joi, 8 noiembrie 2018

COBRA – Opțiunea Delta (06. noe. 2018)


  Situația de pe suprafața planetei a atins punctul de fierbere.
Pe de o parte, avem Forțele Întunecate, care domnesc aproape nelimitat pe suprafața planetei, iar pe de altă parte avem Forțele Luminii având mari probleme în îndepărtarea cât mai curând a bombelor Toplet. Forțele Întunecate sabotează inițiativele pozitive pentru a sparge carantina, iar călătoria spațială comercială nu poate începe, deși tehnologia pentru a face acest lucru este aici, în domeniul public de 70 de ani deja: https://www.theguardian.com/science/2018/oct/21/space-travel-is-not-a-matter-of-genius

 Dezvăluirea ușoară (limitată) nu mai este suficientă: https://edition.cnn.com/2018/11/06/health/oumuamua-alien-probe-harvard-intl/index.html ;

Membrii treziți ai populației de suprafață se opresc în cele din urmă, în asteptarea Evenimentului și își ia propria viață în mâinile lor: https://spearoflight.blogspot.com/2018/10/adressing-delay-of-ascension-issue-how.html

Evenimentul va veni când va veni, până atunci avem nevoie să facem tot ce putem pentru a crea condiții de viață mai bune pentru noi înșine și pentru cei dragi și este necesar să facem tot ce este în puterea noastră pentru a accelera procesul de eliberare planetară. Adevărul este că, Cabala a mers prea departe, iar Forțele Luminii nu fac suficient pentru a-i opri. Anumite facțiuni din Alianță și anumite facțiuni din Agartha și-au pierdut răbdarea și intenționează să preia suprafața planetei din ghearele Cabalei prin acțiuni militare. Acest lucru ar putea conduce la consecințe grave și ar putea duce la un război care ar distruge umanitatea și ar face ca suprafața planetei să fie nelocuibilă.

Pentru a preveni acest lucru, Mișcarea de Rezistență a creat un anumit plan de urgență, numit Opțiunea Delta. Voi dezvălui planul Opțiunii Delta cât de mult pot:
În loc să aștepte condițiile optime pentru înlăturarea bombelor toplet și înlăturarea archonilor non-fizici, un anumit "Grup de forțe speciale" ar declanșa îndepărtarea unor facțiuni ale Cabalei doar în SUA. Nici unul dintre membrii Grupului Chimera, Archonilor, Nobilimii Negre sau Iezuite nu ar fi atins prin această operațiune. Ei și-ar putea păstra un profil scăzut și ar arăta o față prietenoasă. Toate celelalte facțiuni ale Cabalei din SUA ar fi controlate. "Grupul de forțe speciale" ar oferi sprijin tactic militarilor pozitivi pentru a efectua operațiunea. Mass-media ar fi eliberată de controlul clanului Rothschild și dolarul american s-ar prăbuși. Dezvăluirea limitată ar începe imediat.

Această schimbare din SUA ar declanșa o reacție internațională puternică și am avea o tranziție instabilă și haotică spre Eveniment. Sistemul financiar mondial ar trece printr-o volatilitate extremă, dar cel mai probabil nu se va prăbuși. Va fi o curățire globală a membrilor inferiori ai Cabalei. Mass-media din întreaga lume ar elibera treptat din ce în ce mai multe informații. Cu siguranță am avea mult mai multe informații despre matricea în care trăim: https://www.livescience.com/61087-jesus-forbidden-gnostic-text-discovered.html

Întreaga situație ar fi început mai întâi încet, și apoi se va accelera încet înspre Eveniment. Nimic nu se poate spune despre eliminarea Chimera, Archonilor, Nobilimii Negre sau a membrilor Iezuiți în cadrul planului Opțiunea Delta în acest moment. Îndepărtarea facțiunilor Cabalei menționate mai sus și Dezvăluirea completă se pot întâmpla numai atunci când toate bombele toplet sunt îndepărtate.
Vă rugăm să fiți conștienți de faptul că Opțiunea Delta nu înseamnă linia temporală Delta. Există un aspect uriaș al planului Opțiunii Delta, care trebuie să rămână clasificat pentru moment.

Decizia finală privind implementarea sau nu a Opțiunii Delta, nu a fost încă realizată. Mai puțin stabilă și gravă devine probabil situația din SUA, prin Opțiunea Delta. Iezuiții încearcă să polarizeze situația din SUA cu diviziunea politică stânga / dreapta. Acțiunile Iezuiților în lunile următoare vor fi unul dintre factorii cheie în modul în care se desfășoară situația planetară. Acțiunile lor trebuie monitorizate îndeaproape.
Militarii și Rezistența se pregătesc pentru posibilele răsturnări de situație pe suprafață și au primit întăriri din bazele întregului Sistem Solar, care au ajuns sub suprafața planetei noastre în ultimele săptămâni.
 În acest moment, Rezistența este de 140 de milioane de membri puternici, iar acest număr poate și probabil va crește în mod semnificativ foarte curând. Înainte, membrii Rezistenței s-au abținut să vină la peste 30 de metri de suprafața planetei. Cu aceste evoluții curente, unele forțe speciale din Rezistență sunt amplasate la doar 5 până la 10 metri sub suprafața planetei.

Lucrătorii în Lumină și Războinicii Luminii, care sunt implicați prin misiunea lor în operațiunile Evenimentului, pot cere telepatic să se construiască o mică bază a Rezistenței în locația lor unde trăiesc. Această solicitare nu trebuie comunicată cu voce tare și NU trebuie scrisă nicăieri. Rezistența va primi o cerere de construire a unei baze sub casa unui Războinic al Luminii printr-un anumit canal securizat și va fi aprobat în cele mai multe cazuri. Aceste baze mici vor avea un anumit rol în operațiunile Evenimentului.

Nu se poate spune nimic mai mult, totul este în fierbere. Până când totul va da în clocot, iată câteva videoclipuri pentru a vă reîmprospăta memoria: https://www.youtube.com/channel/UCGa2Dkz6-O78YjrMWTrGs7A

    Victorie Luminii!


Un comentariu:

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.