vineri, 29 martie 2019

2012 - Mesajul ascuns (video)

4 comentarii:

 1. https://mariadakhel.blogspot.com/2015/03/schimbarea-la-fata-pisicilor.html?m=1

  😀😀

  RăspundețiȘtergere
 2. Mesajul,numai ascuns nu a fost.Toate,recomandarile din acest filmulet,le-am citit/rascitit de un numar considerabil de ori,pe alte si alte "tarabe de vorbarii".Important,este ca am descifrat printre randuri sensuri continue.Cati ani fizici avem,aplicam dupa darul nostru sau nu ,ce am descoperit.Cu concretul este mai greu,si trece timp fizic si nu rezulta mai nimic. In rest,toate bune !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Păi tocmai asta contează... din tot ce public fiecare să extragă ceea ce-i este de folos ptr. evoluția spirituală, fiecare are calea sa, dar.... nu trebuie criticat altcineva care anumite informații le consideră bune pentru evoluția sa.
   Toleranță și iubire de sine, ceea ce duce la iubirea aproapelui căci d.p.d.v. spiritual nimic nu ne deosebește, suntem asemeni LUI și toți suntem UNU.
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.