joi, 2 august 2018

Informare Ben Fulford (30.07.2018) – Istoria secretă a planetei Pământ din 2000 până în 2018


    În această perioadă, autorul actualizărilor săptămânale planetare, Benjamin Fulford și-a luat o scurtă vacanță. De aceea a pregătit aceste materiale dinainte spre publicare și de aceea și eu am denumit aceste materiale Informare și nu Actualizare.  Această trecere în revistă este binevenită, pentru a ne forma imaginea de ansamblu a ceea ce se petrece în prezent pe planetă și a ne pregăti, cu un nou avânt, pentru desfășurarea evenimentelor din toamnă.


Pe măsură ce ne pregătim pentru ceea ce poate fi ofensiva finală din toamnă, care în cele din urmă va răsturna cabala mafioților Khazari, este un moment bun să privim imaginea de ansamblu pentru a înțelege de ce o bătălie secretă pentru planeta Pământ s-a desfășurat în toți acești ani. Cel mai bun loc pentru a începe este alegerile americane din anul 2000, care a fost o lovitură de stat împotriva democrației americane, prin care a început cel de-al patrulea Reich nazist condus de Fuhrerul George Bush Sr. Alegerile au fost între două facțiuni guvernamentale secrete occidentale:
Facțiunea 1 - naziștii, care au vrut să omoare 90% din omenire pentru a "salva mediul"; 
Facțiunea 2 - facțiunea privind încălzirea globală, care a spus că acest lucru ar putea fi realizat prin utilizarea "încălzirii globale" ca scuză pentru impunerea unei taxe pe carbon și a unui guvern mondial.
Naziștii au câștigat prin folosirea fraudelor, crimelor și amenințărilor cu moartea pentru a teroriza stabilimentul american, în a preda puterea. Aceasta a fost urmată de încercări foarte reale de a ucide 90% din umanitate. Regimul nazist al lui George Bush Jr. a început să răspândească arme biologice cum ar fi SARS, gripa aviară, Ebola etc., pentru a distruge majoritatea omenirii. În același timp, au creat crize de înfometare în 33 de țări, plătindu-le agricultorilor bani pentru a crește "biocombustibili" în loc de alimente. De asemenea, au încercat de mai multe ori să înceapă un război mondial nuclear folosind Iranul, Siria, Coreea de Nord și alte locuri fierbinți de pe planetă ca motivație. Acest lucru este important de reținut și nu poate fi repetat îndeajuns: acești oameni au încercat să te omoare pe tine și familia ta și încă încearcă să o facă.

Pătrunzând în societățile secrete asiatice. Ele au aflat de planurile naziste de a ucide 90% din umanitate prin ascultarea cu succes a întâlnirilor lor secrete, în special a reuniunilor din Bohemian Grove (a se citi articolul din blog despre acest subiect, n.b.). În 2003, răspândirea SARS - o bioarmă concepută special pentru a viza numai asiaticii - a fost chemarea lor reală la luptă. Acest lucru a dus la o ruptură între grupurile de dealeri din Asia de Est care se ocupă de heroină și amfetamină și aliații lor de droguri, cocaină și marijuana, foști aliați ai naziștilor. Cu toate acestea, naziștii au anticipat această ruptură, mutând operațiunile lor cu heroină din Asia de Est în Afganistan în perioada 2001-2002.

Naziștii, așa cum au descris în raportul lor "Proiectul Pentru un Nou Secol American", au încercat, de asemenea, să-și cimenteze controlul asupra lumii prin confiscarea câmpurilor petroliere din Irak și Asia Centrală. Ei folosesc amenințarea tăierii petrolului pentru a menține Asia sub control. Asiaticii au răspuns amenințând că vor asasina conducerea de vârf a guvernului secret occidental. În special, aceștia au vizat persoanele care sunt membre ale tuturor celor trei grupuri: Bilderberg (cabaliștii europeni), Consiliul pentru Relații Externe (cabaliștii americani) și Comisia Trilaterală (colaboraționiștii japonezi și stăpânii lor). 
Asiaticii au căutat și aliați occidentali împotriva naziștilor. Ei au remarcat că o facțiune occidentală se luptă cu disperare, pentru a expune și a dejuca planurile genocidale ale naziștilor. Acest lucru poate fi văzut, de exemplu, într-un episod din 1997, "Simpsons", care prezintă o carte intitulată Curiosul George și Virusul Ebola. Curiosul George, desigur, se referă la George Bush Sr. : http://www.dailymail.co.uk/news/article-2786966/How-The-Simpsons-predicted-U.S.-Ebola-outbreak-1997-Episode-shows-Marge-offering-sick-Bart-children-s-book-Curious-George-Ebola-Virus.html

A fost și reporterul BBC, care stătea în fața clădirii World Trade Center, Clădirea 7 intactă, declarând că s-a prăbușit: https://www.youtube.com/watch?v=677i43QfYpQ

Asiaticii au fondat un grup de aliați occidentali care au devenit ceea ce este cunoscut sub numele de Societatea Dragonul Alb (WDS). Acest grup cuprinde persoane în vârstă din Pentagon, CIA, FSB rus, Familia Regală Britanică, Francmasonerie, Loja P2 a Vaticanului, etc. Acest grup a încercat să falimenteze SUA în 2008, datorită șocului Lehman, proiectat ca o modalitate de faliment a Statului Adânc din Statele Unite ale Americii - mafia chazară. Americanilor li s-a spus atunci, că nu mai puteau cumpăra bunuri de la restul lumii pe credit. De aceea, deficitul comercial al Statelor Unite a trecut de la peste 696 miliarde dolari SUA în 2008 la 381 miliarde de dolari în 2009, după șocul Lehman : https://tradingeconomics.com/united-states/balance-of-trade

Încercarea de a falimenta Statul Adânc American ar fi reușit, de asemenea, cu excepția faptului că SUA a forțat statele membre din Orientul Mijlociu să reducă prețul petrolului pe care l-au vândut SUA, iar chinezii au fost păcăliți în sprijinul agentului comunist Barack Obama și finanțarea regimului său. Abia mai târziu și-au dat seama că el era doar un sclav Bush / Clinton / Rockefeller. Tot în acea perioadă, într-o serie de episoade care nu au fost dezvăluite niciodată publicului, scrisori scrise de mână au fost trimise de Societatea Dragonul Alb (SDA) Biroului Politic Chinez, Vaticanului și monarhiei britanice cărora li s-a cerut ajutorul, pentru a opri fracțiunea genocidă. Rezultatul a fost eliminarea Papei Maledict (Papa Benedict al XVI-lea) și abdicarea Reginei Olandei, Regelui Spaniei, Regelui Belgiei etc. Acesta a fost începutul unei curățiri a guvernelor occidentale care a fost pentru prima oară vreodată.

Un alt semn vizibil al schimbării a fost decizia Regatului Unit, a Franței, a Germaniei, a Italiei, a Elveției etc. pentru a se alătura AIIB (Banca de Investiții din Asia) condusă de chinezi. Ca urmare a acestor scrisori, Comitetul European al celor 300 a autorizat, de asemenea, plata a peste 5 trilioane de dolari pentru planul chinezesc de infrastructură OBOR. Celălalt rezultat vizibil a fost semnarea de către 195 de națiuni a Acordurilor de la Paris în decembrie 2015. Facțiunea pentru încălzirea globală a presupus că aceasta a fost o victorie totală pentru facțiunea lor.

Cu toate acestea, în acest moment Illuminati Gnostici și membri ai familiei Rothschild au format o alianță neobișnuită pentru a asigura alegerea lui Donald Trump ca președinte al Statelor Unite. Astfel, la 8 noiembrie 2016, secretarul de stat al SUA, John Kerry, a fost convocat la o bază în afara rețelei din Antarctica și a fost informat că Hillary Clinton (Rockefeller) nu va fi aleasă în funcția de președinte american. De asemenea, în acea noapte ale alegerilor, au existat bătălii între Forțele Speciale de la baza subterană uriașă de sub Aeroportul Internațional Denver, care a permis susținătorilor militari americani ai lui Trump să ia mașinăriile de furat alegerile de la Hillary (Hitlary).

Aceasta a fost pentru prima dată de la alegerea președintelui Ronald Reagan în anii 1980, când președinția SUA a căzut din mâinile familiilor criminale Clinton / Bush / Rockefeller. Rezultatul a fost că facțiunea genocidă din cadrul complexului militar-industrial din S.U.A., a fost înlocuită de grupul "America First". Acest grup se luptă acum împotriva fracțiunii Încălzirii Globale. De aceea, Trump a anunțat că SUA părăsește acordurile de la Paris.

Negocierile secrete între armata americană și Rusia au avut loc și înainte de alegerile lui Trump, potrivit unei surse implicate în aceste negocieri. Ca urmare, s-a ajuns la o înțelegere secretă în care rușii trebuiau să primească o influență enormă asupra Europei de Vest și a Orientului Mijlociu, la vest de râul Eufrat. Scopul a fost acela de a oferi Europa rușilor, în schimbul unei alianțe militare între Rusia și SUA pentru a contracara China, potrivit unor surse implicate în aceste negocieri. Cu toate acestea, rușii sunt pe deplin conștienți de faptul că dețin votul de casting și intenționează să utilizeze acest lucru pentru a crea un sistem mondial mai echitabil, multipolar, potrivit surselor FSB rusești. De asemenea, au învățat din experiență să nu aibă încredere în americani, deoarece au o istorie de a spune partenerilor de negociere ce vor să audă și apoi să-i trădeze mai târziu, notează sursele.

În această toamnă se vor desfășura mai multe negocieri cu societăți secrete asiatice, ruși și cu complexul militar-industrial din S.U.A. Obiectivul va fi acela de a forța o predare finală a mafiei Khazare. Vor fi de asemenea, negocieri pentru o alternativă la acordurile de la Paris, ca o modalitate de reorganizare a autorității mondiale de luare a deciziilor financiare pentru a reflecta realitatea actuală. Pentru ca reorganizarea să aibă succes, țara cheie care trebuie acum inclusă este India. India are o populație aproximativ egală cu cea a Chinei (1,34 miliarde față de 1,41 miliarde), dar cu mult mai tânără. Potrivit Wikipedia, "Mai mult de 50% din populația Indiei este sub 25 de ani. Dimpotrivă, mai puțin de 25% din populația Chinei este sub 25 de ani." Deci, în timp ce populația Chinei îmbătrânește rapid și va începe să se micșoreze , India este tânără și în creștere.

Mai mult, sub primul ministru Narendra Modi, India are acum un management economic competent și se confruntă cu o creștere economică rapidă. Evident, importanța Indiei crește și va rivaliza și eventual va depăși pe cea a Chinei dacă tendințele actuale vor continua. Cu toate acestea, Acordurile de la Paris - care ar fi trebuit să se refere la emisiile de carbon, au fost într-adevăr legate de controlul procentual al sistemului financiar - au dat 29,4% din drepturile de vot Chinei și doar 6,8% Indiei. Dacă vă uitați la acest lucru, nu e de mirare că India se simte puțin cam înfricoșată și este reticentă să cedeze un rol financiar dominant Chinei sau să participe la proiectul său OBOR din China. Evident, orice acord privind o nouă diviziune economică mondială a drepturilor de vot, va trebui să facă mai multă dreptate pentru India decât ar putea manageria Acordurile de la Paris.

De aceea, se desfășoară acum negocieri secrete menite să ofere Indiei un rol mondial, care să reflecte mai îndeaproape realitatea economică și demografică. Dacă aceste discuții merg bine, anunțul mult așteptat al unui nou sistem financiar mondial poate deveni posibil în cele din urmă. Nu suntem reticenți în a da date specifice, dar dacă negocierile din toamnă se desfășoară bine, este posibil ca un anunț să fie anunțat public în 2019 sau 2020.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.