vineri, 8 martie 2019

Actualizare Ben Fulford (04.03.2019) – Conturile corupte de la Vatican a 6.000 de lideri mondiali au fost închise  Lumea se îndreaptă acum spre unele schimbări fundamentale, grație unei lovituri de stat aflate în curs de desfășurare împotriva guvernului secret al Occidentului, conform surselor societății secrete Estice și Vestice. Cea mai mare schimbare este aceea că pedofilul condamnat, Cardinalul George Pell, a fost demis din controlul Institutului pentru Lucrări Religioase - adică al Băncii Vaticanului. Aceasta înseamnă că conturile de mită ale a peste 6.000 de lideri mondiali au fost închise din controlul satanic al Lojei Francmasonice P2 (Propaganda Due), potrivit surselor. Ca un memento de fond, atunci când o persoană devine prim-ministru, președinte, guvernator al băncii centrale etc., acestea sunt vizitate de cineva din Banca Vaticanului și primesc un cec cu o sumă astronomică în ea, în conformitate cu Loja P2 și alte surse. 
Acest lucru poate varia de la 100 de milioane de dolari pentru șeful unei țări mici la peste 1 miliard de dolari pentru liderul unei țări mari, spun sursele. Persoana este apoi informată, "Bun venit în clubul oamenilor bogați", dar este, de asemenea, avertizat că, dacă refuză banii, va fi ucis. Aceasta este alegerea celebră între argint sau plumb pe care guvernul secret le-a folosit pentru control din timpuri imemoriale.
Persoana responsabilă acum, una de viță regală a cărei identitate o voi păstra secretă din motive de securitate, a fost de acord să susțină crearea unei viitoare agenții de planificare care să realizeze proiecte vaste pentru a pune capăt sărăciei, a opri distrugerea mediului și a permite expansiunea exponențială a vieții de pe Pământ în univers. Există, de asemenea, un acord conform căruia acest proces va fi inițiat cu o anume aniversare jubiliară sau unică a datoriei și redistribuirea activelor. Cu toate acestea, înainte de începerea acestei activități, războiul civil de facto din Occident va trebui să fie încheiat. Acest război, la cel mai adânc nivel, provoacă aristocrații liniei genealogice împotriva forțelor meritocratice ale Illuminatilor Gnostici (complexul militar-industrial). La suprafață vedem conducătorii marionetă ca Theresa May din Marea Britanie, Emmanuel Macron din Franța, Angela Merkel din Germania și Justin Trudeau din Canada sub un atac sever. În același timp, liniile sangvine își continuă asaltul neîncetat asupra președintelui Illuminati din SUA, Donald Trump.

Să începem să privim cum merge lupta împotriva lui Trump. Trump este șantajat de liniile sangvine pentru mai multe crime pe care le-a comis. Povestea de mai jos a lui Gordon Duff (veteran din Vietnam, senior editor al Veterans Today, n.b.) are câteva detalii, dintre care multe le-am confirmat în mod independent. Ne dăm seama că Duff lucrează pentru grupul Clinton / Rockefeller, dar, totuși, el nu ar publica acest lucru dacă nu credea că ar putea să apară în instanță, dacă Trump îl va da în judecată https://www.veteranstoday.com/2019/02/28/blockbuster-the-secret-cohen-investigation-why-the-public-only-got-the-sideshow/

Surse de înalt nivel ale serviciilor de informații militare din S.U.A. (Illuminati) consideră că numai cuiva care ar putea fi șantajat i s-ar permite vreodată să candideze la funcția de președinte (aviz președinții noștri după ”90, n.b.). De aceea liniile de sânge i-au permis lui Trump să candideze. Cu toate acestea, complexul militar-industrial (Illuminati) l-au văzut ca fiind cel mai mic dintre cele două rele și a decis să-l folosească ca omul din față, pentru că l-ar putea folosi pentru a obține mâna pe semnătura prezidențială: "Îl ținem cu o lesă foarte scurtă". Având în vedere acest context, să ne uităm la adevăratul motiv pentru care summit-ul dintre Trump și puternicul înarmat nord-coreean Kim Jong-Un a eșuat săptămâna trecută.
 În esență, facțiunea sionistă neoconă a complexului militar-industrial american a cerut controlul continuu al Statelor Unite ale Americii în schimbul unei oferte de retragere a trupelor americane din toate locațiile. Această facțiune a dorit, de asemenea, să vândă SUA pentru a pune mâinile pe vasta bogăție minerală pe care o deține Coreea de Nord. Chinezilor le-a plăcut ideea, dar armata americană, familia regală britanică, împăratul japonez și mulți alții s-au aliniat pentru a opri ceea ce a reprezentat o ofertă unilaterală de predare către China, spun surse implicate în negocieri.

Poate că este un moment bun pentru a reaminti oamenilor de ce armata americană a condus războiul coreean în primul rând. La acea vreme, mulți americani s-au gândit: "De ce ar trebui să ne pese de ce se întâmplă în Coreea?" Cu toate acestea, mințile mai inteligente au subliniat că, dacă SUA nu ar face o linie defensivă în Japonia și Coreea, nu ar mai fi nimic în viitor pentru a opri o armată chineză de 200 de milioane de oameni care invadează SUA prin Alaska. Această logică rămâne adevărată până în prezent. Bine, deci ce urmează? În primul rând, după cum s-a menționat mai sus, Occidentul trebuie să-și încheie războiul civil înainte de a putea negocia o nouă înțelegere cu Estul. Aceasta înseamnă negocierea unui armistițiu între liniile genealogice sangvine și Illuminați. De asemenea, înseamnă că trebuie să finalizăm procesul de înlăturare a gangsterilor și sataniștilor khazari din pozițiile de putere.
În acest sens, autoritățile israeliene au decis în cele din urmă să-l acuze în justiție pe criminalul Benjamin Netanyahu (s-a dat știrea și la TV, n.b.). Președintele israelian, Reuven Rivlin, sa aflat în spatele deciziei de a merge după Netanyahu pentru crimele financiare, deoarece "este cel mai bun mod de a neutraliza pe cineva ca atare și apoi de a manevra într-un înlocuitor", explică Mossad. Acuzarea lui Netanyahu pentru crime de război ca Fukushima și 9/11 va veni mai târziu, spun ei.

Îndepărtarea cardinalului Pell ar face mai ușor să fie înlăturate multe alte persoane implicate în Fukushima, potrivit surselor familiei regale europene. "Cardinalul Pell a fost trezorierul pentru Vatican în conturile APSA și IOR, centrele de spălare a banilor pentru Cultul Satanic al Celui de-al IX-lea Cerc, rețelele globale de trafic de persoane și pedofilie. Prin închiderea celor 6.000 de conturi folosind SIS (MI6) a răsturnat întregul Vatican și a forțat Biserica Catolică să intre într-un program etapizat de acceptare a donațiilor electronice (colecții bisericești) pentru a se conforma legislației internaționale privind spălarea banilor, ceea ce decuplează Vaticanul de mafia italiană”. "Arestarea numărului trei în ierarhie a fost o lovitură preemptivă și, dacă lucrurile nu se îmbunătățesc foarte mult cu Biserica Catolică, îl vom scoate și pe Papă și vom putea să lichidăm întreaga operațiune cu totul", adaugă sursele .

Îndepărtarea lui Pell va schimba, de asemenea, lucrurile în Australia. Amintiți-vă că sursele agenției de informații australiene anterior ne-au spus că primul ministru Kevin Rudd a fost "concediat din Consiliul Federal Reserve", când a încercat să oprească evenimentul planificat de crimă în masă de la Fukushima. Ei bine, acum înlocuitorul lui Rudd în funcția de prim-ministru a ieșit brusc din dulap și a început să-l susțină pe pedofilul condamnat Pell. Acesta este un semn bun că au fost pedofili șantajați, spun surse australiene : https://kangaroocourtofaustralia.com/2019/03/02/australian-paedophile-support-ring-which-includes-to-former-pms-out-themselves-in-their-support-of-george-pell/

Surse europene ale familiei regale spun, de asemenea, că îndepărtarea lui Pell a fost ajutată și de familia Farnese, ce face parte din Nobilimea Albă italiană, care au o mare influență asupra președinției Trump https://en.wikipedia.org/wiki/House_of_Farnese ;


Aceste forțe ale Pentagonului din spatele lui Trump spun acum: "15 martie ar trebui să aducă 85.000 de acuzații închise" și multe arestări în S.U.A. "Pe măsură ce agenții cabalei Bibi [Netanyahu], Trudeau, May, Macron și Merkel sunt în scădere, o înțelegere comercială cu China ar trebui să conducă la rezoluțiile Venezuelei, Coreei de Nord și să oprească perturbațiile dintre India și Pakistan".

Această sursă pare să recunoască faptul că regimul actual din S.U.A. se află în spatele încercării recente de a declanșa un război nuclear între India și Pakistan. După cum ne amintim, ostilitățile dintre India și Pakistan au apărut de ceva timp, când marioneta SUA, Prințul Încoronat Mohammed bin Salman (MbS) a vizitat Pakistanul și India. Este o presupunere bună că s-a plătit mită ambelor părți pentru a pune capăt acestei amenințări, probabil ca o demonstrație pentru chinezi. Lumea merită mai mult decât atât. Un sondaj recent de opinie Gallup, realizat în 133 de țări, arată că doar 31% dintre persoane susțin conducerea SUA, în timp ce 40% se opun. Aceasta este aproximativ egală cu sprijinul de 30% al Rusiei și sub sprijinul chinezesc, care nu este prea stelar, de 34%, sau sprijinul Germaniei de 39%. https://news.gallup.com/poll/247037/image-leadership-poorer-china.aspx

Ceea ce arată mai mult decât orice, este faptul că lumea nu dorește să schimbe conducerea SUA pentru conducerea chineză; are nevoie de ceva nou. În curând poate apărea ceva nou. Amintiți-vă că oamenii care au condus planeta nu mai controlează conturile de luare de mită ale așa-numiților lideri mondiali pe care îi vedem în public. Asta înseamnă că sunt pe punctul de a obține noi ordine marșante.
   Eliberarea planetară este aproape! 

      Sursa: https://benjaminfulford.net

6 comentarii:

 1. Ma voi hrăni cu astfel de informații până când voi trece la cele lumești ! Cel puțin o să trăiesc cu speranța ! Inainte îmi plăceau foarte mult poveștile si legendele , de când acestea au devenit reale nu-mi mai plac , prefer aceste informații si tineti-o tot asa ! Scuze pentru usoarele ironii !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Este foarte usor să fi ironic sau să combați orice, pe orice subiect din neștiință sau neinformare (vezi # Rezist sau președintele trădător Iohannis). Chestia e să începi să cercetezi pentru a afla adevărul, dacă vrei cu adevărat să-l afli....
   Dacă ești doar ,,Gigi Contra” să fi sănătos și universul îți va răspunde cu aceeași măsură.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  2. Dle Mojave dec, si eu am plans dupa data de 12.12.12. Am cazut in capcana comunicarilor venite prin channeling,citite in grupurile new age, desi eu vazusem altceva in 2010. Am si spus-o in grupul new age in care eram inscrisa atunci, matriceanoiiromanii: am spus ca ni se pregateste o dictatura foarte urata! Nu m-au crezut...Asteptau data de 12.12.12 ca sa faca Saltul in 5D.
   Asa ca...am trecut imediat la treaba facand ce făcusem si pana atunci: ma implic in realitatea mea atat cat pot. Ajut si copii, ajut si batrani, si animale. Plantez si copaci, imi muncesc pamantul.
   O vorba a unui intelept din islam spune ca daca ai un copac in mana si vine sfarsitul lumii, planteaza-l. Nu se stie cum fapta ta poate schimba viitorul. Viitorul nu este batut in cuie. Stam si ne lamentam, data de 12.12.12 se va tot amana. Facem fiecare dintre noi atat cat putem in jurul nostru, creste vibratia Romaniei si illuminati nu ne mai pot lovi. Pentru ca ne construim prin faptele noastre egregor de protectie.
   Intuitia mea nu m-a inselat: cei din grupul matriceanoiiromanii fusesera mințiti ca sunt alesi si radeau de noi, " nealeșii". Demonii le-au jucat o festă...Si ei si noi suntem tot pe aici. Diferenta este ca unii dintre noi am evoluat mult de atunci.
   Fă dumneata un exercitiu de imaginatie: sa spunem ca esti intr-o vale si vrei sa ajungi in varful muntelui. Dacă nu urci, nu ajungi acolo. Si nu urci batand pasul pe loc. Sau doar stand cu burta la soare si visand. Si eu visez la o lume mai buna, la un univers paralel, aflat pe o vibratie inalta. Dar nu stau degeaba: imi construiesc visul. Si...stiu ca voi ajunge acolo😊

   Ștergere
 2. Te salut Marius.Multumesc pentru munca ta neobosita,vei fi rasplatit pentru sarguinta ta, te asigur.Cu privire la nea gigi trompeta,daca era de partea dezvaluirii nu-si mărita odrasla cu cacabalul kiușnnier,deci parerea mea e ca nea gigi amelicanul e un pericol public.Raman la parerea mea ca cea mai buna si viabila candidata la casa alba este pacifista Tulsi,cu ea se poate schimba America,restul sunt niste progranati serviabili ai intunecatilor.
  Ramane cererea mea catre tine de a face un articol despre Tulsi,ca sa stie lumea mai mult despre ea si despre mh 370 la 5 ani de la disparitie,daca nu,nu-i bai,ramanem prieteni ai Luminii pentru totdeauna.
  Imi place ca esti curajos si-l faultezi pe naziwerner si hastagisti,si trompa e si nazișidan.Românii sunt foarte manipulati si corupti fara coloana,nusi omagiaza adevaratii stramosi care erau in fruntea armatei in batalii,si-i elogiaza pe aterizatii nazi de nici 200de ani,n-am vazut popor mai dezbinat decat noi românii,suntem pe primul loc in acest clasament,rusinica,oricine ne poate cucerii,suntem rusina strabunilor,șoroș și-a facut treaba bine,arzălar focul��.
  *Respect Mami GAIA*(Tulsi e aspect a lui mami Gaia)

  RăspundețiȘtergere
 3. https://www.youtube.com/watch?v=u6ViYVU_XW8

  RăspundețiȘtergere
 4. Tot acest domn, Benjamin, spunea ca Mohammed bin Salman a murit la fel și Bill Gates. Cum este pana la urma ?

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.