vineri, 5 aprilie 2019

Cum a desființat Rockefeller curele naturale și a creat Big Pharma Medicina Occidentală are câteva avantaje și este excelentă în caz de urgență. Dar este timpul ca oamenii să-și dea seama că medicina convențională (medicina occidentală sau alopată) se concentrează pe medicamente (substanțe chimice create în laborator), radiații și chirurgie. Ea este creația de argint a lui John Rockefeller, iar Big Pharma a fost creată de el.
Dacă vorbiți astăzi despre proprietățile vindecătoare ale plantelor sau despre alte practici holistice, mulți oameni (inclusiv medici) vă consideră o persoană ciudată. Ca orice altceva, politica și banii au fost folosiți pentru a ne scutura mintea și pentru a încuraja să îmbrățișăm ceea ce este rău pentru noi. Totul a început cu John D. Rockefeller (1839-1937) un magnat al petrolului, primul milionar din Statele Unite și un monopolist natural.
   Crearea Big Pharma

World Business Reports afirma: ,,În același timp, în jurul anului 1900, oamenii de știință au descoperit "petrochimia". Acest lucru a dat posibilitatea de a crea tot felul de produse chimice din petrol. De exemplu, primul plastic numit Bakelită a fost derivat din petrol în 1907. Oamenii de știință au descoperit mai multe vitamine și au descoperit că multe substanțe ar putea fi derivate din petrol. A fost o mare oportunitate pentru Rockefeller, care a văzut posibilitatea de a monopoliza industria petrolieră, chimică și medicală în același timp! În acest fel a fost înființată Big Pharma ...

Cel mai bun lucru despre petrochimie a fost că totul ar putea fi brevetat și vândut pentru profituri mari. Dar a existat o problemă cu planul lui Rockefeller pentru industria medicală: medicamentele naturale / pe bază de plante erau foarte populare în Statele Unite la acel moment. Aproape jumătate dintre medici și școli medicale din Statele Unite au practicat medicina holistică, folosind cunoașterea Europei și a amerindienilor (se spune că din trusa medicală a unui medic de pe la 1850 nu lipsea marihuana sau uleiul de canabis, n.b.). Rockefeller, monopolistul, a trebuit să găsească o cale de a scăpa de cea mai mare competiție. Atunci a folosit strategia clasică (care se folosește și acum prin operațiunile steag-fals, n.b.), "problemă-reacție-soluție". Adică, creează o problemă și sperie oamenii, apoi oferă o soluție (pre-planificată). Similară fricii de terorism, urmată de "Patriot Act" ce era deja pregătită și semnată apoi de teroristul mondial și criminalul în masa, George Bush Jr.

    Big Pharma a închis școlile și spitalele holistice de medicină 

Sa dus să-și vadă prietenul, pe Andrew Carnegie, un alt plutocrat care a făcut bani monopolizând industria siderurgică, cu care a proiectat un plan. Prin prestigioasa Fundație Carnegie, au trimis un om pe nume Abraham Flexner să călătorească în țară. El a raportat despre starea școlilor medicale și a spitalelor din țară. Acest lucru a condus la Raportul Flexner, care a dat naștere la medicina modernă controlată de mafia Big Pharma după cum o știm și astăzi. Inutil să spun că raportul a vorbit despre necesitatea reorganizării și centralizării instituțiilor americane medicale. Conform acestui raport, mai mult de jumătate din toate școlile medicale au fost închise în curând de Big Pharma.
Homeopatia și medicamentele naturale au fost ridiculizate și demonizate. Doctorii au fost chiar închiși în pușcării. Pentru a ajuta tranziția și schimbarea minții altor medici și oameni de știință, Rockefeller a donat peste 100 de milioane de dolari universităților și spitalelor. El a fondat un grup filantropic numit Consiliul Educației Generale (GEB). Aceasta este abordarea clasică a morcovului și a bățului. Într-un timp foarte scurt, facultățile de medicină au fost raționalizate și omogenizate. Toți elevii învățau același lucru, iar medicina era despre utilizarea medicamentelor brevetate (ceea ce este și astăzi, n.b.).

Oamenii de știință au primit subvenții enorme pentru a studia modul în care plantele vindecă bolile. Obiectivul lor a fost acela de a identifica substanțele chimice din plantă și de a recrea în laborator o substanță chimică similară, dar nu identică, care ar putea fi brevetată. O pastilă pentru un pacient a devenit mantra medicinei moderne, iar Big Pharma a câștigat un profit uriaș.
  Și credeați că frații Koch erau răi?

Apoi, 100 de ani mai târziu, producem medici care nu știu nimic despre beneficiile nutriției, a plantelor sau a practicilor holistice (am auzit la TV pe șefa clinicii de oftalmologie din București spunând – din ignoranță sau prostie – că:,, să nu-i spunem ei că poți vindeca boli cu niște buruieni”, n.b.). Avem o întreagă societate care este subordonată companiilor, pentru bunăstarea lor. Boala oamenilor înseamnă profit pentru ele, cu cât mai mulți bolnavi cu atât mai mare profitul…

    Big Pharma astăzi

Statele Unite cheltuiește 15% din PIB-ul său pentru îngrijirea medicală, care ar trebui să se numească "îngrijirea pacienților". Big Pharma nu are grijă decât de profiturile sale și nu se concentrează pe vindecare, ci doar pe simptome. Aceasta a creat clienți obișnuiți și permanenți. Nu există nici un tratament pentru cancer, diabet, autism, astm sau chiar gripă (vaccinarea este doar un alt mijloc de a face profituri uriașe și de a reduce populația planetei, n.b.). De ce ar trebui să existe remedii reale? Este un sistem întemeiat de oligarhi și plutocrați, nu de medici.

În ceea ce privește cancerul, oh da, Societatea Americană de Cancer a fost fondată de Rockefeller în 1913, și a devenit o mega afacere fără să vindece deloc. O altă teorie a conspirației ar spune propaganda… În luna de conștientizare a cancerului de sân, este trist să vezi oameni spălați pe creier care primesc chimioterapie, radiații și intervenții chirurgicale știind că oricum nu vor scăpa și vor fi chinuiți groaznic datorită efectelor secundare. Mai multe despre tratamentul naturist, holistic al cancerului găsiți la categoria Despre cancer din blog, iar despre vaccinuri la categoria Vaccinurile. Alte articole cu subiect medical la categoria Medicale.

 Închei acest scurt articol cu un citat din partea lui John D. Rockefeller, care rezumă viziunea sa asupra Noii Ordini Mondiale pentru America: ,,Eu nu doresc o societate de gânditori. Eu doresc o societate de muncitori.”


   Drum drept spre Lumină!


13 comentarii:

 1. Nu are cum sa vada , la modul asta omul nu are cum sa vada. Atata timp cat nu-si ridica vibratia pe o frecventa inalta nu va fi capabil sa vada ceva .
  Ce-l atrage pe om acum , ce corespunde frecventei lui ?
  Cereale , carne , medicamente si orice-l tine captiv si dens , aici se simte bine. Atatia oameni vorbesc cu ''mandrie''si cu mult drag despre bolile lor , indeosebi batranii. Sunt atat de atasati , cauta si schimba impresii numai cu aceeasi ca ei. Se simt astfel foarte bine , interesanti , utili , bureti de compasiune pentru ceilalti semeni ai lor, se autoproclama ei ''vii''
  Luati-le asta , videcati-i pe cei ce nu se vor a fi vindecati ....vor muri dupa o lunga agonie in depresie. Daca va incerca vreodata cineva sa-i vindece , desi este o expresie atat de falsa pentru ca tu esti singurul capabil sa ''te vindeci'', vor tine cu ''dintii'' sa fie bolnavi , vor tine cu dintii sa fie in grija sistemului , vor tine cu dintii de tot ceea ce le conserva starea , numai asa se simt in siguranta. Nu pot , nu stiu si nici nu vor altfel .
  Uitati-va numai intr-o sala de asteptare cum intra rapusi de simptomele fizice ale dezechilibrelor energetice pentru ca boala nu exista termenul a fost inventat, si observati cum dupa un extrem de scurt timp , cum radiaza de fericire efectiv , cat de puternic se integreaza intre semenii lor.De aceea stau cu orele cu mult inainte sa vina doctorul , se simt bine.
  E prea dur ce spun eu aici ? Dar si mai crancen este ca noi urmasii lor, ne lasam racolati in joc crezand ca avem ''misiuni cristice'', ca datoria noastra ca si copii ai lor este sa ingrijim , de fapt neintelegerea lor, si astfel contaminandu-le karma incalcam liberul arbitru declansat la nivel subconstient in fiinta lor.
  Cine intretine jocul asta , cercul asta vicios?
  O mama al carui copil adolescent devenit adult ce vrea sa-si ia zborul si sa paraseasca cuibul, se va simti pierduta si va face tot ceea ce-i sta in putinta sa-mpiedice asta.
  De ce? Pentru ca nu se mai simte utila , se pierde similar femeii/nevasta batute cand ii moare batausul. O perioada devin anxioase si una si cealalta.
  Deci fratilor , noi suntem cei ce intretinem sistemul , in fapt mintile noastre egocentriste ce conserva tot ceea ce-l mentine viabil. Daca devenim constienti ca am venit aici ca spirit la proprie vointa , daca realizam ca noi nu suntem datori nimanui si-ndeosebi parintilor prin intermediul carora am aparut si nu datorita , daca devenim constienti ca si copii nostrii au venit asemenea fiind egalii nostrii , daca devenim responsabili de propriile vieti si constienti ca totul , totul este ca urmare a faptelor noastre , numai atunci lucrurile se vor schimba cu adevarat.
  Viitorul nostru sunt copii? Nu . Parintii.Asa cum se prexinta ei , asa vom fi si noi pentru ca venim din aceeasi cultura educatie de tip dresaj, ''traditionalisme''/diete , dogme ,ideologii sau mentalitai. Ne place ce vedem acum ? Mie nu.
  Sa ne neglijam copii ,parintii , batranii , sa fim indiferenti ? Nu . Sa le oferim ocazia de-a se detasa la randu-le la fel cum si noi sa ne invatam sa ne detasam la randu-ne constienti fiind cu totii ca ne urmam chemarea pentru evolutia noastra a tuturora , a tuturor fiintelor umane si nu numai.
  Ne putem schimba frecventa vibratorie adoptand dieta bazata pe elemente corespondente vibratiei inalte si anume fructe seminte si legume , vii, cum dealtfel pentru asta am fost initial ''proiectati''
  Restul ne densifica si mai mult lumea in care traim.
  Si cu deosebit respect domnule Sumedrea, drumul drept spre lumina nu este chiar atat de drept in opinia mea , Lumina suntem noi.
  Noi suntem Lumina-scanteie divina , Creator sau Dumnezeu pastrand proportiile , atunci cand ne ducem spre ceea ce percepen noi ca fiind lumina , riscam sa reintram in Matrix.
  Cu scuzele de rigoare . Sloganul meu este ''sa tinem aproape pentru ca aproape inseamna atat de mult''
  Va multumesc pentru ca ati citit cei ce ati avut curiozitatea sa cititi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Buna seara,
   Foarte interesanta abordarea dumneavoastră....adevaruri spuse simplu si si clar.As fi vrut sa o distribui dar nu sunteti identificabil. Aprecieri si admiratie. Elena Petrovici.

   Ștergere
  2. Ati facut-o deja , ati distribuit in univers si va multumesc pentru asta. Suntem deja patru declarati , d-l Sumedrea , dvs , cea/cel din data de 7 si eu .Plus probabil si alte persoane care au citit si nu s-au exprimat si nici nu conteaza daca nu au facut-o in scris.
   Gandul este energie , suntem si emitori dar si receptori prin structura ADN Sa fim recunoscatori insa si pentru glanda pineala celui ce ne-a creat ca si pentru intregul organism ce-i un mecanism perfect. Daca am redeveni constienti de asta atunci telefonia , internetul sau orice alta forma de comunicare si-ar pierde rostul .Inclusiv sunetele articulate , limbajul. Ma gandeam mereu de ce entitati din alte densitati sau dimensiuni se considera limitate atunci cand sunt nevoite sa foloseasca acest mijloc de comunicare astfel incat sa se faca intelesi de catre noi.
   Corey Goode declara la un moment dat cum un reptilian l-a ''stors'' fara voia lui doar uitandu-se la el , la ''scanat '' de multele cunostinte pe care acesta le acumulase in viata lui , probabil ce-i era necesar in scop personal pentru a sti cu cine are de-a face.Apoi m-am gandit la noi si nu mica mi-a fost surpriza sa constat ca si noi fiintele umane facem deja asta , in stadiul actual, dar sub o alta forma si fara sa ne dam seama. Adica..NE STRESAM cu de la altii.
   ''Bai sa fie'' , mi-am zis. Initial ne-a fost ''dat'' pentru a supravietui dar am ramas setati blocati in regim de supravietuire permanent. Cel mai usor isi dau seama de ''comunicarea '' asta oamenii ce dau dovada de mai multa empatie fata de semenii lor.Prin empatie recunosc si impartasesc sentimentele experimentate de catre alti oameni. Absorb deci tensiunile celui stresat pentru ca cel stresat este purtator dar si emitor de asemenea energii cum spuneam mai inainte. Neurostiinta mi-a venit mai apoi in ajutor lamurindu-mi mecanismul in corpul fizic. In lobii frontali , partea din fata a creierului exista neroni obisnuiti pentru comanda motrica si un subset , mai exact 20% sunt celule excitabile electric , asa numitii neuroni oglinda .N. oglinda percep semnalul din interactiune si-l trimit direct in amigdala , partea responsabila cu frica si voila suntem stresati indirect deci ''comunicam '' de ne merg fulgii .In cazul stresului direct , expunerea repetata la factor declansator genereaza o desensibilizare la stimul dar in cazul stresului contagios pentru ca nu stim sursa sau cauza , necunoscand , nu putem face nimic. Deci este mult mai rau deoarece simptomele generate de catre stresul ''second hand'' nu dispar cu ajutorul obisnuintei. Putem cel mult sa ne ''antrenam ''ca sa gestionam prin meditare , miscare fizica si mecanisme de aparare de tip blocaj.De aceea devenim stresati stand ''linistiti''in fotoliu cu telecomanda in mana .De la partenerul de viata absoarbem energia/stresul lui chiar daca acesta nu si-l manifesta in mod direct. Prin tonalitatea vocii, limbaj non-verbal chiar si prin mirosul ce-l
   emana,prin feromonii de alerta , creierul primeste toate semnalele de alarma si astfel cortizolul ne creste glicemia si adrenalina ne plezneste tevile ...iac-asa.De ce sunt oameni stresati peste tot ? De ce nu-si pot gestiona stresul ? Pentru ca nu inteleg mecanismul.
   Evident ca putem absorbi energii inaltatoare de la oameni luminati , dar cum oamenii luminati in ziua de azi sunt pe cale de disparitie precum caprele negre , sa ne 'multumim'' cu stresul..
   Deci si noi comunicam dar ce ar fi sa convertim si sa comunicam avand toate cele necesare la dispozitie telepatic , si astfel media aservita sau manipularea sa nu-si mai atinga scopul?
   Evident ca pana la asta avem nevoie de comunicarea actuala , dar eu privesc in viitor si sper ca si dvs. semenii mei, sa privim cu totii mult mai departe pentru ca nu suntem cum ni se spune limitati , nu suntem limitati de nimic.
   Daca mai considerati necesara publicrea d-le Sumedrea decizia va apartine si va multumesc.

   Ștergere
  3. Imi cer scuze doamna Elena Petrovici daca mai cititi, pentru neatentie si pentru ca la vremea respectiva nu am specificat , daca doriti sa preluati si sa impartasiti ceea ce am scris , va rog s-o faceti cu toata increderea, dvs. sau oricine altcineva . Nu voi revendica vreodata ''drepturi de autor'', de aceea nici nu semnez ceea ce scriu.
   Si daca cineva si-ar insusi si s-ar semna pe ceea ce scriu , la ce m-ar deranja ? Este liber sa o faca daca doreste si din contra, nu-i condamn gestul ci-i multumesc si-i sunt recunoscator fiind coparticipant viziunii despre lumea in care vreau sa traiesc .
   Imi cer scuze inca odata si multumesc tuturor celor care rezonati sau nu cu ceea ce scriu .

   Ștergere
  4. Nu vad care este problema cu cerealele, ele sunt mult mai nutritive decat aproape orice, dar daca te referi la simpla faina, atunci nu e mare treaba, ele fiind lucruri foarte diferite din cauza modului de procesare.

   Ștergere
  5. Foarte frumos scris. Sunteti o persoana cate are multe de spus, mi ar face placere sa ca am in lista de prieteni pentru a mai comunica pe diverse teme.

   Ștergere
 2. Sa arda in iad 666 de ani lumina acest nemernic.Aferim si ma rog sa fie asa.

  RăspundețiȘtergere
 3. hahaha... ce taree. nu credeam ca mai e inca unu "nebun" ca mine. parca imi citeam gandurile cand v-am citit comentariile. deci nu sunt singurul... ahhhh cat curaj am prins azi, culmea cand aveam cel mai mult nevoie si incepeam sa ma indoiesc de viziunea mea asupra vietii. uite cum ne influentam unii pe altii... si in bine. deci se poate mai mai :) va urez succesuri domnu'

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Oho ! vedeti de ce e important sa tinem aproape ? Si inima mea acum citindu-va creste ca-n reclama aia tampita la faina cu cozonacul care creste si creste si creste...Dar aia nu spun ca nu crestea fara caldura , asa si acum , inima unuia nu creste fara caldura inimilor celorlalti . Asa-i facuta lumea fiintelor umane.
   Multumesc , am primit mult mai mult decat am daruit , va asigur
   Nu va mai indoiti , urmati-va instinctul si intuitia , nu va vor minti niciodata.
   Cu respect, succesuri depline si dumneavoastra

   Ștergere
 4. E important sa fim multi care suntem altfel,cum o lumanare poate crea lumina intr-o camera o persoana luminoasa poate lumina o multime.Energia se schimba ca suntem constienti sau nu totul se intampla oricum.

  RăspundețiȘtergere
 5. Perfect de acord cu opinia dvoastra ! Prin lunga mea experienta de medic alopat de formatie dar holist prin alegere , gandesc la fel .

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.