joi, 22 noiembrie 2018

Înțelegând Ego-ul Când mă refer la "ego", nu mă refer la personalitatea unui individ, nici la definiția ego-ului ca însemnând importanța de sine, stima de sine, vanitatea sau egoismul. Eu folosesc acest termen pentru a mă referi în mod specific la un complex din fiecare dintre noi în care emoțiile și credințele intense ne presează din punct de vedere mental și emoțional, conducând la o distorsionare a comportamentului nostru și a imaginii de sine care este incongruentă și contrară expresiei naturale a sinelui nostru autentic.
Am auzit alte nume pentru acest aspect al nostru, cum ar fi sinele umbră sau sinele fals. Eu pur și simplu îl numesc ego, care reprezintă aspectele comportamentului și credințelor noastre din noi, care ne contrazic adevărata natură. Acest alt aspect al nostru însuși poate fi numit sub orice nume, de la natura noastră spirituală, până la sinele nostru adevărat, la sinele autentic, la cel mai înalt potențial sau, în unele cazuri, la sinele nostru superior. Aceștia sunt toți termenii pe care îi folosesc pentru a distinge ego-ul de ceea ce suntem cu adevărat, care au toate o semnificație similară cu mine.
    Ce este Ego-ul?

Fiecare dintre noi este condus/ghidat de un complex de obiceiuri și comportamente, calități de caracter, trăsături ale personalității, răspunsuri emoționale condiționate, talente și abilități, precum și moduri învățate sau intrinseci de gândire, sentimente și, în cele din urmă, perceperea și implicarea în lume, în viața noastră de zi cu zi. Fiecare dintre noi posedă aceste trăsături și calități într-o matrice, balanță și sinteză incredibil de complexă, care definesc direct natura și calitatea exprimării unice a cine suntem. Cu toate acestea, ele definesc numai natura și calitatea expresiei a cine suntem, nu cine suntem cu adevărat.

Nu suntem suma acestor părți. Ceea ce am descoperit prin multă disciplină și pregătire este că suntem ființe unice și dezvoltate deja, de când ne-am născut. Nu am fost născuți ca niște plăci goale. Atunci când ne explorăm și ne disciplinăm prin practici interioare și introspective, cum ar fi meditația, care conduc la o tăcere internă și o experiență a noastră înșine, la conștientizarea necondiționată, ceea ce apare este surprinzător și complet imprevizibil: descoperim o ființă totală, o identitate și părți noi pe care nu am știut-o acolo. Această "identitate", aceasta fiind ceea ce descoperim, nu a fost formată de experiențele noastre de viață. Dimpotrivă, experiențele noastre de viață într-o oarecare măsură au modelat și au format masca care ne împiedică să percepem sinele nostru adevărat. Și descoperim această parte din noi înșine îndepărtând treptat straturile, îndepărtându-ne de identitățile noastre false și de imaginea de sine limitată care dezvăluie această ființă în totalitate și glorie. Această mască este ceea ce eu numesc Ego-ul.

 Asta nu înseamnă că experiențele noastre de viață nu ne modelează și nu ne definesc, pentru că cu siguranță o fac. Experiențele mele de viață m-au învățat multe lucruri și mi-au solidificat simțul scopului și munca vieții mele din cauza a ceea ce am văzut și din cauza naturii mele intrinsece pe care o doresc. Cu toate acestea, niciuna dintre experiențele mele de viață nu mi-au definit pasiunile, înclinațiile, talentele sau modurile mele naturale și pentru exprimarea mea, pentru că acestea sunt intrinseci pentru mine, le-am purtat cu mine și le-am cultivat din viață în viață. Experiențele mele mi-au dat cunoștința, înțelegerea și provocările care au temperat părțile care sunt eu, mi-au distorsionat percepția și exprimarea altora, dar m-au învățat mă schimb și să cresc în felul în care am avut nevoie. Indiferent de succese sau eșecuri, limitări sau punctele forte, suferința sau jubilarea, visele și dorințele și, cu siguranță, în ciuda a ceea ce religie practicați, ce păreri politice aveți, unde v-ați născut, de unde veneau strămoșii voștri, care este orientarea ta sexuală sau identitatea de gen - ești o entitate distinctă și nu dictată de acești clasificatori, calificatori și descriptori superficiali.

Acestea sunt toate lucruri externe, tranzitorii și, în unele cazuri, învățate, pe care oamenii le clasifică de multe ori și care îți dau un sentiment de identitate. Cu toate acestea, ele sunt în general modele de gândire, sentiment și comportament pe care le-am construit în viața noastră, care în cele din urmă fac două lucruri: cultivă, dezvăluie, exprimă, eliberând astfel, cine suntem cu adevărat; sau ne determină să ne identificăm în mod fals și să ne definim, ceea ce duce la suprimarea, contracția și mascarea unei expresii a adevăratei noastre naturi. Cu toate acestea, în nici un caz nu sunt în mod intrinsec cine suntem. Prin urmare, modelele, credințele și comportamentele care suprimă și maschează adevărata expresie a ceea ce suntem sunt ceea ce este Eu-l sau Ego-ul.

Suntem ființele de sub toate aceste straturi care au fost construite prin viețile noastre și fiecare dintre noi este mult mai mult decât ceea ce am realizat că suntem. Înțelegerea și capacitatea de a discerne între ego-ul din noi sub aceste capcane superficiale, este primul pas spre alegerea de a ne concentra în mod conștient asupra, a descoperi și cultiva o expresie mai profundă a naturii noastre intrinseci, nelimitate, spirituală. Aceasta este singura cale care duce la împlinire, deoarece împlinirea este rezultatul exprimării tuturor a ceea ce suntem. Numai atunci natura noastră va fi satisfăcută.

    Nașterea Ego-ului

De la începutul vieții noastre, am absorbit informații. Am absorbit cunoștințe, cuvinte, expresii, tipare de vorbire, obiceiuri, convingeri, trăsături culturale, tradiții, abilități conversaționale, tactici sociale, idei învechite de ierarhie socială și comportament ulterior, prejudecăți culturale și rasiale, modele emotive și răspunsuri emoționale, mișcările și limbajul trupului - toate acestea reflectă părinții, frații, prietenii apropiați, profesorii, valorile culturii noastre, oamenii pe care îi vedem la televizor, într-adevăr pe oricine admirăm și / sau petrecem mult timp cu puțină sau deloc gândire conștientă sau orice recunoaștere a faptului că facem acest lucru. Toate acestea le-am absorbit, s-au internalizat și amalgamat de-a lungul vieții noastre în modul în care vedem lumea și în procese și modele de comportament, emoție și interacțiune cu ceilalți și cu lumea.

Așa s-a născut ego-ul. Ați putea spune că în anumite privințe ego-ul este amestecarea tuturor acestor informații și modul în care experiențele noastre ne-au modificat credințele, imaginea de sine și comportamentul nostru. Dar aceasta nu este identitatea noastră adevărată, adevăratul nostru sine. Trauma suferinței, a durerii și a eșecului a afectat "personalitatea" noastră și imaginea de sine la fel de mult ca succesele și triumfurile noastre. Din acest motiv, ego-ul nostru se poate forma ca răspuns la această durere și suferință și pentru a ne proteja de el, dar în detrimentul suprimării comportamentului nostru natural și al comportamentului învățat ca răspuns la această durere (E.Tolle numește acesta corpul durere, n.b.).

Toată lumea are experiențe în timpul vieții, care au provocat dureri emoționale și mentale suficient de intense pentru a distorsiona comportamentul nostru, astfel încât să putem evita situații ca aceasta în viitor, pentru a evita acea durere. Cu toate acestea, această durere maschează o expresie naturală și adevărată a noastră înșine și, evitând-o, ne întărește doar suprimarea noastră și de asemenea, perpetuează suferința noastră. Fiecare dintre noi a învățat să ne controlăm și să ne suprimăm pe nivele atât de adânci și atât de lungi încât acum aceste zone sunt atât de greu de văzut, deoarece această durere și acest comportament de suprimare a ajuns să ne facă să ne simțim natural după toți acești ani. Majoritatea dintre noi nu suntem conștienți de aceasta și suferim grav din cauza acesteia, chiar dacă sunteți de succes, chiar dacă sunteți bogați. Cu toții experimentăm acest lucru într-o oarecare măsură, iar cei care au rezolvat aceste probleme într-o anumită măsură nu sunt bogăția, puterea, succesul sau recunoașterea, ci fericirea, pacea, împlinirea și satisfacția.

Singura modalitate de a rezolva aceste comportamente în mod conștient este de a te angaja în practici precum meditația și yoga care cultivă intimitatea mentală, emoțională, fizică și spirituală cu noi înșine, care în cele din urmă ne conduc până adâncimea ființei, dacă aceste blocaje sunt aduse în relief și astfel dezvăluite. Cu toate acestea, ele se dezvăluie pe măsură ce ne îndreptăm spre aceste adâncimi prin lumina adevăratei noastre naturi - noi căi ale sentimentelor și nivele de emoție, noi moduri de gândire, noi modalități de a ne exprima, talentele și abilitățile noastre - care contractează tiparele noastre comportamentale învățate ego-ul. Acest ciclu de descoperire a unei noi fațete a ființei noastre, care aruncă distorsiunea ego-ului nostru în ajutor, iar apoi angajamentul și alegerea noastră ulterioară acționează pe această parte mai puternică și mai adevărată eliberată a noastră înșine, perpetuând într-un ciclu în care eliberăm aceste emoții în timp și, astfel, comportamentele noastre învățate se suprimă, dizolvarea eului. În esență, trebuie să ne confruntăm cu durerea, astfel încât să putem găsi lumina în ea, să ne descurcăm și să amplificăm lumina pentru a elibera durerea.

Datorită acestei suprimări a noastră înșine, dezvoltăm comportamente pentru a atenua presiunea formării rezultante a emoției și a energiei, culminând cu anumite comportamente negative. Exemplul cel mai răspândit este dependența în toate formele sale și se crede că problema este dependența în sine, spre deosebire de complexul de emoții și comportamente puternice, dureroase, care suprimă natura autentică care are ca fundament o creștere a presiunii, numai substanța sau comportamentul de dependență pot să atenueze temporar. Nu cred că aceste probleme sunt adesea abordate în mod corespunzător cu practici și tehnici actuale care rezolvă problemele adânc în interiorul inimii ființei pe baza unei căi de auto-descoperire care duce la o expresie sănătoasă, echilibrată și strălucitoare a ei înșiși. Cea mai bună modalitate prin care un individ să atenueze această suferință este să distrugă imaginea de sine limitată, ruptă și vagă pe care individul o poartă în interiorul lui cu o experiență autentică a strălucirii celui care este de fapt.

Experiențele noastre, împreună cu informațiile și trăsăturile pe care le-am absorbit, afectează comportamentul nostru într-o multitudine de moduri. De la faptul că suntem plini de anxietate și de temperament atunci când învățăm lucruri noi sau dacă suntem liniștiți, încrezători și răbdători. Aceste comportamente influențează, de asemenea, totul, de la modul în care răspundem la schimbare, provocări, relații, fiind vulnerabili, cinstiți, intimi și deschise față de alte ființe umane, la modul în care răspundem la înfrângere, eșec, frică, pierdere, durere și toate formele de adversitate pur și simplu.
Experiențele noastre și imaginea de sine derivată din aceste experiențe influențează comportamentul și emoțiile noastre pe toate nivelele. Cu toate acestea, în timp ce fiecare dintre aceste lucruri influențează modul în care suntem și modul în care ne exprimăm în moduri cu adevărat puternice, dar subtile, care ar putea fi fie dezastruoase, fie eliberatoare, toate aceste lucruri pot sau nu să fie compatibile cu adevăratul nostru sine cum ar fi firesc. Cu toate acestea, toate aceste informații au o mare influență în modelarea percepției noastre asupra identității noastre, a imaginii noastre de sine, a ego-ului nostru.

Cu toate acestea, imaginile de sine și ego-urile noastre sunt, prin natura lor, limitate și reprezentări false despre cine suntem cu adevărat. Cu toată această informație a vieții, care ne agită mințile, este imposibil să avem o percepție clară și exactă despre cine suntem, să nu mai vorbim despre lume. Tot ce am învățat - și am spus - să creadă despre noi înșine și lume, de unde a venit? Aceste informații confundă și distorsionează percepția noastră despre tot. Aceasta a fost nașterea eului și începe să se întâmple din momentul în care am deschis ochii. Pentru că am luat totul și încă o mai facem. Acest lucru nu este bun sau rău - este pur și simplu modul în care oamenii învață. Nu este nimic în neregulă cu această abilitate pe care oamenii o posedă să absoarbă informații, căci este cu adevărat incredibilă și este cea mai mare putere a noastră ca specie care stă la baza abilității noastre superbe de a se adapta la orice mediu, de a supraviețui, de a învăța, de a crește și de a evolua. Este o calitate umană care poate fi valorificată de un individ pentru a realiza lucruri minunate intelectual, creativ, profesional și în fiecare teatru al vieții lor.

Cu toate acestea, este important să înțelegem că avem de ales în materie, ceea ce ne separă ca specie. Suntem parte din natură, dar avem capacitatea de a ne dezvolta conștient să ne schimbăm și viața. Putem alege să privim în interiorul nostru și să descoperim care este comportamentul greșit și gândirea născută din traume sau programare societală și parentală - ego - și ceea ce este Spiritul, care este sinele nostru adevărat. De acolo putem decide conștient cum să ne schimbăm propriul comportament pentru a reprezenta cu mai multă acuratețe cine ne-am descoperit. Nu trebuie să fim afectați inconștient de comportamentele pe care le-am internalizat în tinerețe și peste viețile noastre, care sunt în detrimentul vieții noastre și al nostru înșine.

    Eliberarea Spiritului de Ego - Sub Personalitatea noastră

Simt că avem, într-o oarecare măsură, o anumită percepție sau convingere netăgăduită că suntem noi, pentru bine sau mai rău, și că acum avem puteri, slăbiciuni și o personalitate care este fixă și nu poate fi schimbată. Aceasta este o concluzie incorectă dedusă din ipoteza eronată că avem o mare înțelegere a cine și ce suntem, pentru că într-adevăr nu știm asta. Cei dintre noi care s-au disciplinat de-a lungul anilor durerii, adversității și suferinței de a se confrunta cu ei înșiși, de a dezvălui misterele naturii lor și de a-și elibera sinele adevărat de limitele eului, vor afirma că sunt mai mult un mister pentru ei acum decât oricând înainte, dar că ei se bucură în fiecare zi de extaz de frumusețea, potențialul, exaltarea și minunea acestui mister specific. Este important să recunoaștem modul în care relația noastră cu noi înșine, ceea ce știm despre adevăratele noastre talente, abilități, voce, exprimare de sine și natură, este cel puțin potențial stânjenită, pentru că, probabil, datorită însăși naturii, societatea noastră și sistemele (cum ar fi educația) sinele nostru natural este un mușchi pe care îl avem parțial - sau niciodată - folosit.

Chiar și în acest caz, întregul proces în sine este unul al perfecționării pe tot parcursul vieții al eului, pentru a reprezenta mai bine cine suntem cu adevărat, ceea ce în sine este o țintă mișcătoare, deoarece înțelegerea noastră este întotdeauna perfecționată cu cât învățăm mai mult, descoperim, și înțelegem. Întregul proces de dezvoltare spirituală (și personală), stăpânire și evoluție se întemeiază pe acest proces perpetuu de rafinare a ego-ului nostru, astfel încât să putem realiza și elibera o expresie mai profundă, mai adevărată și mai plină de cine suntem în viața noastră.

Pe măsură ce schimbăm natura gândurilor, obiceiurilor și comportamentelor noastre, nu le schimbăm pentru a "schimba cine suntem", ci pentru a ne exprima mai bine cine suntem. Eul din noi este complexul comportamentelor și credințelor noastre limitative, toate culminând într-o imagine de sine care este în unele privințe falsă, incompletă și limitantă. Prin urmare, ego-ul nostru poate fi definit ca toate acele lucruri pe care trebuie să le schimbăm pentru a ne elibera de sinele nostru natural și pentru a deveni neîngrădiți în expresia cine suntem. Cu toate acestea, chiar dacă ne-am eliberat într-o oarecare măsură de imaginea noastră limitată de sine, avem încă un ego, acea identitate limitată, deoarece în toate etapele, când conștientizarea reală a potențialului nostru se extinde și se schimbă, vom continua să descoperim modalități prin care mai rafinați să ne exprimăm mai mult natura cea mai înaltă, sinele nostru autentic și Spiritul în tot ce facem și suntem.

Pe scurt, există atât de mult de știut încât nu știm și nu înțelegem despre noi înșine, cu atât mai mult să descoperim. Eul nostru este reprezentat de întruparea unei imagini de sine care perpetuează o fracțiune mică, limitată, urâtă, distorsionată și impură a ceea ce suntem cu adevărat. Cu toate acestea, fiecare etapă de-a lungul căii dezvăluie un pic mai mult din suferința noastră și din zonele în care avem loc pentru îmbunătățiri, unde am lăsat să se nască ego-ul nostru de neclintit, dezvăluind puțin câte puțin adevărata putere, și misterul unei ființe umane. Nu cunoaștem întreaga dimensiune a ceea ce suntem. Nu putem niciodată. Dar putem alege în mod conștient calea care ne va fi pusă în această călătorie de descoperire și exprimare, de la viață la viață, a naturii noastre infinite.

    Drum drept spre Lumină!

 Sursa: Brandon West / http://www.projectglobalawakening.com

9 comentarii:

 1. https://www.veteranstoday.com/2018/11/22/tulsi-gabbord-to-trump-you-are-saudi-arabias-bitch/

  RăspundețiȘtergere
 2. Viitorul probabil presedinte al Americii dna Tulsi,si Olguta s-ar putea al Romaniei.O linie temporala mai curajoasa si feminista pe care o agreez.Mariuse cam multi nemultumiti si nerecunascatori ai pe comentarii,unde ii gasesti?asta e rasplata la munca ta,te sustin neconditionat.NAMASTE.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. M-a intrebat cineva de ce nu mai comentez pe blogul lui Tristar sau pe acest blog. I-am spus ca Tristar si Remer ra ma cenzureaza. Da...stiu...Pentru unii par obraznica, rebela, nemultumita...blabla...Asa suntem noi, copiii cristal, curcubeu, stelari. Chiar daca suntem cei mai cuminti si docili oameni,cei mai altruisti si cei mai fara bani, pentru ca mereu ajutam sau adoptam animale abandonate de poporul asta barbar si crud, in interiorul nostru ramanem mereu niste razvratiti ai sistemului in care traim. Nu putem fi oi! Nu ne poate nimeni spala pe creier! De ce sunt nemultumita de postarile voastre? Voi traiti cu cateva secole in urma noastra. Noi deschidem drumuri, voi le inchideti iar, postand articole care nu-i vor ajuta niciodata pe ucenicii sau inscrisii pe blogurile voastre sa iasa din karma. Daca blogul nu ar fi avut in denumire cuvantul cheie Adevar, as fi tacut. Dar...aratati-mi voi un singur om dintre cei ce postati sau va plictisiti pe aici, care s-a eliberat sau si-a eliberat țara. Iuhuuuuu! Trezirea! Vorbele nu ne scot din starea de sclavie. Romanii nu o duc mai bine pentru ca unii emit sunete in biserici numite rugaciuni, sau altii emit alte sunete numite mantre. Nu s-a schimbat nimic. Sunteti tot aici, pe acelasi nivel de constiinta ca si in urma cu 8 ani, va invartiti tot in cercul karmic si nici nu v-ati iluminat. Ca atare: care e scopul blogului? Vorba fara actiune nu va propulseaza pe nivelul urmator de constiinta. Informatia acumulata in minte nu va ajuta sa va iluminati. Iluminarea tine de chakra inimii, nu de Ajna chakra. Chakra inimii nu se deschide cu forcepsul, ci doar atunci cand ucenicul este pregatit sa-si primeasca ghizii din astralul superior. Adica, atunci cand ti-ai ars karma si nu mai ai nicio datorie fata de nimeni pe acest pamant. Apoi, ghizii te ajuta sa-ti unesti toate fragmentele aflate pe toate nivelurile de constiinta si in toate timpurile in cate ai venit pe pamant. Un ghid de pe pamant nu te va putea niciodata ajuta sa te unifici pentru ca este prea jos si prea mic ca sa vada complexitatea matricei tale. Unii romani ca Gicu Dan si Tristar, neunificati ei insisi, s-au apucat sa umble la matricea energetica a Romaniei. Este ca si cum o gaina se crede Dumnezeu si transforma o țara intreaga intr-un coteț de găini😀. Rezultatele: grave distorsiuni spatiu-timp, portalurile nu se mai deschid, campurile morfice sunt alandala, matricea energetica este facuta zob si nu ne mai asigura protectia in fata atacurilor PSI si energetice venite dinspre "amicii" nostri de o istorie intreaga, rușii. Dar eu degeaba vorbesc daca sunteti surzi si orbi...Evident, fiecare va fi pus sa repare ce a distrus. Pentru unii va fi foarte mult si s-ar putea ca greselile lor sa-i coste scump pe toti urmasii lor. Nu mai pierdeti timpul copiilor veniti pe pamant cu Misiuni! Treceti la treaba in plan fizic! Ceea ce s-a distrus nu mai poate fi reparat decat cu Lumina. Lumina nu se dobandeste decat cu fapte bune. Cei ce traiesc furand Lumina celor empatici si altruisti sunt vampiri energetici si vor fi respinsi de sistemul " Dumnezeu" ca niste celule bolnave ce imbolnavesc tot sistemul.

   Ștergere
  2. Voi nu lucrati pentru Lumina. Lucrati pentru illuminati. Intunecatilor putin le pasa ca stim noi ce fac ei, daca nu-i combatem. Voi nu aveti arme ca sa-i combateti. Ii gadilati la talpi si ei se distreaza vazand cum fraierii muncesc pentru ei, ingrosand stratul informational din jurul planetei si de deasupra Romaniei, impiedicand Lumina sa patrunda. Si mesajele divine. Si Revelatiile. Voi sunteti fraierii care muncesc in sistemul illuminati la construirea retelei de tip panza de paianjen numite Matrix. Scoateti-va din cap ideea fixa ca lucrati pentru Lumina! Sunteti sclavi! Pentru Dumnezeu lucrez eu si mi-ati distrus munca! Am incercat sa repar matricea energetica a Romaniei pe fb. Unii poate m-ati avut in lista, sub diverse nume: Andrei Andru, Ionesco Cezar, Omida papa vocale, Frumosul de Mine, Odonna Eduecarabinierri, Mura Mica, Maria Maria, numele acesta cu care postez aici si multe alte nume. Am incercat, in cei 8 ani de gratie primiti de la Dumnezeu sa ajut cati mai multi romani sa-si construiasca Corpul Haric si sa-i protejez de atacuri. A mers bine pana cand falsii profeti si ucenicii lor, la fel ca voi, mi-au distrus munca, acoperind totul cu vorbe goale, lipsite de Lumina si Adevar. Perioada de gratie a trecut, munca mi-a fost distrusa, iar voi nu ati ascensionat niciun mm. Pentru ca nu v-ati construit treptele spre planurile inalte, nu v-ati platit datoriile fata de acest popor in care v-ati nascut, neeliberand tara de banditii masoni si hotii politicieni. Ati facut un vax! Mosteniti-va sanatosi munca si somn usor! De ce sunteti barbati?! Ca sa lupte femeile si pentru voi?! Purtatori de nadragi sunteti voi, nu barbati!

   Ștergere
 3. Pentru toti Lucratorii LUMINII si pentru tine Mariuse,pentru munca,curajul si sacrificiul vostru intru ADEVAR,din partea mea un multumesc:https://www.youtube.com/watch?v=47sVoCPDDyM

  RăspundețiȘtergere
 4. ”Asa suntem noi, copiii cristal, curcubeu, stelari”... Nu zău, dar din Înalt, înainte de a coborî când vi s-a făcut instructajul, nu vi s-a spus (reamintit) ca modestia, discreția și bunul simț sunt ”sfânta treime” a manifestării? Asta dacă una ca tine chiar este din acele zone, ori te alinți și doar ți-ar place sa fii!
  P.S. pentru administrator: Îmi cer scuze pentru reacție, în nicio intervenție de până acum n-am avut ”replică la persoană”, însă și acum intervin doar în principiu, sunt un simplu comunicator, persoana mea e nesemnificativă, ideile-mesaje sunt importante. Scopul e drumul, nu ținta finală, iar multi dintre ”stelari” să-și ADUCĂ AMINTE ce făceau pe planetele lor, cum au contribuit la unele dintre eșecurile acelea răsunătoare și cum au promis că repară lucrurile acum, pe Terra!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sa repare lucrurile pe Terra cei ce au gresit si acum! Este evident ca atlantii isi repeta greselile. Orgonii, excesul de terapii, folosirea capacitatilor paranormale si a magiei sexuale pentru a subjuga oamenii...etc Romania este intr-un vortex energetic. Se scufunda si voi vreti sa fiu politicoasa?! Am incercat din rasputeri sa impiedic prabusirea voastra, dar nu am avut cu cine sa lucrez. Voi nu aveti Maestri spirituali eliberati! Cred ca singurul care ar putea pricepe ce spun este Radu Cinamar. Daca nu cumva o fi sforaind si el. Nu stiti nimic din ce se intampla in tara voastra si in lume dar va dati cu parerea si postati copy paste articole care cuprind jumatati de adevar. Nu vedeti ca tot ce postati se petrece si in tara voastra, sub ochii vostri?! Aaaa...Am un mesaj pentru masonii care trag cu ochiul si urechea peste tot: casa inimii a fost distrusa. Eu nu sufar prea mult. Voi regasi totul, intact, pe nivelul urmator de constiinta, acolo unde masonii nu pot urca, pentru ca nu il au. Ei vor suferi, atunci cand li se vor face zob sistemele piramidale. Pentru ca nimeni nu-i va salva. Au lucrat pentru intunecati, in intuneric sa mearga! Masoneria nu are gradul 33, Ordinul Lui Iisus. E o minciuna sfruntata! Iisus nu a venit pentru elite, iar Dumnezeu e Unu, nu poate fi fragmentat. Masonii sunt prostii din povestea " Prostia omeneasca" ce vor sa care soarele in casa🤣. Muuulta nerozie a trebuit sa suport in tara asta frumoasa, daruita de Dumnezeu cu atata frumusete...Pacat ca...

   Ștergere
 5. Eu sunt si modesta si discreta ca persoana fizica. Nu o sa ma auzi strigand si urland pe strazi sau jignind. Este si motivul pentru care am folosit atatea nume pe fb. Ca sa ajut fara a deveni un lider, un centru. Centrul spre care calatoresc eu si spre care si voi ar fi trebuit sa mergeti este Dumnezeu Unu. Misiunea mea este sa lucrez pe hartile astrale, cu oamenii care chiar doresc sa iasa din starea de sclavie. Citesc hartile astrale si egregorii vostri de grup asa cum tu citesti o carte. Ca sunt si eu om in plan fizic v-ati gandit? Ca am limitele mele ca om v-ati gandit? Ca informatia postata de voi este otrava pentru cei ce s-au curatat, v-ati gandit? Voi sunteti deprinsi sa beti apa otravita si credeti ca e apa de izvor😀. Oricum, perioada de gratie a trecut...E ultima trecere a mea pe blogurile voastre. Sunteti pe nivel de constiinta jos, sclavi, orbi si nu mai are rost sa discutam. Nu vreau sa fiu politicoasa cu animalele ce sforaie in cizme! Nu sunt politicoasa cu tradatorii, hotii, banditii care distrug matricea energetica a urmasilor. Cand unui om ii intra animalele in casa si i-o umplu cu rahat informational, nu va asteptati ca omul sa aseze la masa gainile, magarii carturari, masonii tradatori...Nu pot fi si cu Dumnezeu si cu dracu in acelasi timp. M-am extins ca si constiinta in 2010. Sistemul in care umblati cu nasul pe sus si il murdariti era al meu. Era casa inimii.M-as fragmenta daca as mai sta la taclale cu voi.Si am muncit mult ca sa ma unific. Veti intelege ce spun eu peste vreo inca nnn reveniri in cercul karmic. Data viitoare va veti naste in alta varianta. Una in care o sa va doara. Nu exista decat doua programe cosmice pe varianta voastra: purificarea prin boli si suferinta si purificarea asumata, prin Iubire. Ce sa priceapa gaina dintr-un sistem complex ce era menit sa va ajute sa treceti pe nivelul urmator de constiinta? Gaina e gaina...Cotcodaceste, scurma prin gunoi, aduna viermisori😀. Adios!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Doamnă dragă, eu știu o vorbă din bătrâni: dacă mai mulți îți spun că ești beat, înseamnă că ești și-i bine să mergi acasă să te culci. Așa că nu vă mai folosiți vocabularul ăsta trivial cu accent spiritual, vedeți-vă de viață!
   Pupici...de Lumină!

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.