vineri, 8 februarie 2019

COBRA – Actualizare la Bulele Raiului (06.02.2019)


    Scopul acestei actualizări este de a oferi clarificări asupra articolului ,,Bulele Raiului” pentru populația de suprafață. În primul rând, cele șase faze ale unei tranziții de fază vor fi explicate mai detaliat. Fiecare dintre aceste faze este o etapă completă a procesului planetar de Înălțare/Ascensiune și se estimează că va dura între câteva luni și câțiva ani. Acest lucru este la fel de aproape ca atunci când veti ajunge vreodata la un răspuns la întrebarea : "când se va întâmpla Evenimentul?"
Prima fază a tranziției de fază se numește faza de evaporare a interfeței. Această fază a început în 2012 și s-a încheiat la 21 ianuarie 2019. Faza de evaporare a interfeței înseamnă că fluxul termic (în cazul nostru energia din Soarele Central Galactic) este administrat interfeței (în cazul nostru suprafața planetei) și creează un curent de convecție deasupra suprafeței interfeței (acest lucru înseamnă trezirea populației de suprafață între 2012 și 2019). A doua fază a tranziției de fază se numește Faza de condensare a bulei. Această fază a început la 21 ianuarie 2019 și este în curs de desfășurare. Această fază înseamnă că a fost administrat suficient flux termic la suprafață pentru a permite tranziția fazică pură din apa lichidă (societatea matrice) în vapori de apă (societate galactică), în unele zone extrem de mici și izolate de pe suprafață. În timpul fazei de condensare a bulei, acele Bule ale Raiului apar, se remodelează și se reorganizează în deplină conformitate cu modelul Ising: https://en.wikipedia.org/wiki/Ising_model ;


În această fază, Bulele Raiului devin încet și progresiv mai mari, cu o mai mică entropie, în timp ce societatea matriceală înconjurătoare devine progresiv mai instabilă cu mai multă entropie. Acesta este motivul pentru care unii oameni sunt îndrumați să acorde mai puțină atenție politicii zilnice exterioare și să acorde o atenție sporită creșterii spirituale interioare: https://kauilapele.wordpress.com/2019/01/27/kp-message-1-27-19-a-few-notes-of-possible-interest-to-a-few/
A treia fază a tranziției de fază se numește Faza de ridicare a bulei. Această fază observă fluxul termic de la Soarele Central Galactic în creștere exponențială, cu tot mai multe Bule ale Raiului formându-se în mod activ și matricea societății colapsând în mod activ, până când vârfurile fluxului termic duc la momentul Evenimentului. Momentul evenimentului este momentul fluxului termic critic, societatea matriceală se prăbușește, se face Contactul, elementele entropice ale vechii societăți sunt îndepărtate rapid și intrăm în a patra fază.

A patra fază se numește Fază instabilă de fierbere a filmului. Bulele Cerului (Raiului) s-au conectat la suprafața planetei într-o rețea stabilă (film) care formează coloana vertebrală a noii societăți, în timp ce societatea ca întreg este instabilă, dar se procesează, se integrează și se stabilizează. Insulele Luminii sunt pe deplin formate cu Contactul activ.

Cea de-a cincea fază se numește Fază stabilă de fierbere a filmului. Insulele Luminii de pe suprafața planetei devin zone active de conversie / inversiune prin care are loc procesul individual și de grupare a Înălțării. Primul val de Ascensiune cu mii de oameni în ascensiune are loc. Unii dintre ei se întorc la suprafață ca ființe ascensionate și pregătesc al doilea val de Ascensiune cu sute de mii de oameni în ascensiune. Unii dintre aceștia se întorc la suprafață și pregătesc populația de suprafață pentru al treilea val. În cea de-a cincea fază, populația de suprafață integrează pe deplin noile tehnologii avansate și este vindecată suficient pentru a accepta Lumina ca întreg.

A șasea fază este denumită Faza finală de strălucire (flash). Etapa de tranziție este completă. Soarele Galactic Central declanșează evenimentul Solar și schimbarea polară planetară. Milioane de oameni ascensionează în cel de-al treilea val, iar restul omenirii sunt evacuați de pe suprafața planetei în Flota Galactică, care îi transportă pe o planetă potrivită în grupul de stele Pleiade, care va deveni noua casă pentru umanitate. În acel moment, suprafața planetei este lovită de un tsunami care spală și curăță întreaga planetă. Singurele zone neafectate sunt Insulele Luminii, care sunt populate de ființe avansate, printre multe dintre ele fiind chiar TU. Apoi, Noul Atlantis se construiește pe Noul Pământ. 

Acum, că aveți mai multă înțelegere a planului general, se poate elibera în siguranță informația că Forțele Luminii au finalizat construcția unei baze subterane sub nordul Taiwanului, care poate accepta 3 miliarde de persoane. O bază similară, dar mai mică, se construiește într-o anumită locație din Europa Centrală, iar o altă locație se află într-o anumită locație din America de Sud, iar alta este planificată pentru Africa. Aceste baze pot fi utilizate ca opțiuni de evacuare. Trebuie să înțelegeți că ceea ce am obținut la 21 ianuarie este enorm. Bulele Raiului sunt primele semne ale unei realități cu totul noi, care aparține noului ciclu cosmic: https://www.youtube.com/watch?v=exRbL3QzllI&feature=youtu.be

Ori de câte ori vă aliniați cu Lumina, viața voastră va fi tot mai ușoară și mai ușoară. Ori de câte ori te concentrezi asupra faptului că lumea veche se destramă, lucrurile se vor înrăutăți din nou și din nou. Timpul nu favorizează dependența de informații. Favorizează pe oamenii care își iau viața în mâinile lor. Oricare ar fi situația dvs. de viață acum, o puteți transforma într-un mod cu mult mai bun în câțiva ani sau mai puțin, dacă într-adevăr lucrați în mod cuvenit, indiferent de momentul Evenimentului.
Reacțiile de grădiniță și comentariile la unele aspecte ale articolului meu anterior au fost prezise, așteptate și deflectate. Misiunea continuă. De asemenea, unii oameni nu au nici o idee despre ce vorbesc când au comentat despre mesajele codate ale Mișcării de Rezistență, distribuind prostii pe internet în videoclipuri obscure pe youtube. Este atât de mult, dincolo de nivelul lor de înțelegere, deoarece mecanica cuantică este deasupra nivelului de înțelegere a unei maimuțe medii Rhesus.

Pleiadienii monitorizează activ, evaluează și încurajează progresul trezirii celei mai conștiente părți a populației de suprafață și trimite energia detașat, dar iubitor, tuturor celorlalți. Cu doar 30 de minute înainte de meditația noastră în masă, Semjase a dispus un "fulger meteoric" pe Lună. Astronomul care a detectat blițul "a avut sentimentul că acesta este timpul" și a pregătit telescoaptele în prealabil: https://gizmodo.com/holy-crap-the-moon-was-struck-by-a-meteorite-during-th-1831950105Acesta a fost un semnal sigur de la Semjase, ceea ce înseamnă că nu poate fi încă dezvăluit populației de suprafață. Permiteți-mi să spun doar că, câteva zile mai târziu, GSSAP, Programul de Cunoaștere a Situației Spațiale Geosincrone, a fost forțat să rearanjeze orbitele sateliților săi de supraveghere ca răspuns la activitatea flotei Pleiadiene. Rezistența a comunicat că toate informațiile despre bombele toplet sunt acum adânc ascunse. Singurul lucru care se poate spune este că bombele toplet nu sunt înlăturate încă, dar pierd din putere treptat. Rezistența a mai spus că majoritatea persoanelor care s-au oferit voluntar pentru Protocoalele de Intrare sunt departe de a fi pregătite, iar anumite articole și ateliere din "dinamica socială" vor fi eliberate populației de suprafață pentru a spori pregătirea.


Acestea vor fi, de asemenea, eliberate pentru a pregăti oamenii să creeze și să extindă Bulele Cerului/Raiului și Insulele Luminii. Primul va fi atelierul Familiilor de Suflet, care va avea loc la Budapesta, Ungaria pe 16 și 17 martie. Sunteți mai mult decât bineveniți să vă alăturați: http://portal2012.org/Hungary.html

Ungaria este una dintre cele mai importante Vortexuri ale Zeiței de pe planetă, de la crearea culturilor Zeiței din neolitic, Lengyel și Tisza:


În timpul pregătirii pentru atelier, acești stâlpi de Lumină au apărut în Ungaria: https://www.youtube.com/watch?v=RDV88i9H3yA     Unimea Zeiței va veni !


     Victorie Luminii!

2 comentarii:

  1. Coloanele de lumina au fost fotografiate de la Observatorul astronomic Piszkes-tetoi, aflat la circa 120 km de granita Romaniei. Eu cred ca aceste coloane nu se manifesta in Ungaria, ci pe teritoriul Romaniei, la est de acest observator, in zona muntilor Padurea Craiului - Vladeasa. Se poate face o aproximatie a distantei, de la punctul de fotografiere, la coloanwele de lumina...

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.