sâmbătă, 13 octombrie 2018

Rasa Umană se transformă la nivel celular  Fiecare persoană are o spirală dublă de ADN, însă acum există și alte spirale. Se pare că, în viitor, oamenii vor dezvolta 12 spirale de ADN. Misticii din toate timpurile au considerat că principiile fundamentale ale creației sunt lumina și sunetul. Astăzi știința tinde să valideze această intuiție spirituală, printr-o nouă concepție asupra realității. Învățătorii ezoterici și spirituali au știut dintotdeauna că trupul nostru poate fi programat prin limbaj, cuvinte și gând.
"În prezent, acest lucru a fost demonstrat și explicat. ADN-ul uman este un fel de Internet biologic si, în multe aspecte, superior celui artificial”, spune Monica Vișan, de la Editura For You, prin bunăvoința căreia am intrat în posesia acestui material.

        Limbajele umane, o reflectie a ADN-ului

 Numai 10% din ADN-ul nostru este folosit pentru construirea proteinelor și tocmai această subcategorie prezintă interes pentru cercetători, fiind examinată și clasificată.  Celelalte 90 de procente sunt considerate "ADN nefolosit”. Însă cercetătorii ruși, fiind convinși că natura nu este lipsită de inteligență, s-au alăturat lingviștilor și geneticienilor în explorarea acestui "ADN nefolosit”.
Rezultatele, descoperirile și concluziile lor arată că ADN-ul nu este responsabil numai de construirea corpului nostru, ci servește, de asemenea, ca depozit de date și mijloc de comunicare. Lingviștii ruși au descoperit că acest cod genetic - mai ales în procentele aparent "nefolositoare - urmează aceleași reguli ca toate limbajele noastre umane.

Ei au comparat regulile sintaxei (felul în care sunt aranjate cuvintele între ele, pentru a forma fraze și propoziții), semantica (studiul semnificației în formele limbajului) și regulile de bază ale gramaticii, constatând că alcaloizii ADN-ului nostru urmează o gramatică regulată și au reguli fixe, exact ca și limbajele.
Prin urmare, limbajele umane nu au apărut accidental, ci sunt o reflectie a ADN-ului nostru. Aceasta înseamnă că ei au reușit, de exemplu, să moduleze anumite tipare de frecvență (sunete) pe o rază laser, să influențeze frecvența ADN-ului si astfel, informația genetică propriu-zisă.
Având în vedere că structura principală a perechilor de ADN-alcalin și a limbajului e aceeași, nu este nevoie de nicio decodare. Putem folosi, pur și simplu, cuvinte și propoziții din limbajul uman, fapt demonstrat experimental.

Substanța ADN vie (din țesut viu, nu in vitro) va reacționa întotdeauna la raze laser modulate prin limbaj și chiar și la unde radio, dacă se folosesc frecvențele adecvate de sunet. Acest lucru explică științific, în sfârșit, de ce afirmațiile, hipnoza și altele asemănătoare pot avea asemenea efecte puternice asupra oamenilor și a corpului lor. Dar, bineînțeles, frecvența trebuie să fie corectă. Și acesta este motivul pentru care nu toată lumea are la fel de mult succes sau nu poate obține aceste efecte întotdeauna cu aceeași forță. O persoană trebuie să lucreze la dezvoltarea proceselor interioare pentru a stabili o comunicare conștientă cu ADN-ul. Și, cu cât este mai evoluată conștiința unui individ, cu atât este mai puțină nevoie de orice tip de mecanism exterior, el reușind să obțină rezultatele dorite de unul singur.

    Copii angelici sau supraumani?

Dr. Berrenda Fox, cercetător în domeniul testării și terapiei imunologice, a dovedit
prin teste de sânge că unele ființe au dezvoltat noi lanțuri în ADN.
Ea spune: "Există schimbări majore, mutații care nu s-au mai petrecut, după geneticieni, de când se presupune că viața s-a ivit din apă. Cu câțiva ani în urmă, în Mexico City a fost o convenție a geneticienilor din toată lumea, și subiectul principal a fost legat de schimbările care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se întâmplă cu siguranță o transformare evolutivă, numai că încă nu știm în ce anume ne transformăm. Schimbările nu au fost făcute publice deoarece comunitatea științifică se teme să nu înspăimânte populația.
Totuși, oamenii se schimbă la nivel celular
."
,,Lucrez chiar acum cu trei copii care au 3 spirale de ADN. Mare parte din oameni știu și simt asta. Multe religii au vorbit despre această transformare, și acum ea devine realitate, în moduri diferite. Știm că este o mutație pozitivă, chiar dacă fizic, mental și psihologic poate fi înțeleasă greșit și poate înspăimânta..”, spune dr. Berrenda Fox.

Acești copii speciali, telepatici, din ce în ce mai numeroși în ultimii ani, pot muta obiecte în cameră doar concentrându-se asupra lor sau pot umple pahare cu apă doar privindu-le. Poți să te gândești că ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie. Pământul își înalță vibrațiile sistemele noastre imunitare și endocrine pun cel mai bine în evidență aceste schimbări. Testele pe adulți care sufereau numeroase transformări ale organismului, dar și ale conștiinței au arătat ca, de fapt, aceștia treceau printr-un proces de formare a unei noi spirale de ADN. Câțiva o aveau deja pe a treia.
Cert este că Pământul și orice există aici, în această lume, își înalță vibrațiile. Problema este că aceia dintre noi care sunt mai în vârstă și aleg să se schimbe trebuie să treacă prin multe transformări fizice.

Cei mai mulți dintre oamenii care trec prin acest proces aleg să aibă o nouă profesie, un nou mod de a gândi sau cel puțin încep un alt mod de viață. Chiar dacă se pot simți bolnavi, obosiți sau deznădăjduiți la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o șansă de a-și schimba atât structura ADN-ului, cât și organismul într-unul mai sănătos, mai luminos, ceea ce-i poate integra în noua generație. Întreaga viață a planetei se modifică.
Astfel, în prezent ne modificăm structura ADN (care are acum două spirale) într-una
nouă, ce va cuprinde mai multe spirale întrepătrunse. Însă nu doar noi, oamenii, ne schimbăm. Întreaga viață de pe planetă suferă aceleași modificări, pregătindu-se pentru o nouă stare de existență. Noile condiții necesită să renunțăm la vechile concepte mentale și emoționale, numite "de vibrație joasă”. Ca și moartea, renunțarea la vechile concepte este foarte importantă în procesul de schimbare, de evoluție umană.  

Astfel că trecerea la un nou mod de viață ne cere să renunțăm la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relații interumane, mai ales că majoritatea modelelor curente nu pot face față noilor condiții de viață. Prin urmare, nu e de mirare că există deja foarte multă frică, anxietate, neliniște în legătură cu viitorul nostru, mai ales că deja aceste schimbări au început să se simtă, deși mulți dintre noi nu le conștientizăm. De asemenea, modificările fiziologice ale corpului uman încep să se intensifice și din această cauză apar diverse simptome temporare.

      Semne ale transformării:

   1. Simptome gen răceală (febră, transpirație, dureri osoase sau articulare), dar care nu răspund la tratamentul clasic;
   2. Migrene, dureri de cap care nu se ameliorează cu tratamentul clasic;
   3. Amețeală, palpitații, țiuituri în urechi, senzația că întreg corpul vibrează interior (mai ales noaptea);
   4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a brațelor (datorate schimbărilor în sistemul circulator);
   5. Respirație greoaie sau zgomotoasă;
   6. Modificări în sistemul limfatic și în cel imunitar;
   7. Oboseală nejustificată, tendința de a dormi mai mult decât în mod obișnuit;
   8. Unghiile și părul cresc mai repede;
   9. Episoade depresive fără motiv, fascinația trecutului (relații, evenimente, oameni);
   10. Tensiune, neliniște, stres (senzația că se petrece ceva, dar nu știi ce).


Acest gen de simptome, dar și altele se întâlnesc la foarte multe persoane. Cele mai multe dau buzna la medicul lor, fac analize, dar află cu stupoare că totul e în regulă. De reținut că simptomele sunt temporare, dispar de la sine și indică faptul că aceste modificări fiziologice sunt în plină desfășurare.

     Cum reacționezi

   1. Încrâncenarea și lupta nu vor duce decât la creșterea și agravarea simptomelor. Trebuie să lași corpul să-și poarte singur de grijă, întrucât știe să o facă foarte bine. Dacă te simți obosit, dormi. Consumă multă apă cât mai pură (de preferat apă de izvor) pentru că, în procesul de purificare, corpul eliberează toxine mai intens decât până acum.
   2. Nu trebuie să intri în panică. Nu vei muri, e vorba doar de o schimbare fiziologică și subtilă a corpului. Totuși, dacă lucrurile se complică, fă investigatii și apelează la un sfat medical. Dacă trebuie să urmezi un tratament, e recomandabil să renunți la medicamentele de sinteză în favoarea remediilor naturiste, cu acțiune mult mai blândă.
   3. Acest proces de schimbare interioară este cunoscut sub numele de "Înălțare", pentru că implică creșterea frecvenței de vibrație specifică a corpului, ceea ce face să apară aceste simptome temporare.

    Recalibrarea corpului

Structura genetică operează ca un sistem de transmisie-receptie prin satelit.
Fiecare componentă a ADN-ului rezonează specific pe o anumită frecvență de vibrație, iar acest ansamblu reprezintă, de fapt, conexiunea noastră biologică și energetică cu toate lucrurile care există, nu numai din mediul imediat înconjurător, ci chiar universal. Frecvențele acestor componente genetice sunt foarte înalte, vibrațiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumină. Modificările ce au loc în aceste momente în corp sunt o re-armonizare, o nouă calibrare a frecvențelor proprii la cele de referință din întreg universul. 

Este vorba de procese de natură electrochimică și electromagnetică. În primul rând, relațiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente se modifică, ducând astfel la alte conexiuni între componentele ADN, formând un alt fel de spirală.
Aspectele electromagnetice corespondente noilor legături sunt, de fapt, creșteri ale frecvențelor de vibrație specifice. În consecință, întregul corp va avea o frecvență rezonantă mai înaltă. Pe măsură ce procesul cunoscut ca "Înălțarea" se desfașoară, ființa este pregatită pentru a face față tranziției.

       Procesul de acordare a creierului

 Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei creșteri a frecvenței specifice, este folosirea unei părți mult mai importante din creier. Se știe azi că omul obișnuit nu folosește mai mult de 10% din întregul potențial al creierului, astfel că, pe măsură ce se realizează "Înălțarea", vor deveni operaționale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii și care sunt răspunzătoare de modul intuitiv și subtil de înțelegere și acțiune superioară.
Cunoscutele frecvențe cerebrale (de tip alfa, gamma etc.) despre care se știe că determină stările mentale umane au un rol important în acest proces de "acordare”. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia către celelalte realități (subtile, invizibile).

Aceste noi modele urmează un proces format din trei stadii.
 Primul stadiu este denumit "Inițierea".
Este vorba de începutul folosirii intenționate a conștiinței în afara corpului fizic. Odată cu acest proces, apare și conștientizarea celorlalte forme de realitate.
  A doua fază este "Comuniunea", o adevarată interacțiune și comunicare directă (non-verbală) în celelalte realități dimensionale. Cel mai adesea va fi sub formă telepatică, dar conținutul nu va fi cu mult diferit de cel obișnuit, din prezent.
   A treia faza este "Înălțarea".
În acest stadiu al conștiinței vom putea face adevărate călătorii plecând din realitatea aceasta, obișnuită, spre realitatea Supremă.

 Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rând, în ordinea expusă.
Pentru a atinge "Înălțarea" nu e suficient și nici necesar să te gândești la ceva anume sau să ai un anumit tip de emoție. Este vorba despre o călătorie conștientă, care înseamnă renunțarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevărat liber în a alege noi moduri de interacțiune cu ceilalți, dar și cu celelalte realități invizibile.

    Drum drept spre Lumină!

15 comentarii:

 1. Multe din simptomele pe care,Marius le expui aici mă omoară de nici nu mai ştiu cîţi ani.Şi DA este adevărat că sînt trecătoare,ca din senin vin şi tot aşa se topesc.Nu cred că a existat colţisor al corpului care să nu-l fi simţit scanat,încercat,văzut,verificat şi acolo unde erau sau sînt probleme vechi uitate ,aceste dureri îmi amintesc exact momentul şi împrejurările care au declanşat acea suferinţă în urmă poate cu zeci de ani.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am facut acum 3 luni o sesiune de hipnoza regresiva. La intrebarea hipnotizatoarei catre eul superior; Cite spirale ADN are Emil? a raspuns; are doua dar sint in activare inca trei. Cite spirale a avut cel mai mult in alta viata? A avut 10 acum 40 de mii de ani cind traia in Lemuria si avea niste puteri (de fapt toti care traiau acolo aveau) cu care putea manevra materia cum vroia el si se putea teleporta (adica sa fie in doua locuri in acelas timp) Avea un auz formidabil si o vedere de vultur. Deci concluzia; ne vom recapata informatia din ADN-ul originar pe care ne-au blocat-o annunaki si altii atunci cind au facut experienta genetice pe noi.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. D-le Emil,m-am tot gândit și eu la o sesiune de hipnoză regresivă în ultimii câțiva ani. Nu am făcut niciodată o astfel de experiență. Întrebarea mea este...1) Există vreun risc pentru o persoană care nu a încercat o astfel de procedură înainte? 2)Există posibilitatea ca persoana să se panicheze de ce vede în timpul unei astfel de experiențe ? Și 3)Unde se pot face pentru început astfel de proceduri,și ? Că tare aș vrea să aflu câte ceva despre mine. Vă mulțumesc anticipat.

   Ștergere
  2. Incearca cu echipa Calogero Grifasi, se fac sesiuni de hipnoza cu medium pe Skype. Eu nu am facut-o pentru ca am avut probleme asa cum am vazut la altii ci doar am vrut sa obtin niste raspunsuri de la eul meu superior. Problemele mi le rezolv singur.

   Ștergere
 3. Vă rog să citați studiile științifice la care faceți referire în articol. Mulțumesc anticipat, cu dragă inimă!

  RăspundețiȘtergere
 4. Mulțumiri! Tot ce am citit îmi descrie tot prin ce trec de un timp incoînc.Mult succes!

  RăspundețiȘtergere
 5. Pe mine de doi ani ma foare umarul... Am fost la control si am artroza!!! Sa fim seriosi... E pacat sa ne amagim chiar degeaba!!! =))

  RăspundețiȘtergere
 6. http://www.justitiarul.ro/statul-cel-mai-mare-dusman-al-cetateanului-roman-iv/

  RăspundețiȘtergere
 7. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

  RăspundețiȘtergere
 8. Pentru administrator: Scuze pentru formulările, cuvintele și punctuația greșite. Dacă doriți, puteți șterge textul și să-l reintroduceți refăcut. Mulțumesc.

  Printre simptomele Transformării menționăm apariția celei de-a treia dentiţii, dioptrii de minus 5 sau de plus 6 refăcute după o operaţie de cord cu anestezie, (acolo n-a mai fost nevoie de inlocuire de stent), iar in alt caz s-a refacut musculatura inimii în zonă; medicii au înțeles, au făcut în așa fel încât să nu își piardă licenţele... La fel, vertebre lombare sau cervicale refăcute, regenerate, dar și revenirea sexualității normale după 70 de ani - iată câteva cazuri documentate, petrecute în ultimii 2-3 ani. Apoi, unii dintre așa-zișii bolnavi de Down, autism, schizofrenie, își revin "miraculos" dar sunt reînbolnăviţi cu medicație de câțiva doctori înnebuniţi de ideea că își pot pierde obiectul muncii. Același lucru îl fac, din păcate și unii dintre părinții, soții/soţiile sau întreținătorii celor bolnavi care se trezesc. Aceștia realizează că nu se mai află în poziție de putere/control față de nenorociții de pe urma căruia o duceau bine, inclusiv financiar, și care dacă ajung sănătoși se transformă în pericole pentru foștii ”stăpâni”. E efectiv o luptă, vechea lume nu vrea sa-si piardă privilegiile...

  RăspundețiȘtergere
 9. ����������������������������������������������✨����������������������������
  Felicitàri! F.interesant! Ìncepìnd de 5
  ani am avut dureri de sale! Am scàpat
  de ele prin miscare si gimnasticà! Apoi
  cu medicamentul sindolor,unguient. Privitul ìndelungat la TV.si net.ne obosesc ochii si sufletul. Trebuie fàcut pause periodice urmate de miscare
  fizicà,relaxare,plimbare prin locuri frumoase,curate.lubesc oamenii buni si
  frumosi,evit ràutàciosii,iubesc natura
  si animalele,cultura si istoria,musica
  si dansul,literatura,filmul si teatrul,
  plctura si sculptura.Promovez istoria si cultura romànà pe ambele maluri de Prut pt.REÌNTREGIREA ROMÀNIEI DE DREPT
  MORAL,ISTORIC SI JURIDIC,ca Germania,
  Italia,Franta,M.Britanie,Rusia,SUA,etc.
  La multi ani cu sànàtate si IUBIRE ìn Anul Nou 2020 cu cei dragi si cu tot neamul nostru romànesc eminescian pt.REUNIRE!

  RăspundețiȘtergere
 10. Dr. Berrenda Fox a fost arestată și este la închisoare pentru falsificare de teste. Sa nu mai credem tot ce auzim. Sunt si multi visători mincinoși printre noi.ADN ul uman nu va crește în spirale fizice. Asta nu este posibil. El are deja 12 spirale de ADN nonfizice și se activează treptat pe masura ce ascensională în dimensiunile superioare. Deocamdată doar la nivel de 4D. Si asta o spune Să-l Rachete, pe care îl citești aici pe blog.

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.