...in spatele perdelelor de fum fabricate de Ghiorghiu si alti " profeți".

   Ștergere
 3. Credeti ca mie mi-a facut placere sa fac tam tam prin toate grupurile de pe net, atragand ura " artizanilor" acestei cacealmale new age, cu saltul in 5D in data de 12.12.12?
  Ura si bataie!
  Batalia este pentru pamanturile si resursele voastre. Sufletele voastre ii intereseaza doar in masura in care sunteti sclavi utili. De acolo a si pornit teoria mult prea repede raspandita pe net despre " cei alesi". Asa zisii alesi au facut jocurile illuminati, ca niste oi incolonate sa li se puna pe cap o coroana de aur.
  Intr-adevar, entitatile de Lumina nu pot cobori in planurile voastre, prea jose pentru vibratia lor. Si nici nu va incalca liberul arbitru. Voi ati ales sa credeti ce vreti. Eu mi-am facut datoria fata de voi chiar mai mult decat am avut permisiunea. Dar nu voi putea nici eu sta in malefic o vesnicie, incercand sa va conving ca sunteti pacaliti. Ar fi trebuit sa va dati si singuri seama pana acum. Data de 12.12.12. a trecut de mult timp. Portalurile despre care vi se tot vorbeste in grupurile new age sunt deschise tot timpul. Doar ca...sunteti atrasi spre cele ce duc spre lumile inferioare. Pentru ca nu ati făcut nimic ca sa " invingeti gravitatia", adica Ego-ul, lumea materiei. Nu v-a pus pe ganduri faptul ca cei ce propovaduiesc intoarcerea noastra Acasa, Saltul in 5D, isi umfla buzunarele vanzandu-va cursuri ce nu au nicio legatura cu planurile superioare? Daca doreau sa plecam Acasa, de ce mai aveau nevoie de bani? Iar cei ce spun ca vor sa ramana in Romania 3D, de ce nu sufla o vorba despre faptul ca Romania este ocupata si vanduta?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pe Maria Ghiorghiu o urmaresc de ceva timp.
   Anumite predictii au fost corecte si imposibil de ghicit: moartea lui Ghiury Pascu, Notre Dame, accidentul navetei Soyuz.

   Alteori interpretarile ei sunt fortate, textele mesajelor sunt incalcite si uneori au o exprimare ciudata chiar criptica.
   In zona politica a avut chiar esecuri: Ponta, Hillary trebuiau sa castige...

   Partea cu micii cenusii m-a pus pe ganduri ca nu ei sunt cei pozitivi.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.