duminică, 10 martie 2019

Robert F. Kennedy Jr. îl expune pe Bill Gates și relația sa cu Big Pharma  "În același mod în care în timpul carierei mele la Microsoft am vorbit despre magia software-ului, acum îmi petrec timpul vorbind despre magia vaccinurilor"
          Bill Gates

Foaia de calcul globală a Fundatiei Gates pare să nu aibă loc pentru a măsura cazurile masive a leziunilor vaccinale care afecteaza copiii din întreaga lume, în ciuda dovezilor abundente că aceste daune stau în picioare conform riscului-beneficiu al calculului pe cap de copil și transformarea copilăriei într-o rundă extinsă a ruletei rusești.

   Să raportăm cu exactitate istoria

Într-un articol citat pe larg în 2014 despre "miracolul vaccinurilor", Gates și-a exprimat entuziasmul cu privire la datele "inspirate" privind vaccinurile și progresele "fantastice" și "fenomenale" care au fost făcute pentru a extinde acoperirea globală cu vaccinuri. Există o problemă majoră legată de faptul că Gates se bazează pe "date", ceea ce înseamnă că filantropul ignoră faptele istorice fundamentale care guvernează bolile infecțioase și termenele de vaccinare.
Datele statistice vitale arată că în S.U.A. și în alte părți, decesele cauzate de boli cum ar fi scarlatina - în absența oricărui vaccin - au devenit destul de rare până la mijlocul secolului al XX-lea. Mortalitatea de la bolile infecțioase, cum ar fi rujeola și tusea convulsivă, de asemenea, a scăzut rapid, cu mult înainte de introducerea vaccinurilor corespunzătoare (a se vedea figura).


O revizuire meticuloasă a datelor privind mortalitatea din SUA între 1900-1963 a concluzionat: "Măsurile medicale [cum ar fi vaccinurile] au contribuit puțin la scăderea globală a mortalității în Statele Unite din 1900 - fiind în multe cazuri introduse câteva decenii după ce s-a înregistrat deja un declin marcant". Aceiași cercetători, într-un alt articol, au criticat aspru instituția medicală pentru încrederea sa greșită în "gloanțe magice" (acolo este cuvantul "magic" din nou!). În schimb, dacă scăderea incidenței și mortalității bolilor infecțioase în secolul trecut a reprezentat un fel de "miracol", fenomenul a fost, prin toate constatările sincere, atribuibil măsurilor de sănătate publică clasice și pe termen lung, precum o salubritate mai bună și, mai ales, o nutriție îmbunătățită.


Un studiu al tendințelor mortalității din secolul XX din Italia, a găsit o asociere semnificativă între aportul caloric crescut și mortalitatea în scădere, reflectând "progresul în starea nutrițională medie, calitatea stilului de viață, nivelul socio-economic și condițiile igienice". Mai mult, mortalitatea a scăzut foarte puternic în cele mai tinere grupuri de vârstă din Italia - care au fost "probabil cele mai sensibile la schimbările în nutriție și wellness". Chiar și epidemiologii de la începutul secolului al XX-lea, care au fost înclinați să dea un credit mare vaccinurilor, au recunoscut că alți factori au fost în joc, inclusiv schimbările în "rezistența umană și calitatea bacteriană", precum și factorii care urmează să fie determinați.

    O… miracol, unde ești tu?

Chiar dacă rămâne o statistică vitală din secolul al XX-lea, există o dovadă clară a afirmațiilor mincinos-disprețuitoare ale lui Bill Gates cu privire la miracolele vaccinului: vaccinurile nu fac, de fapt, copiii sănătoși. În schimb, în S.U.A. (unde copiii sunt cei mai vaccinați din lume), mai mult de jumătate dintre tineri au o boală cronică - o tendință care coincide cu extinderea programului de vaccinuri al națiunii. Modele similare de boli cronice sunt în curs de dezvoltare la nivel mondial, inclusiv ca potențial de a pune în pericol condițiile vieții, cum ar fi alergii alimentare și astm.
Campania mondială a proiectului Mercury pentru a restabili sănătatea copiilor, a documentat evidențele părinților cu privire la rezultatele grave negative înregistrate de copiii lor după vaccinare. Aceste mărturii, care reprezintă vârful aisbergului, acoperă o panoplie de tulburări rare sau chiar nemaiauzite cu câteva decenii în urmă: 


 ·        13% din copiii din S.U.A. sunt incluși într-un program de educație specială.
 ·        Unul din șase copii americani are o tulburare de dezvoltare, cum ar fi autism.
       Tulburarea de atenție / hiperactivitate (ADHD) afectează aproape 11% dintre copiii americani. Unul din 20 de copii sub vârsta de cinci ani are epilepsie.
·                   Alergiile la arahide sunt cea mai frecventă cauză de deces cauzat de alimente.
·                   Femeile care primesc vaccinuri împotriva gripei și Tdap în timpul sarcinii, prezintă un risc mai mare de avorturi și alte probleme.
·                  Tulburările neuropsihice autoimune pediatrice asociate cu infecții streptococice sau alte infecții (PANDAS sau PANS) pot afecta de la 1 până la 200 de copii din S.U.A., inclusiv până la 25% dintre copiii diagnosticați cu tulburare obsesiv-compulsivă (OCD) și tulburări de tic.
      Tulburarea de procesare senzorială (SPD) se întâmplă deseori cu ADHD și ASD.  
 

  În S.U.A., rata mortalității infantile, inclusiv din cauza sindromului de deces brusc al nou-născuților (SIDS), este dublă față de multe alte țări cu venituri mari. În Africa, un studiu comparativ în Guineea-Bissau s-a constatat că mortalitatea infantilă a fost de cel puțin de două ori mai mare (10% -11%) la copiii care au primit vaccinurile împotriva difteriei-tetanos-tuse convulsivă (DTP) și poliomielitei față de copiii care nu au primit vaccinurile (4% -5%). 


... fundații mari precum Fundația Bill & Melinda Gates exercită influență nu doar prin "resursele enorme", ci și prin "modelarea conceptelor și politicilor de dezvoltare".

    Qui Bono ?

Un recent raport german despre filantropia globală observă că filantropia modernă își are rădăcinile, în primul rând, în dorința de a-și proteja profitul pe venit din impozitare, în timp ce "câștigă prestigiu și influență în SUA și în afacerile mondiale". Autorii raportului notează că fundații mari, cum ar fi Fundația Bill & Melinda Gates, exercită influență nu doar prin "resursele enorme", ci și prin "modelarea conceptelor și politicilor de dezvoltare".

Fundatia Gates - înființată în 2000 cu o dotare inițială de 42,9 miliarde de dolari si amplificată la 30 de miliarde de dolari de la Warren Buffet în 2006, a devenit cel mai important jucător mondial în domeniul sănătății, precum si cel mai mare donator non-stat al Organizatiei Mondiale a Sănătății. Ca rezultat al "puterii extraordinare de stabilire a agendei Fundației Gates", comunitatea globală de sănătate a desemnat 2010-2020 ca Deceniul Vaccinurilor; a elaborat un plan global de acțiune privind vaccinurile; și a creat Alianța Globală Privată pentru Vaccinuri și Imunizare (Alianța GAVI), care primește aproape un sfert din finanțarea sa de la Fundația Gates.

În timp ce Gates răspândește rapsodii mondiale că vaccinurile sunt o investiție fantastică, industria vaccinului, de fapt, este un beneficiar primar al propagandei Fundatiei Gates. Potrivit analiștilor germani, de exemplu, sprijinul acordat de Fundația Gates pentru Alianța GAVI a stimulat producătorii să crească producția de vaccinuri specifice. Aceste stimulente au condus la plăți de peste 1 miliard de dolari către Pfizer și GlaxoSmithKline (GSK). Unii reporteri au descris acest aranjament drept "o legătură pentru companiile farmaceutice care încearcă să se extindă în țări cu venituri mai mici ". Cu toate acestea, după cum arată raportul german, organizația non-guvernamentală Doctori Fără Frontiere (MSF) a pus la îndoială impactul global al Alianței GAVI asupra accesibilității vaccinului, afirmând că "costul de a imuniza pe deplin un copil a fost de 68 de ori mai scump în 2014 decât în 2001."

Analiștii germani și alții au subliniat trăsăturile cheie ale parteneriatului strâns al Fundației Gates cu industria farmaceutică, inclusiv ușa rotativă dintre personalul Fundației și companiile farmaceutice precum Merck și GSK ... concentrarea preponderentă a celor mai mari premii pentru sănătate (20/50 sau 40%) acordate Fundației pentru cercetare și dezvoltare de noi vaccinuri și medicamente; si pachetul de actiuni al Fundatiei de 52 milioane de dolari în CureVac (o companie farmaceutică germană) pentru a accelera dezvoltarea vaccinurilor mRNA.

Fundația Gates și-a sporit, de asemenea, sprijinul direct pentru industria biotehnologiei, care are o relevanță considerabilă pentru industria vaccinurilor, din cauza utilizării rapide a biotehnologiei în fabricarea de vaccinuri moderne. Articole recente au subliniat, în plus, că Fundația Gates plătește în mod curent firme de relații publice pentru a manipula deciziile științifice în favoarea tehnologiilor riscante de inginerie genetică pe care fundația le susține. https://www.independentsciencenews.org/news/gates-foundation-hired-pr-firm-to-manipulate-un-over-gene-drives/

Ceea ce arată aceste observații este că filantropia prin vaccinuri a lui Bill Gates reprezintă într-adevăr un "miracol" - dar beneficiarii miracolului sunt corporațiile și acționarii care râd tot drumul către bancă și cu siguranță nu copiii și adulții din întreaga lume care poartă greutatea vaccinurilor toxice și nesigure și se chinuie întreaga viață cu copilul care nu mai are șanse la normalitate.

Dr. Arata Kochi, fostul director al OMS al cercetării în domeniul malariei, a ales să numească în 2008, când a descris Fundația Gates drept un cartel care suprimă diversitatea opiniei științifice și este "responsabilă față de nimeni altul decât de ea însăși". https://newint.org/features/2012/04/01/bill-gates-charitable-giving-ethics/
Această filantropie, numai filantropie nu este, când faci rău semenilor tăi (și bine elitei planetare prin depopulare și îmbolnăvirea premeditată a copiilor) și îmbogățești companiile farmaceutice, prin care probabil, o parte din acei bani îi revin indirect lui Bill Gates în conturi…

    Aveți grijă de copiii voștri..!!


3 comentarii:

 1. Trist și iresponsabil este că toți vrem, într-o formă sau alta, să ne ”pice para mălăiață”, să devenim sănătoși, inițiați, clarvăzători, treziți, mântuiți, ”nirvanizați”, și asta fără să mișcăm un deget. Să beneficiem, ca în reclamele în care sunt implicați copiii, de o MAGIE, de un MIRACOL, vorba lui Louis Armstrong, ”Oh Lord, I want to be in that number, When the saints go marching in”. Totul de undeva din exterior, fără niciun aport de ”blood, sweat and tears”, ca să rămânem în registru anglosaxon, o licoare de menurire, o pastilă-minune de la Big Pharma, un cip, un roboțel, ceva acolo să ne miște că noi, vorba aia, cu scuzele de rigoare: ”Nu contează că pute, bine că e călduț”! Vă amintiți de filmul de desene animate, cică pentru copii, ”Wall-e”? Recomand cu căldură o evadare de bun simț din cotidian, urmărind ÎNTREG filmul, nu un trailer ciuntit, manipulat ca mesaj - pentru că, potrivit bunului obicei, au avut grijă și de asta unii, să dea iluzia realității prin ”pastile” de informație... Iar nenea Gates are grijă ca el personal și alții asemenea lui, să NU consume tocmai anti-magia pe care o servește, caritabil, altora.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si eu va recomand filmul " Oblio". Nu mai poti respira de țuguiați inițiați. Cu cat iti pui mai multe tichii pe cap, cu atat mai mult te indepartezi de Dumnezeu. E o boala moderna asta cu scolile de initiere! Cu cat dobandesti mai multe diplome la cele nnnn scoli de initiere din Romania, cu atat esti mai bine "cotat". Nici nu-ti dai seama ca te-ai indepartat de Sinele tau divin, atunci cand ai suprapus, unele peste altele, tichii peste tichii. Ai diploma de astrolog? Iti mai iei una si de numerolog. Mergi si la o scoala de " gandit pozitiv", iei si o initiere reiki.
  Mă tot uit la Oreste Teodorescu si mă mir...Si-a pus pe cap tichii peste tichii initiatice. Atat de multe incat i s-au prăbușit peste ochi. E orb ca un animal ce locuieste sub pămant. S-a inhăitat cu fascistii si isi doreste un bici cu care sa pedepseasca poporul roman. Biciul se numeste Kovesi. Poporul roman nu are nicio vina ca Oreste e orb! Toti suntem frustrati pentru ca suntem furati. Dar cine face curat in tara asta? Un Portocala corupt si răzbunator? Un Oreste care a gresit si-asa prea mult vanzand potiuni magice de alchimie spirituala amar de ani? Oreste a fost si el cuprins de febra new age...S-a multiperfectionat si "alchimizat" pana a orbit.

  RăspundețiȘtergere
 3. De fapt, miza jocului satanist nu este cea care credeti voi: resursele. Puțin ii pasa mainii de oameni care controleaza totul de resursele noastre. Au bani, mananca eco, nu porcariile pe care noi le importam. Miza este batalia pe suflete. Cu cat tii mai multi oameni in adormire, cu atat mai in siguranta iti este Imperiul. Si cum furi sufletele oamenilor? Invatandu-i metode si tehnici care-i indeparteaza de Lumina. Vrajitoria practicata astazi in multe grupuri "spirituale". Ii faci sa-si coboare vibratia si apoi le posedezi mintile si sufletele. Saracirea intentionata este o alta metoda de a poseda oamenii. La saracie, oamenii devin fricosi si egoisti. Isi tin banii la bancile lor de frica zilei de maine si a crizei economice tot de ei provocata. Banii tinuti in banca impiedica curgerea libera a energiei banului si creeaza noi crize. Puțin le pasa intunecatilor de asta! Ei au bani! Si puterea pe care sufletele de sclavi ce si-au vandut libertatea le-o confera.
  Politicienii nostri au prea putina Lumina ca sa ia decizii bune si se inchina mereu la Inalte Porti. Avem in Romania tot ce ne trebuie. Material vorbind. Lumina lipseste. Lumina se dobandeste cu fapte bune. Au gasit masonii o metoda de furt si aici. Atrag in sistemul lor copii si tineri naivi care fac voluntariat. Fara sa banuiasca faptul ca in spatele marii actiuni de voluntariat anuntata cu surle si trambite sta ascuns la panda un mason. Masonii sunt incapabili sa rezolve corect problemele. Nu sunt luminati. Nu au cum. In varful piramidelor dracu dirijeaza. Dracu se preface ca e filantrop. Tot el vorbeste adeseori din Scripturi. Doar ca...dracu e maimuta Lui Dumnezeu si niciodata nu va putea construi un sistem Viu. Dracu nu poate crea. El doar imita si distruge, fura si-si bate joc de oameni incalcandu-le liberul arbitru.
  In povestea Pinochio, copiii care au ales "circul initiatic" au fost transformati in magari de povara. Copiii cuminti au ales adevarata școală. Ei stiu ca nu dobandim in Cer decat roadele faptelor noastre bune. La Dumnezeu nu valoreaza nici cat un bob de muștar diplomele sau banii, functiile sau informatiile acumulate in minte, asa cum sobolanii isi strang rezerve de hrana.
  Dupa moarte luam cu noi doar faptele.
  Cand treci de pe un nivel de constiinta inferior pe unul superior mori si renasti. Si stai si te miri de fraierii ce se invart in cerc si nu pricep odata ca trebuie sa treaca la treaba. Portalurile nu se deschid cu forcepsul. Nici cu mantre. Si nici cu rugaciuni spuse din vârful buzelor, dar cu inimile impietrite la suferinta celor mai necajiti decat tine. Fie oameni, fie animale. Natura intreaga sufera din cauza prostiei oamenilor.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.