luni, 29 octombrie 2018

Relațiile karmice – relațiile la limita dintre Iubire, Suferință și Karmă


 Relațiile karmice sunt relații complicate. Cei doi fie se ajută unul pe altul în a alege drumul corect în viață, fie din contră, îl abat pe celălalt de la drumul cel adevărat, crescând astfel datoria karmică într-o viață viitoare.
Iubirea este precum o vioară. Muzica se poate opri când și când, însă corzile rămân pentru totdeauna”. (June Masters Bacher)

      Un 'ceva' karmic se leagă între noi... Despre relațiile karmice
  Pe scena mare a universului în care fiecare își are rostul său, se duc nu lupte, ci reechilibrări karmice. De-a lungul experiențelor lor pe acest pământ, între unele suflete rămân relații și chestiuni neterminate, incomplete, nerezolvate. Emoția și sentimentele au cel mai puternic impact asupra unui suflet. Atât de puternic încât un suflet trebuie să treacă prin mai multe vieți pentru a și le echlibra și a ajunge la un consens cu ele...
Poate că în existența anterioară ai ales modul în care îți vei învăța lecția actuală de iubire. Iar acum universul, în infinitele sale posibilități, se asigură că persoanele care sunt datoare să contribuie la echilibrarea noastră karmică vor apărea în realitatea fiecăruia dintre noi. Trebuie să înțelegem înainte de toate un principiu esențial: karma nu pedepsește pe nimeni. Karma este o forță care ECHILIBREAZĂ.


De-a lungul experiențelor noastre pe acest pământ, apar personaje care ne permit, sub o formă sau alta (convenabilă sau deloc confortabilă) să învățăm, să creștem și să ne dezvoltăm, să evoluăm prin intermediul lor. Dincolo de voința noastră, chiar dacă din cauza liberului arbitru eșuăm să ne ducem la bun sfârșit rolul și misiunea karmică, la un moment dat în viață vom stabili anumite conexiuni karmice cu aceste suflete.
Fie că ne convine, fie nu, relațiile cu aceste persoane nu par întotdeauna facile, plăcute, armonioase sau aducătoare de liniște. Din contră. Relațiile karmice sunt relații complicate. Cei doi fie se ajută unul pe altul în a alege drumul corect în viață, fie din contră, îl abat pe celălalt de la drumul cel adevărat, crescând astfel datoria karmică într-o viață viitoare.

Pentru că planul lor inițial este de a contribui la evoluția noastră, în multe cazuri, relațiile karmice vin însoțite de neliniște, zbucium, tulburare, luptă interioară și par a cauza mai multe probleme în loc de a le rezolva. Chiar dacă nimic nu pare a ne încuraja să le percepem astfel, relațiile karmice sunt daruri prețioase care ne ajută să evoluăm pe lungul nostru drum spiritual pe care îl avem de străbătut în viață.
Când suntem implicați într-o relație karmică, simțim ca și cum nu am avea control asupra evenimentelor. Uneori parcă nici nu suntem noi în această relație deoarece suntem confruntați cu sentimente din trecut de care suntem sau nu conștienți. Există adesea pattern
(tipar) de bază în această relație. Motivul pentru care această relație există nu este clar decât atunci când se termină. Acest pattern karmic nu este înțeles cu adevărat decât atunci când lecția a fost învățată. Când lecția este învățată… patternul se sfârșește și el", spun experții site-ului karmicastrology.info

,,Există de obicei un ‘ceva’ în cealaltă persoană. Acest ceva trebuie să-l învățăm. De la el ne putem dezvolta (evolua). Acest ceva trebuie să-l încorporăm în conștiința noastră. Trebuie să știm acest lucru despre noi înșine pentru a ne putea ajuta să ne înțelegem problema karmică. La un moment dat în viață, atunci când suntem gata să înțelegem, atragem ceea ce avem nevoie. Când studentul este pregătit, apare și profesorul – iată despre ce sunt relațiile karmice. Oricum, acest întreg proces de creștere personală (multe experiențe legate de relații, joburi eșuate, prietenii, etc.) poate dura ani după ani”, se arată în aceeași revistă de specialitate.
Se întâmplă rar ca o relație karmică să facă pe cineva fericit și acest lucru se întâmplă când există o karmă pozitivă. Experiența unei relații karmice nu este menită să fie una durabilă pentru toată viața. Relația karmică de iubire este departe de a fi o relație perfectă sau idealistă. Cine își dorește la nesfârșit tulburare, nefericire, resentimente sau tristețe? Cine își dorește să se trezească în fiecare zi cu aceste sentimente în brațe?

Relațiile karmice vin însoțite de cele mai multe ori de aceste lucruri. La nivel
interior, relațiile karmice aduc confuzie și indecizie. Într-o astfel de relație nu există o creștere autentică și reală la un nivel interior. Atunci când există o astfel de karmă între voi, știi în adâncul tău acest lucru, chiar dacă nu vrei să îl recunoști. Știi că este prea greu și că nu așa ar trebui să fie dragostea adevărată. Ceva îți spune că ești într-o relație karmică și că acest fapt nu înseamnă că ți-ai găsit sufletul pereche, oricât de mult ți-ai dori să fie astfel. Știi în adâncul tău că nu o să dureze… și totuși te arunci cu capul și inima înainte. Pentru că aparent ți se pare că nu există o altă posibilitate și speri să fie bine. O parte din relațiile karmice se desfășoară în perioada de tinerețe atunci când pentru prima oară te trezești cu inima frântă. Sau poate avea loc și mai târziu, la maturitate, când se poate transforma într-o relație distructivă pe termen lung și poate implica și aducerea pe lume a unui copil.


     Cum recunoaștem o relație karmică - 25 de semne ale unei Relații Karmice
 Cum debutează o rel
ie karmică și cum o recunoaștem? Ei bine, între doi parteneri cu o relație karmică, există, încă de la începutul relației, o puternică atracție și un puternic magnetism. Este ca și cum, cele două suflete simt o chemare puternică unul înspre celălalt, dincolo de vocea instinctului care le spune că ar putea avea de suferit, un fel de dans al împerecherii karmice.

Adesea, există o atracție reciprocă în aer, un ceva puternic ce pare că vă forțează să fiți împreună și să vă cunoașteți unul pe altul. Iar atunci când această atracție intensă întâlnește prilejul potrivit se poate transforma, ceea ce se întâmplă în mod frecvent, într-o relație de dragoste. De multe ori, în relațiile karmice sentimentele nu sunt reciproce. De obicei, unul dintre cei doi este cel cu sentimentele mai puternice, cel care are de câștigat și de învățat lecția karmică cea mai mare prin intermediul celuilalt.

Iată pe scurt, conform site-ului
www.devinemiracles.com câteva din caracteristicile unei relații karmice distructive:
    - atracția foarte puternică (este peste puterea ta să nu te gândești la persoana respectivă). Uneori atracția este atât de puternică (uneori se combină și cu o respingere puternică) încât trece dincolo de atracția fizică.
    -
v-ați cunoscut recent, însă simțiți ca și cum vă cunoașteți dintotdeauna. Există un sentiment de familiaritate între voi.
    -
întâlnirea karmică poate fi indentificată după faptul că cealaltă persoană se simte imediat neobișnuit de familiară cu tine.
    - un sentiment de nervozitate când celălalt este în preajmă și dorința puternică ca celălalt să te iubească.
    -
uneori relațiile karmice sunt legate de anumite dependențe: de sex, băutură, droguri etc.
    -
uneori, în unele relații karmice unul din parteneri joacă rolul de bad boy/ bad girl” din dorința de a apărea puternic/ă ;
    -
certuri și cuvinte dureroase ce se termină ulterior cu sex
    -
 renunțarea la propriile interese și la ceea ce ești cu adevărat doar pentru a-i face celuilalt pe plac
    -
limitarea financiară (în unele cazuri, celălalt apelează de multe ori la tine pentru bani)
    -
abuzuri de toate felurile
    -
egoism în privința responsabilității (ție îți sunt delegate majoritatea responsabilităților de cuplu)
    - aducerea în discuție a unor chestiuni delicate din trecutul tău care te deranjează și te dor (spre exemplu aduce în discuție adesea pe fostul tău iubit sau pe părinții tăi)
;
    -
gelozie extremă (nu ai voie să ieși cu alte persoane, dar el da)
    -
furie și izbucniri de mânie (pagube materiale, trântirea ușii, etc.)
    -
izolare (niciun contact cu prietenii, cu munca, cu familia)
    - lipsa de considerație față de sentimentele tale
    -
creșterea în greutate/ pierderea în greutate (cauzate de stresul permanent)
    -
comportament frumos atunci când se urmărește ceva (discuții frumoase până când cedezi într-o anumită privință);
    -
te sună pentru sex, apoi te ignoră (doar fizic)
    -
minciuni din partea celuilalt (chiar și când este prins)
    -
înșelare (te înșală, te va înșela)
    -
agresiune sexuală (urăște atenția pe care o obții ceea ce îl irită și îl determină să înceapă o ceartă);
    -
obsesie (te cheamă non stop, te supraveghează non-stop, îți miroase hainele, etc.);
    -
despărțiri (vrea să se despartă de tine, iar ulterior plânge sau dramatizează ca să te aducă înapoi);
    -
depresie (simți/ simte nevoia să doarmă în permanență, pierderea simțului realității, izolarea, etc.);

          Se poate să fie o Relație Karmică și dacă...

 Pe www.destle.com  se aduc în centrul atenției alte caracteristici importante ale unei astfel de relații. Ele nu sunt obligatorii, însă uneori pot servi drept particularități în recunoașterea unei relații karmice:
    -
uneori există o diferență considerabilă de vârstă între un bărbat și o femeie (5 -10 -15 ani), iar unul își asumă rolul de ghid, iar celălalt de persoana care se lasă ghidată.
    - elementul ‘surpriză’ are un cuvânt considerabil de spus. Relațiile karmice se pot lega într-un mod neașteptat, surprinzător, rapid și dintr-o dată în ciuda diferenței de temperament, statut socio-economic, religie, diferență de vârstă, etc. Uneori, cei doi se cunosc de mult timp, însă iau peste noapte decizia bruscă de a se căsători și de a fi împreună. Într-o bună zi, chiar dacă se cunosc de ani mulți, cei doi ajung la concluzia că nu pot trăi unul fără altul.
    - elementul “viteză” dictează uneori legarea relației respective. Uneori o astfel de relație se poate forma chiar și după o lună sau 2 săptămâni.
    - se realizează mutarea (schimbarea domiciliului) - Odată ce s-au căsătorit sau întâlnit, cei doi pot decide să se mute într-un alt oraș sau chiar într-o altă țară. Ruperea legăturilor de familie sau începerea unei vieți noi departe de locul de naștere reprezintă un “semn important al conexiunii karmice”, se arată pe www.destle.com

    - vă confruntați cu situații complexe - Se poate întâmpla destul de des ca într-o astfel de relație să existe situații complexe de genul: probleme cu alcoolul sau drogurile, probleme de sănătate legate de unul dintre parteneri (precum atunci când partenerul se află în scaun cu rotile, suferă de o boală mintală, este cu 40 de ani mai în vârstă, decedează și îl lasă pe celălalt într-o situație complicată, etc
.);
    - vă confruntați cu absența copiilor în mariaj - “Absența copiilor în mariaj este indicatorul unui viitor închis de generații pentru aceste persoane. Aceste relații karmice între soți sunt închise prin ele însele și servesc pentru ambii parteneri în a reflecta asupra propriilor trăsături de personalitate. Într-o oarecare măsura, aceste relații pot fi numite un circuit scurt. Ca o regulă, cei doi ajung să se simtă goi în interior și pot iniția separarea. În acest caz, karma depinde de cât de corect a fost fiecare partener în acțiunile sale. Dacă partenerii s-au manifestat corect în această privință (în termeni de soartă și cosmos), despre ex, nu s-au certat și nu s-au acuzat unul pe altul de infertilitate, adoptând în schimb un copil, atunci în această pereche poate apărea mai târziu și copilul.” (vezi articolul integral pe
www.destle.com );

Cordoanele care ne țin legați într-o astfel de legătură karmică pot fi tăiate și dizolvate. Ele nu ne pot ține captive pentru totdeauna. La un moment dat trebuie să evoluăm și să ne găsim drumul spiritual. Ne putem desprinde de aceste relații karmice. Uneori fără prea mult zgomot, uneori cu grație și în mod natural, fără dramă la niciun capăt al firului. Alteori ne desprindem din aceste relații karmice cu durere, suferință, resentimente și chiar dorință de răzbunare. Uneori, dacă natura relației respective a fost una mai blândă, poți rămâne conectat la celălalt chiar dacă NU MAI AI NEVOIE de el. Dacă ți-ai învățat lecția, ai dizolvat karma relației tale. Uneori trebuie pur și simplu să ne desprindem din orbita celuilalt și să ne continuăm drumul.

    Relație Karmică de distrugere sau Relație Karmică de vindecare?

Cât durează relațiile karmice? Depinde de tipul de conexiune în care îți incluzi
relația karmică – de vindecare sau de distrugere. Mai jos redăm un fragment din revista www.destle.com , fragment ce descrie relația karmică de vindecare, o relație frumoasă și pozitivă, aflată la polul opus relației karmice distructive:
 
 O trăsătură distinctivă a relațiilor vindecătoare este aceea că cele două suflete sunt suflete asemănătoare. Se iubesc și se respectă unul pe celălalt așa cum sunt, fără a încerca să se schimbe unul pe celălalt. Le face plăcere să fie unul cu celălalt, însă nu există nici anxietate, nici gelozie, nici singurătate când celălalt nu este. În această privință, trebuie să oferi înțelegere, sprijin și aprobare a celui iubit, fără să încerci să-i rezolvi problemele pe care le aduce din viețile anterioare. Relațiile acestea sunt pline de libertate și iubire."

,,Bineînțeles că există neînțelegeri uneori, însă emoțiile cauzate sunt de scurtă durată. Ambii parteneri sunt dispuși să ierte, iar între ei există o conexiune a inimii. Ambii parteneri sunt independenți emoțional. El sau ea nu va umple golul din viața ta, ci din contră – va adăuga ceva nou, important, vital. În relațiile de vindecare, partenerii se pot cunoaște dintr-o viață anterioară, când s-au încurajat și sprijinit unii pe alții. Acest fapt a dus la o legătură de nedizolvat de-a lungul a câtorva vieți următoare. Acest cuplu nu poate fi despărțit și nici nu este nevoit să treacă prin divorț. Cei doi vor fi întotdeauna împreună și vor fi fericiți unul cu altul. O căsnicie cu un astfel de partener karmic poate fi o călătorie minunată și uimitoare.”
Ceea ce poți face atunci când realizezi că ești într-o relație karmică distructivă este ca mai întâi să-ți înveți lecția pe care o ai de învățat. Rupe-te apoi din acest lanț de mânie, nefericire, tristețe pe care îl perpetuezi în mod inconștient. Nimeni nu spune că iubirea este suferință și că trebuie să perpetuezi acest șablon de suferință la nesfârșit. Iubirea este libertate, este fericire, este pace și armonie. Cu cât stai mai mult și nu reții ceea ce ai de reținut, cu atât datoria karmică într-o viață viitoare crește.

Arată milă și înțelegere față de tine însuți și față de cel cu care ai împărțit lecția karmică. Iartă-te pe tine și iartă-l pe celălalt. Permite-ți să pleci și lasă-l și pe el să plece. De ce crezi că voi doi ați fost aduși laolaltă pentru a trăi această experiență unică a iubirii/ suferinței? Scopul relațiilor karmice este de a învăța din ele, de a accepta că a trebuit să treci prin această experiență pentru a învăța unele lucruri și pentru a te dezvolta spiritual. Apoi, zbori mai departe visând, sperând și găsind dragostea adevărat
ă...

     sursa: www.destle.com     


2 comentarii:

  1. ... există și nu există karmă... după cum există și nu există reîncarnare. Ambele "variante duble" sunt la fel de valabile, uneori simultan alteori alternativ sau, de ce nu, într-o secvențialitate care scapă rațiunii duale. Astfel, in suflet (spirit/ duh etc) este în esența lui multidimensional,și proporțional cu nivelul de conștiință/ conștienţă la care a ajuns, părți din el se pot afla întrupate in același "timp" pe una sau mai multe planete sau un intervalul dintre încarnări. Pe o planetă, o "parte" din acel spirit de află întrupată pentru prima dată, să zicem, deci nu are karmă de planetă, are o singură existenţă/ misiune, nu mai revine nici pe acea planetă niciodată si nici pe alta deci pentru ea NU există reîncarnare! Atenție, entitatea-parte de spirit e "fully functional", ea este si nu este separată de Spiritul de bază, are propria sa existență, statuată prin liber arbitru de Legile Universale sau Domnul! La fel, două "parţi" desprinse din Sufletul nostru-pildă sunt întrupate in aceeași perioadă istorică pe o planetă (există acum pe Terra câteva exemple de acest tip), si NU au karmă comună de consumat, deoarece Sufletul vrea să aibă, prin părţile sale, cât mai multe si mai variate experienţe, in cat mai multe dimensiuni. Cei doi se pot sau nu întâlni, fiind ALTCEVA decât suflete pereche sau jumătăți cosmice. Subiectul e vast, s-a atins doar suprafaţa lui...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, numele meu este Ioana Michael Sunt din Drăgășani dar locuiesc în Parcul Național Waterton Lakes Canada împreună cu soțul meu. Cuvintele nu pot explica cât de emoționată sunt pentru restaurarea căsătoriei mele rupte, iar acum soțul meu este complet în urmă după ce la părăsit pe mine și pe copiii noștri pentru o altă femeie. Am fost căsătoriți de-a lungul anilor, iar în timpul căsătoriei noastre am avut o serie de lupte care au persistat până când a plecat în sfârșit cu copiii noștri și sa mutat la Melbourne pentru a fi cu o altă femeie. Au blocat toate mijloacele de contact, făcând comunicarea nevalidă. Am simțit că viața mea sa terminat și copiii mei au crezut că nu-și vor mai vedea niciodată tatăl. Am încercat să fiu puternic doar pentru copiii mei, dar nu puteam controla durerile care mi-au torturat inima, am fost consumat de tristețe și durere pentru că l-am iubit cu adevărat. În fiecare zi și noapte mă gândesc la el și întotdeauna mi-ar plăcea să se întoarcă cu mine, eram nebun și aveam nevoie de o intervenție divină, așa că i-am spus fiecăruia dintre problemele mele unui prieten de-al meu care a avut odată provocări similare. Ea ma referit la un om foarte puternic pe nume DoctorIgbinovia. Ea a spus că el a fost singurul motiv pentru fericirea pe care o bucura până în ziua de azi. Drigbinovia poate ajuta la ameliorarea relațiilor sparte, a spus că trebuia să-l pun la probă. L-am contactat la adresa de e-mail doctorigbinovia93@gmail.com și mi-a dat instrucțiuni despre ce să fac și așa am făcut, apoi a făcut vrăjitorie pe mine. Spre surprinderea mea cea mai mare, după trei săptămâni, soțul meu ma sunat și mi-a spus că ne-a lipsit la fel de mult ca și copiii, am fost atât de surprins, că inima mea era plină de bucurie și entuziasm, și am început să-mi umbresc lacrimile. El și-a cerut scuze pentru greșeala lui și mi-a cerut scuze pentru durerea pe care mi-a provocat-o și pe copii. Așa sa întors la noi, cu multă dragoste și bucurie, iar din acea zi căsnicia noastră a fost mai puternică decât înainte. Datorită lui Drigbinovia, el este foarte puternic, așa că am decis să împart povestea mea de dragul acestor femei și bărbați care au experimentat ce sa întâmplat. Vreau să știi că există o soluție. Drigbinovia este soluția, un spioncaster adevărat și puternic care sa rugat să trăiască mult timp pentru a ajuta femeile și copiii în timpul durerii lor. Și are, de asemenea, vrăji pentru vindecarea hiv, cancer, etc. BUNĂ LUCĂ,

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.