sâmbătă, 17 noiembrie 2018

Un cercetător a fost reținut după ce a descoperit un virus mortal în vaccinurile umane    PE SCURT

  Fapte: Dr. Judith A. Mikovits a fost aruncată în închisoare după ce a refuzat să discrediteze propria sa cercetare, care a condus la descoperirea că retrovirusurile mortale au fost transmise la 25 de milioane de americani prin vaccinuri.
  Reflectează: Care este rolul Comunității Trezite în onorarea și protejarea martorilor curajoși care își riscă viața și cariera pentru a dezvălui adevărul lor?
Dacă ați urmărit în ultimii ani relatări ale unor oameni de știință și cercetători care fac descoperiri ce amenință Statul Adânc și linia de jos a Big Pharma, veți fi văzut modelul dinainte. Acești medici sunt adesea convinși să-și retragă studiile, li se oferă mită sau alte beneficii pentru a se distanța sau chiar să-și distrugă datele și chiar primesc amenințări cu închisoarea sau, dacă un caz juridic este prea dificil de fabricat împotriva lor, poate fi ucis.

Aceasta este povestea biologului molecular Judy A. Mikovits, în povestea tulburatoare, adevărată, detaliată mai întâi în acest articol Natural News, care a inclus videoclipul de mai jos, despre cum a fost aruncată în închisoare pentru cercetări care au dus la descoperirea faptului că retrovirusurile mortale au fost transmise la douăzeci și cinci de milioane de americani prin vaccinuri umane (https://www.naturalnews.com/2018-06-08-the-criminalization-of-science-whistleblowers-a-mind-blowing-interview-with-judy-mikovits-phd.html ).

    Izolarea virusului

Cu o istorie bine stabilită, unde a lucrat pentru Institutul Național al Cancerului ca cercetător în domeniul cancerului, Dr. Mikovits a lucrat cu retrovirusuri umane cum ar fi HIV. Lucrarea sa s-a axat pe cercetarea imunoterapiei. În 2009, ea lucra la autism și boli neurologice conexe. Ea a constatat că mulți dintre subiecții studiului au avut cancer, tulburări moto-neuronale și sindromul de oboseală cronică (CFS). Ea credea că un virus ar fi putut fi responsabil pentru aceste simptome, iar prin cercetarea ei, ea a izolat virusurile care s-au dovedit a veni de la șoareci.
  ,, Arăta ca un virus, mirosea ca un virus, era un retrovirus, pentru că acestea sunt tipurile de viruși care perturbă sistemul imunitar. Mai mulți cercetători din anii '90 au izolat efectiv retrovirusurile de la acești oameni, dar guvernul le-a numit "contaminanți", pentru că nu erau reali și că nu aveau nimic de-a face cu boala. Ei bine, am izolat o nouă familie de viruși care se numea virus xenotropic leucemic murin. Deci, acești viruși au fost virusuri leucemice murine, virusuri de șoarece. Așa că mergând înainte cu doi ani, ziarul nostru a publicat într-una dintre cele mai bune reviste științifice din lume de știință, la 8 octombrie 2009. De obicei, asta face cariera, în cazul meu mi-a încheiat viața de om de știință așa cum o știam eu.” spunea Dr. Mikovits.

    Virusul a fost distribuit în vaccinuri

Dezvăluirea Dr. Mikovits nu a adus imediat mânia puternicei industrii farmaceutice. Cu toate acestea, atunci când o lucrare publicată 2 ani mai târziu a făcut legătura dintre acest nou virus și vaccinuri, atunci rezultatele cercetărilor lui Mikovits au devenit prea periculoase pentru Statul Adânc. Iată cum explică Mikovits în videoclip:
  ,, Astfel, în 2011, un alt cercetător pentru SIDA, dintr-un jurnal numit Frontiers in Microbiology, a scris o lucrare care într-adevăr mă costa foarte mult; Nu știam că va scrie această lucrare, dar în esență a spus că modul cel mai probabil că acești viruși ai virusului leucemic murin, au intrat în oameni a fost prin vaccinuri. Deci, când au început vaccinările? 1953, 1934, exact în anii '30 cu poliomielita, și ceea ce am făcut pentru a atenua, pentru a face virusul mai puțin patogen, mai puțin toxic, este că noi îl trecem prin creierul șoarecelui, așa că le-am trecut prin creierul șoarecilor, și fiecare om de știință care lucrează cu aceste virusuri și a lucrat la Institutul Național al Cancerului a recunoscut posibilitatea că dacă puneți țesuturi umane și de șoarece împreună, posibilitatea este că veți lua un virus care este tăcut, adică nu dăunează șoarecelui, dar ucide omul sau cauzează o boală gravă la om.

    Statul Adânc mi-a bătut la ușă

Nu a trecut mult timp după ce implicațiile din lucrare au devenit clare, iar Statul Adânc a văzut amenințarea ce a fost pusă industriei vaccinurilor, iar mecanismele puternice de acoperire și de înșelăciune au fost activate:
  ,, Am fost concediată, închisă în închisoare, fără o cauză, fără să fiu audiată, fără drepturi civile deloc, doar drogată în casa mea cu cătușe într-o zi, pe 18 noiembrie 2011. Am refuzat să denunț datele, am refuzat să spun că a fost o greșeală, aveam datele, am arătat datele, am arătat toate datele și tocmai am refuzat, au spus în principiu să spun tuturor că am făcut o greșeală și puteam să mă duc acasă. Și dacă nu, te vom distruge. Și au făcut-o.

Ea a fost arestată fără mandat și deținută în închisoare timp de 5 zile fără posibilitatea de a fi eliberată prin cauțiune, ca fugar de justiție și a primit o ordonanță de 4 ani. Cariera ei a fost distrusă. Povestea ei este documentată în cartea Ciuma: Un cercetător, căutat pentru adevărul despre Retrovirusurile umane și Sindromul de oboseală cronică, Autismul și alte boli (https://www.amazon.com/Plague-Scientist%C2%92s-Intrepid-Retroviruses-Syndrome/dp/1510713948/ ).

În mod ironic, FDA a aprobat acum un protocol de testare pentru detectarea retrovirusurilor în sângele american, care valorează milioane de dolari și se bazează în mare parte pe cercetările Dr. Mikovits, dar este gestionat de Big Pharma. Deci, în timp ce acest om de știință distins este acum în stare de faliment și fără loc de muncă, alții se presupune că își valorifică cercetarea pentru a câștiga milioane de dolari pentru a curăța aprovizionarea cu sânge din S.U.A.

    Înaltă moralitate și onoare

Asemenea martori și dezvăluitori care ne avertizează în toate domeniile de efort uman trebuie să atragă atenția și sprijinul Comunității Trezite. Oamenii curajoși cum ar fi dr. Judy Mikovits ne arată că este posibil să-ți păstrezi integritatea chiar și sub o presiune extraordinară care poate fi impusă de Statul Adânc. Trebuie să le auzim și să le proliferăm poveștile, deoarece ne oferă o perspectivă importantă asupra felului în care funcționează lumea și ne ajută să facem distincția între cei care caută adevărul și cei care îl ascund. Să lucrăm împreună pentru a continua să eliminăm vălul de înșelăciune din lumea noastră.

   Drum drept spre Lumină!

6 comentarii:

 1. Bună dimineaţa minunată de sîmbătă întrun noiembrie înourat şi cam geros. Marius,deşi articolul spune cam tot ce ar fi de spus,n-ar strica o traducere a videoclipului deoarece ,noi obişnuim să RE-postăm astfel de materiale cu IMPACT MAJOR ŞI DE INTERES UMAN,ÎNTRU CONŞTIENTIZAREA ŞI LUAREA DE ATITUDINE. Consider că astfel de informaţii fac parte din cazurile care trebuiesc a fi cunoscute de o masă umană cît mai numeroasă ,deconspirînd fiara implicată în mersul nefiresc al celor corecţi profesional unde sînt des întîlnite ABUZURILE şi cu care se confruntă CEI CARE CRED CU ADEVĂRAT ÎN VALORILE ŞI LIBERTĂŢILE UMANE. TE SALUT CU INIMA MEA !

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ăsta este adevărul despre vaccinuri, despre care mass-media ne intoxică zilnic cu propaganda deșănțată de a ne vaccina copiii. Următorul articol este deja pregătit și este vorba tot de vaccin, cel de rujeolă.
   Salutări de Lumină!

   Ștergere
 2. In primul rand trebuie sa cunoasteti cine a inventat vaccinul si ce contine el ( o sa vedeti ca este chiar Napoleon Bonaparte)!!! Asta e rolul vacinului, sa creeze anticorpi! In al doilea rand e foarte simplut: refuzati vaccinarea!!! Plm, seara buna!

  RăspundețiȘtergere
 3. Traducerea automata, lasa impresie f tare de indiferenta, ai fi putut face daca o faci cu toata inima, o traducere corecta.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.