vineri, 21 septembrie 2018

Dezvăluirea PSS - Energia de punct Zero și Tehnologia avansată de propulsie

12 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Când apar siturile de reclamă le închizi, de obicei apar de 3 ori, apoi se deschide vidoe publicat. Aceste reclame nu am cum să le închid.

   Ștergere
 2. D-le Marius,e atât de interesant materialul,încât doresc să vă cer permisiunea de a-l reposta.Cu scopul de a fi văzut de cât mai multe persoane.Pentru a face cunoscut faptul că e timpul ca oamenii să conștientizeze că...pe lumea asta tehnologia nu este doar așa cum o avem la îndemână. Vă mulțumesc anticipat.

  RăspundețiȘtergere
 3. Dezvaluirile curg mereu. Doar ca,in spatiul parca "al ultimelor blesteme" ,unde inca ne aflam si zacem caci asta facem efectiv,natia asta "gelatinoasa"este ca si decedata/permanent letargica. Septembrie,se apropie de sfarsit, si nu pot afirma ca am facut vreun pas in plus pe scara asta a asa-zisei evolutii, si chiar smulgerii din intuneric. Poze/postari/link-uri,toate le tot citim/vizionam la nesfarsit."Arestarile in masa",lasa haita de infractori de aici liberi,sa continue infernul inceput pana la distrugerea totala/definitiva. Poze cu virusul "Resetarii monetare",ca este in sistem,ca familia Dragon/etc.,face/desface,actualizari de pe site-ul lui Benjamin Fulford,si iar nu stiu ce manevre americane nu stiu unde,ce gainat a mai explodat in Area 51,ce bautura "energetica",a mai consumat nu stiu care european,etc.,haos si nebunie interminabila !!!!!!!!!!!!! Da,poate ca totul va fi preluat de acea inteligenta artificala,prea multe basme cu arhoni,entitati,etc.,etc.,etc.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Info despre archoni și entități nu sunt basme...nu v-aș dori să aveți direct de-aface cu ei/ele... Urmăriți informațiile din conferința video despre Chemtrails .

   Ștergere
  2. Fireste,ca am cercetat in amanunt,si reluat despre Mazga Neagra,dar parca este victoria intunericului,asa de malefic inca se revarsa peste noi,si Lumina se instaleaza teribil de greu.Incredibil !!!!!!!!!!!!!!!

   Ștergere
  3. Si inca ceva : sper sa apuc zilele cand voi face o sedinta de hipnoza,cu cineva versat pentru a lamuri destule despre mine sau cel ce zace in mine....Sunt destule de lamurit,pe partea asta sunt convins.

   Ștergere
  4. GLH03 23 septembrie 2018, la 11:11

   Când toate acestea vor afecta domeniul public, ceea ce se va întâmpla în curând, lucrătorii la lumină vor fi activi în mod absolut. Facem cât de mult putem acum, dar cel mai adesea suntem opriți de oameni. Valul se va schimba. Acești oameni trebuie să se conformeze cu ceea ce au perceput ca fiind imposibili, datorită controlului minții lui Archon și a mass-mediei. De asemenea, ignoranța lor. Vremuri grele înainte. Sunt gata 100%. Oamenii încă nu au nicio idee despre corupția din politică, să nu mai vorbim de programele spațiale și de programele secrete. Q Patrioții sunt mereu în negare, mai ales când Q scade ceva din sfera lor de gândire. Dezonanță cognitivă masivă. Chiar și atunci când Q spune că nu suntem singuri, tot ce auzim despre demoni etc. etc Oamenii cu adevărat trăiesc în matrice și a fost dureros să te uiți. Tocmai am implinit 40 de ani, asa ca am trecut de 20 de ani. M-am uitat la lucruri dar in 2010, cand am plecat, Anglia si m-am mutat in Statele, a inceput sa devina foarte reala pentru mine. Bunicuța mea a murit brusc cu 20 de ani în urmă și mama mea a fost foarte supărată, așa că a mers să vadă un psihic și i sa spus că fiul ei cel mai mare (eu) are un tip de conexiune psihică și trebuia să merg în America și să fiu de succes. Am vrut să merg la Hollywood și să mă comport, dar lucrurile s-au schimbat pentru mine, acea idee a ieșit pe fereastră. Chiar și după gradele mele. Încă am luat parte la filme de acțiune, dar indie, una dintre ele este în prezent, Netflix și alta pe Itunes. În 2009 am auzit o voce, spunându-mi să nu mai pierd timpul, în mine era o urgență. Am întâlnit o fată și m-am mutat în Statele Unite în mai 2010 și mi-am lăsat slujba și, în 2012, am început să cumpăr cărți, psihicul, pleiadienii și a zburat de acolo. Am fost activat și am făcut schimbări drastice în viața mea, nu a putut fi oprită, odată ce ați lăsat lumina, nu se oprește. Sunt încă cu fata aia și avem doi copii pentru lucrarea la lumină, este nebun. Pace și lumină pentru toți. Eu sunt, suntem.
   Răspuns

   Ștergere
 4. In sfarsit...am putut viziona cu alt browser!
  Dar mai e mult pana departe!

  RăspundețiȘtergere
 5. https://www.lovendal.ro/wp52/wp-content/uploads/2015/11/Papa-Rockefeller.jpg

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.