joi, 9 august 2018

Focul Alb AN


    În articolul precedent al lui COBRA referitor la meditația eclipsei din 11 august, acesta face referire la întrebuințarea Focului Alb AN, pentru purificarea întregului Sistem Solar. În cele ce urmează, voi clarifica ce este acest Foc Alb AN pentru ca folosindu-l în meditație, să fim conștienți de efectele lui profunde.
Înainte de meditație, citiți din nou articolul lui Cobra și acesta, cu mare atenție, pentru a avea informațiile proaspete în minte, chiar și de mai multe ori.

 Acest Foc Alb AN poate fi accesat și folosit în același mod în care putem folosi flacăra violet. Cobra a confirmat că acesta este un "mare secret ocult" și că "Arhanghelul Metatron este întruchiparea Focului Alb AN, așa cum Arhanghelul Zadkiel este întruparea flăcării violet". Focul Alb AN, activează Conversia AN, ce reprezintă următoarele:

    Conversia AN
 Conversia AN este un proces major prin care trece toată realitatea noastră. Este procesul prin care Sursa, Unicul creator originar, aduce întreaga creație înapoi în unitate.
Universul a fost creat ca o reflectare a lui UNU (Unicul, Imuabilul, Nesfârșitul, Necreatul, Atotcunoscătorul, etc.,n.b.) în care UNU se explorează pe sine. UNU este omniprezent în univers și, în același timp, este dincolo de el. Universul este doar o imagine oglindă a lui UNU, care a fost creat cu un șablon de bază: dinamica cuantică. Dinamica cuantică este un sistem în care materia creată oscilează între toate posibilele potențiale. Principalul factor care determină care potențial se manifestă este Voința. UNU este prin definiție perfect, întreg și absolut. Perfecțiunea și integritatea înseamnă că totul este conceput cu un scop. Cu toate acestea, prin crearea unui sistem de explorare a tuturor posibilelor potențiale, un potențial a fost logic creat ca contrar scopului: aleatoriu, numit și Contingență:

 ,,Creația se bazează pe posibilitățile cuantice infinite. Dintre aceste posibilități, avem ceea ce se numește Contingență. Contingența înseamnă aleatoriu, este potențialul ca lucrurile să se întâmple în mod aleatoriu, hazardat, neașteptat, nu prin design. Aceasta înseamnă că anumite schimbări de evenimente nu sunt pe deplin rezultatul designului Sursei sau al creației cuiva. Pur și simplu sunt aleatorii. Cu toate acestea, ele pot fi influențate și recreate dacă folosim voința noastră liberă, deoarece voința liberă este factorul de guvernământ în dinamica cuantică. Aceasta înseamnă că, în ciuda faptului că Sursa este perfectă în sine, ea nu este atotputernică în cadrul continuumului spațiu-timp. Dar noi toți, ca reprezentări fractale ale Sursei în cadrul acestei construcții, putem manifesta voința Sursei în cadrul construcției. Inițial întregul univers a trăit în armonie și nimeni nu știa ce este reaua intenție, pur și simplu pentru că nu face parte din natura Sursei. Sursa nu poate însemna niciodată rău, este dragoste și armonie pură, absolută.

Cu toate acestea, anumite evenimente s-au întâmplat din cauza unor situații de urgență și uneori au fost inconfortabile, de exemplu, o cometă s-ar putea prăbuși la întâmplare pe o planetă. În comparație cu situația actuală de pe această planetă, aceasta era încă foarte ușor de rezolvat și oamenii trăiau în Paradis.
Acum aproximativ 8 milioane de ani în urmă, anumiți arhangheli au decis să absoarbă contingența în ființa lor, să se întrupeze și să-și asume responsabilitatea pentru aceasta, pentru a o armoniza cu conștiința lor și pentru a elimina aspectele inconfortabile ale acesteia. A fost prea mult pentru ei și nu se puteau descurca, deveneau cufundați în contingență, de acest potențial pentru ca lucrurile să nu fie prin design. Au devenit deconectați de la Sursă. Nu se puteau regăsi și au suferit foarte mult. Restul universului nu a știut imediat cum să răspundă în mod corespunzător, pur și simplu pentru că, prin natura sa, acest eveniment a fost neașteptat. Suferind de-a lungul unei perioade lungi de timp, acești îngeri și-au pierdut sănătatea și au devenit violenți. Aceștia sunt ființele cunoscute acum ca Archoni sau Îngerii Căzuți. Așa a ajuns răul intenționat, Răul.

Archonii au început să atace planete, iar Confederația Galactică a fost organizată pentru a contracara acest lucru. Ei au eliberat planete una câte una și acum vedem sfârșitul acestei povestiri care se desfășoară pe planeta Pământ, unde Archonii și-au acționat trauma, redând condiții similare cu ceea ce i-a deconectat la început. Sursa a învățat acum că trebuie să includă un tip de reconectare automată în șablonul creației, care va fi implementat odată ce totul este reconectat și resetat. Acest lucru este vital pentru înțelegerea lumii în care trăim. Dizarmonia nu a fost niciodată necesară și totul este obligat să se reconecteze în armonie, doar pentru că este adevărata natură a Sursei Creator.

 Conversia AN este un sistem de transmisie directă a Luminii care ocolește filtrele de contingență și prin urmare, transmite fluxul de Lumină în deplinătatea lui, tot drumul în jos în planurile creației. Acest lucru permite ca Voința Divină să fie transmisă prin Lumină, în cea mai densă materie a tuturor planurilor, transmutând, vindecând și reconectând toată realitatea înapoi cu UNU. Acest sistem de Conversie AN transformă progresiv universul într-o realitate în care UNU are întreaga putere. Când Conversirea AN este completă, universul va fi o imagine exactă a lui UNU. Sinele nostru Superior este un aspect al Sursei (identic, la fel ca picătura de apă și oceanul, n.b.), al lui UNU. El inițiază tot ceea ce suntem cu adevărat în toate planurile existenței. Aceste impulsuri și inspirații se strecoară prin planurile spirituale superioare, apoi prin corpurile noastre mental, astral, eteric, plasmatic și în cele din urmă fizic.

Cu toate acestea, pe măsură ce coborâm în planurile creației (vibrațional), există progresiv mai multe anomalii / contingențe, mai ales acum pe această planetă. Acest lucru creează tot felul de anomalii ale personalității (care este compusă din corpurile inferioare: fizic, plasmatic, eteric, astral, mental), modele negative, traume etc., iar aceste anomalii interferează și filtrează fluxul de Lumină provenit de la Sinele Superior.
Acest univers în care suntem acum, așa cum l-am experimentat până acum, este rezultatul combinării atât a lui UNU cât și a Contingenței, a scopului și a haosului. Răul s-a întâmplat accidental ca rezultat al interacțiunii dintre voință și contingență. Accidentele au fost posibile în univers deoarece universul nu este purul UNU, este doar o imagine oglindă a acestuia și această imagine nu este pe deplin exactă deoarece conține contingență și prin urmare, UNU nu este atotputernic în tărâmurile universului. Răul este un moment în care voința este scufundată în contingență, pierde conexiunea cu Absolutul, devine întoarsă spre interior și începe să fie folosită pentru scopul opus a ceea ce a fost inițial destinată. De aceea vrăjile "rele" se întorc.

Ca parte a procesului de explorare a tuturor potențialelor posibile, universul a fost împărțit în mai multe planuri / dimensiuni (fizice, plasmatice, eterice, astrale etc.), fiecare conținând diferite proporții de contingență:


În acest grafic, cu cât este mai înalt planul (vibrațional), cu atât mai puțină contingență este conținută. Toată creația existentă este creată mai întâi în planul cel mai înalt, iar apoi coboară în planurile de mai jos (vibraționale) unul câte unul. Toată materia fizică a coborât prin toate planurile înainte de a deveni fizică.

 Linia punctată în planul mental este așa-numita membrană Buddhi Manas, care marchează schimbarea unde cantitatea de contingență devine atât de mare încât realitatea este transformată destul de puternic. Sub această linie punctată, răul a fost posibil. Deasupra acelei linii punctate, nu există suficientă contingență pentru ca răul să fie posibil, astfel încât aceste planuri mai înalte au fost întotdeauna tărâmuri ale Luminii și Iubirii pure. Materia se scurge prin planuri în formă de coduri de Lumină, conținând informații despre Voința Divină. Cu cât există mai multă contingență într-un plan, cu atât mai mult acest flux de Lumină este filtrat. Prin urmare, cele mai joase planuri în care locuim acum (fizic, etc), au primit numai Lumină filtrată, nu întregul spectru, mai ales pe această planetă unde răul a întărit aceste filtre. Prin urmare, realitatea pe care am experimentat-o aici conține o mulțime de distorsiuni și nu corespunde prea mult Voinței originale a lui UNU.

 UNU este Lumină și Iubire Pură și nu are nici un rău în natura Lui/Ei și prin urmare, nu a intentionat ca răul să se întâmple vreodată, de fapt nici nu și-a imaginat că se poate întâmpla. Când a văzut că accidentul răului s-a întâmplat, UNU a creat un sistem pentru a corecta anomalia, a transmutat tot răul înapoi în Lumină și a reconectat toate contingențele înapoi cu Voința Divină. Acest sistem este Conversia AN.

Acest sistem de Conversie AN a fost ancorat pe această planetă în data de 4 aprilie 2012: http://2012portal.blogspot.com/2012/04/normal-0-microsoftinternetexplorer4.html ;

Și a fost operațională complet în 21 Decembrie 2012: http://2012portal.blogspot.com/2012/08/window-of-opportunity-2-secondwindow-of.html

Ancora principală a Conversiei AN este poarta stelară AN, situată în steaua centrală a centurii Orion. Accidentul original care a creat răul s-a întâmplat în Orion și prin urmare, acea constelație a devenit punctul central pentru transmutarea întunericului. Poarta stelară AN a fost întotdeauna un portal al Luminii și prin acest portal s-au coborât multe suflete din planurile de deasupra lui Buddhi Manas, până în planurile de mai jos. Aceste suflete sunt așa-numitele semințe stelare, care au venit cu scopul de a ajuta să ancoreze Lumina în planurile inferioare și să transmută dualitatea înapoi în Unitate. Fiecare sămânță stelară conține chei pentru Conversia AN.

Conversia AN va pune capăt în mod efectiv dualității și va transforma întreaga noastră realitate într-un univers de Lumină și Iubire pură, în care Abundența, Bucuria și Beatitudinea sunt statutul pe care îl avem în mod necondiționat. Suntem ancore ale Conversiei AN prin folosirea voinței noastre libere de a alege Lumina. Procedând astfel, aliniem realitatea cuantică astfel încât să poată primi o Conversie AN, vindecând progresiv toată creația. Ne putem conecta cu Poarta Stelară AN în meditație și folosim, de asemenea, sunetul primordial AN, la fel ca și sunetul OM, pentru a invoca Conversia AN.

 Focul Alb AN arde aceste anomalii și le transmite în Lumină, îmbunătățind progresiv conductivitatea Luminii tuturor corpurilor noastre. Acest proces de purificare și transmutare a corpurilor noastre inferioare până când ele devin pure conductoare pentru Sinele Înalt și în cele din urmă se îmbină cu el, este procesul care duce la Ascensiune.

Puteți invoca Focul Alb AN în orice fel simțiți, în același mod în care putem lucra cu flacăra violet. De exemplu, puteți spune aceste cuvinte:
"Eu, acum chem Focul Alb al lui Dumnezeu să transmită și să-mi dedice întreaga ființă Luminii"
Și vizualizați strălucirea, de înaltă frecvență, arzând în interiorul și în jurul vostru, conectându-vă cu Arhanghelul Metatron.

Toate aceste info folosiți-le în meditația din 11 august.

  Victorie Luminii!


5 comentarii:

 1. Anul 2012 a fost un an de referinţă în care era dată ca posibilă ELIBERAREA DIN ÎNTUNERIC. Au trecut,iată 6 ani în care am fost greu încercaţi şi muşcaţi din toate părţile,însă cu speranţa că anul 2018 este pragul sub care vor rămîne toate cele ale întunericului şi LUMNIA SĂ NU MAI ÎNTÎMPNE OBSTRUCŢII,cînd războiul de DE-ASUPRA să se încheie şi umanitatea să cunoască LUMINA ÎN IUBIRE.... SPERANŢĂ şi iaaar SPERANŢĂ- SUCCES TUTUROR LA MEDITAŢIA DE SÎMBĂTĂ ora României 12,11.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Era posibil saltul chiar din 12.12.12 sau mai devreme. Eu l-am facut ca spirit in 2010.Cand am vazut diferenta intre planul Luminii si planul Intunericului.Porțile spre Cer sunt deschise tot timpul. Dar...Cum sa urcati cand va învartiti în cerc?! Cu vorbe, cu banii in banci, egoiști sau trufasi? E imposibil! Treceți pe lângă "uși" dar nu le vedeti. Pentru ca v-au învățat unii prostii despre neutralitate. Sau ecuanimitate. Nu se poate sta cu dosul în două luntrii. Pe tabla de sah, de partea Luminii, sunt doar piese albe. Adică, oameni ce si-au ars karma. Si-au eliminat "implanturile" dobândite în scoala, societate, grup spiritual, religie. Si asta nu se poate face doar meditînd. Este identic cu milogeala la cer ă creștinilor. Dumnezeu nu moaie posmagi. Asta fac illuminati ca sa va tina in sclavie.

   Ștergere
 2. https://www.veteranstoday.com/wp-content/uploads/2018/08/ScreenHunter-1148-2.jpg

  RăspundețiȘtergere
 3. https://www.youtube.com/watch?v=nQMaPN-ZVf8

  RăspundețiȘtergere

Va rog comentariile sa se refere la subiectul articolului si fara cuvinte vulgare. Criticile sunt admise dar sa fie creative si spre schimbare pozitiva. Comentariile carcotasilor si postacilor platiti vor fi sterse. Acest blog nu este retea de socializare.