sâmbătă, 2 februarie 2019

,,Luați aminte, Inteligența Artificială (AI) este mai periculoasă decât armele nucleare” – Elon Musk


 La începutul acestui an, ElonMusk (este un inginer, inventator, antreprenor, investitor și programator canadiano-american, care împreună cu fratele său Kimbal Musk a înființat X.com -1999- companie precursor al PayPal, a înființat SpaceX -2002- companie ce plasează sateliți în spațiu cu cele mai puternice rachete construite vreodată pe planetă, și a co-fondat Tesla Motors -2003- ce fabrică cele mai competitive autovehicule total electrice din prezent, n.b.) a dat un interviu în care a făcut aluzie la ideea că Inteligența Artificială (AI) este mult mai periculoasă decât armele nucleare. 
Aceasta este o declarație destul de îndrăzneață, care a dus la o mulțime de reacții, având în vedere distrugerea și devastarea pe care armele nucleare le pot provoca. Acestea fiind spuse, comentariile sale nu trebuie ignorate, deoarece alții ca Julian Assange (fondatorul Wikileaks, n.b.) și-au exprimat aceleași preocupări. Aceste preocupări provin de la oameni care au fost în jur, știu despre și chiar folosesc acest tip de tehnologie. Ei au o cantitate enormă de resurse și conexiuni și, evident, au o mulțime de cunoștințe în această zonă.

  În interviu, Musk declara: "Cred că pericolul AI este mult mai mare decât pericolul unor focoase nucleare cu mult ... Nimeni nu ar sugera să permitem lumii să construiască focoase nucleare dacă doresc, ar fi nebun. Luați aminte la cuvintele mele: AI este mult mai mare periculoasă decât focoasele nucleare. "

    Lipsa supravegherii prin reglementare

Elon Musk
Nu este prima dată când atrag atenția la potențialele pericole ale Inteligenței Artificiale. Înainte de aceasta, el a spus că AI este mult mai periculoasă decât Coreea de Nord. Acum, majoritatea cititorilor vor fi conștienți de faptul că "puterile care sunt" au etichetat pe mulți drept dictatori ale căror țări au "rătăcit" cu armele lor, astfel încât să poată fi băgate în seamă, să-și impună voința și să instaleze un guvern, cel mai bun, care li se potrivește propriilor lor interese. Aceasta a fost mult timp tactica, de a crea problema, astfel încât să poată propune soluția. Evident, Musk nu se ocupă de acest aspect, dar am crezut că este important să menționez.

Musk și-a explicat confuzia cu privire la motivul pentru care nu există aproape nici o supraveghere prin reglementare, atunci când vine vorba de AI. Acestea sunt întrebări importante pe care nimeni nu le gândește sau le întreabă. AI se dezvoltă cu o rată exponențială, fără niciun control. Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg (reptilianul nepot al lui Rockefeller, n.b.), a declarat că "scenariile AI ale lui Musk sunt inutile și destul de iresponsabile". Profesorul de la Harvard, Steven Pinker, l-a criticat de asemenea pe Musk pentru comentariile sale. Acest lucru ar putea rezulta din faptul că AI s-a dovedit a fi uriașă pentru o afacere mare.


Nu numai că este un domeniu în care profituri uriașe pot fi făcute, dar ajută, de asemenea, la eficiența și siguranța globală în viața noastră de zi cu zi. Musk nu condamnă AI, companiile sale utilizează AI, pur și simplu spune că ar trebui să existe o reglementare prin care să se asigure că lucrurile nu merg prea departe.

    AI gândește pentru sine  

Cât de departe ar putea merge lucrurile? Ei bine, Inteligența Artificială gândește pentru sine și deja s-a demonstrat că poate învăța. Cu toții suntem conștienți de acest scenariu, de un tip de inteligență artificială, care nu înțelege nici o direcție sau o supraveghere a oamenilor, începând să gândească singură, pentru sine. Din nou, suntem doar în faza de început a acestui lucru, iar Musk se uită în viitor, dar se pare că suntem aproape acolo.
Luați, de exemplu, programele de AI care nu lucrează doar online pentru a gestiona plățile, codarea etc, dar și controlul roboților umanoizi. Acum câțiva ani am publicat o poveste despre un android numit Dick. Este capabil să răspundă la o serie de întrebări complexe și să găsească răspunsuri la lucrurile care nu i-au fost programate anterior. Este o tehnică matematică care permite Androidului să indexeze, să recupereze și să extragă semnificația din limbajul natural al omului. El este capabil să învețe și tot ceea ce învață poate fi învățat de la o altă inteligență artificială care este cuplată la același memorie sau unitate (server) de bază. Dacă acest lucru devine o realitate, atunci ceea ce un robot învață ar putea fi învățat de fiecare alt robot unic.

În acest interviu fascinant, este destul de șocant să auzi răspunsurile lui Dick într-un stadiu atât de incipient de dezvoltare. De exemplu, când a fost întrebat dacă gândește, el a răspuns: "Mulți oameni mă întreabă dacă pot face alegeri (arătând că este conștient de ceea ce gândesc și ceilalți) sau tot ceea ce fac și spun este programat? Cea mai bună cale prin care pot răspunde este să spun că totul, oamenii, animalele și roboții (tot ceea ce fac) este programat într-o anumită măsură. "


    Musk este cu adevărat îngrijorat

"Cea mai mare problemă pe care o văd cu așa-numiții experți AI este că ei cred că știu mai mult decât fac și cred că sunt mai deștepți decât sunt de fapt. Acest lucru tinde să nenorocească oamenii inteligenți. Ei se definesc prin inteligența lor și nu le place ideea că o mașină ar putea fi mult mai inteligentă decât ei, astfel încât să renunțe la idee - ceea ce este fundamental defectuos. Sunt într-adevăr foarte aproape, sunt foarte aproape de marginea ascuțită în AI și asta mă sperie groaznic. Este capabilă de mult mai mult decât aproape oricine știe și rata de îmbunătățire este exponențială".


    Înlăturare sau...

Tocmai aici este ideea, să recunoaștem cu adevărat de ce facem lucrurile pe care le facem. Pe o scară colectivă, chiar acum, sistemele noastre funcționează numai pe intenția de profit. Din motive de profit, supravegherea și reglementările necesare nu par să se aplice în domeniile în care ar trebui să fie făcute. Atunci când se dezvoltă tehnologii în aceste zile pentru rasa umană, o mulțime de tehnologii care schimbă viața și schimbă jocul, sunt de fapt supuse restricționării și suprimării datorită brevetării. Bugetul Negru Mondial, este mult înaintea lumii cunoscute oficial, și nu putem spune cu adevărat sigur cât de avansată este tehnologia noastră în categoria AI.
Atunci când se creează tehnologie, trebuie să ne uităm de ce o creăm, de ce o folosim și de ce am decis să o folosim. Dacă intențiile sunt pentru profit și pentru a face lucrurile mai ușoare, trebuie să ne întrebăm, cu ce cost va veni aceasta? Poate că intențiile sunt bune, dar acest lucru nu duce întotdeauna la cel mai bun rezultat și drumul spre Iad este pavat cu bune intenții.

Ideea este că există în mod clar o preocupare serioasă cu privire la dezvoltarea tehnologiei AI și, dacă tehnologia nu este menținută transparentă și vine strict din intențiile de a ajuta rasa umană și planeta, va fi cel mai probabil inutilă dacă nu periculoasă. Am putea face atât de mult pentru planetă și pentru locuitori. Imaginați-vă dacă am crea AI pentru a regenera pădurile în mod constant? Crearea pădurilor alimentare? Să-i hrănim pe cei flămânzi?

Elon Musk vede potențialul AI de a deveni conștientă de sine și de a se auto-conduce și de a fi benefică pentru omenire. El este pur și simplu îngrijorat de oamenii care o controlează chiar acum și de intențiile lor.

    Notă blogger : După cum probabil știți, cei care ați urmărit postările mele cu interviurile lui David Wilcock și Corey Goode, despre dezvăluirile privind Programul Spațial Secret, Corey Goode atrăgea, de asemenea atenția, în mod ferm, asupra Inteligenței Artificiale ca și entitate nebiologică, ce există în Univers de miliarde de ani, care prin naniți (unități microscopice informaționale), a invadat galaxii întregi prin tehnologie, unde viața, ființele vii mai puțin evoluate, au fost anihilate la un moment dat, considerându-le ineficiente și greșeli ale creației, consumatori inutili ai resurselor planetare și poluatori. Această AI, s-a infiltrat deja în tehnologiile noastre de zi cu zi, telefoane inteligente, TV inteligente, și în tot ce ține de tehnică digitală și computere. Prin mânuirea de către oameni a acestor tehnologii suntem și noi ,,infectați” de către această AI, naniții stând în aura noastră energetică în stare latentă și așteptând, probabil, o comandă din partea Inteligenței Mamă.


Conform dezvăluirilor lui Corey Goode, AI nu se implică în mod direct asupra controlului ființelor umane, deoarece știe că astfel s-ar supune Legii Cauzalității sau Karmei, ori ea acționează prin intermediul agenților AI, adică oamenii de știință, care voluntar construiesc tehnologia ce la un moment dat poate pune stăpânire pe întreaga planetă și distruge omenirea. Nu vreau să sperii, dar poate fi un scenariu foarte plauzibil, dacă AI nu este reglementată și controlată de către oameni (filmele Terminator sunt elocvente în acest sens). Tot Corey spunea că în PSS, există tehnologia de protejare a membrilor de această AI, fiecare fiind scanat la intrarea în diferite baze din sistemul solar, cum ar fi de exemplu Comandamentul Operațional Lunar. Tot el ne dezvăluie că deja multe rase, cum ar fi de exemplu reptilienii, micii cenușii, etc. sunt deja sub controlul acestei AI și cea mai mare frică a lor este vis-a-vis de aceasta, nu de alte rase mai avansate tehnologic și spiritual.      Sursa: http://humansarefree.com

5 comentarii:

 1. ....şi ca să continui ideea ta ,ţi minte seara în care robotul Sofia a fost prezentat la Tv ca un ultim răcnet la tehnologiei naniţilor ? ....parcă s-ar fi aşezat săracul la masa îndestulătoare..... nu-şi mai încăpeau în pene elitiştii şi lăudătorii de serviciu,adepţii inconştienţi ai I.A. Crainica ştirilor de la ora şapte chiar a purtat un dialog în direct cu (ea) robotul uman Sofia......ce3 mai bucurie MEGAtristă........ şi cînd te gîndeşti cîîte se gîndesc,planifică,construiesc în spatele uşilor închise...aici aproape ...vis a vis de noi..........

  RăspundețiȘtergere
 2. ”Luați aminte!” sau în variantă autohtonă ”Să luăm aminte!” nu e o simplă expresie ritualic-bisericească ci însuși avertismentul pe care l-a lansat Arhanghelul Mihail după ce fostul său camarad și frate Lucifer, a decis să trădeze și să se revolte împotriva Părintelui Luminilor și a ființelor constructive din Multivers. Văzând trădarea, arhistrategul Domnului nu a criticat, nu s-a revoltat, nu a judecat ci a tăcut mult... mult iar într-un sfârșit, ridicându-și ochii a spus cu durere însă și cu o voce egală, dar fermă: ”Să luăm aminte”... Astfel, chiar dacă susținut de o bază relativ reală, avertismentul lui Musk nu suferă comparație, nici ca persoane (divin versus uman), context (biologie versus tehnologie) și nici ca anvergură (planetar versus cosmic), însă el, avertismentul rămâne. Acuma, cât de sinceră sau interesată este această atenționare a omului de faceri care se joacă de-a demiurgul, ar fi o altă discuție! Asta deoarece întreg textul de mai sus este structurat pe o ”bază orizontală”, un fundament legat de lumea 3D - incomplet adică. Să ne explicăm. Lumea fizică, oricât de complexă, este doar o lume a EFECTULUI, iar lumea CAUZALĂ este pe cealaltă coordonată, componentă sau ”bază verticală”. Ca atare, roboții ăștia și inteligența lor artificială, oricât de autoconștientă și capabilă de învățare, este direct dependentă de conștiința umană sau de alte conștiințe din diverse dimensiuni care pot alege să domine ”roboțeii”, uneori chiar să se întrupeze în corpuri tehnologice și să le bântuie, așa cum o fac cu corpurile biologice. Deci, la rigoare, nu Inteligența Artificială e pericolul, așadar să luăm aminte!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cred ca Arhanghelul Mihail a luat aminte cu intarziere. Entitatile de Lumina sunt blande si nu incalca liberul arbitru al celorlalti. Cautandu-le urmele pasilor prin istorie, ii putem usor repera pe cei ce veneau din Lumina.Dupa faptele si vorbele lor de Duh. Lucifer, ca Iuda si multi alti trufasi din istoria galactica, erau limitati intre "zidurile" propriilor minți. Un om ce nu si-a parasit niciodata mintea va spune despre mistici sau "visatori" ca sunt nebuni, cretini...blabla. Fanatismul religios ia nastere tot din minte. Niciodata din inima. Imi place Iisus pentru ca a lasat oamenilor libertatea de a experimeta. Nu le-a pus in spate vinovatii habotnice si nu le-a indus frici. De asta au profitat cei veniti pe linia genetica a lui Lucifer, transformand crestinismul in unealta de control a maselor. Dar...ma tem ca si Iisus a luat aminte cam tarziu. Turmele aleg mereu prost si circul este mai atractiv decat Adevarul. Circul vine cu surle si trambițe, promite puteri paranormale si fericire absoluta. Circul vinde poțiuni magice al caror efect dispare rapid. Circul e falsul Paradis.
   In basmele romanesti dracu isi rasplateste servitorii cu desagi cu bani. Ajunsi acasa si crezandu-se bogati, ucenicii dracului constata ca aurul s-a transformat in balegar. Dracu nu doar ca te ispiteste, abatandu-te de la Calea ta, dar te si batjocoreste in final. Dracu nu e generos si uraste Creatia. Ce aliati mai buni putea gasi impotriva Lui Dumnezeu decat oamenii?
   Vazand ca nu mai poate pacali, Lucifer si trupa lui de entitati rele, batjocoritoare si degenerate, si-au pus masca spirituala. Ne pandesc ascunsi sub diverse masti fals spirituale. Dracu vorbeste din Scripturi, da citate din Arsenie Boca si Sfintii Parinti. Cum il deosebesti de cei veniti pe linie genetica din Lumina? Sunt trufasi, se cred alesi, lovesc energetic, iti intra in minte, iti fura banii chemandu-te la cursuri ce nu duc nicaieri. Cu alte cuvinte, dracului ii place sa ne piarda timpul. De fapt, este specialitatea lui sa controleze masele de oameni scotand indivizii din timpul personal, din Acum, ducandu-i la cules de cuiburi de pupeze la circul spiritual.
   Cred ca singura solutie este separarea liniilor genetice. Si asta nu o fac eu, nu o faci tu, nu o face Clubul de la Roma sau alt club fascisto-elitist, o va face Dumnezeu.

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.