vineri, 2 noiembrie 2018

David Wilcock – Momentul adevărului : QAnon dezvăluie Programul Spațial Secret (PSS) Deja cititorii blogului cred că s-au obișnuit cu seria de interviuri video cu David Wilcock și Corey Goode, care le public, nu întâmplător la sfârșitul săptămânii, pentru a avea timp de vizionare. În ultimul articol al lui David Wilcock de pe site-ul său https://divinecosmos.com , acesta ne aduce multe amănunte despre ultimele evoluții planetare, din această luptă teribilă care se dă ,,după cortină” , pentru înlăturarea cabalei de la putere și recalibrarea socială și economică a omenirii pe un drum ascendent, revoluționar, precum și despre stadiul Dezvăluirii, care este atât de importantă în prezent. Voi face un rezumat cu ideile principale, deoarece informațiile prea în amănunt, cred eu, nu ne va face să ne schimbăm viziunea de ansamblu a situației planetare.
 Miercuri, 19 septembrie 2018, misteriosul QAnon pe rețelele de socializare a dezvăluit că nu suntem singuri în univers și că avem într-adevăr un Program Spațial Secret (PSS). Aceasta este, fără îndoială, cea mai interesantă dezvăluire pe care am avut-o de-a lungul întregului timp în care am făcut această cercetare ... care a fost cu normă întreagă din februarie 1993.

QAnon este singura voce oficială a Alianței astăzi ... un grup la nivel înalt care lucrează cu sârguință pentru a realiza arestările în masă ale Cabalei și Dezvăluirea. Q a tăcut timp de 17 zile din 9 octombrie 2018, sugerând că "ceva mare" este în lucru. O scrisoare a fost postată în acea zi, cerând scuze pentru întârzieri. Prin urmare, putem trece prin ultimul "timp de criză" în care este necesară o tăcere completă pentru securitatea operațională, înainte ca Alianța să-și termine treaba. A doua zi după anunț,
Bob Dean
am luat la cunoștință de moartea prematură a lui Karl Wolfe, pe 10 octombrie, urmată de cea a lui Bob Dean în ziua următoare, pe 11 octombrie.
Karl Wolfe a raportat despre structurile anormale pe care le-a văzut pe Lună la proiectul inițial al Dezvăluirii din 2001, iar Bob Dean a fost un veteran al Programului Spațial Secret (a se viziona în blog interviurile cu Bob Dean, n.b.). Wilcock l-a întâlnit pe Karl Wolfe la Proiectul inițial al Dezvăluirii în 2001 și sperase să-l intervieveze, dacă el va decide vreodată să vorbească din nou https://www.thesun.co.uk/news/7512409/us-airman-who-claimed-he-saw-top-secret-nasa-photos-of-alien-structures-on-the-moon-dies-in-horror-bike-accident/

Karl Wolfe ieșise cu bicicleta când a fost lovit de un camion cu în Lansing, NY, iar mai târziu a murit din cauza rănilor în spital. (Acest lucru a sunat foarte asemănător cu incidentul din ianuarie în care câinele lui Emery Smith a fost lovit de un camion). Bob Dean a dezvăluit printr-o implicare mult mai mare, ținând și conferințe publice pe această temă http://projectcamelot.org/bob_dean.html .

Preston Nichols
Fiecare dintre acești oameni ar fi avut o valoare de neînlocuit ca martori publici în societate privind dezvăluirea Programului Spațial Secret și acum ei au dispărut. Mai mult, legendarul, dezvăluitorul Proiectului Montauk, Preston Nichols, tocmai a murit și el cu mai puțin de o săptămână înainte, pe 5 octombrie 2018. Aceste decese pot sugera că, Cabala responsabilă pentru această acoperire face tot ce-i stă în putință pentru a "curăța casa" înainte de orice anunțuri despre Dezvăluire. Alte semne despre faptul că suntem în pragul unor evenimente majore includ mega-uragane și un colaps economic major care se află acum în plină desfășurare, care ar putea deveni cu ușurință următorul 2008. Indicele Dow Jones a pierdut deja 2245 de puncte, cu un total de 8,4%, pe 3 octombrie. Este foarte probabil să fie un eveniment structurat, intenționat, creat de Cabală pentru a încerca să creeze haos, în timp ce Alianța își face mișcările finale.

      Dezvăluirea cosmică și a PSS


În primii doi ani și jumătate din timpul meu cu Gaia, acest argument științific în favoarea Înălțării a fost principalul obiectiv al lucrării mele. Apoi, începând din iulie 2015, am reușit să-l conving pe Corey Goode să se prezinte ca un insider în ceea ce a devenit un nou spectacol, Cosmic Disclosure (din care postez și eu interviurile video imediat după traducerea lui Paul Marian, să-i dea Dumnezeu sănătate, n.b.). Pentru prima dată, am avut pe cineva care dorea să se înregistreze pe deplin cu informații pe care anterior le-am auzit doar privat, confidențial de la alții. Trei dintre cei care au furnizat aceste informații tocmai au murit în prima jumătate a acestei luni, așa cum am prezentat în introducere. Ceea ce a făcut informația lui Corey atât de unică a fost că, în mod evident, el a primit noi contacte extraordinare, începând din martie 2015, în plus față de experiențele sale anterioare în PSS. De mult timp, ET care se presupune că l-au contactat pe Corey s-au dezvăluit a fi aceleași ființe care au scris seria Legii lui Unu în 1981-83.
Pete Peterson

În cursul celor trei ani petrecuți în spectacol, au apărut multe narațiuni interesante, inclusiv o mare varietate de date noi despre procesul de Înălțare. Corey abia după aceea a citit primul volum al Legii lui Unu, dar informațiile sale se refereau adesea atât de precis încât trebuia să mă întorc și să-l recitesc pentru a vedea conexiunile. Interconexiunile sunt atât de complexe încât, fără un studiu dedicat pe termen lung a Legii lui Unu și a mărturisirilor lui Goode, este imposibil să apreciem cu adevărat amploarea povestirii. Aceasta a inclus presupusa apariție a ființelor din pământul interior care se numesc Anshar. M-am întors mai târziu și am găsit numeroase referiri la acest grup în Legea lui Unu, deși nu prin acel nume. Alți interlocutori au prezentat și informații de susținere, printre care Pete Peterson, William Tompkins și Emery Smith. Am reușit să-l conving pe Peterson și pe Smith să vină după ce amândoi au împărtășit informații cu mine de aproape un deceniu.

   ,,Alianța” este departe de a fi perfectă, dar totuși...

Potrivit cu DaMartin32, numărul de "acuzații închise" a crescut până la 55.677 la 30 septembrie 2018. Suntem la doar câteva zile de la următoarea actualizare din acest grup, unde numărul se poate extinde până la 60.000. Așa cum am susținut în mai multe articole anterioare pe acest site, nu există o explicație convențională pentru motivul pentru care atât de multe acuzații sigilate sunt în dosare. Ne așteptăm ca o "arestare masivă" internațională a elitelor Cabalei să aibă loc odată ce aceste acuzații sunt dezvăluite. Întârzierea a fost extrem de frustrantă - în special deoarece dovezile justificative cresc tot mai mult. Este important să ne amintim că Alianța este un grup de oameni reali, complet cu deficiențe, îndoieli, nesiguranță și distorsiuni ale personalității. Tot ceea ce ne împinge spre dezvăluire se petrece foarte mult în "lumea reală". Eroii pot fi profund în eroare dar își termină treaba.

Una dintre cele mai consecvente teme din seria Legii lui Unu este cât de incredibil de perseverente sunt forțele negative în a întrerupe planurile pozitive. Presupunem în mod firesc că nu vom fi afectați de negativ, că suntem "mai puternici decât asta" și că nu va avea niciun efect asupra noastră. Negativul este incredibil de bun la ceea ce face. Poate să găsească cea mai mică slăbiciune în personalitatea cuiva și să o sporească dramatic. Mulți oameni nu pot să înțeleagă ideea că ceva pozitiv va ieși din administrația Trump. Pot să reamintesc cititorilor noștri că Alianța se luptă și moare pentru această cauză cel puțin din anii 1950, dar oamenii se agață foarte mult de situația actuală. Negativul pare să facă o treabă incredibilă în a face să pară că nu există un unghi pozitiv față de situația actuală. Această influență funcționează prin structurile de personalitate ale indivizilor și prin modul în care interacționează cu ceilalți. Chiar și fanii Q-Anon morți trebuie să se simtă extrem de sumbru în lumina absenței extinse a posturilor pe care le vedem acum (adevărul este că văd și printre cititorii blogului meu această mentalitate că nimic nu se va întâmpla, sau că nimeni nu-i va putea da jos de la putere pe cabaliști, dar vă înșelați și prin gândurile astea nu faceți decât să ajutați cabaliștii să-și ducă planurile spre succes, n.b.).

În postarea din 9 oct. 2018 QAnon includea o listă a mai multor oficialități care au fost deja concediați sau forțați să iasă din funcție de la FBI, DOJ și altele asemenea. Un comentator a subliniat că numărul acestui post, 2381, este numărul statutului de cod penal al SUA pentru trădare. Tăcerea după această postare a fost deosebit de dramatică, făcându-i pe toți să se întrebe ce se va întâmpla în continuare. Ne-am obișnuit să obținem multe informații cu privire la ceea ce se întâmplă, dar sursele noastre ,,insider” au dispărut complet. Acest lucru nu înseamnă deloc că lucrurile tocmai au izbucnit. Dimpotrivă, acesta este un indiciu că lupta din spatele scenei pentru a învinge Cabala este acum la un nivel înalt.

Articolul precedent din 8 septembrie a prezis arestarea în masă care va avea loc după desigilarea a peste 55.000 de acuzații. Aparent, numeroși sateliți spion și computere care au reprezentat coloana vertebrală a supravegherii Statului Adânc, au fost distruse printr-o mișcare uimitoare a Alianței. Acum că Statul Adânc a fost efectiv orbit, pregătirile finale sunt făcute pentru arestări - cu o mai mică probabilitate de interferență. Într-o a treia actualizare din 10 septembrie, am discutat, de asemenea, despre apariția bruscă și suspectă a unui mega-uragan care ar fi blestemat Washington DC. După ce am publicat cea de-a treia actualizare, uraganul a arătat pentru prima oară că a devenit mult mai rău, doar pentru a încetini, slăbi și a lua o turnură bizară, la stânga în ultimul moment. Am dezvăluit secretele războiului meteorologic pe acest site de mulți ani. Aceasta implică utilizarea unor fascicule cu microunde intense, de înaltă frecvență. Dacă uraganul ar fi lovit DC, puterea ar fi fost de câteva săptămâni, iar arestările rezultate ar fi putut fi amânate, ceea ce s-a și întâmplat.

   ,,OZN-ul” de la Casa Albă

Capsula Orion a fost postată în fața Casei Albe. Acest lucru, împreună cu anunțurile din martie și mai privind crearea unei "Forțe Spațiale" în armata americană, erau indicii convingătoare că o dezvăluire referitoare la OZN era iminentă. Propunerile flagrante, publice pentru o "Forță Spațială" au fost o idee mai amplă că un program spațial secret va fi în curând declasificat (este vorba despre flota Solar Warden care există din timpul președintelui Reagan care a fost dezvăluită deja de hackerul britanic Garry McKinnon, a se vedea articolele din blog, n.b.). Apoi numeroase postări ale QAnon a făcut referire la existența a numeroase rase extraterestre, inclusiv pe Pământ și existența unui complex Program Spațial Secret ascuns omenirii. 


    Prăbușind economia pentru a crea haos

Insiderii noștri au mai spus că, Cabala ar încerca să distrugă economia globală, deoarece arestările s-au apropiat și acum vedem și acest lucru. Un colaps economic bun, la fel ca cel 2008, sau chiar mai rău, dacă Cabala va face acest lucru, ar putea distrage atenția publicului. Aceste mișcări ale pieței, din ce în ce mai sugestive, sugerează că Cabala încearcă încet, să ne arunce pe toți în haos chiar acum, ca un efort de ultimă oră.

Revenind la această cotă postarea Q din 10 mai, termenul "EVENIMENTUL SKY" a sugerat de asemenea că, la un moment dat, putem vedea dezvăluirea unor ambarcațiuni avansate. Acesta ar putea fi un aspect cheie al dezvăluirii după arestarea în masă. O informare recentă a lui Pete Peterson a confirmat că acest scenariu exact este planificat pentru o perioadă de timp imediat după efectuarea arestărilor. Postarea a avut poza cu Marina Bay Sands Hotel din Singapore care sugerează o navă mamă în formă de țigară, iată:


Consider că această postare este deosebit de interesantă în lumina unor materiale din cel mai recent briefing pe care l-am primit de la Pete Peterson. Dacă sunteți nou în toate acestea, Pete este un insider foarte înalt care a lucrat pentru CIA, NSA, DIA, DARPA și DHS, printre altele. El a fost un expert de vârf în tehnologia clasificată pentru Administrația Reagan și a lucrat direct cu Bush, Cheney, Rumsfeld și alți "Lorzi Sith". Pete a venit în 2009, după ce a simțit că are "noroi pe roata karmei" și dorea să și-o curețe. De atunci am fost cei mai buni prieteni. Acum trăiește într-o casă de îngrijire medicală, dar, din fericire, nu mai este într-o stare delirantă după ce a căzut, lovindu-se cu capul de ceramica tare a toaletei și apoi trăind un accident vascular cerebral. Acest eveniment ar fi putut fi foarte bine rezultatul unor metode neobișnuite folosite pentru a încerca să-l asasineze sau să-l omoare și, din fericire, acest lucru nu s-a întâmplat.
Din păcate, tocmai i-am pierdut pe Preston Nichols, pe Karl Wolfe și pe Bob Dean luna aceasta. Nu au fost la fel de norocoși. Pete mi-a spus că primește informări zilnic, că a avut o pierdere semnificativă și sănătoasă în greutate din cauza dietei și i-a făcut mult mai bine.

    Familia Dragon și Alibaba  

Unul dintre subiectele discutate în articolul precedent este grupul secret care controlează o mare parte din bogăția Chinei, și anume Familia Dragon. Întâlnirile noastre au inclus faptul că familia Dragon a fost foarte implicată în Programul Spațial Secret. Aparent au finanțat mulți contractori din domeniul apărării care lucrează la aceste tehnologii. Astfel, ei dețin în mod efectiv mai multe orașe subterane, precum și conținutul lor avansat. Din acest motiv, familia Dragon are o prezență puternică în apropierea unor instalații subterane din SUA. Oamenii lor de top se întâlnesc să vadă lucruri despre care nu putem decât să visăm.

O informație importantă din ultima informare a lui Pete a fost că Jack Ma, directorul executiv al Alibaba, a construit recent "cea mai mare fabrică de nave spațiale de pe Pământ". Potrivit lui Pete, această facilitate ar face "pitică complet Gigafactory lui Elon Musk" în ceea ce privește mărimea, amploarea și impresionanța sa. Acest lucru nu a fost în întregime surprinzător, deoarece Alibaba vinde produse de trei ori mai mult decât Amazon și este, probabil, cea mai mare companie de pe pământ. Pete presupune că întreaga "fabrică de nave spațiale" a fost cuprinsă într-un oraș subteran. Nu era clar dacă este în China sau în SUA. Este dificil să estimați cât de mulți bani ia Alibaba, deoarece înregistrează câștiguri mult mai conservator decât Amazon, care numără plățile brute ca venituri.

Alibaba câștigă probabil profituri de sute de miliarde de dolari în acest moment. Aceasta este o sumă uimitoare prin orice măsură. Prin urmare, este posibil ca Alibaba să-și folosească profitul pentru a dezvolta o fabrica foarte scumpă, sub acoperire, proiectând tehnologii avansate. Gândiți-vă, dacă ați avea atât de mulți bani și ați știi că este posibil să construiți o tehnologie interstelară și să vizitați locații din afara planetei și ruine străvechi, pe ce altceva ați dori să-i cheltuiți? Amintiți-vă, insiderul familiei Dragon din Partea a 3-a a spus că lumea în care trăia a fost atât de bizară încât am avea nevoie de o dezbatere amplă pentru a putea înțelege tot ce vorbea. Acest lucru a fost foarte clar legat de o lume a tehnologiilor avansate și a interacțiunilor cu ET, despre care nici unul dintre noi, inclusiv eu, nu am nici cea mai mică idee.

Ca urmare a acelui briefing din partea lui Pete, urechile mele se vor agăța când aud ceva despre Alibaba, având o întâlnire importantă. Alibaba este implicată direct în lucruri foarte, foarte, foarte interesante. S-ar putea foarte bine să ajute la construirea unor nave diferite pentru utilarea "Forței Spațiale". Ceea ce a fost chiar mai interesant a fost că această întâlnire a avut loc chiar lângă un summit major de pace între SUA și Coreea de Nord din Singapore. Evident, ambii lideri au putut foarte ușor să vină la această întâlnire la Alibaba și au discutat dezvăluirea tehnologiei PSS. Alibaba a fost un jucător cheie în Forumul Bunurilor de Consum, care a avut loc la misteriosul hotel Marina Bay Sands din Singapore: https://www.businessinsider.com/kim-jong-un-visits-marina-bay-sands-site-of-retail-conference-2018-6

De ce ar spune președintele că vom merge pe Marte "Foarte curând?" https://www.zerohedge.com/news/2018-05-02/space-force-trump-teases-sixth-branch-us-military-again

Asta înseamnă luni, nu ani. Chiar dacă o misiune masivă și plină de oameni pe Marte a fost împinsă și finanțată într-un sens tradițional al NASA, ar fi nevoie de ani pentru a o realiza cu ajutorul tehnologiei convenționale. Totul ar fi extrem de scump, consumator de timp și foarte periculos pentru astronauți, așa cum au explorat diverse filme SF. Acum, când Q a anunțat că există programe spațiale secrete care sunt în afara domeniului public, această afirmație despre Marte are mult mai mult sens. De asemenea, inițiatorul întrebării a vrut să știe dacă am continuat să mergem ascuns pe Lună. Răspunsul pare cu siguranță da. Dacă avem tehnologia pentru a merge ușor pe Lună în lumea clasificată, pe Marte nu ar fi mult mai greu. Doar după data de 19 septembrie, putem înțelege în cele din urmă despre ce vorbește președintele în aceste discursuri.

    Înălțarea sau Ascensiunea 

Înălțarea/Ascensiunea este contextul mai amplu pentru toate discuțiile pe care le avem pe acest site, inclusiv subiectul articolului de astăzi. Articolele, cărțile, prelegerile, videoclipurile, emisiunile de televiziune și filmele noastre ne invită în mod invariabil să revenim la o evoluție foarte rapidă în ceea ce înseamnă a fi uman. Zeci de profeții antice arată spre vremurile în care suntem acum, ca fiind cu adevărat într-un punct în care "Totul este pierdut" în propria Călătorie colectivă a Eroului. Condițiile de pe Pământ au fost prognozate să atingă o perioadă de maxim stres - în care tot ce putem vedea este că totul trece printr-o criză simultană.
Biosfera se degradează, sugerând că planeta însăși nu va continua să fie locuibilă - și aceasta declanșează o experiență de inițiere la nivel mondial. Economiile se prăbușesc, sărăcia și inegalitatea ajung la o corupție maximă ridicată, de nedescris, apare peste tot pe cele mai înalte niveluri - și durerea continuă și continuă.

    Toți vom trece prin acest proces, nimeni nu va scăpa neatins

Inițierea atinge o intensitate maximă atât la nivel global, cât și la nivel personal. Toată lumea pe care o cunosc trece acum prin diferite moduri. Prin urmare, dacă vă confruntați cu iadul cum n-ați crezut niciodată posibil înainte, nu vă faceți griji - toate fac parte din marea inițiere. Orice se întâmplă în viața voastră chiar acum și continuă să se desfășoare în fața voastră, este tocmai acea lucrare sacră care este a ta, de a procesa, de a integra și de a transcende. În loc să ne luptăm, învățăturile ne sfătuiește să ne confruntăm cu ea. Nici un escapism sau distragere a atenției. Doar integrați complet procesul. Am înțeles că s-ar putea să simțiți profundă frustrare, tristețe, depresie și furie. Toate acestea fac parte din Procesul Înălțării. Cheia este să rămâi calm, să ții minte chemarea ta mai înaltă și să lucrezi cu fiecare nouă problemă metodic, pas cu pas. Fiecare punct ,,Totul este Pierdut” se simte în cel mai rău lucru care a fost vreodată - dar mai devreme sau mai târziu, examenul final se termină și te vei relaxa din nou.

Avem o multitudine de materiale spirituale, atât vechi, cât și moderne, pentru a ne retrage din modul în care procesăm aceste diferite dificultăți. Acest material ne amintește că suntem ființe veșnice pe o perioadă de timp veșnică. Indiferent cât de puternice pot părea lucrurile, este doar o altă fază a călătoriei mari. În mod clar, trecem printr-un "punct de joncțiune" epic în ciclurile istoriei în acest moment. Există multe dificultăți, dar vom trece peste toate până la urmă. "Înțelepciunea fără vârstă" ne amintește că totul este holografic. Dacă vom pune iubirea, compasiunea și iertarea în lume, ea va reveni la noi.

Una dintre cele mai paradoxale învățături spirituale pe care le întâlnim este această idee de a "savura durerea" vieții, în loc să fugi de ea. Putem reconfigura orice situație prin care trecem ca o binecuvântare sacră, o oportunitate de a experimenta progrese masive la o viteză foarte rapidă. Aceste "oportunități" pot să creeze progrese în scurte explozii care vor dura zeci de mii de ani pentru a lucra în lumile mult mai armonioase ale tărâmurilor superioare. Dacă sunteți un cititor regulat al acestui site și dacă rezonați cu mesajul său, este foarte probabil ca sufletul vostru să vină aici din tărâmurile superioare pentru a ajuta această planetă să evolueze. Pe parcurs, treceți prin experiențele voastre foarte profunde evoluționiste, luându-vă mult peste nivelul la care vă aflați înainte de a veni. Am descoperit că eram un suflet ET sau "Wanderer", în 1995, și am avut nenumărate ocazii de a "savura durerea" de atunci.

De asemenea, suntem nevoiți să învățăm să avem limite sănătoase. Nu putem lăsa negativul să deranjeze viețile noastre. Răscoala Alianței și acuzațiile în masă închise sunt o manifestare a acestor limite sănătoase care apar în cele din urmă la nivel colectiv. Cu toate acestea, nimic nu contează mai mult decât munca personală pe care o facem în acest moment pentru a stabili granițe sănătoase în propria noastră viață, în timp ce ținem încă atacatorii în dragoste și lumină. De fiecare dată când ne oprim cu succes pentru ceea ce este adevărat, drept și cinstit, în noi și în lume, facem progrese enorme. Noi nu suntem condamnați, nici judecați, pentru a permite opresorilor noștri să continue să ne înșele, să ne manipuleze, să ne controleze, să ne înjosească și să ne tortureze. Cu toate acestea, odată ce vom decide în cele din urmă să ne ridicăm și să facem ceva, atragem karma pozitivă și progres.

 Există, evident, o diferență majoră între degustarea apei și consumul acesteia. De multe ori mă simt ca și cum articolele pe care le scriu dau doar un gust a ceea ce se întâmplă cu adevărat, fără a "bea cu adevărat" din implicațiile spirituale profunde. Într-o situație precum cea pe care o avem acum, cu întreaga inițiativă a Alianței aparent în stază, lucrurile pot părea foarte sumbre pentru cei dintre noi care urmăresc această poveste. Mulți dintre noi s-ar putea simți ca și cum "nimic nu se va întâmpla vreodată", "acest lucru a fost un fals", "viața e de rahat și apoi voi muri" și așa mai departe. Vă încurajez cu tărie să vă gândiți la contextul cosmic mult mai mare în care se întâmplă și să nu vă închideți în detaliile unui anumit moment. Chiar dacă arestările în masă nu se vor întâmpla niciodată - și ele se vor întâmpla - ne îndreptăm încă spre evenimente de o semnificație spirituală incomensurabilă pentru planetă.

Arestările în masă va fi ceva minunat atunci când se vor întâmpla în cele din urmă, dar nu este sfârșitul călătoriei. Totuși, va fi o piatră de hotar majoră în trezirea noastră colectivă. Modul în care navigăm și integrăm această trezire în masă este, în cele din urmă, un proces profund personal, pe care fiecare dintre noi îl facem în fiecare zi.
Am postat date profetice în actualizarea precedentă, acum la peste 700.000 de vizualizări, inclusiv un citat foarte important din 5 octombrie 1999. 
Acolo scriam: "Toate acestea conduc spre ceva de genul o lovitură de stat asupra Complexului Militar Industrial (CMI) și dezvăluirea asupra acestei povestiri cu privire la OZN-uri și altele asemenea. Guvernul va suferi o curățare masivă ... dar la început va fi interpretat ca un haos și o tulburare ". 
Partea de "haos și tulburare" este probabil să apară odată ce arestările în masă încep cu adevărat - și acest moment poate fi acum foarte apropiat. Pentru mine, seria Legii lui Unu a revelat tot ce am știut deja și l-am încadrat într-un context cosmic mult mai mare, care are încă o relevanță profundă pentru astăzi. Puteți citi și studia întregul serial gratuit aici: http://www.lawofone.info/ 

Am citit prima lectură a Legii lui Unu în ianuarie 1996 și am fost uimit să văd cum a fost rezumată și îmbunătățită foarte mult în aceste cărți o valoare a vieții mele din cercetarea mea aparent originală. Argumentul cheie a fost că universul însuși era viu și conștient - și anumite zone ale spațiului și timpului aveau conștiință proprie la anumite nivele de "densitate". S-a spus că sistemul nostru solar s-a mutat într-o nouă densitate a spațiului și a timpului care este "a patra densitate", spre deosebire de nivelul nostru actual 3D. Trecerea noastră în această nouă densitate ar duce în cele din urmă la un "salt cuantic" în biologie, conștiință și chiar legile fizicii din vecinătatea noastră locală. Sute de referințe specifice din Legea lui Unu au furnizat indicatoare pentru cercetarea științifică, care încă se desfășoară până în prezent, și au dezvăluit multe interconexiuni uimitoare.

Unii oameni înțeleg complet faptul că Înălțarea se întâmplă, cu visuri profunde, viziuni și intuiții, în timp ce alții sunt total în ignoranță. Dacă știți că lucrurile foarte grele se îndreaptă spre noi și ne străduim să le spunem altora despre asta fără a fi de râs, este o sugestie. Îi sfătuiesc întotdeauna pe oameni să urmeze "regula celor zece procente", adică să spună oamenilor zece procente din ceea ce vrei să spui și apoi să te oprești. Dacă pun întrebări și fac observații interesante, le dau zece procente mai mult. Dacă nu, schimbați pur și simplu subiectul. În afară de orice jargon New Age despre densități, constatăm că întregul nostru sistem solar se confruntă într-adevăr cu schimbări climatice rapide, nu doar Pământul. Am publicat pentru prima oară un document la nivel de doctorat cu privire la toate acestea, cu 115 referințe academice, pe site-ul web al lui Richard C. Hoagland în 2004 : http://www.enterprisemission.com/_articles/05-27-2004_Interplanetary_Part_2/InterplanetaryDayAfter-Part2.htm

Această încărcare energetică în masă a sistemului nostru solar are, de asemenea, un efect direct asupra ADN-ului nostru, determinând evoluția să aibă loc într-un timp foarte rapid. Diverși oameni de știință au descoperit diferite piese ale puzzle-ului, însă nimeni nu vede cum se interconectează toate acestea. Pentru cei care au privit Învățăturile Înțelepciunii pe Gaia sau au citit cărțile mele, faptele din spatele acestor concluzii sunt clare. Această modificare a ADN-ului nu este ceva care se întâmplă o dată la sfârșitul unui ciclu. Veți trece prin această schimbare chiar acum.

      Sursa: https://divinecosmos.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.