vineri, 19 octombrie 2018

Dezvăluirea PSS cu David Wilcock - Întrerupând dominarea Draconienilor

 
   Împărțiri ale Liniei temporale și tactici de diversiune4 comentarii:

 1. Din păcate nici această postare cu David Wilcock (ca şi cele anterioare) nu o pot deschide. Am încercat de zeci de ori dar sunt direcţionat NUMAI spre reclame de toate genurile, chiar şi erotice. Vă rog publicaţi şi adresele unde pot vizionate filmuleţele postate; aşa ,sper, voi reuşi să le văd şi eu. Vă mulţumesc pentru timpul acordat dar şi pentru munca depusă la menţinerea blogului. Cu stimă, Anghel.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dați click și se deschide o fereastră, ÎNCHIDEȚI-O, mai dați unul apare o alta, ÎNCHIDEȚI-O, mai dați un click și apare reclama sexi , așteptați până se derulează. Apoi mai dați un click și se deschide interviul cu David Wilcock.
   Vizionare plăcută!

   Ștergere
 2. Cum poti scapa de acesti paraziti energetici. Prin comanda catre cimpul cuantic; Eu (aici spui numele tau) comform liberului meu arbitru dat de catre Creatorul-Suprem vreau ca spiritul meu divin sa lucreze cu mine si prin mine! Sint plin de puterea radianta a spiritului sfint !" (astea sint de la maestrul Ramtha citire) Si Sal Rachele are diferite comenzi in cartea lui "Integrarea sufletului" mai spui; Eu vreau ca cei care nu sint 100% din lumina Creatorului-Suprem sa plece din sfera mea energetica si sa-si ia cu ei si eventualele implanturi. Ii trimit in lumina Creatorului-Suprem. Totodata reziliez toate contractele si intelegerile facute cu ei in aceasta viata, in alte vieti si intre vieti! Asa sa fie! Nimeni dar absolut nimeni nu poate sta in calea vointei tale.

  RăspundețiȘtergere
 3. La nivel biologic solutia si scopul reprezintă, simplificat vorbind, întreruperea si ulterior transcenderea conexiunii cu creierul reptilian al fiecăruia dintre noi. In acest fel nu mai rezonăm, implicit nu mai primim comenzi care nici nu știm că ne sosesc, si luăm decizii cum vor cei dintr-un program evolutiv galactic care nu ne privește, nu-i al nostru si devenim niște zombie care materializează o agendă străină scopului incarnării actuale. (scuze formularea cumplit de sintetică, ar fi nevoie de minimum zece ori mai multe cuvinte pentru o relativă detaliere!). Iar asupra creierului reptilian numai Logosul are putere, in limbaj creștin Hristos, respectiv echivalentele sale în celelalte religii. Iar punerea in mișcare a Cuvântului divin se face, la nivel individual, prin faptă spirituală (practică stăruitoare, exercițiu permanent, trăire, fiecare cum simte), nu prin teorie/ filosofie despre acea faptă!

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.