duminică, 7 octombrie 2018

Suntem diferiți? Nu vă mai identificați cu Ego-ul... V-ați urmărit vreodată istoria ADN-ului? Urmăriți videoclipul.

    

Pentru a activa subtitrarea (în caz că nu este afișată) dați click pe dreptunghiul din stânga și apoi de la rotița din dreapta (cu click) alegeți subtitrarea în limba română.

2 comentarii:

  1. Se vede de la o posta ca toti cei care sunt in acest film sunt actori, restul este o mare vrajeala!!!!! Povestea ADN.ului ma face sa zambesc... !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Clar ,duma cu actorii deja se stie, plus ca apar din ce in ce mai multe filme si videoclipuri prefabricate si facute tot de ei , dar iti dai seama daca mai ai constiinta umpic treaza sau te concetrezi pe prezent. Iar apoi poti da usor pause sau esc si next info. Ca la cate informatii apar acum doar cap bun si minte limpede sa ai,sau conectata la inima, ca sa le poti cerne cum trebuie. in rest va urez mult succes la Gramul de Practica . Love and unity!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.