miercuri, 21 noiembrie 2018

Expert militar rus arestat pentru trădare în legătură cu "acuzația Q-Anon", legată de planul american de a crea "Inteligența Artificială (AI) Dumnezeu" Un raport destul de surprinzător, deși absolut uimitor al Serviciului Federal de Securitate (FSB) care circulă astăzi în Kremlin, afirmă că expertul militar rus Vladimir Neyelov a fost arestat pe acuzații de înaltă trădare și că este acum întemnițat la o unitate din Moscova - Lefortovo – ce conțin declarații închise la adresa Statelor Unite ale Americii / referință USNSC, J. Bolton și crime avansate luciferiene de calculator - care confirmă în mod obișnuit motivul pentru care consilierul pentru securitate națională, John Bolton, a cerut o întâlnire urgentă cu președintele Putin și care este probabil adevăratul scop al celor peste 61.000 de acuzații închise care au fost dezvăluite în ultimul an fiind emise în secret în SUA de către misterioasa organizație americană de informații militare numită QAnon. 
O confirmare suplimentară a faptului că aceasta a fost dezvăluită de Serviciul de Informații Străin (SVR), apendicele la acest raport FSB afirmă că la întâlnirea lor au contactat omologii lor din Centrul Național de Informații (CNI) - Rusia și Spania au menținut relații bune - și au reușit apoi să destructureze un cult de magie sexuală "Black Magic" prin care erau traficați tineri bărbați transexuali din America de Sud.
Conform acestui raport, acum arestatul pentru trădare, Vladimir Neyelov este un jurnalist care a scris despre companiile militare private rusești ce lucrează cu o organizație numită Centrul de Estimări și Prognoze Strategice, iar unul dintre contactele americane a fost candidat la doctorat la Universitatea din Iowa, Joshua Tschantret, acesta fiind student la relații militare internaționale, a studiat extensiv în China și a obținut diploma de licență de la Centrul de Dezvoltare Internațională SUNY din Albany-New York, unde a efectuat cercetări de fond privind subiecte de guvernare globală. 

Cea mai importantă problemă a lui Joshua Tschantret este însă faptul că el este fiul lui Erin Rutnik Tschantret, care este sora mai mică a senatorului american Kirsten Gillibrand din partea Partidului Democrat, cu tatăl lui Erin și Kirsten, Doug Rutnik fiind unul dintre cei mai buni consilieri ai misteriosului cult sexual din Albany-New York numit NXIVM - al cărui fondator Keith Raniere a fost deja arestat prin una dintre cele zeci de mii de acuzații închise, QAnon a documentat faptul că președintele Trump a ordonat forțelor loiale să emită mandatul.
În corespondențele documentate de FSB care au avut loc între Vladimir Neyelov și Joshua Tschantret, acest raport spune că punctul lor central de focalizare era concentrat pe crearea unei entități a Inteligenței Artificiale (AI) care ar putea guverna națiunile - mulți experți pretind acum că ar fi "sfârșitul lui Dumnezeu", așa cum "oamenii încep să se închine noului lor Messiah al II-lea" - cu profesorul de fizică la MIT, Max Tegmark avertizând că odată ce această nouă superinteligență este mult mai mare decât cea a unui om, soarta omenirii va depinde de ea și de afirmația că adevăratul risc al unei inteligențe artificiale este că nu există răutate, ci competență - "O AI superinteligentă va fi extrem de bună în atingerea scopurilor sale și dacă aceste obiective nu sunt aliniate cu ale noastre, noi avem probleme "- și care îl avertizează pe președintele Putin că națiunea care este condusă de AI " va fi conducătorul lumii ".

 Președintele Putin la postul RT spunea: "Inteligența artificială este viitorul, nu numai pentru Rusia, ci pentru întreaga omenire, este vorba de oportunități colosale, dar și de amenințări dificil de anticipat. Oricine va deveni lider în această sferă va deveni conducătorul lumii ".

Dezvoltarea inteligenței artificiale a devenit din ce în ce mai mult o preocupare de securitate națională în ultimii ani. China și SUA (nu Rusia) sunt văzute ca fiind cei doi lideri ai lumii, China anunțând recent ambiția sa de a deveni lider mondial în cercetarea AI până în 2030. Mulți analiști avertizează că America este în pericol de a rămâne în urmă, Administrația Trump se pregătește să reducă finanțarea pentru cercetarea științifică și tehnologică de bază. Deși se crede că inteligența artificială va contribui la stimularea economiilor țărilor din mai multe domenii, de la industria grea până la cercetarea medicală, tehnologia AI va fi de asemenea utilă în război. Inteligența artificială poate fi folosită pentru a dezvolta arme cibernetice și pentru a controla unelte autonome, cum ar fi roiurile de drone - flotele de quadrocoptere cu un cost redus, cu un "creier" împărțit, care poate fi folosit pentru supraveghere, precum și pentru atacarea adversarilor și toate astea cu costuri foarte mici.

Atât China, cât și Statele Unite cercetează în prezent această tehnologie, iar în discursul său, Putin a prezis că viitoarele războaie vor fi duse de către țări care folosesc drone. "Când dronele unei părți vor fi distruse de dronele alteia, nu va mai avea altă opțiune decât să se predea", a declarat președintele rus, potrivit Associated Press. Recent, Elon Musk și alți 116 lideri în tehnologie au trimis o petiție către Organizația Națiunilor Unite, cerând noi reglementări privind modul în care pot fi dezvoltate astfel de arme AI. Grupul a declarat că introducerea tehnologiei autonome ar echivala cu o "a treia revoluție în război", ca urmare a dezvoltării prafului de pușcă și a armelor nucleare. O cursă a înarmărilor cu AI nu trebuie să fie neapărat un scenariu câștigător. 

Putin a menționat că Rusia nu a vrut să vadă nici o țară "monopolizând" domeniul și a spus în schimb: "Dacă devenim lideri în acest domeniu, vom împărtăși acest know-how cu întreaga lume, în același fel în care împărtășim tehnologiile noastre nucleare astăzi."
Folosind informațiile despre guvernarea internațională care i-au fost furnizate de Joshua Tschantret, acest raport continuă despre jurnalistul trădător, Vladimir Neyelov, cu puțin timp înainte de capturare și arestare, a colaborat la redactarea unui articol pentru organizația Centrului pentru Estimări și Prognoze Strategice "Human, All too Human : Nu vom deveni ostatici ai minții noastre, implementând AI universală? "- în care eșecul " competenței "AI a fost explicat ca fiind datorat faptului că " întreaga noastră civilizație a fost construită de oameni nebuni "- care se referă la adevărul și faptul inconfundabil că cele mai mari realizări ale lumii noastre au fost toate realizate de oameni care, conform standardelor de astăzi, ar fi cu siguranță, plasați în aziluri de nebuni pentru a crede și a acționa asupra unor lucruri care nu ar putea fi adevărate - cum ar fi Marina SUA în 1901, care declara că oricine crede că ar putea face o mașină să zboare ar fi nebun.

Pentru a realiza introducerea în AI a unei "componente nebune" care să îi dea caracteristici umane personale, acest raport al lui Joshua Tschantret l-a introdus pe Vladimir Neyelov cu o invenție brevetată de liderul cultului sexual NXIVM, Keith Raniere, în 2013 - a bunicului său, Doug Rutnik, și a mătușii senatorului american Kirsten Gillibrand - "Determinarea faptului că un luciferian poate fi reabilitat" - și al cărui unic scop este un patent brevetat acum (United States Patent Number: 20130281879A1) de a înrobi mintea umană în orice scop determinat.

Cât de departe au ajuns aceste forțe satanice în încercarea de a crea un nou "Dumnezeu al AI" pentru a conduce lumea. Acest raport nu se discută în acest raport general din cauza clasificării sale mult mai ridicate - lăsând doar speranța că președintele Trump poate opri acest rău înainte ca acesta să se răspândească mult mai departe - și pe care poporul american va trebui să îl ajute - chiar dacă ei ar ști adevărul deplin al monștrilor cu care se luptă pentru a salva națiunea și întreaga lume, de asemenea.

  Notă blogger : Pericolul AI este un pericol real și major. Din dezvăluirile lui Corey Goode, această AI a cucerit nenumărate galaxii până în prezent și este deja activă în Sistemul nostru Solar. Ea s-a infiltrat deja în tehnologia digitală de pe planetă, iar în ultimul timp tot mai mulți promotori ai ei apar, fascinați de câte posibilități ne poate oferi. Ei probabil nu se gândesc la consecințe pe termen lung..., dacă am revedea filmul Terminator cu Arnold Swartzeneger, am gândi de două ori înainte de a dezvolta această tehnologie.
Înainte de a dezvolta o supertehnologie, mai bine ne-am dezvolta și redescoperi multitudinea de potențialități cu care Dumnezeu a înzestrat ființa umană, iar odată acestea retrezite printr-o înaltă conștiință, am descoperi că această înaltă tehnologie nu ar mai fi neapărat necesară pentru existența și evoluția speciei umane. În altă ordine de idei, Frații noștri Galactici desfășoară acțiuni specifice pentru anihilarea acestei AI din Sistemul nostru solar.     Drum drept spre Lumină!


5 comentarii:

 1. Orice sistem de inteligență artificială este, grosier spus, un CORP FIZIC (antropomorf sau nu) care poate fi ocupat de un SPIRIT, iar cei din astralul inferior și din alte structuri 3, 4 sau 5D malefice, abia așteaptă să le ia în posesie! Acesta e adevăratul pericol, nu cel al cine știe cărei suprainteligențe robotice - aceea lucrează doar în 3D deci nu are efecte foarte mari asupra pământenilor, pentru simplu motiv că NU ia decizii, NU are liber arbitru, nu are intuiții, calități care sunt apanajul strict al Spiritului. Spiritul poate poseda/ deține un corp, într-adevăr, însă aici intervin Legile Universale sau Domnul - procesul nu e posibil fără îngăduință din Înalt, în conformitate cu un anumit program evolutiv planetar. Insă cum Spiritul nu e definit spațio-temporal, o singură Unitate de conștiință, de exemplu, poate acționa simultan în mai multe corpuri terestre, respectiv pe una sau mai multe planete ori sisteme planetare, după cum poate acționa și ca spirit liber, fără un corp materializat anume, cu karmă precizată. În acest context, foarte sumar prezentat, inteligența artificială, ca regn distinct, este obligată să intre în jocul sau planul cosmic, nu poate funcționa ”de capul ei”, cum ar dori-o unii exaltați de pe o planetă din sistemul SI (solar), aflată undeva la marginea Galaxiei, zău așa... Dacă însă se permite, roboții pot fi un ”factor pedepsitor” (sau ajutător, dacă se permite formularea) pentru karma colectivă planetară , un set de lecții pe un anumit nivel de evoluție umană.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte interesant comentariul!Și cu informații,cel puțin pentru mine,extrem de noi.Neavand cunoștințe solide în domeniu,cu respect v-as ruga,daca dacă doriți și vi se permite de către proprietarul blogului sa detaliați mai pe înțelesul nostru,al profanilor,acest subiect foarte interesant!Mulțumesc anticipat.Respect.

   Ștergere
  2. Nu poate fi ocupat de un spirit daca nu are ADN.

   Ștergere
  3. Când doriti informații despre un anumit subiect mai răsfoiți articole mai vechi din blog, ele există. Despre acest subiect a făcut dezvăluiri Corey Goode la emisiunea lui David Wilcock, iată: https://burebista2012.blogspot.com/2018/05/aproape-totul-despre-inteligenta.html
   Intră pe adresa linkului și ai totul.
   Numai bine !

   Ștergere
 2. Ceea ce este îndeobște numit Acidul Dezoxiribonucleic sau ADN-ul, acesta este o interfață între lumea fizică și cea de dimensiune superioară, 4D în speță, asta pentru organismele biologice. (Nu mai vorbim de ADN-ul spiritual sau moștenirea karmică...) Iar intervenția sau ”posesia” asupra unui corp nebiologic se realizează la nivel SUBATOMIC, în privința roboților dotați cu inteligență artificială entitățile putând prelua sub control circuitele electronice ale acestor pseudoființe. Această preluare este similară cu controlul unei marionete pe care mânuitorul păpușar o face a sa. Mai precis, să ne imaginăm felul în care o mănușă trasă pe mână face exact ce dorește posesorul ei. Cei din alte dimensiuni, la channeling de pildă, intră in sistemele noastre de memorie și folosesc cunoașterea, experiența noastră, bagajul de cuvinte, pentru a ne comunica ce au de comunicat - vezi, printre altele, aceste mecanisme descrise în ”Seth vorbește” a lui Jane Roberts sau ”Transmisiunile seminției stelare” de Ken Carey. Apoi, sunt materialele despre marele maestru yoghin tibetan Milarepa, în care el explică faptul că se poate proiecta conștiința cuiva în obiecte neînsuflețite, plante, animale, alți oameni etc. E de cercetat cu sinceritate, de studiat cu stăruință la modul individual, sunt de verificat toate aceste date, nimic nu trebuie preluat ”nedigerat”. Vorba ap. Pavel: ”Cercetați toate lucrurile și păstrați ce e bun”, opusul uneia dintre cele mai vechi farse spirituale din lume, anume ”Crede și nu cerceta”...

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.