sâmbătă, 10 noiembrie 2018

COBRA – Actualizarea situației sensibile în timp (09.11.2018)Planul Opțiunii Delta a declanșat numeroase răspunsuri diferite și puternice și prin urmare, necesită o mică clarificare. https://spearoflight.blogspot.com/2018/11/personal-thought-operation-delta.html

În primul rând, planul general al Evenimentului a rămas același. Opțiunea Delta acoperă doar anumite aspecte ale operațiunilor anterioare Evenimentului. În al doilea rând, scopul principal al Forțelor Luminii este de a minimiza suferințele pe planetă și de a reduce nivelul de violență, iar planul Opțiunii Delta va fi activat NUMAI ca ultimă soluție, dacă toate celelalte opțiuni mai pașnice vor eșua. 
Probabilitatea acestei situații oscilează de la un moment la altul, dar Rezistența estimează probabilitatea ca această Opțiune Delta să scadă pe termen lung, pe măsură ce situația se stabilizează.
În spatele scenei au avut loc o mulțime de activități în ultimele zile și acest articol este parțial corect: https://stillnessinthestorm.com/2018/11/corey-goode-alliance-update-new-phase-of-operations-preparations-underway-secret-grand-juries/

Rezistența nu a fost la fel de activă la suprafață, așa cum se întâmpla la începutul anilor 2000. Într-o notă foarte pozitivă, am primit niște informații minunate la nivelul pe care nu le-am primit în anul 2000, dintr-o sursă foarte înaltă și sigură.
Pot spune doar că viitorul uimitor pentru care am luptat este real și se va întâmpla. Replicatori, energie liberă, călătorie interstelară, Epoca de Aur, toate acestea ne așteaptă. Trilioane și trilioane de dolari sunt cheltuiți de Cabală în fiecare an pentru a ne da impresia că nimic nu s-a schimbat și nimic nu se va schimba. Când spectacolul Truman se va prăbuși, veți fi cu toții uimiți.

Până atunci, în loc să cădem într-o gaură neagră de disperare și pasivitate, putem folosi această carte ca pe un instrument, pentru a trece printr-o transformare interioară și a trăi o viață mai bună: https://www.amazon.com/Living-Joy-Personal-Spiritual-Transformation/dp/0915811030

Trebuie să înțelegeți că, dacă doriți să vă faceți viața mai bună, trebuie să faceți 80% din muncă dumneavoastră, astfel încât Forțele Luminii să vă poată ajuta cu restul de 20%.

Pe 11 noiembrie, un portal foarte important se va deschide și o activitate foarte intensă va caracteriza flota Pleiadiană. În aceeași zi, va avea loc o întâlnire a lui Putin cu Trump la Paris, cu membrii agenților de suprafață ai Alianței și ai Rezistenței. Anumite negocieri despre viitorul planetei vor avea loc acolo: https://www.theguardian.com/us-news/2018/nov/09/trump-paris-macron-peace-forum

În ziua respectivă vor fi organizate mai multe meditații în masă de către diferite grupuri și vă puteți alătura dacă vă veți simți ghidat: https://pfcleadership.org/blog/2018/11/04/unity-in-the-community-on-11-11-lets-make-it-happen-with-the-corey-goode-and-cobra-teams/

Forțele Luminii au comunicat că o meditație în masă care se va concentra pe aducerea Luminii la negocierile de la Paris din 11 noiembrie ar fi foarte binevenită, deoarece deciziile importante pentru viitorul planetei vor fi luate acolo.

     Victorie Luminii!


6 comentarii:

 1. Deci la inceutul anilor 2000 rezistenta afost activa... Noi traim mai prost din 1989 si pana acuma... Despre ce vorbim... Sa treaca timpul no!?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Și vom trăi și mai prost,așa cum se trăiește în orice colonie...

   Ștergere
 2. Bună dimineaţa ÎN LUMINA PROFUNDELOR ADEVĂRURI ! MULŢUMESC MARIUS PENTRU PERMAMENTA CONECTARE LA SURSA TUTROR LUCRURILOR VĂZUTE ŞI N.E.V.Ă.Z.U.T.E. ! Meditaţia de astăzi a fost PRE-vestită de ÎNGERAŞII MEI cu o noapte înainte în visele spre dimineaţă prin nişte libelule de lumină colorate asemeni baloanelor de săpun ...ştiu ,simnt că sînt ACOLO-AICI . BINECUVÎNTĂRI,ÎNCREDERE CĂ TRUMP şi PUTIN VOR DECLANŞA ---RE-SETA DEFINITIV UN VIITOR -ACUM, PENTRU UMANITATE. Ţie,MULTĂ PUTERE DE MUNCĂ ÎNTRU DESĂVÎRŞIREA ,ÎNDRUMAREA tuturor oilor -încă rătăcite !

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.