luni, 18 martie 2019

Doar părinții pot rupe cercul vicios al vaccinării periculoase!


 Nadejda Emelianova, pediatru-neurolog, din Moscova: ”Am lucrat ca pediatru la o grădiniță și vaccinam copiii…
La universitate, ni se explica aproape ca pe degete cum funcționează sistemul imunitar, iar acum mă mir de ce am fost mulțumită de acele explicații. Dacă profesorii de imunologie sunt nedumeriți în legătură cu complexitatea imunității, descoperind noi și noi mecanisme de funcționare a ei, recunoscînd că știu foarte puțin despre imunitate, că vaccinurile sunt periculoase, atunci de ce totul mi s-a părut clar și simplu?
De exemplu, iată ce scrie doctorul în științe medicale, profesor, cercetător principal la laboratorul de biotehnologie Institutul de Imunologie SSC al Ministerului Sănătății din Federația Rusă, Ignatieva G.A.:
Vaccinarea este, teoretic, cea mai bună metodă de imunoterapie și imunoprofilaxie, dar există și probleme, pe cele mai dificile dintre ele le vom menționa. Cea mai importantă și dificilă problemă este pericolul biologic al preparatelor vaccinului, indiferent de antigenul țintă. Problema constă în faptul că toate preparatele moderne de vaccinare sînt obținute prin intermediul biotehnologiei folosind seruri și celule ale animalelor. Animalele, după cum știm tot mai mult, au diferite infecții extrem de periculoase pentru oameni, cum ar fi cele prionice și retrovirale. Este principial imposibil ca vaccinurile să fie curățite de impuritățile care pot conține potențial aceste infecții (fără a pierde antigenul vaccinului în sine). Un astfel de fenomen serios ne face să recunoaștem că prin vaccinarea populației, medicina încalcă inconștient principiul de bază – „nu face rău”.
Și acum, când aud pediatri spunând că vaccinurile „trenează“ sistemul imunitar, protejează împotriva bolilor infecțioase, că vaccinurile sunt sigure, mă simt tristă și neliniștită, pentru că prețul acestor explicații mizerabile este sănătatea copiilor și viețile copiilor. CÎND AM DESCOPERIT REVERSUL VACCINĂRII, CARE NU ESTE FĂCUT PUBLIC ȘI NU ESTE PREDAT ÎN UNIVERSITATE, MI-A FOST FRICĂ ȘI RUȘINE. Frică, pentru că mi-am dat seama, în cele din urmă, ce i-am făcut propriului meu copil, mi-am dat seama de unde cresc „picioarele“ bolilor sale și care vor fi umările acestei „griji“ pentru sănătate lui. Iar rușine – pentru că eu, fiind medic și responsabilă pentru sănătatea copiilor încredințați mie, am avut o atitudine atât de necugetată și ușoară față de vaccinare, dar ea este, conform spuselor domnului Onișcenko (medicul sanitar șef al țării) „o operație imunobiologică gravă“.
Aici, colegii mei pediatri pot să-mi reproșeze: „Este clar că vaccinarea este complicată, este nevoie de o abordare individuală!” Aici este vorba despre gradul de conștientizare a profunzimii problemei. La urma urmei, și eu am selectat foarte strict copiii pentru vaccinare – un examen obligatoriu, termometrie, anamneză (dacă nimeni în familie nu era bolnav, nu strănuta!), cînd este necesar făceam analize, mai pe scurt, tot ce se putea face în condițiile policlinicii… Dar trebuie să recunoaștem că aceste date minime (în condițiile policlinicii ele sunt maxime), nu spun nimic despre starea imunității și a sănătății în general a unui anumit copil. Și nu ar trebui să ne amăgim și să amăgim părinții – CHIAR ȘI O IMUNOGRAMĂ DETALIATĂ ȘI O CONSULTARE A IMUNOLOGULUI NU-L VA PROTEJA PE COPIL DE EFECTELE ADVERSE ALE VACCINULUI, NU-I VA DA O GARANȚIE CĂ VACCINUL NU VA PROVOACA O BOALĂ AUTOIMUNĂ GRAVĂ, NU-I VA PERTURBA MECANISMELE FINE ALE AUTO-REGLĂRII ȘI COPILUL NU VA DEZVOLTA DIABET ZAHARAT, ASTM BRONȘIC, LEUCEMIE SAU ALTĂ BOALĂ INCURABILĂ. Dacă părinții ar înțelege cu adevărat ce fel de joc e acesta, atunci mulți s-ar gândi mai bine… Eu am înțeles și m-am gândit bine la asta.
Acum este aproape imposibil să se stabilească diagnosticul de „complicație post-vaccinare”. Medicul care face acest lucru își semnează sentința, de aceea nimeni nu pune astfel de diagnostice pentru a evita neplăcerile. Din această cauză NOI NU ȘTIM CÂȚI COPII AU SUFERIT ÎN URMA VACCINĂRII și credem că foarte puțini (unul dintr-un milion) „vor scăpa” de data aceasta… Am văzut un copil de șase luni care, în a treia zi după vaccinare, a suferit o moarte clinică. El a fost resuscitat, dar va fi idiot, deoarece cortexul cerebral a murit. Nici un medic „nu și-a reamintit” că cu trei zile înainte de moartea clinică, copilul a primit un vaccin DTP.
Avem multe discuții despre așa-numitul concept de consimțămînt informat pentru intervenția medicală, în special pentru vaccinare. De fapt, este un sunet gol. Un părinte care dorește să-și vaccineze copilul, trebuie să știe că:
   1. În conformitate cu legea rusă, el ARE DREPTUL DE A REFUZA VACCINAREA (din orice motiv, inclusiv religios), iar ACEST REFUZ NU VA AVEA CONSECINȚE DE GENUL NEACCEPTEREA LA GRĂDINIȚĂ, ȘCOALĂ, UNIVERSITATE. Iar de acei cetățeni care crează obstacole acestor părinți trebuie să se ocupe procuratura (Bravo, în Rusia atât de blamată a lui Putin, de către toți politologii, părinții au dreptul să refuze vaccinarea, iar la noi este obligatorie și nu-ți primește copilul la grădi, școală, etc., n.b.).
   2. Un părinte trebuie să știe că VACCINURILE NU SuNT MEDICAMENTE, ELE SuNT PERICULOASE ȘI INTERVIN ÎN IMUNITATE; trebuie să știe din ce constau acestea, modul în care au fost testate și ce complicații ale vaccinării există. De aceea, părintele trebuie să dea un consimțămînt în scris în legătură cu vaccinarea după ce a citit și a înțeles că în vaccinuri există mertiolat, ADN străin, că VACCINAREA POATE DUCE LA DIABET ZAHARAT, CANCER, BOLI AUTOIMUNE, POT CAUZA MOARTEA.
 De aceea am început să aduc în atenția părinților existența legii „cu privire la imunoprofilaxie”, care le acordă dreptul de a refuza. Mulți părinți au fost surprinși pentru că nu știau că VACCINAREA ESTE VOLUNTARĂ. Ei mi-au spus că au vrut să renunțe la vaccinarea copilului (în general sau la un anumit vaccin) sau au vrut să amâne vaccinarea, însă au fost amenințați că nu vor primi copilul la grădiniță fără vaccinuri, nu vor primi hrană în bucătăria de lactate și ei au fost de acord. Am început să întreb părinții dacă știau despre compoziția vaccinurilor, metodele de producere a acestora. Căci, înainte de a administra copilului un medicament, toată lumea se uită la compoziția lui și la posibilele efecte secundare. Se pare că nimeni nu a văzut vreodată prospectele la vaccinuri înainte de vaccinare. Prospecte obișnuite, unde este scris negru pe alb, care este compoziția vaccinurilor și complicațiile oficiale ale vaccinării (de exemplu, moartea) nimeni nu a văzut.
Într-o zi, medicul-șef al unui centru medical privat s-a apropiat de mine și m-a întrebat cu ce drept dau părinților asemenea informație. Am răspuns că este de datoria mea, în primul rînd, să respect principiul „nu face rău”, iar părintele trebuie să știe cât mai multe, pentru a lua o decizie conștientă de a vaccina sau nu copilul. Șefa acestui centru privat m-a avertizat că centrul funcționează după programul Ministerului Sănătății, de aceea nu ar trebui să dau această informație părinților. Poroblema constă în faptul că VACCINAREA ESTE O AFACERE PROFITABILĂ, o doză de vaccin poate fi cumpărată en gros cu o sută de ruble, iar la bucată – cu o mie. Un asemenea om de afaceri nu iubește profiturile rapide? Am început să fiu urmărită, mi-au limitat accesul la documentație, motivîndu-mi că este „secret medical”, m-am dezgustat și am plecat.
Am venit la clinica pentru copii să lucrez în calitate de neurolog, crezând că acum nu voi mai avea de-a face cu vaccinarea așa cum aveam, fiind pediatru la grădiniță și la centru. Medicul-șef a fost imediat avertizat că am o atitudine precaută față de vaccinări și consider inacceptabilă vaccinarea copiilor slabi, născuți prematur, cu probleme neurologice evidente. Medicul-șef a fost de acord cu mine în multe privințe, el a spus că a fost mereu împotriva vaccinării, că celebrul medic pediatru Dombrovskaia (profesorul său) care critica dur vaccinările, după ultima epidemie de difterie l-a făcut mai sceptic. El mi-a spus că mă va lua cu plăcere, dar că mă va reeduca. Și am început lucrul de neurolog. Neurologii sunt foarte precauți în ceea ce privește vaccinarea, în special a copiilor cu dereglări ale sistemului nervos. Se știe că patologia ascunsă sau clară a sistemului nervos, după vaccinare se poate manifesta sub formă de pregătire convulsivă. Adică vaccinarea poate provoca epilepsie (complicația descrisă a vaccinării). În cazuri dificile și dubioase, am început să amân pentru o lună – două vaccinarea. Părinții se întrebau, cum rămâne cu pediatrul care insistă pe vaccinare. Am spus că DOAR EI DECID, PEDIATRUL POATE DOAR RECOMANDA VACCINAREA. Le-am spus că există o lege „Cu privire la imunoprofilaxie”, în baza căreia este posibilă renunțarea la vaccinare, astfel încît medicul pediatru „să-i lase în pace”.
Odată, la consultare am avut un copil cu probleme mari de sănătate -pericol de paralizie cerebrală (de fapt, el deja avea paralizie cerebrală, însă o astfel de diagnoză se pune după împlinirea vârstei de un an), i-am interzis vaccinarea, deoarece pe fundalul acesteia, paralizia cerebrală progresează brusc. Nu m-au ascultat și atunci i-am spus medicului șef că nu-mi asum responsabilitatea pentru astfel de pacienți. Ce fel de jocuri sunt astea? Neurologul, văzând gravitatea afectării sistemului nervos și pronosticul nefavorabil, îi interzice vaccinarea, iar medicul pediatru nu-l ia în seamă și vaccinează copilul… În general, nu am putut fi reeducată și am fost concediată.
Pediatrii din policlinică acordă câte cinci – zece minute pentru consultarea unui copil, de aceea PEDIATRII SUNT LUCRATORI AI CONVEIERULUI, EI NU AU TIMP SĂ GÎNDEASCĂ. Funcția sa de bază este de a vaccina copiii, deoarece alte probleme vor fi rezolvate de către specialiștii de profil sau de el însuși cu ajutorul calpulelor, claritinelor și flemoxinelor. Înainte de vaccinare, consultarea se efectuează „la ochi”. După vaccinare, starea copilului nu este monitorizată, de aceea pediatrul nu asociază înrăutățirea sănătății copilului cu vaccinarea recentă. Neurologii nu au cea mai bună poziție – cel care se gândește la consecințele vaccinării unui anumit copil, dă un refuz medical, dar decizia cu privire la vaccinare este luată de medicul pediatru, de la care se cere un număr cît mai mare de vaccinări. De aceea, la următoarea consultație, neurologul mai primește o problemă în starea de sănătate a copilului, dar decizia privind următoarea vaccinare este din nou luată de pediatru.
ACEST CERC VICIOS POATE FI RUPT DOAR DE PĂRINȚII care înțeleg că vaccinarea este „cea mai complexă operație imunobiologică” și care nu vor permite vaccinarea copilului dacă consideră că trebuie să mai aștepte sau că vaccinurile sunt dăunătoare și REFUZĂ să le facă în mod conștient. Am la evidență copii nevaccinați sănătoși – care sunt CU TOTUL ALȚI copii…
                                       Nadejda Emelianova, pediatru-neurolog, or. Moscova
 De la 11 vaccinuri pentru copii în 1986 s-a ajuns la 53 în 2017 în SUA
Dacă în 1986 erau cuprinse în programul de vaccinare din SUA 11 vaccinuri pentru copii, de atunci producătorii de vaccinuri au lucrat pentru a împinge cât mai multe vaccinuri în acest program, pentru unicul scop de a se bucura de imunitate juridică față de procesele pentru produse defectuoase și daune provocate de vaccinuri. Astfel, copiii au devenit un "teren de testare" pentru vaccinurile deficiente care sunt fabricate, cu măsuri de control al calității apropiate de zero deoarece forțarea acestor vaccinuri în programul de imunizare din copilărie acordă societăților Big Pharma imunitate juridică față de eventuale procese.

Numeroasele vaccinuri acum oferite copiilor, cu alte cuvinte, nu au nimic de a face cu știința sau medicina. Are totul de a face cu maximizarea profiturilor și protecția producătorilor de vaccinuri împotriva proceselor, pentru milioane de copii pe care produsele lor continuă să-i distrugă sau să-i ucidă. Del Bigtree explică mai mult în acest videoclip :


  Ce conțin vaccinurile :
Conservanți, pentru a preveni contaminarea - De exemplu, thimerosal (care conține mercur).
Adjuvanți, pentru a stimula un răspuns imun mai puternic - De exemplu, sărurile de aluminiu.
Stabilizatori, pentru a menține vaccinul puternic în timpul transportului și depozitării - De exemplu, zaharuri sau gelatină.
Altele sunt cantități reziduale de materiale care au fost utilizate în timpul procesului de fabricație și eliminate. Acestea includ:
Materiale de cultură celulară, utilizate pentru a crește antigenele vaccinului. De exemplu, proteine din ou, diverse medii de cultură, celule diploide de la fetuși avortați, și de la diverse animale, vacă, porc, maimuțe, etc.
Ingredientele de inactivare, folosite pentru a ucide virușii sau pentru a inactiva toxinele. De exemplu, formaldehidă.
Antibiotice, folosite pentru a preveni contaminarea cu bacterii. De exemplu, neomicină și multe altele… Iată ce conțin doar câteva vaccinuri :
      Adenovirus
Culturi de celule fibroblaste umane-diploide (tulpina WI-38), mediul Eagle modificat de Dulbecco, serul bovin fetal, bicarbonatul de sodiu, glutamatul monosodic, sucroza, D-manoza, DFructoza, dextroza, albumina serică umană, fosfat de potasiu, plasdona C, lactoza anhidră , celuloză microcristalină, polacrilin de potasiu, stearat de magneziu, acetat de ftalat de celuloză, alcool, acetonă, ulei de ricin, FD & C galben # 6 colorant de lac de aluminiu Antrax (Biothrax) aminoacizi, vitamine, săruri anorganice, , formaldehidă glicerină BCG (Tice), asparagină, acid citric, fosfat de potasiu, sulfat de magneziu, citrat de fier de amoniu, lactoză Cholera (Vaxchora), casaminoacide, extract de drojdie, săruri minerale, , zaharoză, lactoză uscată, bicarbonat de sodiu, carbonat de sodiu DT (Sanofi) aluminiu fosfat, clorură de sodiu izotonă, formaldehidă, cazeină, cistină, maltoză, uracil, ino săruri rganice, vitamine, dextroză

   DTaP (Daptacel)
Fosfat de aluminiu, formaldehidă, glutaraldehidă, 2-fenoxietanol, mediu Stainer-Scholte, casaminoacide, dimetil-beta-ciclodextrină, mediu de creștere Mueller, sulfat de amoniu, mediu de acid casaminoid modificat Mueller-

   DTaP (Infanrix)
Mediul Fenton conținând un extract de bovină, mediu Latham modificat derivat din cazeină bovină, formaldehidă, mediu lichid Stainer-Scholte modificat, glutaraldehidă, hidroxid de aluminiu, clorură de sodiu, polisorbat 80 (Tween 80)

   DTaP-IPV (Kinrix)
Mediul Fenton conținând un extract de bovină, mediu Latham modificat derivat din cazeină bovină, formaldehidă, mediu lichid Stainer-Scholte modificat, glutaraldehidă, hidroxid de aluminiu, celule VERO, o linie continuă de celule renale de maimuță, ser de bovină, hidrolizat lactalbumină, clorură de sodiu, polisorbat 80 (Tween 80), sulfat de neomicină, polimixină B

   DTaP-IPV (Quadracel)
Mediu de creștere Mueller, sulfat de amoniu, mediu Mueller-Miller de acid casaminoic modificat fără infuzie de inimă de vită, formaldehidă, fosfat de aluminiu, mediu Stainer Scholte, casaminoacizi, dimetil-beta-ciclodextrină, celule MRC-5, suplimentat cu ser de vițel, Mediu 199 fără ser de vițel, 2-fenoxietanol, polisorbat 80, glutaraldehidă, neomicină, sulfat de polimixină B
 Deci mămicilor…!! Cum puteți fi atât de inconștiente încât cu voia voastră medicii ignoranți și corupți să introducă atâtea substanțe nocive și toxice într-un trupușor de câteva zile sau luni, care nu are un sistem imunitar încă format ???!!!
 Pentru o listă completă a vaccinurilor și numele lor de piață accesați : http://www.fda.gov/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/ucm093833.htm 


2 comentarii:

 1. De obicei nu comentez ceea ce nu stiu. Ma gandesc totusi la vaccinul antipoliomielita sau vaccinul antirabie. Am citit despre modul cumplit in care mureau oamenii muscati de animalele turbate. Si stiu cateva persoane nascute inainte de anii '60 care ar fi fericite daca vaccinul antipolio ar fi existat cand erau ei mici. A fost in anii aceia o epidemie si multi adulti de acum duc cu ei povara bolii.
  Pamantul de acum este un loc oribil in care se fac experimente pe cobai umani. Cati copii supradotati, acei copii denumiti indigo, credeti ca ajung cobai in laboratoarele serviciilor secrete rusesti, americane si chiar romanesti, daca ne amintim de ce scria Radu Cinamar in cartile sale? Copii smulsi de securitatea lui Ceausescu de langa mamele lor si transformati in mercenari in razboiul paranormalilor.
  Dl Florian Colceag povestea odata despre genialii romani ajunsi sclavi in multinationale si secatuiti de energie. Poate ca era mai bine daca dl Colceag nu le scotea la lumina capacitatile extraordinare. Asa, au devenit ținta unor descreierați pentru care banul este zeul suprem, pe altarul caruia sacrifica inclusiv copii. Stiti si show-rile TV in care copiii canta sau danseaza si spun lucruri drăguțe, umfland buzunarele unor patroni de televiziuni. Mana cereasca pentru masonerie valurile de copii cristal, curcubeu, stelari! Iata un motiv pentru care consider ca pamantul este mai curand in situatie de Sodoma si Gomora, decat pe un nivel de Salt in 5D.

  RăspundețiȘtergere
 2. Si acum, o sa va pun tuturor o intrebare. La care nu astept neaparat un raspuns. Imi doresc sa cautati raspunsul in fiecare dintre voi: De ce ni s-a pus caluș in gura in grupurile new age de pe internet? Cine a avut interes ca romanii sa nu se trezeasca si sa nu-si apere tara si copiii? Imi amintesc ca de cate ori incercam unii dintre noi sa vorbim despre problemele reale din Romania, cativa probabil plătiți, sau pur si simplu redusi mental, ne acopereau comentariile cu postari despre cursuri pentru deschiderea chakrei inimii sau mesaje venite prin channeling. Unele mesaje veneau " chipurile" de la Arhanghelii Mihail si Gabriel si chiar de la Iisus. Mesaje optimiste, mesaje despre cum sa ne hranim si cat de mult sa ne distram la circul spiritual. Mesaje mult prea egoiste ca sa fie autentice. Adica, tocmai cei ce iubesc copiii, Iisus, Mihail si Gabriel, taceau complice cu torționarii copiilor?! Cine a avut interes sa falsifice mesaje? De ce?
  Singurul raspuns pe care-l pot gasi este ca mesajele venite prin channeling sunt de fapt fabricate in laboratoarele unor servicii secrete. Ca sa tacem docili ca oile si complici cu torționarii.
  As vrea sa vad macar un singur om care a mers la vestitele scoli de deschidere a chakrei inimii intors de acolo metamorfozat. Dar...ma tem ca nu! Scolile de pseudoinitiere au transformat romanii intr-o masa de oameni nepasatori si lipsiti de discernamant. Oameni pentru care gandeste liderul de grup. Sau masonul infiltrat in grup ca sa previna revoltele sclavilor si trezirea adormitilor.
  Puteti macar o zi sa ganditi cu propriul creier? Si sa vedeti realitatea din Romania si din lume cu proprii ochi? Sa nu mai ingurgitati mereu hrana informationala digerata in prealabil de spalatorii de creiere? Stiu ca multi o faceti deja. Dar nu credeti ca aveti puterea de a schimba ceva. Ca sunteti prea mărunți si sistemul este prea mare si prea puternic ca sa va opuneti spalarii pe creier si instaurarii NOM. Nici nu aveti idee ce forță e in voi! Eu am fost aruncata intr-o luptă pentru care nu credeam ca sunt pregatita. Am constatat pe parcursul "calatoriei mele initiatice" prin grupurile pretins spirituale ca eram si pregatita si stiam tot ce trenuie sa fac. Pentru ca atunci cand decizi sa mergi cu Dumnezeu, fara teama si cu fruntea sus, Dumnezeu are grija de tine. Ca sa nu te ucidă "marii iubitori" din grupuri care insira cuvinte despre iubire dar refuza sa vada realitatea din jurul lor. Si "marii initiati" masoni ascunsi prin grupuri. Si cabala intunecata pentru care multi lideri spirituali lucreaza. Banii nu au miros si misca totul in paradisul fiscal al lumii. Dar Iubire misca muntii din loc. Daca va iubiti copiii, treziti-vă! Nu fiti complicii acestor noi Irozi ce sacrifica noi prunci pe altarul stiintei sau al zeului ban!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.