marți, 9 octombrie 2018

Controlul Statului Adânc se apropie de sfârșit


Bancherii cabalei criminale nu sunt responsabili de niciun fel de fonduri din cadrul noului sistem financiar ce se va implementa curând QFS (Sistem Financiar Cuantic)

 Statul Adânc (Profund) a pierdut puterea pe tot globul, în măsura în care dictatura din Washington DC este amenințată. Controlul lor se apropie rapid de sfârșit. Nu s-au așteptat niciodată la acest lucru, așa că nu sunt pregătiți pentru asta, nu au un plan de rezervă, ci improvizează din disperare de cauză. Lupii lor din guvernele din întreaga lume se găsesc în necazuri profunde. Oamenii nu îi mai cred și nu au încredere în ei. Ei au fost expuși și trebuie să se confrunte cu mânia poporului pe care ei l-au asuprit de bună voie. Președintele Trump a vizitat Marea Britanie, pentru un singur motiv: intenționa să se confrunte cu Regina și să-i ceară returnarea a tot ce a fost furat. Regina s-a predat, după cum s-a revelat faptul că ea a mers în spatele președintelui Trump atunci când a inspectat garda de onoare, care a fost chiar difuzat pe televiziunea controlată.
Nu dorea ceremonie de la Regină. El are respectul tuturor celor care caută adevărul. Cu siguranță, a fost o rușine că au existat cei din Anglia care nu i-au acordat respect. Ei și-au arătat propria ignoranță, în timp ce ar fi trebuit să-i dorească succes. Politica este un joc murdar. Trump nu este un politician, deci este liber să-și urmeze propria conștiință. De aceea există un efort atât de mare pentru a-l scoate din funcție. Cabala este îngrozită de el pentru că nu-l pot controla. Niciodată în istoria lumii nu a existat un astfel de efort pentru a elimina un Președinte din Biroul Oval.

   Cei corupți și ajutoarele lor vor fi îndepărtați

Fiți pregătiți și feriți-vă, deoarece lucrurile se mișcă rapid înainte. Băncile se vor închide și acest lucru va lăsa mulți oameni fără necesitățile vieții. Schimbarea ar trebui să dureze aproximativ trei săptămâni. Cei care sunt corupți și ajutoarele lor vor fi eliminați, deoarece nu se mai pot mișca înainte. Ei au devenit parte din Cabală datorită muncii pe care au făcut-o pentru ei. I-a făcut să se simtă importanți, dar ei vor plăti un preț foarte mare pentru asta. Războaiele nesfârșite ale statului profund ne-au fost impuse fără să avem nici o claritate cu privire la intențiile finale, cum ar fi demolarea orașelor antice și moderne, maximizarea pierderilor și a daunelor.

Pentru a încuraja respectarea NATO și a altor organisme guvernamentale, trebuie continuate atacurile teroriste interne de tip steag fals, chiar și în Statele Unite, cum ar fi cele care au avut loc pe 11 septembrie 2001. Obiectivele, Canada, Marea Britanie, Franța, Germania, Olanda, Belgia și Italia vor fi în primul rând în listă, vina fiind acum Iranul pentru acestea. Desigur, astfel de atacuri sunt planificate chiar acum, iar făptașii care au fost traficați prin Kosovo în Italia și spre nord, sunt acum văzuți ca "eroi" în Europa și America de Nord. De asemenea, persecuția Israelului asupra Palestinei / Gaza și bombardarea saudită împotriva țintelor civile din Yemen au fost continuate. Atenția comunității globale este pe o altă problemă, în timp ce America s-a înfuriat de faptul că propriul său guvern este complice în toate aceste crime de genocid și, uneori, chiar își victimizează propriul popor.

Cu toate acestea, este înțelept să continuăm să reamintim celor cu autoritate că lumea nu a uitat nimic, deoarece Cabala este în prezent pe frânghii și a devenit nemiloasă în disperarea de a-și menține puterea și controlul. Trebuie să ne rugăm ca Trump și Alianța să-și poată îndeplini misiunea din care va beneficia întreaga umanitate. Unele dintre tehnologiile - suprimate – vor fi eliberate, care există de 70 de ani sau chiar mai mult. Această tehnologie suprimată este "nouă" pentru noi, dar foarte "veche" față de ceilalți din galaxie, unde unele dintre aceste tehnologii se întorc înapoi cu milioane de ani.

   Bancherii criminali ai Cabalei nu sunt responsabili de niciun fel de fonduri din cadrul QFS (Quantum Financial System)

Banii din hârtie și băncile vor dispărea în cele din urmă. Monedele nu vor mai fi, deoarece banii și băncile sunt instrumente ale cabalei pentru a controla populația prin economia bazată pe datorii, ceea ce-i asigură că oamenii nu vor prospera niciodată. Toate fondurile de schimb sau de răscumpărare vor fi depuse direct în contul tău personal în Sistemul Financiar Quantic (QFS) - nu într-o bancă. Pentru a participa la procesul de schimb, toate băncile care fac schimb și răscumpărare vor acționa doar ca agent al QFS. Acestea vor fi, de asemenea, o sursă de informații despre QFS și vor explica modul în care va fi utilizat QFS și vor avea pachetul software necesar pentru ca oamenii să aibă acces la sistemul QFS implementat pentru accesul și utilizarea fondurilor . De asemenea, va fi disponibilă o adresă de internet pentru toate explicațiile suplimentare.

QFS va avea control complet asupra fiecărei tranzacții bancare după pornirea sistemului QFS. RV / GCR nu va avea loc până când QFS nu va controla în totalitate toate fondurile. Odată ce QFS va fi operațional, va pune capăt definitiv influenței Statului Adânc asupra economiei globale! Sistemul QFS nu va gestiona nici o monedă fiat, deoarece acestea fac parte din sistemul vechi corupt al Cabalei. Toate monedele din cele 209 țări care s-au înscris în GESARA trebuie să aibă la bază aur sau active. În cele din urmă, oamenii nu vor avea nevoie de nici o formă de bani din cauza noii tehnologii și a capacității noastre de a face schimburi barter sau de a crea / manifesta mental ceea ce este necesar. Așteptați-vă să vedeți frații noștri Galactici pe televiziunea națională, iar înainte de aceasta, show-uri prietenoase la nivel mondial de nave ce vor fi afișate pentru ca toată lumea să vadă.

   Planul Alianței Galactice

Oamenii se vor alătura "Alianței" interstelare și vor trăi apoi printre alte rase, tranzacționând cu ei, așa cum funcționează de zeci de ani în SSP (Programul Spațial Secret). În cele din urmă, oamenii vor călători pe alte planete care în prezent sunt deja locuite cu o viață umană sau extraterestră. Oamenii vor fi șocați să afle întinderea controlului Cabalei asupra noastră, cum au fost izolate toate aspectele vieții noastre. Chiar și în lumea sportului, unde se crede că cel mai bun bărbat / femeie sau echipă câștigă, se decide adesea cine va câștiga. Cabala nu lasă niciodată nimic la întâmplare, deoarece ei pariază puternic pe câștigător pentru profit. Ei controlează practic totul și toată lumea; mult mai mult decât ne putem imagina vreodată.

   Schimbarea reală

Schimbarea reală nu se poate întâmpla până când guvernele cabalei nu vor fi înlăturate și înlocuite cu administrații controlate de oameni. Utilizarea chemtrails pentru a distruge omenirea și culturile oamenilor trebuie oprită, pentru ca omenirea să supraviețuiască. Nimeni nu ar trebui să fie forțat să-și vaccineze copiii. Medicamentele care ucid în cele din urmă pacienții trebuie eliminate din rafturi. Întreaga amploare a abuzului și a uciderilor ritualice satanice trebuie să fie expusă și scoasă în afara legii. Respectul pentru toți bărbații, femeile și copiii va deveni în curând normă.
Vremurile în care votul tău nu conta și vocea ta era nesemnificativă va fi în curând încheiată, ca parte a schimbării reale care vine. Aceasta va fi fața noii lumi în care noi, cetățenii, vom decide din nou pentru noi înșine ce se va întâmpla. Toți vom avea voci egale. Să ne direcționăm energia, atenția și conștiința noastră spre ceva semnificativ din nou - spre crearea unei lumi în care toată lumea este eliberată și tratată cu respect, în special copiii și cei în vârstă. Toți oamenii și rasele ar trebui să poată trăi în pace și armonie, împreună ca unul!

Execuția reușită a planurilor Alianței Galactice de a elibera omenirea va fi cel mai extraordinar eveniment din istoria planetei Pământ. Din păcate, mulți dintre noi nu vor avea nicio idee despre ce se întâmplă; ei vor fi într-un șoc puternic!

   Totul este interconectat

Ipocrizia și corupția sunt în creștere în guverne, în agențiile lor și în sistemul judiciar. Dovezile sunt ignorate, iar faptele sunt interpretate greșit și răsucite pentru a se potrivi agendei controlorilor care nu au nici o dorință de a sluji poporul, de a preveni suferința sau de a scuti afecțiunile. Ar putea fi periculos să presupunem că totul este negru sau alb și ar fi înțelept să luăm fiecare situație separat, în loc să încercăm să clasificăm informațiile sau evenimentele în parametrii stabiliți. Totul este conectat, da, dar conectarea incorectă a evenimentelor și a faptelor poate arunca o lumină falsă în detrimentul lor. Până când totul se va termina și vom fi complet liberi, trebuie să rămânem vigilenți și cu discernământ. Dacă ne folosim de abilitățile noastre de gândire critică, putem fi echilibrați, rămânând în același timp deschiși spre interior și greu de păcălit.

Ne așteaptă multe schimbări în lume așa cum o știm. Oamenii ar fi șocați de numărul de elite bine cunoscute care vor fi expuse în curând pentru infracțiunile oribile. Corporațiile uriașe care depind de vechiul sistem monetar pentru contracte, sunt de așteptat să se prăbușească sau să fie fărâmițate și restructurate.

   Marea trezire pentru toți

Elita are trilioane de dolari în joc, deci nu vor să-și piardă controlul. Ei nu au în inimă bunăstarea noastră. Trump este amenințarea lor existențială. Suntem acum la o intersecție în istoria civilizației noastre, care va determina dacă noi, oamenii, vom recupera controlul asupra guvernelor noastre.
Establishmentul politic este același grup care este responsabil de starea noastră economică dezastruoasă; pentru imigrația ilegală masivă; pentru războaiele și politicile externe catastrofale. Acesta a dus la distrugerea fabricilor și a locurilor de muncă. Structura puterii globale este responsabilă de distrugerea economică. Aceasta înseamnă că trebuie să te trezești și să începi să ne ajuți, pe cei dintre noi din linia întâi a acestui război, pentru a-l împiedica să ajungă la ușă.


Citiți, informați-vă din mai multe surse de încredere, treceți totul prin discernământul interior și deschideți mintea tuturor celor care vor să afle aceste informații, nu-i forțați, unii nu sunt și poate nu vor să fie pregătiți pentru toate aceste schimbări. Aceasta este lupta pentru supraviețuirea tuturor națiunilor și este ultima noastră șansă să ne salvăm. Noi, oamenii, prin eforturile noastre, vom determina dacă vom trăi cu adevărat în libertate sau în robie. Nu mai fiți dezbinați!
    Unde merge unul mergem toți.

   Drum drept spre Lumină!


12 comentarii:

 1. https://daniilgaucan.wordpress.com/2018/10/03/raport-privind-inteligenta-pamantului-22-septembrie-flote-de-interventie-23-septembrie-2018/

  RăspundețiȘtergere
 2. Oamenii nu îi mai cred și nu au încredere în ei.

  Fiți pregătiți și feriți-vă, deoarece lucrurile se mișcă rapid înainte. Băncile se vor închide și acest lucru va lăsa mulți oameni fără necesitățile vieții. Schimbarea ar trebui să dureze aproximativ trei săptămâni.

  Vremurile în care votul tău nu conta și vocea ta era nesemnificativă va fi în curând încheiată, ca parte a schimbării reale care vine. Aceasta va fi fața noii lumi în care noi, cetățenii, vom decide din nou pentru noi înșine ce se va întâmpla.

  Câtă vorbărie, de vreo 6-7 ani,bla, bla!
  Vulgar nu-i scris, poate gândit!

  RăspundețiȘtergere
 3. Greu.O să mai treacă 5 ani și tot asa "Se apropie de sfârșit "Ei, avand tehnologie avansata sau puteri cuantice..Noi ,nu avem nicio sansa .Deci! Pamantul este plat !

  RăspundețiȘtergere
 4. Asa sa fie! Cum ar zice maestrul Ramtha lemurianul.

  RăspundețiȘtergere
 5. Da,m-am liniștit,Controlul statului adânc se apropie de sfârșit,adică mai durează un pic,vreo câteva mii de ani...

  RăspundețiȘtergere
 6. Cine nu crede în ceea ce se întâmplă după cortină în prezent, asta e. Există liber arbitru și credeți în ce doriți. O să vă treziți atunci când evenimentele vor fi pe noi, așa cum îi spunea un insider lui David Wilcock:,,Ceea ce va fi este dincolo de imaginația voastră...”.
  Așa că dormiți iepurește...

  RăspundețiȘtergere
 7. Abia aștept să se predea papa. De la Vatican

  RăspundețiȘtergere
 8. Când se va întâmpla? bună întrebare. Când nu se așteaptă nimeni. Am zis bine?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Din ultima postare a lui David Wilcock, se pare că până la sfărșitul acestui an, dar nimeni nu poate știi, deoarece totul va fi o surpriză. Acum că judecătorul de la Curtea Supremă (Kavanaugh) a fost ales de Senat, se așteaptă ca cele 52.000 de dosare pregătite de 11 ani pentru cabalisti să fie deschise și să se pună în executare, adică arestările în masă, după care Resetarea Monetară Globală și Dezvăluirea.
   Doamne ajută!

   Ștergere
  2. Numai să nu cadă victimă a unei tentative de asasinat.Sau mai rău.Dacă d-l Kavanaugh beneficiază de protecție 24/24,atunci pot să fiu liniștit. Odată declanșate arestările, să nu se producă vreo tentativă de ,,răzbunare a celor învinși'' .

   Ștergere
 9. Inimile barbate vor răzbate!
  ✌💝✌

  RăspundețiȘtergere
 10. sa nu ne mai plangem de mila .sa facem ceva .

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.