joi, 4 octombrie 2018

ONU a normalizat pedofilia: Statul adânc este liber să vă chinuie copiii sau să-i transforme în homosexuali


  Decând am deschis acest blog am afirmat în mod constant că autoritățile, acestea fiind de la nivel național (guvern, ministere, etc.) până la nivel global, duc un atac constant asupra copiilor noștri, pentru a-i transforma încet în sclavi servili sau unelte în programele lor malefice. Iată că ONU, o organizație nazistă înființată după cel de-al doilea RM, nu se dezminte și execută întocmai programele elitei satanice care a condus până în prezent planeta.

Biroul Națiunilor Unite prin Înaltul Comisar pentru Drepturile Omului sancționează revoluția sexuală, care va culmina cu legalizarea și susținerea cu toată inima a transexualismului, dar va sprijini și legalizarea pedofiliei. Deoarece Statul Profund este expus în continuare pentru rolul lui în Pedogate (scandalul pedofil la cel mai înalt nivel din SUA, n.b.), ne putem aștepta la mai multe contraatacuri, cum ar fi legalizarea pedofiliei.

  De la The New American: "Consiliul Națiunilor Unite pentru Drepturile Omului, care numără unele dintre cele mai nemiloase dictaturi ale lumii ca membri, a declanșat o agresiune globală săptămâna trecută, votând să numească un țar al ONU care să supravegheze normalizarea homosexualității și a transgenderismului în întreaga lume.... Conform serviciului de propagandă al ONU, Consiliul ONU pentru Drepturile Omului, discreditat, a dezbătut măsura pentru aproape patru ore pe 30 iunie, înainte de adoptarea schemei cu votul în contencios. Doar 23 de guverne și regimuri membre au votat în favoarea creării noului țar, în timp ce 18 au votat împotrivă și șase s-au abținut. "  
"Măsura a fost împinsă înainte de o rețea strânsă de guverne comuniste și socialiste din America Latină, cu legături strânse cu grupurile teroriste marxiste, globaliștii occidentali, Moscova și Beijingul. Un număr de guverne europene și alți membri ai "Grupului de bază LGBT", care include pe Obama și UE, au jucat, de asemenea, un rol-cheie în promovarea schemei din afara organizației ONU pentru drepturile omului. Pentru prima dată, lucrul la această chestiune [normalizarea homosexualității și a transgenderismului] va fi instituționalizată efectiv la Consiliul pentru Drepturile Omului, a spus ONU ...".
... "a fost considerat un mare pas înainte pentru drepturile omului în Statele Unite. Măsurile pe care le-a pledat aici - inclusiv noi legi pentru a proteja oamenii împotriva discriminării - sunt aceleași măsuri pe care, astăzi, le susținem guvernelor de pretutindeni ".  

În mod ironic, lauda pentru violatorii de copii a venit chiar în timp ce armatele "pacii" ale ONU se confruntaseră cu o revoltă globală pentru violuri sistematice și exploatarea sexuală a copiilor din întreaga lume. Cu ani în urmă, se scria despre faptul că NAMBLA pleda pentru legalizarea pedofiliei. Ai grijă să ghicești cine este cel mai mare contribuitor al lor? Uitați-vă la următoarele:

Următoarele sunt un exemplu despre modul în care cadrele didactice vorbesc despre pedofilie. Curând, practica, la fel ca transsexualii care terorizează fetele în toaletă, a devenit normă: "Interesul paedofil este natural și normal pentru bărbații umani", a spus prezentarea. "Cel puțin o minoritate semnificativă de bărbați normali ar dori să facă sex cu copiii ... bărbații normali sunt excitați de copii".

Comentatori anonimi pe un site web subteran? Declarația că pedofilia sau homosexualitatea este "naturală și normală" a fost făcută nu acum trei decenii, ci în prezent, de deviați psihic care sunt încurajați la astfel de practici. Nu a fost făcută privat, ci ca una dintre pretențiile centrale ale unei prezentări academice, la invitația organizatorilor, la mulți dintre experții cheie din domeniu, la o conferință organizată de Universitatea din Cambridge.

Alte prezentări au inclus "Eliberarea pedofilului: o analiză discursivă" și "Pericolul și diferența: mizele hebefiliei". Hebephilia este preferința sexuală pentru copiii de la începutul pubertății, de obicei de la 11 până la 14 ani.

Cea mai ciudată organizație din America este Nambla. Nambla este prescurtarea pentru Asociația Băieților-Bărbați din America de Nord și declarația de banner identificatoare este "sex înainte de 8 ani sau este prea târziu". Suntem pe drumul nostru în țară pentru a permite și chiar a încuraja sexul cu copiii. Ultimul tabu este eliminat. Acum este tolerat faptul că creaturile cu structură de cromozom XY pot intra acum în toaletele fetelor mici, sub masca de a fi transgender și de a teroriza aceste fete în stilul George Soros.

Copiii dvs. sunt pe punctul de a deveni parte a unei lumi în care nu sunt pregătiți să o trăiască. Cât timp va fi până când angajații care fac sex cu copiii vor fi protejați și atunci când ne uităm la problema transgenderului din toalete. Nu, acest lucru nu este hiperbolă, este o preocupare legitimă. Asociația de Băieților-Bărbați din America de Nord (NAMBLA) începe să figureze în mod vizibil în această imagine. În trecut, una dintre frazele lor de marcă era "sex înainte de opt ani sau este prea târziu". Aceasta este o încercare evidentă de a elimina ultima interdicție pervertită din codul nostru juridic, precum și garanțiile noastre sociale pentru a ne proteja copiii. Cuvintele nu pot descrie cât de bolnavi și perverși sunt acești oameni cu adevărat. Și înainte să credeți că acest lucru nu ar putea deveni realitate, vă rugăm să luați în considerare faptul că globalistul, George Soros, finanțează NAMBLA.

Dacă acest lucru nu este suficient pentru voi, vă rog să vă dați seama că Kevin Jennings, un oficial al Departamentului Educației a administrației Obama, și un prieten apropiat al lui Hillary Clinton se implică și în acest grup. "Ultimul tabu poate fi eliminat definitiv? Vrei să spui că nu mai trebuie să ascund faptul că sunt pedofil? ", declara acesta într-un mediu restrâns...

Implicarea problemelor legate de protecția genului neutru (acesta a fost deja introdus în școlile din Suedia pentru a nu jigni homo sau transsexualii, n.b.) și homosexualii sau pedofilia se întâmplă deja. New York Times iese în evidență (și aici) spunând că pedofilia nu este o crimă, probabil sunt numai homosexuali sau pedofili acolo... ACLU apără activ Nambla și susținătorii pedofililor.

Această practică satanică nu se desfășoară doar în SUA. Acum sunt dovezi incontestabile, inclusiv cu persoane mature în prezent care în copilărie au trecut prin astfel de experiențe. Este vorba de preoțimea din Vatican și cea catolică din întreaga lume, elita politică din Marea Britanie și UE, precum și nobilimea familiilor regale europene. Iată un exemplu: Din informările lui Ben Fulford reiese faptul că administrația Trump a pornit un adevărat război cu aceste cercuri pedofile din SUA și nu numai. Să sperăm că se vor dizolva toate acestea cât mai curând, cabala va fi învinsă iar vinovații își vor ocupa locul după gratii pe viață, iar organizațiile internaționale ale lor vor fi desființate și înființate altele în slujba adevărată a oamenilor planetei.

   Drum drept spre Lumină!

  sursa: Dave Hodges / http://humansarefree.com

7 comentarii:

 1. Niciodată proba nu e mai grea decât putinţa de a o trece/depași - așa funcţionează Domnul, adică Legea. Așadar, la o încercare atât de dură precum asta, cu pedofilii și întreg sistemul ce-i susține, umanitatea e limpede că are mijloace de a o depăși. Dar NU cu ură - căci Adversarul și camarila lui, exact din acest tip de vibrație se hrănește! - ci cu demnitate și fermitate, cu conștiința faptului că Domnul lucrează prin cei manifestaţi, nu-s ei de capul lor! Să nu se uite nicio clipă că si negativii sunt la bază suflete nemuritoare, care trebuie ajutate ca, in cele din urmă să se mântuie/ trezească/ purifice. Să nu se creadă nimeni cineva sau ceva, și să îl lase pe Hristos să lupte, El a mai făcut-o si știe ce și cum trebuie procedat.

  RăspundețiȘtergere
 2. Obişnuit fiind ca astfel de materiale cu mesaj şi atenţionare să le trimit spre a lua atitudine,a fi informaţi toţi cei din lista mea de grupuri şi prieteni,în această dimineaţă ,încercînd să fac cunoscut acest material ,am avut surpriza ca unle grupuri să-mi interzică difuzarea lor.....? Cu cît ziua de măine se apropie mai vertiginos cu atît cenzura îşi face simţită prezenţa.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. SI EU AM INCERCAT SA CONDIVID INFORMATIA SI NU E DOSIBIL.LA NOTITOA E CENZURATA.DE CINE?SI DE CE?

   Ștergere
  2. De ce nu ati vorbit nimic despre referendum ? Nu conteaza ?

   Ștergere
  3. Nu doresc să influențez pe nimeni, aveți liber arbitru și propria conștiință.

   Ștergere
  4. V-ati gandit ca sunteti de vina chiar voi? Ca oamenii s-au saturat de prostiile voastre new age si ca nu mai au incredere in nimeni? De cat timp va spun eu sa terminati cu prostiile "cobra" si tot felul de informatii inutile cand copiii ne sunt in pericol? N-ati vrut sa ma ascultati! Ati construit deasupra Romaniei un egregor toxic care ne sufoca pe toti. In mod normal, fiecare om are acces la Lumina. Cu conditia sa nu vina tot felul de descreierati sa dea lectii in Romania! Voi tineti copiii in intuneric, la cheremul illuminati. Sistemul de tip panza de paianjen pe care-l construiti de 30 de ani pe net a servit intereselor NOM! Oamenii sforaie! I-ati adormit cu promisiuni. Nu va mai cred? E vina voastra. Sunteti deja captivi in propriul vostru cocon informational

   Ștergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.