luni, 12 noiembrie 2018

Mișcarea lui Trump: Rade tot în RomâniaNu-mi place să abordez teme politice în blog, dar în condițiile din prezent un articol mi-a atras atenția. Având în vedere că după actualizările planetare făcute de mine constant, pentru a fi la curent cu evoluția situației, iar cititorii blogului să fie informați, mulți mi-au pus întrebarea: ,,...bine, bine, dar în România cum se va schimba situația actuală?...”
Iată un posibil răspuns în articolul ce urmează. Scenariul este foarte posibil, având în vedere că alegerile americane s-au încheiat cu un avantaj în favoarea administrației Trump, Senatul fiind câștigat de partidul său și imediat după fiind destituit Procurorul General al SUA, iar de-acum acolo așteptăm declanșarea arestărilor în masă. Duminică, în 11.11 se întâlnesc Putin cu Trump pentru a pune la cale viitorul planetei (după cum spunea Cobra în ultima actualizare). Deci stați focusați în pace interioară căci totul va veni...

 Dar iată articolul:

Steve Bannon va veni în România! Aceasta este informația de ultimă oră pe care o prezentăm în exclusivitate, instalarea viitorului ambasador al Statelor Unite ale Americii la București fiind ”clonată” de prezența omului care practic a câștigat alegerile pentru Donald Trump, va fi în țara noastră. Mai mult decât atât, sursele noastre susțin că, începând din data de 23 octombrie, ”The Movement”,  înființată recent de Steve Bannon pentru a ”dinamita” din interior Uniunea Europeană și a sprijini formațiunile politice naționaliste pentru alegerile europarlamentare a efectuat primele operațiuni de testare în țara noastră, inclusiv prin efectuarea unor sondaje de opinie prin intermediul Ygloo Research London(YRL), chiar la comanda ”Mișcării” lui Trump. Pentru că, deși Steve Bannon a demisionat ”la vedere” și ”în cele mai bune condiții” din funcția de prim consilier al președintelui Trump pe probleme de strategie politică, acesta ar fi primit în schimb misiunea neoficială de a coagula în Europa mișcările eurosceptice și cele naționaliste. Iar în cel mai scurt timp urmează a fi ”unidirecționate” și capetele de pod construite până acum în mare secret în România, surpriză pentru restul clasei politice urmând să fie una năucitoare.

Fie și pentru simplul motiv că tot de la Steve Bannon, care este așteptat să-și instaleze un adevărat cartier general și în România în această iarnă va veni ”în plic” și cu candidatul la prezidențiale care va avea toată susținerea ”mișcării” lui Trump, fie că va candida din partea actualei coaliții de guvernământ, fie ca independent. Cert este că, după cum bine o știu inițiații sistemului, mai ales cei racordați la noile realități externe, ”slăbiciunea” lui Dragnea de a amâna sine die nominalizarea unui candidat propriu nu reprezintă decât o pragmatică poziție strategică, liderul PSD oricum așteptând de fapt ca acesta să-i fie ”sugerat”, dacă nu chiar indicat de-a dreptul de către adevărații parteneri strategici ai României. Iar faptul că republicanii lui Trump și-au păstrat supremația în Senatul american, acolo unde se decide politica de apărare și cea externă a SUA nu face decât să accelereze acest plan. Și după cum dezvăluiam cu ceva vreme în urmă, venirea ”Marelui Șef” în România va declanșa o operațiune istorică de ”curățenie” atât în sistem, cât mai ales în clasa politică românească.

Pentru că, după cum susțin sursele noastre, Steve Bannon are deja OK-ul de ”a rade clasa politică românească de la stânga la dreapta”, pentru ca ”tăvălugul” reprezentat de ”Mișcarea” care va lovi și România să nu mai poată fi oprit de nimeni și de nimic. Astfel că, pe lângă partidele deja tradiționale aflate ele la Putere sau în Opoziție, se anunță vremuri grele și pentru ”proiectele politice de laborator” ale serviciilor secrete românești sau occidentale! Iar după ce Dacian Cioloș tocmai ce a rămas deja fără finanțarea externă iar soluția de avarie Ioan Aurel Pop a fost înăbușită din fașă de devoalarea ei publică, urmează mai repede decât se așteaptă mulți și compromiterea strategică a lui Klaus Iohannis, astfel ca alesul ”Mișcării” să pornească barem cu aceleași șanse ca și ceilalți candidați, după cum vom dezvălui chiar mâine!
Au început din 23 octombrie
Toată lumea a recunoscut că fără Steve Bannon la frâiele campaniei electorale a lui Donald Trump, ”Marele Blond” nu ar fi reușit niciodată să mobilizeze electoratul tradiționalist. Iar faptul că omul cel mai de încredere al lui Trump a părăsit oficial Casa Albă a fost  deja decodat ca trecerea la ”next level” al planului reprezentanților extremei dreapta, care forțează  ruperea Uniunii Europene (oricum este o construcție artificială, falsă, care ar duce la dictatură, n.b.).

Și ultimele vizite discrete al lui Steve Bannon în Europa își și văd efectele, după ce în Franța, Italia și Germania mișcările naționaliste ”rad totul” iar Ungaria și Polonia au scăpat momentan din strânsoarea comisarilor progresiști de la Bruxelles. Mai mult, după anunțul înființării ”Mișcării” care are drept principal scop contracararea ”societății deschise” a lui George Soros, cel pe care însuși Bannon îl descrie drept ”Diavolul” în persoană sondajele pentru europarlamentarele de la anul au fost pur și simplu dinamitate în doar câteva săptămâni ! Marea surpriză este însă că, în timp ce prin ”laboratoarele” de la noi se clocesc tot felul de noi proiecte politice pe ”mâini moarte” ca Gușă, Dincu sau Rus, ”mișcarea” lui Bannon ”mișcă” deja în România, începând cu data de 23 octombrie! Iar rezultatele primului sondaj realizat la comanda ”The Movement” pentru București și Ilfov sunt ”fundamentul” pe care se va forța obținerea unui scor electoral cu două cifre pentru naționaliști chiar de la apropiatele alegeri europarlamentare. 
Dar cu toate că nu vom publica tot astăzi acest ”altfel” de sondaj de opinie intrat în posesia noastră și realizat la comanda ”The Movement”, remarcăm că rezultatele preliminarii ale partidelor cu potențial naționalist și eurosceptic nu doar că l-au mulțumit pe strategul Steve Bannon, dar au contribit din plin la decizia de a accelera și în România planul ca ”Mișcarea” să fie pe deplin funcțională până la următoarele europarlamentare. Cu toate că principala ”țintă” a ”Mișcării” este propulsarea la Palatul Cotroceni a ”omului lui Trump” în România!
Cel pe care PSD –ul îl va susține fie și mascat, prin nominalizarea unui candidat ”looser”.
A trecut ”hop”- ul din Senat
Dincolo de întortocheatele căi ale sistemului electoral american, pentru România vestea cea mai importantă este că republicanii nu au pierdut Senatul, acolo unde se decide politica de apărare și cea externă. Astfel că venirea la post a viitorului ambasador Adrian Zucherman va fi accelerată cu siguranță, ceea ce nu face decât să înlesnească misiunea lui Steve Bannon. Cel care, la rândul său este așteptat să descindă la București chiar în această iarnă, pentru a ”coagula” atât forțele politice și civice tradiționaliste, dar și ”influencerii” deja selectați ca fiind ”capetele de pod” cu care să se promoveze ”Mișcarea” lui Trump în România. Cea care urmează ”să radă tot” începând cu 2019…
     Sursa: http://www.national.ro

12 comentarii:

 1. Unele surse mai mult sau mai puţin credibile ar fi afirmat că Soroş ar fi fost definitiv eliminat,aceeaşi soartă împărtăşind-o şi cîteva somităţi ale lumii culturale,TV,Holyood dar şi din mediile politice. Tot mai de încredere sînt sursele Q annon...de la care probabil te-ai inspirat şi tu,Marius. Sînt foarte conectat la acest material şi aştept continuarea în numărul de mîine ,între timp mai scotocesc şi eu surse alternative.... S-auzim de bine ....

  RăspundețiȘtergere
 2. .......Cînd spui "Mişcarea lui Trump" te referi şi la ultima întîlnire a leaderului de la Casa Albă ,ieri cu Vladimir al Ruiei ? Ai ceva info. despre concluziile discuţiei lor ...sau aşteptăm ceva info de la surse alternative? Desigur că nu se putea ajunge atît de repede la decizii ,doar numai după o zi de la data de ieri şi Paris.... DAr cum totul se rerulează cu o viteză ameţitoare ,se prea poate ca şi astfel de de-turnări de plan să fie posibile....... mă gîndesc la faptul că întîlnirea să nu fi fost decît de faţadă.discuţiile de substanţă să se fi întîmplat deja,decizii să fi fost clarificate ,întîlnirea ...doar aşa ca harană literelor şi ideilor ---pîine pentru jurnalişti....

  RăspundețiȘtergere
 3. În Zona Românească, în principal intervin (nu interferează, că nu-și permit să își facă o karmă aiurea!) și alte forțe, de care acei strategi de dincolo de ocean au fost deja atenționați că trebuie să țină seama. Vorbim, printre alții, de lyrani și pleiadieni în 4D și 5D și în planul fizic, cu sufletele lor întrupate uman, respectiv de grupul de entități solare fără manifestare ”formală” care au mandat din centrul Galaxiei să acționeze aici. E o altă perspectivă, deloc ”centristă” sau ego-naționalistă, cu vectori specifici de voință cosmică ce acționează atât sincron cât și diferențiat pentru fiecare entitate statală în parte. Evident, vorbim aici de un proiect planetar (nu global în sensul ”cool blooded”)coordonat din Înalt, nimeni nu e de capul lui!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pleiadieni,Purani,arcturieni și alții se vede că n-au capacitatea și forța de a stopa distrugerea României și a poporului român!Priviti numai,ce se întâmplă cu pădurile acestei țări și-o să-mi dați dreptate..m

   Ștergere
  2. De ce i-ar interesa pe fratii nostri galactici Romania? Noi trebuie să trecem această lectie, nimeni nu va veni să ne salveze. În afară de asta peste 100-200 de ani pădurile vor fi la loc, ori în eternitatea vieții lor asta nu contează prea mult.
   Tot ceea ce se întâmplă pe planetă de noi depinde. Și Iisus spunea: ,,Dumnezeu îți dă dar nu-ți pune în traistă”.
   Deci mobilizare fratilor....
   Drum drept spre Lumină!

   Ștergere
  3. Așa zisul Dvs.Proiect Planetar are că principale puncte,cel puțin pt.Romania,distrugerea totală și completă a economiei,industriilor,învățământului,culturii,istoriei și datinilor strămoșești,jefuirea completă a tuturor resurselor subsolului,solului,apelor și de sub ape,și,nu in ultimul rand,decimarea poporului Român!!!HALAL PROIECT...

   Ștergere
 4. Eu nu vreau un presedinte a lui Trump, Putin sau eu mai stiu care. Vreau un presedinte al romanilor. Sa-l intereseze doar interesele romanilor.

  RăspundețiȘtergere
 5. 1. Ce cauta poza lui Porosenko relativ la Romania? Pentru că e neexplicat, cam arată nu a gafă ci manipulare.
  2. Cu tot respectul, dacă s-a formulat ”De ce i-ar interesa pe fratii nostri galactici Romania? Noi trebuie să trecem această lectie, nimeni nu va veni să ne salveze.”, înseamnă autorul sau sursa HABAR NU ARE ce se întâmplă cu adevărat! Sau are habar dar stăpânii, pe care îi conștientizează sau nu, nu permit a se vorbi în termeni constructivi despre Zona Românească - cred că se remarcă diferența între România și Zona Românească, pentru că este, și nu una formală! Sursele autorului/autorilor, din câte se observă, sunt aproape exclusiv de dincolo de Ocean. Ce ar fi să se realizeze o conexiune și la verticala zonei - și NU ne referim câtuși de puțin la dacopatii și alte asemănătoare...

  RăspundețiȘtergere
 6. O sa ne ardem rau in drumul asta greu si anevoios spre lumina!!! In prezent ardem gazul de pomana....

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce se va intampla cu dinastia Rothschild, Rockefeller? Familia Rothschild, Rockefeller controleaza lumea.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.