luni, 10 septembrie 2018

Trezirea Conștiinței umane se întâmplă acum – ești o ființă trează spiritual cu adevărat?


  Trăim un prezent foarte tumultuos, cu schimbări rapide, uneori dramatice, pe care le sesizăm în jurul nostru și asta ne impune o viață interioară foarte activă, cel puțin din punctul de vedere al celor care au cât de cât atenția concentrată și în interior. Primim informații multiple de la ființe trezite spiritual, care la rândul lor primesc informații de la Sinele Superior, de la Maeștri Ascensionați sau de la alte entități din 5D sau mai sus, care toate ne asigură că suntem pe un drum ascendent vibrațional, spre 5D sau poate chiar mai sus, dar nimeni nu specifică un timp, o dată anume și asta, din punctul meu de vedere, este pentru că din 5D în sus nu mai există timp. Această dimensiune (temporală) este creată de conștiința 3D, conștiința separării de Sursă.

De aici atât de multe întrebări, nelămuriri și controverse ai cititorilor blogului. Asta nu înseamnă decât că trebuie să mai lucrăm la nivel interior, cu noi înșine, pentru a fi mai concentrați pe uniunea cu Sinele nostru Superior, care este asemeni Sursei și este defapt adevărata noastră natură, acolo existând toate răspunsurile la tot ce ne frământă interior în acest prezent.
Iată părerea unei ființe trezite spiritual, cu pseudonimul Moniq, ce postează și pe FB și are și un blog personal https://caleasprelumina.wordpress.com/
,, Ridicarea vibrației planetei va induce în curând trezirea conștiinței tuturor oamenilor. Asta înseamnă Ascensiunea omenirii... Ascensiunea înseamnă în traducere liberă, Înălțarea la Sinele Superior, proces care până acum se făcea doar la nivel de suflet nu și de corp fizic. Ascensiunea în corp fizic înseamnă în traducere liberă a trăi în corp ceea ce înainte vreme se trăia doar după moarte, acea conștientizare a faptului că moartea este doar o trecere în altă dimensiune. Unele dimensiuni ale sufletelor trăite până acum doar după moarte, acum vor fi trăite în timpul vieții. Odată cu menținerea corpului tridimensional se înțelege că și Sinele Divin trebuie integrat în această dimensiune .”

,,Practic Sinele Divin " coboară "(vibrațional) și se exprimă direct prin corpul fizic care va trebui să se adapteze prin transformare în structura mai eterică ( structura cristalină pe bază de siliciu ) -corpul de lumină -pentru a integra și atributele Sinelui Superior. Această transformare este inevitabilă, însă modul în care ea va fi percepută va avea doua forme: una aleasă, armonioasă , conștientizată pentru cei care vibrează în iubire , și alta "forțată" pentru cei care vibrează în frică. Sinele superior având atributele divine ale iubirii va tinde să elimine frica , iar cei ancorați în minte, deci în frică și discordanță cu planul de suflet , vor trăi un major conflict interior, care se va solda cu eliminarea din planul fizic, prin autodistrugere. Soluția iețirii din conflict este ridicarea vibrației și reașezarea pe planul de suflet !”

 Iată o ființă umană în care transformările în corpul pe bază de siliciu au început deja: 
Aceasta este defapt problema majoră a majorității ființelor în acest prezent tulbure. Trebuie să scoatem diamantul din mocirlă, fiecare dintre noi îl deține, Creatorul ni l-a dat, iar noi ne credem un mic viermișor neajutorat care se zbate într-o mocirlă tulbure, care de fapt și aceasta dacă o lăsăm să se liniștească, la nivel mental, poate deveni un curat izvor de munte cu apă cristalină și dătătoare de viață.

 Cine o poate spune mai sublim decât OSHO în ,,Conștientizarea – cheia pentru a trăi în armonie” :
Unul dintre cele mai importante lucruri care trebuie înțelese cu privire la om, este ca omul doarme. Ai văzut căt de atent e un cerb în pădure, cât de atent merge? Pasărea care stă în copac urmărește cu multă inteligență ce se întâmplă în jur. Dacă te îndrepți spre ea, te lasă să te apropii până la o anumită distanță. Dacă depășești cu un pas acea distanță, pasărea își ia zborul.„
Ești viu numai în măsura în care ești conștient. Conștiența este diferența dintre moarte și viață. Singurul lucru care trebuie învățat este atenția. Urmărește! Fii atent! Urmărește orice gest pe care îl faci. Urmărește fiecare gând care îți trece prin minte. Urmărește orice dorință care pune stăpânire pe tine. Urmărește chiar și gesturile mărunte cum sunt mersul, vorbitul, mâncatul, spălatul. Urmărește continuu, fii atent la tot.”
Când urmărești, când ești atent, apare claritatea, limpezimea. De ce apare limpezimea din atenție? Pentru că, cu căt ești mai atent, cu atât graba ta încetinește. Nu mai ești repezit, devii mai grațios. Atunci când ești atent, mintea ta pălăvrăgește mai puțin, pentru că energia care a devenit pălăvrăgeală se transformă și devine atenție - aceeași energie! Acum din ce în ce mai multă energie se va transforma în atenție și mintea nu-și va mai primi hrana. Gândurile se vor subția, vor pierde din greutate, vor slăbi. Încetul cu încetul vor începe să moară. Și atunci când gândurile încep să moară, apare claritatea, limpezimea. Acum mintea ta devine o oglindă. Când nu există gândire, privitorul este cel privit.”
Conștientizarea înseamnă să fii atât de total în clipa prezentă încât să nu existe nicio deplasare în trecut sau spre viitor – orice mișcare încetează. Asta nu înseamnă că devii static. Începe o nouă deplasare, o deplasare în adâncime. Există doua feluri de mișcări și asta e semnificația crucii lui Iisus: ea arată două mișcări, o intersecție. O mișcare e lineară; te miști în linie, de la un lucru la altul, de la un gând la altul, de la un vis la altul, de la A la B, de la B la C, de la C la D. Te miști în linie, orizontal. Asta este mișcarea timpului și asta e mișcarea celui care doarme dus. Merge înainte și înapoi, ca o suveică. Există și o altă mișcare, care este o dimensiune total diferită. Această mișcare nu este orizontală, este verticală. Nu mergi de la A la B, de la B la C, mergi de la A la un A mai adânc; de la A la A1,2,3..în adâncime sau în înălțime”. Trecerea de la orizontală la verticală este moartea, asta e adevărata moarte. Dar este moarte doar dintr-o parte, din cealaltă parte este înviere. Mori ca să te naști; mori într-o dimensiune ca să te naști în altă dimensiune. Pe orizonată ești Iisus. Pe verticală devii Hristos”.
Fii în clipa prezentă. Adu-ți toată ființa în clipa prezentă. Nu lăsa trecutul să se amestece și nu lăsa viitorul să intervină. Ăsta e somnul, să fii absent, să nu fii prezent pentru clipa prezentă, să fii altundeva. Corpul este ca o casă, iar mintea călătorește. Stăpânul e veșnic în altă parte, casa e mereu goală.„
„...percepe golurile, intervalurile dintre gânduri. Un gând pleacă, și până să vină altul există un gol. În acele spații libere vei avea pentru prima dată crâmpeie de non-minte. Vei simți gustul non-minții, numește-o Zen, sau Tao sau Yoga. Vălul de pe ochii tăi nu mai este. Acum privirea ta este limpede, pătrunzătoare. Întreaga existență devine transparentă.”

 De asemenea Neale Donald Walsch în ,,Conversații cu Dumnezeu” specifica: ,, Sunteți într-o relație de parteneriat cu Dumnezeu, noi avem un contract etern. Promisiunea Mea este ca întotdeauna să vă dau ceea ce cereți. Promisiunea voastră este să cereți ceea ce vă doriți. Am creat un sistem perfect prin care aceste dorințe să fie duse la îndeplinire: Gândul, Cuvântul și Acțiunea. Toate trei puse împreună produc un rezultat, adică o experiență. Am stabilit Legi în Univers care vă dau posibilitatea să aveți și să creați exact ceea ce alegeți. Procesul de creație începe cu Gândul - o idee, un concept, o vizualizare. Gândul este primul nivel de creație. Apoi urmează Cuvântul. El este creator și emite în Univers energie creatoare. Cuvintele sunt mai dinamice, mai creatoare decât gândul, ele influențează Universul cu un impact mai mare. Al treilea nivel de creație este Acțiunea.

Dacă nu mai ești mulțumit de viața ta acum, atunci schimbă-ți ideea despre ea și despre tine. Gândește, vorbește și acționează ca Dumnezeu Care Ești... Mai întâi îndreaptă-te către Gândul cel mai Înalt despre tine însuți. Imaginează-te pe tine așa cum ai arăta dacă ai trăi cu acest gând în fiecare zi. Conștientizează și vezi diferența între ceea ce ești și ceea ce vrei să fii și începe să schimbi - să schimbi în mod conștient – gândurile, cuvintele și acțiunile tale, astfel încât să le potrivești cu noua ta viziune.
Aceasta va cere un efort mental și fizic uriaș. Aceasta va atrage după sine o monitorizare clipă de clipă a fiecărui gând, cuvânt și faptă. Va însemna o continuă hotărâre conștientă a ceea ce vrei să alegi. Ceea ce vei descoperi dacă vei accepta această provocare este că în Univers nu există victime ci numai creatori și că ți-ai trăit viața inconștient: adică, ignorând la nivel conștient ceea ce tu alegi în materie de gânduri, cuvinte și fapte, până când tu nu trăiești experiența rezultatelor lor. Apoi, când trăiești experiența acestor rezultate, negi că gândurile, cuvintele și faptele tale au vreo legătură cu ele.
 Acesta este un Apel pe care ți-l fac pentru a înceta să mai trăiești inconștient. Iar atunci când alegi acțiunea sponsorizată de Dragoste, vei trăi experiența Gloriei Depline.”

Și venind vorba despre iubire, Octavian Țigănuș în Ultimul Adevăr revela: "Despre IUBIRE, cu adevărat, are sens să vorbim abia când am devenit conștienți, când ne-am trezit din hipnoză. Până atunci vorbim despre un cuvânt numit iubire, care face doar referire la ceva ce oricum nu există în zona experiențelor duale. IUBIREA ESTE O STARE și nu un sentiment, ea irumpe din interior către exterior și nu poate fi solicitată de altundeva.
Nu este roz bombon și nici dulce! Nu e firesc să fie folosită ca verb; ca atare „te iubesc” nu poate exista. Dacă EȘTI IUBIRE, atunci iubirea care ești se revarsă omnidirecțional, ca atare „te” este un joc fără acoperire. Ne plac însă poveștile la nebunie! Și poeziile! 
Din aceeași categorie hipnotică face parte și noțiunea de fericire. Cât ești inconștient, evident în zona percepției duale, fericirea și nefericirea fac parte din ciclul amăgire/dezamăgire și evident este lecție. Despre ceva ce poate semăna a fericire poți povesti abia când chiar ai înțeles că...EȘTI ! Totul! Atunci însă preferi doar să fii și să taci
."


Suntem aici prin propria noastră voință (chiar dacă ea a fost manipulată de archoni) și experimentăm această dimensiune în mod conștient sau nu, funcție de propria conștiență. Ne încarnăm în grupuri de suflete pentru a experimenta ceea ce ne-am propus în această încarnare, totul pentru evoluția noastră ca suflete, în procesul de ascensiune pe care-l experimentăm în prezent. Dar asta nu creează obligații față de noi din partea altor suflete încarnate, astfel încât noi să fim ,,serviți” de către acestea prin legătura cu care am venit la încarnare gen: frate-soră; mamă/tată-fiu/fiică, etc.

Iată din punct de vedere spiritual cum stă treaba și aici, în ,,Nimeni nu ți-e dator” de Dmitri Gorelik :
,, Asta înseamnă să încetezi să aștepți. Înțelege că nimeni nu ți-e dator cu nimic și asta va fi începutul răsăririi tale.
Nimeni. Cu nimic. Nu e dator. Așa simplu…Scapă de iluzia că ești o persoană foarte importantă și semnificativă în ochii celor pe care-i întâlnești. Nimeni nu e dator să te iubească, să-ți ofere ceva, să se împrietenească, să se comporte sincer și onest cu tine. Nimeni nu ți-e dator să-ți fie fidel doar pentru că tu ești fidel cuiva sau la ceva. Nimeni nu e dator să te ajute, să-ți ofere brațul în clipe dificile. Nimeni nu ți-e dator să te compătimească și să te liniștească.
Să-ți împrumute bani. Să-ți asculte poveștile și să râdă la glumele tale. Nimeni nu ți-e dator să suplinească golul din sufletul tău și lipsa de abilitate de a trăi fără prezența cuiva în viața ta. Nimeni nu e dator să te angajeze pentru că ești un lucrător bun. Nimeni nu e dator să aibă grijă de tine și, mai ales să-ți ofere o viață fericită și lipsită de griji. Nimeni nu e dator să-ți ofere aceleași sentimente.
Cu bunătate. Cu recunoștință. Nimeni nu e dator să acționeze la fel cum tu ai acționat față de el. Ai înțeles?
Nimeni. Nimic. Ție. Nu ți-e dator.
Niciodată și nicicum.
Crezi că acest adevăr te face mai închis(ă) și mai rigid(ă)? Dezamăgit(ă)?
Nu. Nu. NU.
Privește altfel lucrurile. Este vorba despre iertarea profundă. Tot ceea ce ți se întâmplă în viață, are loc grație stării tale de mulțumire şi recunoştință. Acum vei învăța să prețuiești mărunțișurile care le ignorai:
Un cuvânt bun.
Cererea unui ajutor.
Un zâmbet.
De fapt, problema era în tine, doar în tine. Observi câtă bunătate este în lume când nu mai astupi totul în jur cu așteptări, cu „vreau” și „îmi ești dator să”?
Toți oamenii sunt buni la suflet. Lasă-i să fie firești, fără așteptările și evaluările tale. Astfel totul va reveni la locurile sale. Și asta este foarte important în relațiile interpersonale. „Dacă iubești, lasă să plece…”, asta înseamnă acea libertate inestimabilă, în care se naște adevărata dragoste.
Respectă alegerea celuilalt. Nu încerca să anticipezi și să controlezi totul. Nu-ți place, pleacă, însă nu păta viața altuia. Nimeni nu ți-e dator cu nimic. Ăsta e primul pas. Mergi mai departe fără așteptări. Nu mai lupta împotriva tuturor. A dispărut nedreptatea și a rămas doar mulțumirea față de ceea ce ai din abundență și atât de minunat.
Ușurință și simplitate, asta trebuie să simți. Acum nu mai porți cu tine tot ce te trăgea la pământ permanent. Acum ești liber(ă). Liber(ă) să asculți și să fii liniștit(ă). Liber(ă) pur și simplu să fii. Nimeni nu ți-e dator cu nimic.
Și nu mai ai nevoie de nimeni și de nimic.
   Trăiește și iubește! ”
Cine recunoaște că îndeplinește măcar jumătate din cele expuse, în opinia mea este cu adevărat o ființă trezită spiritual, eu recunosc, încă nu îndeplinesc toate aceste criterii, dar...recunoașterea nivelului pe care te afli este prima treaptă de ascendere spre adevărata trezire spirituală...
    Drum drept spre Lumină! 

3 comentarii:

  1. O mare problemă, ignorată din... ignoranță sau cu bună știință, de distribuitorii de informatii spiritual-trezitoare, channelers, inițiați, comunicatori etc. este așa numita CĂDERE ÎN SUS. Adică nu prea se avertizează asupra riscului trezirii, astfel că vom fi capabili oare să suportăm saltul sau șocul de vibrație, cu toate consecințele ce-l implică? Vor fi pregătite corpurile noastre fizice, astrale, mentale etc, pentru impactul respectiv? De pildă, nu suntem apți nici măcar să privim, fizic, soarele în față, și avem impresia că o să fim în stare să suportăm, fără să fim ”arși”, noua condiție vibratorie... Tot așa, să zicem că fizic suntem OK, ne hrănim corespunzător, facem exerciții, scăpăm de boli; apoi mentalul e puternic, avem control pe imagine ș.a.m.d. Însă O SINGURĂ amintire-emoție, o traumă neexorcizată, una mititică și aparent neesențială, din copilărie, de exemplu, poate fi exact breșa prin care ”prea-multul-bine” care năvălește în noi, sparge armonia întregului care fiecare suntem. Deschiderea în masă al celui de-al treilea ochi, alt exemplu, fără o pregătire INDIVIDUALĂ (s.n.) prealabilă, poate anula la nivel personal un minunat efort colectiv. Cea mai periculoasă probă e proba binelui, nu a răului, oameni buni... și acum și pururea și în vecii vecilor, amin! P.S. Formula asta nu e DELOC întâmplătoare, de-a popilor cică, reprezintă un mod de a consacra , la final de proces, Triunitatea divină...

    RăspundețiȘtergere
  2. Il avem pe Ramtha (am citit toate cartile lui) care a ascensionat cu corpul lui fizic acum 35 de mii de ani in Lemuria si a venit sa ne spuna ce si cum. "Cartea Alba" si Reflectiile unui maestru".

    RăspundețiȘtergere
  3. De la rau la bine e usor, de la bine la rau e extraordinar de greu!

    RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.