vineri, 15 martie 2019

Actualizare Ben Fulford (11.03.2019) - Papa Francisc deposedat de putere de 13 descendenți ai liniei sangvine, iar Gnosticii Illuminati negociază sfârșitul războiului civil occidental  Papa Francisc a fost deposedat de putere ca parte a unui acord negociat între Illuminati Gnostici și cei 13 conducători, descendenți genealogici, spun două surse, una europeană regală, alta un șef al Pentagonului. Cele două centre de putere occidentale, unul bazat pe meritocrație (Gnosticii), celălalt pe principiul istoric (Linia Regală), au convenit asupra unui jubileu și unei masive campanii de "salvare a planetei", spun sursele. Gnosticii Illuminati, cel mai puternic din complexul militar-industrial, și liniile de sânge, care controlează finanțele și mass-media, au fost de acord să facă compromisuri, deoarece trebuie să prezinte un front vestic unificat pentru a încheia o înțelegere cu o renaștere a Asiei, au spus ei.

Cardinalul Pell
Papa Francisc, care ar putea rămâne în frunte, a fost absolvit de putere din cauza fiasco-ului împotriva pedofilului condamnat, Cardinalul Pell, care a condus banca Vaticanului, spun sursele. Vaticanul și Banca Vaticanului, cu cele 6.000 de conturi de mituire ale așa-numiților "lideri mondiali", sunt acum conduse de "o troică de cardinali", spune sursa Pentagonului. În public, această schimbare fundamentală poate fi văzută în faptul că zece cardinali au fost decaterisiți recent. Cel mai recent a fost Cardinalul francez Philippe Barbarin, care a fost condamnat săptămâna trecută pentru că acoperă pedofilia : https://cruxnow.com/vatican/2019/03/08/catholic-church-cardinals-implicated-in-sex-abuse-cover-ups/

Iată ce a spus reprezentantul celor 13 din linia genealogică despre această situație: "Cardinalul Pell a fost o recunoaștere și acceptare a practicilor Sataniste la ordinele noastre". El a adăugat că ceilalți cardinali au fost îndepărtați ca parte a unui proces de "înlăturare a acestora" din practicile satanice. "Papa Francisc a fost înlăturat pentru că era un profil prea înalt în Centrul Național de Securitate Cyber. Viața sa din trecut în Argentina s-a întors să-l bântuie. Nimeni - nimeni din lumea exterioară - nu are voie să ocupe biroul dacă nu poate fi controlat prin compromisul său ", a spus sursa.
 Mai mult, astăzi (11 martie 2019) este cea de-a opta aniversare a atacului de crimă în masă împotriva Fukushima, Japonia, iar înțelegerea este parțială deoarece liniile sangvine au fost amenințate cu represalii pentru acest atac, dacă nu ajung la un acord, spun sursele societăților secrete asiatice. În plus, sursele societăților secrete asiatice spun că Occidentul trebuie să termine curățenia înainte ca un acord final privind salvarea planetei să poată fi atins.

Pe acest front, un atac susținut împotriva sionismului, principala sursă a răului occidental, este un semn bun. "Cuvintele veridice ale reprezentantului Ilhan Omar despre influența sionistă asupra Congresului SUA (care nu se bazează pe voturi - sunt doar nouă milioane de alegători evrei, ci mai degrabă mită, șantaj și minciună) au aruncat Partidul Democrat într-o criză care ar putea duce la demisia sa. Surse din CIA și Pentagon spun că Jared Kushner și John Bolton vor fi demisi de la Casa Albă în curând și că președintele Trump va dezvălui adevărul din 9/11, astfel încât să înceteze influența sionistă asupra economiei, guvernului și societății americane " a descris situația fostul ofițer de operațiuni al CIA Robert David Steele.

O sursă a Pentagonului a afirmat că "sionismul este mort. Lobby-ul lor a fost ulterior dezrădăcinat deoarece Casa Albă a adoptat rezoluția 407 unde la 23 nu l-a mustrat pe Ilhan Omar, dar a adăpostit antisemitismul, iar purtătorul de cuvânt al Casei, Nancy Pelosi, a afirmat că a fost concediat șeful personalului, evreul Danny Weiss."

Acum, Siria a avertizat în mod oficial Israelul să se retragă din Înălțimile Golan sau vor fi în fața războiului. Siria a făcut acest lucru pentru că are sprijinul Turciei, al Rusiei și al Iranului pentru a forța Israelul să respecte dreptul internațional, în timp ce armata americană a făcut clar afirmația că nu va lupta pentru Israel, potrivit Pentagonului și a altor surse. Familia regală și sursele Pentagonului au confirmat că arsenalul nuclear al Israelului - "opțiunea Samson" - a fost neutralizat, motiv pentru care statul escroc poate fi acum forțat să înceteze comportamentul anti-social mesianic. Dacă ei cred că Dumnezeu voia să ucidă peste 100 de milioane de oameni, astfel încât să poată reconstrui un vechi templu, este evident că ei nu-L înțeleg pe Dumnezeu.

Între timp, în interiorul S.U.A., asasinatele țintite asupra persoanelor-cheie au avut loc într-un ritm accelerat, pentru a restabili democrația și statul de drept, spun surse CIA. "Ciocanul este pe punctul de a lovi, în timp ce procurorul general Bill Barr s-a întâlnit cu John Huber înainte de declasificarea FISA și arestările în masă", a subliniat sursa Pentagonului. Sursa se referea la faptul că Huber este forțat să ia în cele din urmă măsuri împotriva lui Hillary Clinton, Obama etc. pentru Uranium One, etc.

Industria farmacidică este, de asemenea, "sub asalt, deoarece Eli Lilly a fost forțată să introducă insulină la jumătate din preț, în timp ce directorul FDA și Big Pharma Scott Gottlieb a fost concediat pentru împingerea statelor de a anula scutirile de vaccinare", notează sursele Pentagonului. Această mișcare pentru a face vaccinurile obligatorii a fost o încercare disperată ca ultimă șmecherie a mafiei Khazare, de a folosi vaccinurile toxice pentru a ucide un procent mare din populație în încercarea de a se salva de justiție, notează CIA. 
Un război secret, uriaș, este de asemenea condus de mafia khazară pentru a înhăța controlul asupra resurselor Africii, într-o încercare disperată de a evita falimentul companiilor lor americane cu sediul în Washington, D.C., spun sursele Mossad și CIA. Africa este aproape de două ori mai mare decât Rusia și mai mare decât Canada, și decât China plus SUA combinate. Ultimul lucru pe care mafia Khazară îl vrea, este ca africanii să-și ia înapoi controlul propriilor resurse.

Cea mai vizibilă mișcare recentă din acest război secret a fost doborârea duminică, a unei aeronave Boeing 737 din Etiopia. Sursele Mossad spun că avionul a fost deturnat de la distanță și că pasagerii săi, inclusiv 19 oficiali ai ONU, au fost uciși ca parte a încercării de a întrerupe o conferință a ONU, menită să pună capăt sărăciei și distrugerii mediului în Africa. Cu toate acestea, deturnarea de la distanță a acestei aeronave încearcă să fie o mișcare cu adevărat proastă a khazarilor și ar putea duce la falimentul corporației Boeing. Asta pentru că este a doua oară în patru luni când o aeronavă Boeing a fost prăbușită prin telecomandă de mafia khazară. China, Air Ethiopian (cea mai mare companie aeriană din Africa) și Insulele Cayman au blocat la sol toate aparatele Boeing 737, iar alte linii aeriene și țări sunt sigur că vor urma, până când atacatorii de la distanță vor fi eliminați de la controlul Boeing.

Cu siguranță, nu este o coincidență faptul că după ce toți ofițerii militari au părăsit regimul Trump, un executiv al companiei Boeing, Patrick Shanahan, a devenit Secretarul Apărării al SUA. Shanahan nu are nicio putere reală asupra armatei americane, deoarece nu se mai supune guvernului corupt al Washington-ului, care este în faliment, spun surse din Pentagon. Iată ce a spus o sursă din fișierele X despre această situație: "Multe dintre familiile reptiliene au acțiuni la Boeing, iar Boeing este legat și de Lockheed Martin [sic]". În orice caz, lupta secretă pentru Africa continuă și pe alte fronturi, în special în ceea ce privește controlul resurselor minerale. Informațiile despre acest război pot fi văzute în diverse știri recente.

Cea mai bizară poveste este despre miliardarul diamantelor, Ehud Lanaido care a murit "în timpul operației de extindere a penisului". De fapt, "a fost dus la o clinică privată specială de pe bulevardul Champs-Elysées din Paris târziu noaptea, mult după ce clinica a fost închisă", a spus sursa Mossad. 
"El a fost un concurent direct al lui Benny Steinmetz, care până în urmă cu câteva luni a fugit de mai multe guverne, inclusiv Belgia și Africa, pentru miliarde de dolari datorate ca impozite din achiziții ilegale și vânzări de contrabană de diamante brute și lustruite, din Angola și Sierra Leone de mulți ani ", a continuat sursa. "Acești doi dealeri de diamante, printre cei mai mari din lume în comerțul cu diamante, au fost vizați de cei de la vârf. Unul a fost îndepărtat și unul a fost pus înapoi pe piedestalul său ca rege al afacerii. Observați cât de aproape este momentul de creștere și cădere a celor doi titani ", a menționat sursa.

Iată cel de-al doilea titlu la care se referă: "Miliardarul miner încheie disputa amară după luni de negocieri secrete". Steinmetz a fost ajutat de cineva din mafia sionistă khazară, inclusiv George Soros, Tony Blair și Nicholas Sarkozy. De asemenea, în legătură cu aceasta există vestea că mogulul diamantelor, indianul Nirov Modi va fi extrădat. Modi se presupune că a fugit cu peste 2 miliarde de dolari din băncile indiene. "Mi s-a spus că va fi ales și va deveni o imagine de  poster, pentru ca sistemul juridic să arate lumii că nu puteți scăpa de brațul lung al justiției", a spus sursa Mossad. "Nu uitați, el nu este unul dintre "băieții" dinăuntru - linia de sânge greșită și astfel consumabilă în acest Joc al Tronurilor cu sioniștii Khazari", a adăugat el.

Dezvoltările ulterioare legate de înhățarea resurselor africane, pot fi văzute într-o scrisoare adresată editorului trimis de popoarele Khoi-San, care a avertizat asupra utilizării unui rege fals în încercarea de a fura terenul și resursele. Mafia khazară încearcă, de asemenea, să înhațe resurse similare în America de Sud. Acolo, ultima mișcare a fost utilizarea de arme cibernetice și cu energie dirijată pentru a sabota rețeaua energetică a Venezuelei. Restul lumii a fost de acord să continue finanțarea armatei americane și să o transforme într-o forță de protecție planetară binevoitoare.

Ei pot începe să-și câștige banii, căutându-i pe toți acești criminali, fie punându-i în închisoare, fie ucigându-i.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.